|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  282 283 [284] 285 286   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.3.2011 20:59:27   
Niobe

IZVORNA PORUKA: Niobe

imamo 16 kila i 90cm

ok zajedno IMAMO malo vise.,..user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 7076
12.3.2011 20:59:34   
Anoniman

cao mame i bebe! ljubimo vas redom.
Samo da se pohvalim da je Adrian piskio u tutu evo vec 3 dan za redo i to trazi sam user posted image
imamo 16 kila i 90cm
sta jos...a ja, ima 20 zuba
prica ponesto i tako..
ja polomljena, boli do Tita...elem nejse...pusa svima user posted image
pa imas li gips? ne kontam kako te jos boliuser posted image ...da ti nisu dobro namjestili

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 7077
12.3.2011 21:03:07   
Anoniman

imamo 16 kila i 90cm

masallah nadam se da ces brzo ozdraviti .Al dje se polomiuser posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 7078
12.3.2011 21:03:25   
Niobe

IZVORNA PORUKA: dadada

Samo da se pohvalim da je Adrian piskio u tutu evo vec 3 dan za redo i to trazi sam user posted image
imamo 16 kila i 90cm
prica ponesto i tako..
pa imas li gips? ne kontam kako te jos boliuser posted image ...da ti nisu dobro namjestili

imam longetu..nategnuti ligamenti i napukla koščica..boli jbg..rekla mi je da će da boli nekoliko dana...a ne mogu painkillere jer dojim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7079
12.3.2011 21:04:23   
Niobe

IZVORNA PORUKA: felix

imamo 16 kila i 90cm

masallah nadam se da ces brzo ozdraviti .Al dje se polomiuser posted image

ma ispred bankomata..haman na sred ceste..i to ujutro za osmi mart.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7080
12.3.2011 21:05:05   
Anoniman
ja nisam koristila hipermangan, znam da se koristi  kao dezinfekciono sredstvo kod svrbeža, crvenila, rana itd...
bebacha ne bi trebalo da bude problema, razrijeđen je  u velikoj količini vode, moja sestra je imala trovanje hipermanganom kad je bila mala ali je pojela cijelu kutijicu, onako suho-koncentrovano, jezik joj je natekao tako da je imala gušenje.
Kada se pravi kupka voda treba da je roze boje i može oštetiti kožu ako je veća koncentracija, ako se pojave neke mrlje po tijelu odmah u hitnu.
Nadam se da nije ništa strašno...

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 7081
12.3.2011 21:09:30   
Anoniman

imamo 16 kila i 90cm
prica ponesto i tako..

user posted image user posted image user posted image pa on je mlađi, moj neće da čuje za tutu poludiću, ja mislim da će mi to biti najteže u ovom cjelokupnom odgojno-obrazovnom razvoju mog djetetauser posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 7082
12.3.2011 21:12:39   
Niobe

IZVORNA PORUKA: Breskva

imamo 16 kila i 90cm
prica ponesto i tako..

user posted image user posted image user posted image pa on je mlađi, moj neće da čuje za tutu poludiću, ja mislim da će mi to biti najteže u ovom cjelokupnom odgojno-obrazovnom razvoju mog djetetauser posted image

kupi drugu..il zamijeni s nekim user posted image stavi medu da lafo piški, pa ga obradi nekako..user posted image ni adrian nije htio, pa mu ja kupila novu tutu, sad voli i hoce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7083
12.3.2011 21:12:51   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

imamo 16 kila i 90cm
prica ponesto i tako..

imam longetu..nategnuti ligamenti i napukla koščica..boli jbg..rekla mi je da će da boli nekoliko dana...a ne mogu painkillere jer dojim
ja kontala ti se "malo" slomila...tek ono, ti se bas polomila...e hebemuuser posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 7084
12.3.2011 21:17:03   
R&T@
joj,niobe,pa kud ces do bankomatauser posted image
znas da se tamo ne ideuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

I nema tog kaFeza koji moze rinu da zadrziuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7085
12.3.2011 23:00:32   
Anoniman
Niobe, a misa mu, bas mi je zaouser posted image , ajde makar A postaje poslusan, za razliku od nekihuser posted image , pozzzzz

Hej vi sto me zezate za odjecu, imam dvije haljinice za A od prosle godine, bile joj velike a sad su super, ali fazon je sto su to one duze haljine, a mi navikle na minjake,hhhmmmmmmuser posted image , mozda ipak samo cipele kupimo ionako nemamo loveuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 7086
12.3.2011 23:28:25   
Mya_81 RR

imamo 16 kila i 90cm

Pa, drug nam ima fino kilica...

Ja kad to usporedim sa svojom djeluje mi da je moja mrvica, ali uopće ne izgleda tako...naročito kad je nosam...doduše, mi smo i dosta niži...izgleda da je mala visinu pokupila s muževe strane user posted image

I svaka ast za tutu i pi pi...to je zaista za svaku pohvalu user posted image

A nadam se da e noga to prije proi...ba zeznuto...

< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 12.3.2011 23:31:33 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 7087
12.3.2011 23:32:19   
Anoniman
ja ovo moje dijete ne smijem ni izvagati....mislim da smo dosli do 15kguser posted image samo da mi je znati od cegauser posted image

sahara...vidis...superuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 7088
12.3.2011 23:36:02   
Anoniman
ja Nou isto ne smijem izvagati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i da dodam ovaj sirup multi vitamol je nama bezvezeuser posted image user posted image user posted image user posted image al eto ona ga pije i sviđa joj seuser posted image user posted image user posted image user posted image tjesim se da 2x dnevno pojede kaladont i popije sirupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7089
12.3.2011 23:56:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

ja Nou isto ne smijem izvagati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i da dodam ovaj sirup multi vitamol je nama bezvezeuser posted image user posted image user posted image user posted image al eto ona ga pije i sviđa joj seuser posted image user posted image user posted image user posted image tjesim se da 2x dnevno pojede kaladont i popije sirupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7090
13.3.2011 0:07:27   
Anoniman
Joj noa user posted image , a dadada, ti vise ne kukaj, vidis da dijete napreduje finouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7091
13.3.2011 8:53:56   
marinčii
Jutricauser posted image
Mi smo solidno spavali ,malo je kmečo u snu al ništa strašno izgleda da su mu izbile dvije 5 -iceuser posted image neda dirnuti ali mislim da sam ih vidjelauser posted image .
Jučer kad smo krenuli vani obula mu stare tene i nije se bunio ,izgkleda da je do novih ,nisu mu udobne sigurno bezveze ja dado 70kmčića user posted image
Niobe pa baš se ti polomiuser posted image ,nadam se da će brzo sve proći...ljubi nam prijatelja naprednoguser posted image user posted image ,uh mi nemamo ni  11 kilica a još smo prilično visoki ,pa izgleda i mršaviji,mamin mali manekenuser posted image
rose nam se ne javlja odavno ili sam ja mašila,nadam se da je sve ureduuser posted image
pusice svima

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7092
13.3.2011 9:17:31   
Mya_81 RR
Jutrico user posted image

Mi planiramo danas malo na dječije igralište...nadam se da ćemo biti pristojni user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7093
13.3.2011 9:17:48   
Anoniman
Jutro!
Vidim obuca se uveliko kupuje, hahahha, ja sam jos uvijk u zimskom outfitu, danas kontamo otici do Astre i Cicibana da vidimo neke cipelice za rodj, nisam pametna koliko brzo cce joj rasti noga i koji broj kupitiuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7094
13.3.2011 9:20:01   
marinčii
sahara nama polako nogica raste,evo stare tene nosi br.20 a ove nove što smo uzeli su br.22,njih smo probali po onom ulošku što se izvadi,al evo gospodin ih neće da nosiuser posted image tako da ćemo morati opet nešto drugo mu uzeti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7095
13.3.2011 10:13:36   
ivanasa
jutro zeniceuser posted image

evo da i ja jutros uletimuser posted image citam stalno al cim krenem tipkati ovaj moj pocne skakati po meni i ja odustanemuser posted image
kako ste mi jutros?naspavane?odmorne?ja sam za zivo cudo odlicno..maleni se samo ednom budio u 5.30 da doji (a inace bude po 10 tak puta)i spavao do 9.30 jutros (inace je budjenje u 7)..stalno ulazila u sobu da vidim sta mi je sa djetetom ne mogu vjerovati ja se prije njega probudila,odmorna,naspavanauser posted image user posted image user posted image user posted image e bas mu hvala!!!!
planiramo danas malo u setnju mada puse neki vjetar bas grozno al obzirom da najavljuju kisu zao mi ga danas u kuci drzati zbog vjetra,ima kapica a nije hladno...
nadam se da cete i vi u setnju i da cete imati lijep danuser posted image user posted image user posted image

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7096
13.3.2011 10:36:46   
Anoniman
da i ovdje postavimuser posted image

nije za dijete nego za mene a ne znam gdje da pitam

pitanje za malo vise zene tj. krakate, a mrsave

gdje kupujete obicne, pamucne, majice dugih rukava ja gdje god da kupim meni su nakon pranja rukavi kratki ...izgledaju ko da sam imala poplavu u stanu ..probala sam kupiti u name radnjama...i u no name radnjama...ali uvijek isti problem...na kraju ih iskoristim za spavanje...a te majice, mislim tog tipa najvise nosim...sto po kuci...sto kad izadjem s djetetom u setnju....imal' igdje modela za krakate??

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 7097
13.3.2011 10:47:07   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: sahara

Jutro!
Vidim obuca se uveliko kupuje, hahahha, ja sam jos uvijk u zimskom outfitu, danas kontamo otici do Astre i Cicibana da vidimo neke cipelice za rodj, nisam pametna koliko brzo cce joj rasti noga i koji broj kupitiuser posted image

Joj, i ja ovome razmišljam.
Ona još uvijek nosi zimske cipelice, jer mi rano baš kupiti neke tenisice za proljeće, a koje bi eventualno malo nosila i ljeti, ali ako joj sad kupim bojim se da će ih brzo prerasti. Ipak ćemo još malko pričekati...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7098
13.3.2011 11:08:29   
Hannica
Ma ne prerastu oni cipelice tako brzo,ja Hani kupila ciciban patikice prije zime jos uvijek joj mogu,br. 21.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7099
13.3.2011 13:03:52   
dafri
dančić,
vidim da nam se drugari pripremaju za rođendan,kako ovo vrijeme leti
dadada obleka je superuser posted image
mi smo juče Uni kupili proljetne cipele,br.23,one od jesenas  joj ne mogu
marinčii baš šteta za tene ,vjerovatno su mu krute
vani puše,baš bezveze

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  282 283 [284] 285 286   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  282 283 [284] 285 286   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *