Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ja ni ne pokušavam mijenjati, on spava samnom skoro od rođenja. Prvo, stvarno ne mogu jer i ovako ne spavam, drugo ja prošle godine izbacila njegov krevet, kupila im "normalne" krevete a treće odustala sam od svih pokušaja sve dok ne bude dovoljno veliki da mu mogu objasniti neke stvari. Iz iskustva znam da će mi kasnije, kad poraste, sve to faliti Zvuči nevjerovatno a? Neka ga, svakako će me otpiliti za godinu, dvije Ma koliko ovaj period izgledao kao period bez kraja, kad se sve sumira za čas prođe! (ovo ja samu sebe tješim ).
hos da kazes Tajra da je i kod vas bilo "trzavica" . Ma N-N vjeruj da i ja nekad tako sama sebi reknem , pa poreknem opet Jer ruzno spava uzas u noci, strah me da ga ne udarim slucajno da mi ne ode pod noge a jednom ga mal ne udari slucajno Jer ja sam Top kad zaspim,tamburaj pored mene ja nista MM se samo pita kako A. onda uspjednem cuti reko neznam neki mozda majcin zov sta ja znam kako to?!
felix, ma znaš da je kod tajre sve po žžžkkk postupku ne da se zahebavati. Sjećam se ja njenih savjeta oko B spavanja Ništa laganini, konkretno! Trebale bi djecu poslati malo kod nje, na jednu vaspitno-popravnu Gdje ona Noa da joj sad kaže da je nemajka
felix, ma znaš da je kod tajre sve po žžžkkk postupku ne da se zahebavati. Sjećam se ja njenih savjeta oko B spavanja Ništa laganini, konkretno! Trebale bi djecu poslati malo kod nje, na jednu vaspitno-popravnu Gdje ona Noa da joj sad kaže da je nemajka
joj,kad se sjetim
riana vristi u tri ujutro,kuca se trese,a ja sjedim pored kreveta i pricam,pricam ,ali je ne uzimam... nece da legne,nece flasu, kad bi bacila flasu,samo sam glavu cuvala...
Mya pa ne djeluju mi grube,lako se savijaju,nisu teške možda su malo uže al on ima usku nogicu pa mislim da mu ne bi trebalo smetati,dosad šta god novo da smo kupovali bio je plač jedva da i oproba i onda se nakon nekog vremena navikne,valjda i s ovima bude tako tekja hvala na ideji ,probat ću
uh, jeste se "našle" Skontala sam koji je B lopov, kod drugih se super ponaša, u vrtiću da ne povjeruješ da je to isto dijete Kući, katastrofa!! Što neko reče samo još što na lusteru ne visi! Nas troje ga samo ganjamo, navečer kad zaspe, više niko ni sa kim ne priča, svi meditiramo
mi bili malo u shoppingu ...a vala po radnjama nista...ja se razocarala kupili smo mu tene...malo velike...sad ce me sahar kritikovat ...ali nema veze...narasce nam noga...nekad ...mami se svidjele...mada sad kad ih gledam...i nisu nesto ...uzas
jos sam ja vama Stjela nesto reci...a sad se ne mogu sjetiti da me ubijete
A Ajna ne da crta...ja se sje ko foka...u sesnaest krugove pravi...ovaj moj samo sara...jos mi danas moja mama pocela pricati kako sin od moje rodice, mladji od A. pola godine, voli da mu se cita...donese slikovnice...slusa...pokazuje...a ovo moje dijete se samo svadja...baca slikovnice...nece da slusa...lista..ne da mi da mu citam...ma polako se pitam...
a i u nekakvoj je novoj FAZI .sve djecake tjera od sebe...nabaci namrgodjenu facu i govori, ne...s kaziprstom u zraku ...jedino mu curice smiju prici
voli da mu se cita...donese slikovnice...slusa...pokazuje...
jedino mu curice smiju prici
Za ovo prvo: kad bi se B ovako ponašao ja bi mislila da je bolestan Navikla na ovo njegovo divljačko ponašanje pa se ne mogu načuditi kad ga uhvatim u normalnom ponašanju Za ovo drugo: sviđa mi se, sviđa nije porani, nije
Desila se recesija svi bili nervozni A ti dobri iz 2009-e su rijedak slučaj Ništa se ne pitaj, nemoguće je da sve radimo nešto pogrešno, vidi šta nas je
B kad je vani samo trči tako da mu moram tražiti neke skroz mekane i lagane, one što su Breskva i marinčii kupile izgledaju baš mekane. Koliko su ove vaše koštale?
nikola od sinoc zaspe sam ,veceras ga samo legla u krevetic,izasla iz sobe i vidim usutio se ,ja u sobu za 5 minuta kad spava, e na sto ce ovo i zaci ne znam dadada tene su super
a ja krvavo otplacujem kucu da bi one imale svoju sobu,i ima da spavaju u njoj,a ne na meni
Svaka ti čast!
Ja baš nešto večeras kad sam je uspavljivala kontam dokad ćemo se mi uspavljivati. Što mi je najčudnije odjednom smo se prije nekih 5 mjeseci i počeli uspaljivati...dotada se sama uspavljivala, a sad moram ležati pored njenog krevetića. Nešto nisam sad spremna da idem po svom i da neko vrijeme slušam kako plače dok ne shvati. Jer dovoljno mi je vrištanja i plakanja preko dana. Jedva navečer čekam da zaspe, pa onda istpim još 10-tak minuta dok ne zaspe...
mi se nismo nikad ni uspavljivali, zagrli dekicu, uzme cucu i zaspi. od kad je prestala dojiti ne budi se, znac zadnja 2-3 mjeseca. jedino kad se udari u kreveticu ili kad nesto sanja ali odmah nastavi spavati. ljepota. dok je dojila budila se nekoliko puta