Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
dadada, marijana, uh ljepote! Ja evo čekam prvo buđenje, prošla 2h
N_N ja ti samo mogu poželjeti da sto prije docekas noci bez djecakovih budjenja. danas mi se sestra jada, ona ima cetvero djece i najmladja Ana ima 11 mjeseci budi se svako sat vremena doji po 100 puta, ona je sve nacine pokusala ,ne može ju pustiti da place jer se zacene, ma kod male nista ne pali,po danu divno dijete a cim dodje noc kaos,eto da znas da može i gore bit
Eh marijana, da, sve ima gore od goreg. Ma uhvati mene s vremena na vrijeme crna minuta, pa se jadam ali u biti stvarno sam se navikla, šta mogu, bitno je da će proći, ne može zauvijek trajati zar ne? teacher, to je tako divno. Ja i dalje mislim da je sve to individualno i da nekoj djeci ne možeš tek tako nametnuti/naučiti ih nekim stvarima. dadada, super, ja volem konje jakoooo!
Eh marijana, da, sve ima gore od goreg. Ma uhvati mene s vremena na vrijeme crna minuta, pa se jadam ali u biti stvarno sam se navikla, šta mogu, bitno je da će proći, ne može zauvijek trajati zar ne? teacher, to je tako divno. Ja i dalje mislim da je sve to individualno i da nekoj djeci ne možeš tek tako nametnuti/naučiti ih nekim stvarima. dadada, super, ja volem konje jakoooo!
ma individualno nego kako, ne bi vjerovala da nisam svjedok da je sve pokusala al dijete se jednostavno i dalje budi i samo može cekati kad ce nauciti spavati.. s ovih troje starijih nikad nije imala problema sa spvanjem al zato joj je ana sve nadoknadila..
tajra, hmmmm, je li pocelo otplacivanje tog pica dadada, tene su super, a ne mogu te kritikovati za brojeve, jos nisam kupila neku obucu za nju a da sam dosla kuci mirna, uvijek se prekontavam je li to pravi broj A za A mi vise ne govori da ne slusa, on je pravi djecak, samo pazi mi na te djevojcice, nemoj da nas vara
Joj, sto se tice spavanja, mi smo fakat bili mirni godinu, je spavala u nasoj sobi ali u svom kreveticu, a otkad smo preselili spava sa nama, ima sobicu napokon ali moramo srediti neke stvarcice tamo pa onda na navikavanje da spava sama u sobici, cini mi se da ce biti gore meni, ono hocu li je cuti, da li ce biti pokrivena itd.
Ja planiram kupiti tene u cicibanu jer imaju anatomski ulozak, strah me nesto bez toga
jutro svima tehnicki sam prosla ,jos da stigne nalaz od pape(za 2,5-3 mjeseca je predugo al nema veze)
juce smo se nahodali ko budale po Splitu,al smo i uzivali!mama se pocastila maicom iz esprita,tajo nije nista(kaze ja sam sebi samo eurokrem kupio ),i malcu smo donjeli njegov omiljeni hippov caj-400 gr cijelih 5 km dok je ovdje u dm-u 200 gr 6-7 a isti porpuno!uzeli smo i bebivitin vocni za oko 4 km isto 400 gr
malac sluso baku,kaze samo da je slabije jeo,ali nadoknadit cemo to danas
tajra, hmmmm, je li pocelo otplacivanje tog pica dadada, tene su super, a ne mogu te kritikovati za brojeve, jos nisam kupila neku obucu za nju a da sam dosla kuci mirna, uvijek se prekontavam je li to pravi broj A za A mi vise ne govori da ne slusa, on je pravi djecak, samo pazi mi na te djevojcice, nemoj da nas vara
Joj, sto se tice spavanja, mi smo fakat bili mirni godinu, je spavala u nasoj sobi ali u svom kreveticu, a otkad smo preselili spava sa nama, ima sobicu napokon ali moramo srediti neke stvarcice tamo pa onda na navikavanje da spava sama u sobici, cini mi se da ce biti gore meni, ono hocu li je cuti, da li ce biti pokrivena itd.
Ja planiram kupiti tene u cicibanu jer imaju anatomski ulozak, strah me nesto bez toga
ma ne moras samo ciciban, i pavle i froddo su u rangu cicibana a jeftinije su. mi imamo jedne pavle a sad za proljece cu joj kupiti froddo na snizenju, kostaju 40-50km
< Poruku je uredio teacher75 -- 12.3.2011 8:37:11 >
mene lana nadigla oko 6.10 u zadnje vrijeme se sve ranije budi. al zaspi oko 8. jos je prehladjena a i mm i ja. ona malo slini i pocela je kasljati pomalo meni je grlo upaljeno i boli, nos ne curi a mm je bas hunjav. a ovako divno vrijeme, izaci cemo kasnije pa sta bude bude, valjda se nece pogorsati stanje...
Dadada, tene su fantastične. A što se tiče brojeva najbolje da mjerite s uloškom, naravno ako se on može izvaditi. I nije nosila isključivo s anatomskim uloškom. Sve se nešto vodim s našim nećakom, koji je morao imati anatomski pa danas svejedno ima ravna stopala i nosi uložak po mjeri.
Uskoro idemo u kupnju obuće za proljeće
jutro, raja. Nase spavanje je bilo lose stalno se vrtio,i kmeco u snu i usto u pola 8. Jedva sam se digla. Danas lijep dan milina volim sunce volim sunce i setnje. Danas ga necu prtrpavat sa odjecom obucu samo dux jer budemo na suncu pa se oznoji trceci. Vidim planirate obnavaljati obucu.I mi smo abd u planu al sacekat cemo iduci mjesec necel doci i jaknice i to mu morat uzeti.
Jutrooooooo. Evo da se i mi javnemo malo i bjezimo,planirali smo da dan provedemo vani,idemo ispred kuce uzivat.Hana nek' trci okolo a ja i muz cemo zapalit rostilj.Bas se veselim,dosta mi je stana i zime. Volim proljece... ,najlijepsi dio godine,bas pozitivno utice na mene. Kad svec pricate o cipelicama...i mi moramo u kupovinu,imamo 3 para patikica (ciciban,adidas i puma) a cipelica nigdje. Ne moze mi cura haljinicu nosit, . Ljubimo vas,lijepo se provedite danas,iskoristite ovo vrijeme,bas je .
jutro, vani je prelijepo,ja sam svoje poslala malo u šetnju sinoć sam išla na neku feštu sa firmom i mm je uspavljivao curu,kaže da je toliko plakala i tražila mamicu,baš mi je bilo žao inače ona rano zaspe oko 8 i uvijek idem vani kada je uspavam
dadada tene su super,i mi moramo u kupovinu ovih dana ,kod nas je obuća većinom pavle ,nekako joj njihovi modeli najbolje odgovaraju
mi nismo odavno koristili kolica,baš nešto kontam hoće li ih htjeti a bio bi belaj da neće
Jutro drustvooo... Izgleda da su svi u setnji ili jos uvijek spavaju... U svakom slucaju,uzivajte.I mi cemo kasnije u skitnju,a Nedjelji se posebno radujemo. Tad smo u troje i tad nam je najljepse.
mi sad iz setnje...opet nismo otisli konje da gledamo...al smo se barem nahodali, a bogami i nanosali...tj. ja sam se nanosala...dobro...i mm je preuzeo moju tasnu i kese pa hajde...skoro pa fifti-fifti...premda je A. na cvili zaspao pa sam ga do otoke nosila...crkoh...e svratila sam do orcestre...i opet sam se iznervirala ...pa hebote...nisu normalni...gledala sam haljinicu za nasu Noru...nema u njoj ni 20 cm platna...jest ona preslatka...premedena...ali 50 i nesto km...pa...ma mislim...no comment...a kad odem na njihovu str. maksimalna cijena je 20 eura...ne mogu sad ovu haljinicu da nadjem...a bas hocu da vidim koja joj je "orginalna cijena"...naglasavam, ljetna haljinica...znaci pamuk...tanki...zato sam A. kupila tole i majicu za rodjendan...al na snizenju...mada ima je snizenje smijesno...al' haj...rodjedanski poklon...stvarno su zaista i nadasve ...kaze meni ona teta...al to vam je najnovija kolekcija...ma da je TITO dragi sio, ne bih toliko dala za haljinicu za bebu od 2 mjeseca koju ce obuci ako bog da dva put
dadada upravu si davat tj. bacat pare a nece je par puta obuci . I + beba je to....Da je curica od 1god i vise pa haj mozda bi se i halalilo jel da .... I moj A. zaspo izmorio se vani stvarno sunce grije ko mameno , prejako kad si na suncu ko mi. Cak sam mu kapicu skinula samo trakicu stavila, jer se znoji.
ma upravo...da je veca, pa hajede...nego izraste dok kazes kkeks...ja mislim da bi je izrasla dok bi stigla do njih u svabiju ...a realna cijene te krpice...da imaju zaradu na njoj...da platis i ime... bi po meni bila 35 KM...mada njih ta haljinica kosta 5 km...al'haj...da kazem...nije no name...sta ja znam, meni orchestra nije u rangu sa chiccom...mozda i ja grijesim...mozda i jeste...meni se cini da nije...chicco je za mene uvijek bio pojam dobre kvalitete, dizajna a samim tim i takvih cijena...ovo ispade skuplja radnja
ama bila nam usput....nisam ni kontala sad nesto kupovati, nego bila blizu pa svratila...i haj da pogledam za nesto...tek ono...imala sam sta i da vidim
Dobar dan i mi smo bili danas u šetnji u troje, baš smo se umorili al neka nam je ovo sunce došlo...Alim je isprljao patikice,što su bile bijele- bile su ...Dijete mi je kao da sam ga iz kaveza pustila , nije znao gdje će prije.
Ja sam vam se lupila od ćošak stola imam veliki modni detalj ...
dadada lijepe su vam patikice, ja ću svom morat još starke kakve kupit ...
breskva, i ova moja kao da je djecak, koliko se prlja
Bile smo u dva parkica, vec se sami popnemo na tobogan i spustimo, naravno da sam ja tu da je cuvam, pali smo mali milion puta na zemlju, polili se sokom ali skroz i sreca bilo je vrijeme da idemo kuci
dadada, ma i ja sam razocarana cijenama, ali ne samo u orchestri, nego svuda, cijene haljinica su od 50 pa gore, mislim fakat, a ja trazim isto neku super za rodjjjj, uh u bimbusu ima svilenih ali po 70-80 KM, a to ipak nije materijal koji se mozze nositi mimo svecanosti, znaci obukli bi je samo jednom, nisam pametna, u chicco otisli kaze prodate, pa kontam koliko ih nabave - dvije