Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
cao mame i bebe! ljubimo vas redom. Samo da se pohvalim da je Adrian piskio u tutu evo vec 3 dan za redo i to trazi sam imamo 16 kila i 90cm sta jos...a ja, ima 20 zuba prica ponesto i tako.. ja polomljena, boli do Tita...elem nejse...pusa svima
pa imas li gips? ne kontam kako te jos boli ...da ti nisu dobro namjestili
cao mame i bebe! ljubimo vas redom. Samo da se pohvalim da je Adrian piskio u tutu evo vec 3 dan za redo i to trazi sam imamo 16 kila i 90cm sta jos...a ja, ima 20 zuba prica ponesto i tako.. ja polomljena, boli do Tita...elem nejse...pusa svima
imam longetu..nategnuti ligamenti i napukla koščica..boli jbg..rekla mi je da će da boli nekoliko dana...a ne mogu painkillere jer dojim
ja nisam koristila hipermangan, znam da se koristi kao dezinfekciono sredstvo kod svrbeža, crvenila, rana itd... bebacha ne bi trebalo da bude problema, razrijeđen je u velikoj količini vode, moja sestra je imala trovanje hipermanganom kad je bila mala ali je pojela cijelu kutijicu, onako suho-koncentrovano, jezik joj je natekao tako da je imala gušenje. Kada se pravi kupka voda treba da je roze boje i može oštetiti kožu ako je veća koncentracija, ako se pojave neke mrlje po tijelu odmah u hitnu. Nadam se da nije ništa strašno...
pa on je mlađi, moj neće da čuje za tutu poludiću, ja mislim da će mi to biti najteže u ovom cjelokupnom odgojno-obrazovnom razvoju mog djeteta
pa on je mlađi, moj neće da čuje za tutu poludiću, ja mislim da će mi to biti najteže u ovom cjelokupnom odgojno-obrazovnom razvoju mog djeteta
kupi drugu..il zamijeni s nekim stavi medu da lafo piški, pa ga obradi nekako.. ni adrian nije htio, pa mu ja kupila novu tutu, sad voli i hoce
imam longetu..nategnuti ligamenti i napukla koščica..boli jbg..rekla mi je da će da boli nekoliko dana...a ne mogu painkillere jer dojim
ja kontala ti se "malo" slomila...tek ono, ti se bas polomila...e hebemu
Niobe, a misa mu, bas mi je zao , ajde makar A postaje poslusan, za razliku od nekih , pozzzzz
Hej vi sto me zezate za odjecu, imam dvije haljinice za A od prosle godine, bile joj velike a sad su super, ali fazon je sto su to one duze haljine, a mi navikle na minjake,hhhmmmmmm , mozda ipak samo cipele kupimo ionako nemamo love
Ja kad to usporedim sa svojom djeluje mi da je moja mrvica, ali uopće ne izgleda tako...naročito kad je nosam...doduše, mi smo i dosta niži...izgleda da je mala visinu pokupila s muževe strane
I svaka ast za tutu i pi pi...to je zaista za svaku pohvalu
A nadam se da e noga to prije proi...ba zeznuto...
< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 12.3.2011 23:31:33 >
Jutrica Mi smo solidno spavali ,malo je kmečo u snu al ništa strašno izgleda da su mu izbile dvije 5 -ice neda dirnuti ali mislim da sam ih vidjela . Jučer kad smo krenuli vani obula mu stare tene i nije se bunio ,izgkleda da je do novih ,nisu mu udobne sigurno bezveze ja dado 70kmčića Niobe pa baš se ti polomi ,nadam se da će brzo sve proći...ljubi nam prijatelja naprednog ,uh mi nemamo ni 11 kilica a još smo prilično visoki ,pa izgleda i mršaviji,mamin mali maneken rose nam se ne javlja odavno ili sam ja mašila,nadam se da je sve uredu pusice svima
Jutro! Vidim obuca se uveliko kupuje, hahahha, ja sam jos uvijk u zimskom outfitu, danas kontamo otici do Astre i Cicibana da vidimo neke cipelice za rodj, nisam pametna koliko brzo cce joj rasti noga i koji broj kupiti
sahara nama polako nogica raste,evo stare tene nosi br.20 a ove nove što smo uzeli su br.22,njih smo probali po onom ulošku što se izvadi,al evo gospodin ih neće da nosi tako da ćemo morati opet nešto drugo mu uzeti
evo da i ja jutros uletim citam stalno al cim krenem tipkati ovaj moj pocne skakati po meni i ja odustanem kako ste mi jutros?naspavane?odmorne?ja sam za zivo cudo odlicno..maleni se samo ednom budio u 5.30 da doji (a inace bude po 10 tak puta)i spavao do 9.30 jutros (inace je budjenje u 7)..stalno ulazila u sobu da vidim sta mi je sa djetetom ne mogu vjerovati ja se prije njega probudila,odmorna,naspavana e bas mu hvala!!!! planiramo danas malo u setnju mada puse neki vjetar bas grozno al obzirom da najavljuju kisu zao mi ga danas u kuci drzati zbog vjetra,ima kapica a nije hladno... nadam se da cete i vi u setnju i da cete imati lijep dan
nije za dijete nego za mene a ne znam gdje da pitam
pitanje za malo vise zene tj. krakate, a mrsave
gdje kupujete obicne, pamucne, majice dugih rukava ja gdje god da kupim meni su nakon pranja rukavi kratki ...izgledaju ko da sam imala poplavu u stanu ..probala sam kupiti u name radnjama...i u no name radnjama...ali uvijek isti problem...na kraju ih iskoristim za spavanje...a te majice, mislim tog tipa najvise nosim...sto po kuci...sto kad izadjem s djetetom u setnju....imal' igdje modela za krakate??
Jutro! Vidim obuca se uveliko kupuje, hahahha, ja sam jos uvijk u zimskom outfitu, danas kontamo otici do Astre i Cicibana da vidimo neke cipelice za rodj, nisam pametna koliko brzo cce joj rasti noga i koji broj kupiti
Joj, i ja ovome razmišljam. Ona još uvijek nosi zimske cipelice, jer mi rano baš kupiti neke tenisice za proljeće, a koje bi eventualno malo nosila i ljeti, ali ako joj sad kupim bojim se da će ih brzo prerasti. Ipak ćemo još malko pričekati...
dančić, vidim da nam se drugari pripremaju za rođendan,kako ovo vrijeme leti dadada obleka je super mi smo juče Uni kupili proljetne cipele,br.23,one od jesenas joj ne mogu marinčii baš šteta za tene ,vjerovatno su mu krute vani puše,baš bezveze