|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  284 285 [286] 287 288   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.3.2011 21:31:14   
Anoniman
e sto me obje nasmijasteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa to kod tebe noa vec krenulo...prava ikova slavauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7126
13.3.2011 21:36:51   
R&T@
Dadada, a vi?
Ili sve u Dan D?

Mesas li farmu?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7127
13.3.2011 21:47:53   
Anoniman
ma sta da vam kazem 14 odraslih na rucku i 3 djece od tog dvoje normalnih i Noauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a moj tata pristavio pricu kako sam ja bila ''nestasna''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fakat Noa ista jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 7128
13.3.2011 22:01:23   
R&T@
Zamisli kako je meni...Ja imam jedno dijete za pozeljeti i rinuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jos svi kazu:Ova starija ista tata, a mladja je na mamuuser posted image

Ja cvrsto vjerujem da misle na boju ociju, a ne na ponasanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7129
13.3.2011 22:21:21   
Ella_H
Poz svima.
Tajra i kod mene jedno divno djete
a jedan totalan razbojnik i meni se nekad smuciuser posted image ,
za druge ne pomisljamuser posted image .
To samo ja smijem reci i niko vise kapuT.
Ovih dana sam bila jakouser posted image  jucer mi je seki rahmetli bio rodjendan,
pa mi tesko jako bilo ni na mezar nisam mogla otici 8 sati voznje od mene.
Ali zato neka meni mog A. on uvijek mamu zaposli s necim ako nista
ribanjem tepiha. I A. ima veliku nogu skoro smo 23 prerasli po naski.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 7130
13.3.2011 22:25:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Dadada, a vi?
Ili sve u Dan D?

Mesas li farmu?
u cetvrtak ce A. dobiti mafin s svjecicomuser posted image user posted image a u  u sub. cemo imati l'' grande partyuser posted image (prijatelji i mladji dio familije), a u ned. kaffee und kuchen za ostali dio familijeuser posted image ...oni nece dobiti da jedu...nis sem torte,nisu zasluziliuser posted image

a ja jos uvijek pomalo cistim kucu...hocu da "glavninu" sredim do srijede...da mi ostane vremena za tortu...a izmedju se borim sa Fjodorom...a...sta ja imam a u recenicamauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 7131
14.3.2011 8:36:39   
R&T@
Znaci, dadada, moramo cekati do subote da vidimo remek djelo
user posted image , ali strpljivi smo mi user posted image ...

Ella H, puno bi nam bilo da imamo dvoje mirnih, i ovako smo dobro prosleuser posted image
Zao mi je zbog tuge, ali odlazak na mezar je nista prema tvojim mislima gdje je ona svaki dan user posted image

Moje odfurale u vrtic, a ja se spremam...
Odoh u invaziju na trgovine dok imam jos malo plateuser posted image user posted image user posted image

Valjda ce mi ostati koja marka za kahvu user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7132
14.3.2011 8:40:44   
Anoniman
se vidjamo danasuser posted image

ima li gdje helija za kupiti?user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 7133
14.3.2011 8:40:51   
Mya_81 RR
Jutro žeMske user posted image

Samo da ostane ovo sunce da možemo van user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 7134
14.3.2011 8:43:08   
Anoniman
hoce...hoce...mya...sta nam Minja radi

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 7135
14.3.2011 8:45:08   
sheri
jutro!
mi pajkimo jos uvijek jer curica ni jucer nije spavala po danu, pa valjda nadoknadjuje
mi cemo setati tabanati, jer su nam kolica u bibiju sa tatomuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

Neposredna veza do poruke: 7136
14.3.2011 8:52:25   
N_N
Jutrica! user posted image
Mi smo loše spavali, ali to nije ništa novo za nas user posted image  Čitavu noć smo se prepirali, smor mali!
Ooooo pa drug A nam se priprema za big day user posted image  Ej pa baš vrijeme leti user posted image  Često mi na um padne, dadada, ona: vaditeeee ga user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7137
14.3.2011 8:54:17   
emi7908
jutro mame, nadam se da ste mi sve dobro a dječica pogotovo  user posted image  dan jeste suncan ali pripazite se ovog vjetra.. i uživajte sa dječicom kad već možete.. user posted image

tajra tebi ako ne ostane ništa od parica za kafu bujrum kod mene na pauzu user posted image  imam dobar aparat ako voliš expressušu user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7138
14.3.2011 9:03:11   
marinčii
jutrouser posted image
Mya uživajte u šetnjici,kod nas kišauser posted image tako da ništa od šetnje
sheri ni Matej jučer nije cijeli dan spavo po danu al opet jutros prije pola 8 usto
ellaH user posted image user posted image user posted image
pusice svima

