Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
e generacijo još malo pa da napunite 2 godinice , mi se nismo htjeli razdvajati odmah od vas pa kad napravite drugu grupu mi ćemo za vama 24.3 naša Zarica puni 2 god. i idemo da se družimo jedva čekamo
e generacijo još malo pa da napunite 2 godinice , mi se nismo htjeli razdvajati odmah od vas pa kad napravite drugu grupu mi ćemo za vama 24.3 naša Zarica puni 2 god. i idemo da se družimo jedva čekamo
Mi jos uzdisemo nad onim slicicama sa proslog druzenja
Zabavite se,generaciio
sahara...iskren savjet...nemoj kupovati nista sto nece opet moc nositi...imas divnih kompletica u orchestri...barem ovo sto sam ja gledala...jest da sam ja gledala rafe za bebe curice i za djecake od 2 god. tako da ne znam sta ima za veeeeeelike curice
kakva svila i kadifa...znam ja da bi ti nju htjela ko principesu obuci...ali samo zamisli cokoladnu tortu i sok od visanja po toj svili
noa, pa zar i ti sine Brute, i ti sve spremila, auuuu, moram sutra u potragu
dadada, kombinejsn je
ihhhhhhhh nama haljina stigla iz Norveske a cipelice kupljene u Zari u Splitu prije mjesec dana ove godine nista nisam prepustala slucaju da nebi Noa opet bila u rozoj haljinici
mozel se predozirat hipermanganom mozda je nekom smjesno al meni trenutno nije.kupali smo Alenu u kupki od hipermangana i izgleda da smo stavili puno.voda je bila ljubicasta.kupali smo ga nekis 3-4 minute ali su mu nogice pobojile i moje ruke.jel to stetno. evo i ovdje sam kopirala ovaj post u nadi da ce mi neko sto prije odg.sva sam izgubljena
mozel se predozirat hipermanganom mozda je nekom smjesno al meni trenutno nije.kupali smo Alenu u kupki od hipermangana i izgleda da smo stavili puno.voda je bila ljubicasta.kupali smo ga nekis 3-4 minute ali su mu nogice pobojile i moje ruke.jel to stetno. evo i ovdje sam kopirala ovaj post u nadi da ce mi neko sto prije odg.sva sam izgubljena
A za sto tacno slusi hipermengan? Bas juce sam naletilaa na vrecicu kad sam slagala neke stvari,sjecam se da smo hanu kupali s njim ali se ne sjecam zasto?
A za sto tacno slusi hipermengan? Bas juce sam naletilaa na vrecicu kad sam slagala neke stvari,sjecam se da smo hanu kupali s njim ali se ne sjecam zasto?
cao mame i bebe! ljubimo vas redom. Samo da se pohvalim da je Adrian piskio u tutu evo vec 3 dan za redo i to trazi sam imamo 16 kila i 90cm sta jos...a ja, ima 20 zuba prica ponesto i tako.. ja polomljena, boli do Tita...elem nejse...pusa svima