Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ma sta da vam kazem 14 odraslih na rucku i 3 djece od tog dvoje normalnih i Noa a moj tata pristavio pricu kako sam ja bila ''nestasna'' fakat Noa ista ja
Poz svima. Tajra i kod mene jedno divno djete a jedan totalan razbojnik i meni se nekad smuci , za druge ne pomisljam . To samo ja smijem reci i niko vise kapuT. Ovih dana sam bila jako jucer mi je seki rahmetli bio rodjendan, pa mi tesko jako bilo ni na mezar nisam mogla otici 8 sati voznje od mene. Ali zato neka meni mog A. on uvijek mamu zaposli s necim ako nista ribanjem tepiha. I A. ima veliku nogu skoro smo 23 prerasli po naski.
u cetvrtak ce A. dobiti mafin s svjecicom a u u sub. cemo imati l'' grande party (prijatelji i mladji dio familije), a u ned. kaffee und kuchen za ostali dio familije ...oni nece dobiti da jedu...nis sem torte,nisu zasluzili
a ja jos uvijek pomalo cistim kucu...hocu da "glavninu" sredim do srijede...da mi ostane vremena za tortu...a izmedju se borim sa Fjodorom...a...sta ja imam a u recenicama
Znaci, dadada, moramo cekati do subote da vidimo remek djelo , ali strpljivi smo mi ...
Ella H, puno bi nam bilo da imamo dvoje mirnih, i ovako smo dobro prosle Zao mi je zbog tuge, ali odlazak na mezar je nista prema tvojim mislima gdje je ona svaki dan
Moje odfurale u vrtic, a ja se spremam... Odoh u invaziju na trgovine dok imam jos malo plate
Valjda ce mi ostati koja marka za kahvu
Jutrica! Mi smo loše spavali, ali to nije ništa novo za nas Čitavu noć smo se prepirali, smor mali! Ooooo pa drug A nam se priprema za big day Ej pa baš vrijeme leti Često mi na um padne, dadada, ona: vaditeeee ga
jutro Mya uživajte u šetnjici,kod nas kiša tako da ništa od šetnje sheri ni Matej jučer nije cijeli dan spavo po danu al opet jutros prije pola 8 usto ellaH pusice svima
Jutrica! Mi smo loše spavali, ali to nije ništa novo za nas Čitavu noć smo se prepirali, smor mali! Ooooo pa drug A nam se priprema za big day Ej pa baš vrijeme leti Često mi na um padne, dadada, ona: vaditeeee ga
i meni N_N...i meni ....u ova doba prije dvije godine sam svaki dan sizila...po dva puta isla na ctg...svaki put torbu sa sobom nosila u nadi da ce mi reci, ostajes i svaki put se razocarana vracala....a onda bih se sje vratila kuci.... nisam imala snage ni da vam se javim na rr...nego bih samo citala...a vi bi pisale, mora da je ostala ...a ja bih skoro pa pocela plakati od muke ...e ja mislim da niko ovoliko nije prenjeo ko ja...zapravo...posto je p.v bila bistra...ja navodno nisam ni prenjela...nego sam imala krivi termin ...kako god...mislila sam da nikad necu roditi
Cura upravo isprobava moje raife ispred ogledala i ima torbicu na ramenu...presmiješna je...a baš volim što je već počela pokazivati onu žensku stranu...bit će prava curica...
i meni N_N...i meni ....u ova doba prije dvije godine sam svaki dan sizila...po dva puta isla na ctg...svaki put torbu sa sobom nosila u nadi da ce mi reci, ostajes i svaki put se razocarana vracala....a onda bih se sje vratila kuci.... nisam imala snage ni da vam se javim na rr...nego bih samo citala...a vi bi pisale, mora da je ostala ...a ja bih skoro pa pocela plakati od muke ...e ja mislim da niko ovoliko nije prenjeo ko ja...zapravo...posto je p.v bila bistra...ja navodno nisam ni prenjela...nego sam imala krivi termin ...kako god...mislila sam da nikad necu roditi
ja prenijela 11 dana..ko je oborio rekord, ti ili ja?
Cura upravo isprobava moje raife ispred ogledala i ima torbicu na ramenu...presmiješna je...a baš volim što je već počela pokazivati onu žensku stranu...bit će prava curica...
mogu misliti kako je medenaaaa Bit ce to prava mala "sminkerica" ljubim je puno.
ja prenijela 11 dana..ko je oborio rekord, ti ili ja?
ja 13 dana
ali sad nesto kontam...mama sabina je cini mi se i duze...moram naci
Jutro i od nas ... Mi smo spavali bez budjenja, ali je zato finalno budjenje bilo u pet sati, ali i to je super s obzirom da sam u totalu spavala bez onih trzavica njenom vriskom.
Gdje nam je ona Lady? Srecan joj rodjendan , misli ona da se bez izvuce.
hocu curicuuuuu-joj kako mi je to slatko ,a ne ovaj moj harambasa dosad isprobava samo tajine cipele
mi smo lose spavali,nemam pojma sta mu je zadnje 3 veceri ,budi se,kenjka,u nekoj smo fazi odvikavanja od dojenja,ali mu ipak dam-nista isto,kenjka u snu,okrece se,neda ni da ga zagrlim ni nista,nadam se da su zubi i da ce kratko trajat
i mi cemo u setnjicu,jedva cekam
sheri jesi mi ti u komsiluku-ja sam na odmutu,mm ce se vratit za sat,sat i pol-ako hoces mogu ti posuditi mala kisobran kolica