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 7139
14.3.2011 9:07:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Mi smo loše spavali, ali to nije ništa novo za nas user posted image  Čitavu noć smo se prepirali, smor mali!
Ooooo pa drug A nam se priprema za big day user posted image  Ej pa baš vrijeme leti user posted image  Često mi na um padne, dadada, ona: vaditeeee ga user posted image
user posted image user posted image user posted image i meni N_N...i meniuser posted image user posted image user posted image ....u ova doba prije dvije godine sam svaki dan sizila...po dva puta isla na ctg...svaki put torbu sa sobom nosila u nadi da ce mi reci, ostajesuser posted image i svaki put se razocarana vracala....a onda bih se sjeuser posted image vratila kuci.... nisam imala snage ni da vam se javim na rr...nego bih samo citala...a vi bi pisale, mora da je ostalauser posted image user posted image ...a ja bih skoro pa pocela plakati od mukeuser posted image user posted image user posted image ...e ja mislim da niko ovoliko nije prenjeo ko ja...zapravo...posto je p.v bila bistra...ja navodno nisam ni prenjela...nego sam imala krivi terminuser posted image ...kako god...mislila sam da nikad necu roditiuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 7140
14.3.2011 9:09:41   
Anoniman
jutro
Mi smo spavali citavuuuu noc citavuuser posted image user posted image bez budjenja i budio se u 8.
Kod nas opet puse, tmurno vrijeme  kisa samo sto ne padne . Ma bas bezzz ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7141
14.3.2011 9:10:12   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: dadada

Cura upravo isprobava moje raife ispred ogledala i ima torbicu na ramenu...presmiješna je...a baš volim što je već počela pokazivati onu žensku stranu...bit će prava curica...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7142
14.3.2011 9:10:56   
pocahontas

user posted image user posted image user posted image i meni N_N...i meniuser posted image user posted image user posted image ....u ova doba prije dvije godine sam svaki dan sizila...po dva puta isla na ctg...svaki put torbu sa sobom nosila u nadi da ce mi reci, ostajesuser posted image i svaki put se razocarana vracala....a onda bih se sjeuser posted image vratila kuci.... nisam imala snage ni da vam se javim na rr...nego bih samo citala...a vi bi pisale, mora da je ostalauser posted image user posted image ...a ja bih skoro pa pocela plakati od mukeuser posted image user posted image user posted image ...e ja mislim da niko ovoliko nije prenjeo ko ja...zapravo...posto je p.v bila bistra...ja navodno nisam ni prenjela...nego sam imala krivi terminuser posted image ...kako god...mislila sam da nikad necu roditiuser posted image

ja prenijela 11 dana..ko je oborio rekord, ti ili ja?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7143
14.3.2011 9:12:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Cura upravo isprobava moje raife ispred ogledala i ima torbicu na ramenu...presmiješna je...a baš volim što je već počela pokazivati onu žensku stranu...bit će prava curica...
mogu misliti kako je medenaaaa user posted image user posted image
Bit ce to prava mala "sminkerica"user posted image ljubim je puno.

Neposredna veza do poruke: 7144
14.3.2011 9:16:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

ja prenijela 11 dana..ko je oborio rekord, ti ili ja?

ja 13 danauser posted image user posted image

ali sad nesto kontam...mama sabina je cini mi se i duze...moram naci user posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 7145
14.3.2011 9:16:48   
Anoniman
Jutro i od nasuser posted image ... Mi smo spavali bez budjenja, ali je zato finalno budjenje bilo u pet sati, ali i to je super s obzirom da sam u totalu spavala bez onih trzavica njenom vriskom.

Gdje nam je ona Lady? Srecan joj rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image , misli ona da se bez user posted image izvuce.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7146
14.3.2011 9:17:28   
mala86
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

user posted image user posted image user posted image user posted image hocu curicuuuuu-joj kako mi je to slatko user posted image ,a ne ovaj moj harambasa dosad isprobava samo tajine cipele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo lose spavali,nemam pojma sta mu je zadnje 3 veceri user posted image ,budi se,kenjka,u nekoj smo fazi odvikavanja od dojenja,ali mu ipak dam-nista isto,kenjka u snu,okrece se,neda ni da ga zagrlim ni nista,nadam se da su zubi i da ce kratko trajat

i mi cemo u setnjicu,jedva cekam user posted image user posted image user posted image user posted image

sheri jesi mi ti u komsiluku-ja sam na odmutu,mm ce se vratit za sat,sat i pol-ako hoces mogu ti posuditi mala kisobran kolica

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 7147
14.3.2011 9:18:04   
Anoniman
Lady, sretan rodjendanuser posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 7148
14.3.2011 9:19:29   
Anoniman
sad se sjetihuser posted image user posted image user posted image ...nazvala sam i dr.divanovica i pocela mu plakatiuser posted image user posted image user posted image ...a on me kao smirio s recenicom...sve zene kad tad rodeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7149
14.3.2011 9:19:51   
Lady26
Jutroooooooo, mene uhvatila neka hunjavica, glava me boli, cak mislim da imam temperaturu ali sam happyyyy
Sretan mi rodjendan user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 14.3.2011 9:21:23 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  284 285 [286] 287 288   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  284 285 [286] 287 288   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *