|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  281 282 [283] 284 285   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.3.2011 18:25:41   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

zato sam A. kupila tole i majicu za rodjendan...al na snizenju...mada ima je snizenje smijesno...al' haj...rodjedanski poklon...

user posted image user posted image user posted image user posted image znaci,vi spremni...
a ja sve hocu da pitamuser posted image
I mi smo...user posted image user posted image user posted image ...jos samo picelice,tj.cipeliceuser posted image

Noa,Noa, Noa....jeste li vi spremne?
Sahara,sahara...i vama je vrijeme!

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7051
12.3.2011 18:31:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: dadada

zato sam A. kupila tole i majicu za rodjendan...al na snizenju...mada ima je snizenje smijesno...al' haj...rodjedanski poklon...

user posted image user posted image user posted image user posted image znaci,vi spremni...
a ja sve hocu da pitamuser posted image
I mi smo...user posted image user posted image user posted image ...jos samo picelice,tj.cipeliceuser posted image

Noa,Noa, Noa....jeste li vi spremne?
Sahara,sahara...i vama je vrijeme!

A joj, nemojte me sad uspaniciti, pa tajra kad prije, sapni gdje ste se snabdjeliuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 7052
12.3.2011 18:36:55   
R&T@
Iana u BBI...sinoc...
ljubicasto-zelena kombinacija za moju Fifi...user posted image

Nije uopste svecana,i mislim da ce je moci nositi ljetos jer je bez rukava, majica je ispod...

I ja sretna sto je 50 KM...
ostale su mnogo skupljeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7053
12.3.2011 18:36:58   
Anoniman
e generacijo još malo pa da napunite 2 godiniceuser posted image , mi se nismo htjeli razdvajati odmah od vas pa kad napravite drugu grupu mi ćemo za vamauser posted image
24.3 naša Zarica puni 2 god. i idemo da se družimo jedva čekamo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7054
12.3.2011 18:39:12   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Breskva

e generacijo još malo pa da napunite 2 godiniceuser posted image , mi se nismo htjeli razdvajati odmah od vas pa kad napravite drugu grupu mi ćemo za vamauser posted image
24.3 naša Zarica puni 2 god. i idemo da se družimo jedva čekamo

Mi jos uzdisemo nad onim slicicama sa proslog druzenjauser posted image

Zabavite se,generaciiouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7055
12.3.2011 18:42:15   
Mya_81 RR
Tajra, kombinacija boja je super...lajki it ver mač user posted image

Sahara, ženo požuri....roćkas samo što nije user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 7056
12.3.2011 18:50:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Tajra, kombinacija boja je super...lajki it ver mač user posted image

Sahara, ženo požuri....roćkas samo što nije user posted image

Mya, ne zezaj, lako se uspanicimuser posted image , sad cu zvati mm da mu kukam kako su se svi vec snabdjeliuser posted image

tajra, ma super, i ja sam gledal tamo i odvalila sam na neke tregerslus haljine, to se bas moze iskoristitiuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 7057
12.3.2011 18:51:36   
Anoniman
nemojte mi sahari stvarati srkletuser posted image user posted image user posted image ...imas sahara jos vremena...pusti njihuser posted image user posted image

ja sam mu uzela tole s dzepovima sa strane i majicu...obicnu...sve je sportski...i sve se moze nositi dok ne otopli, otopliuser posted image

sahara...iskren savjet...nemoj kupovati nista sto nece opet moc nositi...imas divnih kompletica u orchestri...barem ovo sto sam ja gledala...jest da sam ja gledala rafe za bebe curice i za djecake od 2 god. tako da ne znam sta ima za veeeeeelike curiceuser posted image

kakva svila i kadifa...znam ja da bi ti nju htjela ko principesu obuci...ali samo zamisli cokoladnu tortu i sok od visanja po toj sviliuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 7058
12.3.2011 18:56:19   
Anoniman
dadada, znam, upravu si, ali nemam pojma jos, ali vidis ti ovih mama, sve vec zgotovileuser posted image
Ta kombinacija za A je superuser posted image

Hmmmmm, kako ce Riana na rockasu, A ima A, mozda bude ljubomoreuser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 12.3.2011 18:57:41 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7059
12.3.2011 19:08:26   
Anoniman
ooooooooooo sto me ne zovete na sjelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kod nas sve spremno mama je malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naraste mi bebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7060
12.3.2011 19:09:34   
Anoniman
evo nase kombinejsn
user posted image

ma dovescu ja jednog finog, slatkog, dobrog, plavog djeKaca...da ga Riana srediuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7061
12.3.2011 19:13:54   
Anoniman
noa, pa zar i ti sine Brute, i ti sve spremila, auuuu, moram sutra u potraguuser posted image

dadada, kombinejsn jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7062
12.3.2011 19:19:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

noa, pa zar i ti sine Brute, i ti sve spremila, auuuu, moram sutra u potraguuser posted image

dadada, kombinejsn jeuser posted image user posted image user posted image

ihhhhhhhh nama haljina stigla iz Norveske a cipelice kupljene u Zari u Splitu prije mjesec danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ove godine nista nisam prepustala slucaju da nebi Noa opet bila u rozoj haljiniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7063
12.3.2011 19:20:16   
Anoniman
dadada A ce nam biti pravi macan steta sto je zauzetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7064
12.3.2011 19:29:55   
Anoniman
jel'deuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7065
12.3.2011 19:53:33   
sheri
bebe vise nisu bebeeeeeuser posted image user posted image user posted image sad imamo djecuuser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7066
12.3.2011 20:04:38   
koka i po
samo da pozdravim generaciju user posted image ..
generacijo ZDRAVOOOOOOO user posted image ...
dadada i ostale how are you ?user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7067
12.3.2011 20:20:56   
bebacha
mozel se predozirat hipermanganom mozda je nekom smjesno al meni trenutno nije.kupali smo Alenu u kupki od hipermangana i izgleda da smo stavili puno.voda je bila ljubicasta.kupali smo ga nekis 3-4 minute ali su mu nogice pobojile i moje ruke.jel to stetno. evo i ovdje sam kopirala ovaj post u nadi da ce mi neko sto prije odg.sva sam izgubljena

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 7068
12.3.2011 20:23:06   
Anoniman
bebacha...ja misllim da ne...ali da se smiris...nazovi hitnu ili dezurnu apoteku

koko...ma evo...spremamo se polako za big dejuser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 7069
12.3.2011 20:27:27   
Hannica
IZVORNA PORUKA: bebacha

mozel se predozirat hipermanganom mozda je nekom smjesno al meni trenutno nije.kupali smo Alenu u kupki od hipermangana i izgleda da smo stavili puno.voda je bila ljubicasta.kupali smo ga nekis 3-4 minute ali su mu nogice pobojile i moje ruke.jel to stetno. evo i ovdje sam kopirala ovaj post u nadi da ce mi neko sto prije odg.sva sam izgubljena

A za sto tacno slusi hipermengan? Bas juce sam naletilaa na vrecicu kad sam slagala neke stvari,sjecam se da smo hanu kupali s njim ali se ne sjecam zasto?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 7070
12.3.2011 20:44:51   
R&T@
IZVORNA PORUKA: sahara

Hmmmmm, kako ce Riana na rockasu, A ima A, mozda bude ljubomoreuser posted image

Moja nije za user posted image ,samo za user posted image ...
user posted image user posted image user posted image user posted image

A mama joj puuuno voli zutu boju,tako da je A. odjecauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7071
12.3.2011 20:47:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: bebacha

A za sto tacno slusi hipermengan? Bas juce sam naletilaa na vrecicu kad sam slagala neke stvari,sjecam se da smo hanu kupali s njim ali se ne sjecam zasto?

dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacijauser posted image user posted image
salim se...samo dezinfekcijauser posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 7072
12.3.2011 20:47:37   
Anoniman
Riana i Noa su divljakuse i nisu za druzenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jel tako Tajrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 7073
12.3.2011 20:49:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

Riana i Noa su divljakuse i nisu za druzenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jel tako Tajrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam se sjetila naziva nekada...davno...jedne teme..."kavez za bebe"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7074
12.3.2011 20:58:30   
Niobe
cao mame i bebe! ljubimo vas redom.
Samo da se pohvalim da je Adrian piskio u tutu evo vec 3 dan za redo i to trazi sam user posted image
imamo 16 kila i 90cm
sta jos...a ja, ima 20 zuba
prica ponesto i tako..
ja polomljena, boli do Tita...elem nejse...pusa svima user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  281 282 [283] 284 285   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  281 282 [283] 284 285   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *