|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  287 288 [289] 290 291   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.3.2011 11:16:05   
Anoniman
juce je puhalo isto,ja sam bila sa A. na polju user posted image  
Samo nemoj biti na propuhi. Mi cemo vidjeti mozda tamo poslije izadjemo malo.

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 7201
14.3.2011 11:24:05   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: marinčii

felix uspaljenice jednauser posted image user posted image
a je baš je toplo skoro da grijenje i ne treba

user posted image Zato sam ja mila moja sve smanjila na 0- user posted image vruceeeee ah vruceuser posted image zena se raskomotila .....
Uh ....
Ja cu zapjevat" ugasi me zar ne vidis da gorim"user posted image user posted image
Sta nam drug radi.

user posted image user posted image kraljice ,
Matej evo ljuti me neće voće da okusi,a i nered mi pravi,ja maloprije imam šta viditi ubacio sve kocke u veš mašinuuser posted image ,

< Poruku je uredio marinčii -- 14.3.2011 11:25:52 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7202
14.3.2011 11:24:09   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ako imaš neki mali svileni šal, lijepo zavežeš oko glave, na to kapicu i idite malo profurajte. Još ako se još uvijek slingate, pa onda nema zime i vjetra.

ne slingamo odavno, mamu bole ledja, idemo kolicima, stavicu joj kapu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 7203
14.3.2011 11:47:34   
Anoniman

felix uspaljenice jednauser posted image user posted image
a je baš je toplo skoro da grijenje i ne treba

user posted image Zato sam ja mila moja sve smanjila na 0- user posted image vruceeeee ah vruceuser posted image zena se raskomotila .....
Uh ....
Ja cu zapjevat" ugasi me zar ne vidis da gorim"user posted image user posted image
Sta nam drug radi.

user posted image user posted image kraljice ,
Matej evo ljuti me neće voće da okusi,a i nered mi pravi,ja maloprije imam šta viditi ubacio sve kocke u veš mašinuuser posted image ,
UUUUU, matej lopov user posted image ma kakvo crno voce moj nece ni da primiruse ja vise ni neduckam .
On ruckio,povrce razni sa rizom sve pojo. Pa mu odma nastavila "uzinu"user posted image makaronice iako ih juce jeo,i danas ih trazi.Pitam sta ce A. posle da njupa on ce one(makarone) sta cu moram mu ugoditi sa sirom suhim ih voliuser posted image ...Mi jedemo sve sto deblja necel se koja kila zalijepiti za nas user posted image user posted image Sad nezna sta ce sa sobom uzeo u solju vode nasula i prisipa sad u drugu solju ma prosipa mi pa hajd sta cu ja samo da malo miruje al sad ce to on da oćefi.
Kod vas kisa , pada . Doce ona i do nas.

< Poruku je uredio felix -- 14.3.2011 11:52:10 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7204
14.3.2011 12:02:49   
Lady26
Meni zao sto mi "propada" ovako lijepo vrijeme...ja na poslu a bebara kuci...za vikend smo bile aktivne user posted image
Iskoristite maximalno....kapa+sal (ako mora) i furajte... user posted image

Ma ja ne znam jel to sto Lana ne miruje, ne znam kako se vise ne umori, koju kilometrazu predje u toku dana user posted image user posted image ....nikako da odemo na bocu, onu sa godinu dana, sve odgadjam, malo ona bude prehladjena, malo mm, sad evo ja nesto smrcam...ne usudjujem se...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7205
14.3.2011 12:57:00   
Anoniman
mi smo bome setali, nismo nigdje isli dalje od nase avlijeuser posted image anel je uzivo ganjajuci cuku na kraju cuko mu pobjegouser posted image user posted image nije budala mu se pustiti da ga metlom ganja i udara kamencicima.
Citavo vrijeme brao po podu prutice, neke i vice put,put pune rukeuser posted image
Usli u kucu malo uzeo makaronica i ja snjim i sad trazi zijana po kuci

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7206
14.3.2011 13:02:26   
marinčii
Ma on neće ni kašice voćne kupovne a nekad ih obožavo,ja njemu danas napravila piletinu s blitvom i krompirom ,to nismo odavno a,a mama mi dala domaće blitve pa da iskoristim...
Bome mi se jučer vagali ali s punom opremomuser posted image (dukserica ,prsluk i sve ostalo) i jedva 11 ipo kila ,i on fino jede al eto kilice nas ne voleuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7207
14.3.2011 13:02:54   
tekja

juce kad sam bila kod mame i ja i A. setamo sa sekom kad naidje komsinica putem vodi unucad blizance .
I ja se pozdravi snjom, kad ce ona meni to tvojeuser posted image reko da...(a pitanja)
Jel musko ili zenskouser posted image ja ono zinula reko musko (a mogla sam slagat i da je zensko posle se pokajala)
Kaze koliko mu ima reko 19mjes. a ja mislila da ima godinu user posted image ....

Joj i mene ovo tako pogadja, sve kazem necu, al' brate kao da me u oko piknu...nekidan setam sa V. on pritrca nekim kolicima, u njima beba bembela, oci mu se haman ne vide od obraza - ne zezam se, kaze ta majka,: Jao, kako je on mali, a vidi sto spretno trci i ima sve zube, rekoh: njemu je skoro 20 mjeseci, a njoj facauser posted image ...jao, pa jao, ja se samo okrenem i odem...pobogu ne mogu sva djeca biti sumo hrvaci (mislim se, hvala Bogu pa moj nijeuser posted image )

lady, sretan rodjkas...jesi sad punoljetnauser posted image ...unutra ti je je'na tortica, user posted image  zasladi uzuser posted image

Odoh i ja malo napolje, samo da ga nahranim, lijep je dan,a vjetar cu da ignorisemuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7208
14.3.2011 13:06:51   
Anoniman
jel tko koristio ovo danas mm uzeo za iskasljavanje anelu
user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 7209
14.3.2011 13:13:21   
Anoniman

Ma on neće ni kašice voćne kupovne a nekad ih obožavo,ja njemu danas napravila piletinu s blitvom i krompirom ,to nismo odavno a,a mama mi dala domaće blitve pa da iskoristim...
Bome mi se jučer vagali ali s punom opremomuser posted image (dukserica ,prsluk i sve ostalo) i jedva 11 ipo kila ,i on fino jede al eto kilice nas ne voleuser posted image

i ja sam njega juce vagala kod mame pokazuje ko fol 12. kg al ja odbijem 1kg od odjece user posted image i to je to.....
Ma neka su zdravi samo,Oce anel vocne kasice skoro mm doneo pun kesuuser posted image .
Tekja , moja i meni je touser posted image mislim pa sta ako je mali user posted image zato je brz ko brzi gonzales i okretan samo tako.
Ima djece manje godista a veci od njega mene to ne dira al me dira kad se majke zene ,sto kazes iznenade zinu kontaju ono : OOOO , user posted image user posted image .....

< Poruku je uredio felix -- 14.3.2011 13:15:22 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7210
14.3.2011 13:20:21   
marinčii
Ama žene ko žene moraju nešto pričatuser posted image , ja sam odavno prestala brinuti jednostavno smo takvi i gotovo.
Felix nisam čula za taj sirup,ili su kapi ne vidim baš dobro,nadam se da će ti netko odgovoriti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7211
14.3.2011 13:29:37   
Anoniman
BRONHITOL  + C se zove na biljnoj bazi .Ja rekla kupi prospan jer je nestalo a svekar se rasprico u apoteciuser posted image pa mu zena dala ovaj kao dobar za iskasljavanje bla bla. Al najgore mi nema uspustva da procitam pise djeca  3 kasike na dan. Rekao je da ima 18mjeseciuser posted image user posted image
Joj od jutros sjela nisam , dok sam anelu jelo napravila poradila doruckovala, oprala sudje izasli van usla presvukla ga, jeli mi opetuser posted image user posted image pio caj.
Oprala sudje ,...Rastrijebila sto je mm doneo iz prodavnice.
Skoro caj mi sav popio sad ponovo nastavljamuser posted image I naravno evo ga kakiuser posted image a skoro pempu cistog stavila
Sad moram guzu prat ledja me bole vise od hodaaa nekog
Samo jos malo ide on meni u krpe da dahnem malo

< Poruku je uredio felix -- 14.3.2011 13:30:33 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7212
14.3.2011 13:43:41   
Malenaoduvijek
ja nisam isto cula za ovaj sirup, ali je biljni na bazi neke biljke haha, jeli?

a to za uzrast, e tako meni stalno govore, ovaj stariji mrsaviji,a li visok decko, a mladji bombica onako ima ga u licu ( da ne kazem sta drugo).
obavezno su komentari, jesu blizanci, kad mi kazemo nisu, a onda je ovaj stariji (kao za Igora).ja bih se tada teleportirala ali bas, idioti, sta vas briga.ili jeli on nece da jede.
svijet stvarno ne gleda svoja posla nego samo druge, ccc.
nikad u zivotu nisam bebu komentarisala , mogu reci da je slatka a ostalo nije moje da komentarisem.

a anel meni uopste ne izgleda manji...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7213
14.3.2011 13:52:13   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Meni zao sto mi "propada" ovako lijepo vrijeme...ja na poslu a bebara kuci...za vikend smo bile aktivne user posted image
Iskoristite maximalno....kapa+sal (ako mora) i furajte... user posted image

Ma ja ne znam jel to sto Lana ne miruje, ne znam kako se vise ne umori, koju kilometrazu predje u toku dana user posted image user posted image ....nikako da odemo na bocu, onu sa godinu dana, sve odgadjam, malo ona bude prehladjena, malo mm, sad evo ja nesto smrcam...ne usudjujem se...

ja sa uvredjena i iznenadjena zbog vase ponasanje koonnoo...

a hoces li ti dobiti kovertu kao felix ili kod nas u sa to nema.

nekada se i ja pitam odakle im snaga, ja ne mogu vise, ali dobro ja sam teta u godinama pa zbog toga.

imas pp, eto usput da ti kazem

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7214
14.3.2011 14:03:26   
Hannica
Pozz generacijo.
Evo mi se vratili iz setnje,bilo nam je ludo i nezboravno.user posted image Cim smo izasli iz stana Hana je odlucila da ne zeli u kolica i da ne zeli da hoda,takodjer nije htjela ni da je ja nosim.Muz je morao da je nosi skoro cijelo vrijeme,napravila je pauzu oko 5 min i prosetala malo dok on odmori.Jadnik bas se umorio,ona je buco pravi,ima bar 15 kg i upste nije laka za nositi.Ma ne podnosljiva je,ne znam sta da radim,ne mogu stalno sjediti u stanu,poludi od dosade,a kad izadjemo toliko se umorim ,i fizicki i psihicki da bih samo plakala kad se vratimo.Evo upravo mi cokoladom maze prozore koje sam jucer ocistila.user posted image O Boze....

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 7215
14.3.2011 14:06:23   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: tekja

juce kad sam bila kod mame i ja i A. setamo sa sekom kad naidje komsinica putem vodi unucad blizance .
I ja se pozdravi snjom, kad ce ona meni to tvojeuser posted image reko da...(a pitanja)
Jel musko ili zenskouser posted image ja ono zinula reko musko (a mogla sam slagat i da je zensko posle se pokajala)
Kaze koliko mu ima reko 19mjes. a ja mislila da ima godinu user posted image ....

Joj i mene ovo tako pogadja, sve kazem necu, al' brate kao da me u oko piknu...nekidan setam sa V. on pritrca nekim kolicima, u njima beba bembela, oci mu se haman ne vide od obraza - ne zezam se, kaze ta majka,: Jao, kako je on mali, a vidi sto spretno trci i ima sve zube, rekoh: njemu je skoro 20 mjeseci, a njoj facauser posted image ...jao, pa jao, ja se samo okrenem i odem...pobogu ne mogu sva djeca biti sumo hrvaci (mislim se, hvala Bogu pa moj nijeuser posted image )

lady, sretan rodjkas...jesi sad punoljetnauser posted image ...unutra ti je je'na tortica, user posted image  zasladi uzuser posted image

Odoh i ja malo napolje, samo da ga nahranim, lijep je dan,a vjetar cu da ignorisemuser posted image

šta vas briga žene drage...ja bih samo voljela da postoji neka smiješna situacija da pustimo tako naše male bebe da se potrkaju  user posted image sa bebama tih dušebrižnica i komentatorica...ja odmah nam na koga bi se kladila...neka nama naših žilavaca user posted image
ja fakat ne razumijem - kako meni nikad ne padne na pamet da tako neku malu slatku sitnu bebu ne porkomentiram zlonamjerno jadnoj mami u liceuser posted image what's the point anyway? da te sjeb... or whatuser posted image ? kako jadno user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7216
14.3.2011 14:06:58   
Anoniman
mala, da na biljnoj bazi ni ja nikad cula al hajd saduser posted image sta ja znam .
Cini ti se na slikamauser posted image user posted image user posted image najvise se zna kad ga odvedem medju drugu djecu njegove dobi.
Al nezamaram se stim al boze mrzim glupe komentare .
Hannice , moja sta da ti kazem neznamuser posted image user posted image user posted image kod mene A. kad jede zvace nesto,i sad najo se nece vise on na sred sobe pljune iz usta , i cucne pa rukicom razmrljuje da prekrije traguser posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 7217
14.3.2011 14:10:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

šta vas briga žene drage...ja bih samo voljela da postoji neka smiješna situacija da pustimo tako naše male bebe da se potrkaju  user posted image sa bebama tih dušebrižnica i komentatorica...ja odmah nam na koga bi se kladila...neka nama naših žilavaca user posted image
ja fakat ne razumijem - kako meni nikad ne padne na pamet da tako neku malu slatku sitnu bebu ne porkomentiram zlonamjerno jadnoj mami u liceuser posted image what's the point anyway? da te sjeb... or whatuser posted image ? kako jadno user posted image

zato ja volim vise sama izac sa A. nego s nekim tko ce mi citavo vrijeme nabadat na nos,(kao sto je znalo se) moj/moja jede svasta , ili mirna bi beba (tu me najvise iskreno dirauser posted image user posted image user posted image )
Dok moj baraba nije spavao diralo me kad kaze uh, Moja /moj prespava noc user posted image Ja samo sutim.
Ili znalo se desiti pa me pita jel da da se udebljo/udebljala vidi mu obraza
ma puca mi od debljine user posted image ama zeno mislim si znasli ti koju pametnu prozboriti samo se hvalis jao,jao!!!!

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 7218
14.3.2011 14:12:16   
pocahontas

zato ja volim vise sama izac sa A. nego s nekim tko ce mi citavo vrijeme nabadat na nos,(kao sto je znalo se) moj/moja jede svasta , ili mirna bi beba (tu me najvise iskreno dirauser posted image user posted image user posted image )
Dok moj baraba nije spavao diralo me kad kaze uh, Moja /moj prespava noc user posted image Ja samo sutim.
ma puca mi od debljine user posted image ama zeno mislim si znasli ti koju pametnu prozboriti samo se hvalis jao,jao!!!!

sindrom kompetitivnih mama....ili tako nekako se zove user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7219
14.3.2011 14:15:47   
Anoniman
sve je moguceuser posted image user posted image . Zato sad ja i moj zvrk biramo drustvo radije samo nego sa svakim.
Mislim da se zna NISAM BOGAMI DRAGOG LJUBOMORNA. al me nervira sto nezna nista drugo pricat nego usporedjivati.
Ma daj mani me se vise....I da imam osjecaj kad to pricao kao ono sva ponosna moja(moj je bolji od tvoga svastauser posted image ludi zena.
Il ako ja slucajno dobijem rijec i kazem moj a. zna pricat ili rec to ona odma me poklopi kao, eh kad je moj to pricao.....
Nemamo zajednickog jezika, kad vidim da je u parku ja se odma sa A. "vrnem" na poligonuser posted image da nas netusi pricom.

Neposredna veza do poruke: 7220
14.3.2011 14:20:28   
pocahontas

sve je moguceuser posted image user posted image . Zato sad ja i moj zvrk biramo drustvo radije samo nego sa svakim.
Mislim da se zna NISAM BOGAMI DRAGOG LJUBOMORNA. al me nervira sto nezna nista drugo pricat nego usporedjivati.
Ma daj mani me se vise....I da imam osjecaj kad to pricao kao ono sva ponosna moja(moj je bolji od tvoga svastauser posted image ludi zena.
Il ako ja slucajno dobijem rijec i kazem moj a. zna pricat ili rec to ona odma me poklopi kao, eh kad je moj to pricao.....
Nemamo zajednickog jezika, kad vidim da je u parku ja se odma sa A. "vrnem" na poligonuser posted image da nas netusi pricom.

meni je po pitanju toga recimo škorpija prava kraljica - ona lijepo iskreno kaže šta naš JAdinko zna, a šta nikako ne zna (nekad ja mislim da je previše surova i da on zna mnogo više nego što to onda tvrdiuser posted image )....a mame se uvijek hvale sa svojom djecom ili takmiču...to je tako čitav život - i moja mama isto - mora se pohvaliti kada dobijem peticu, kada odem na neko takmičenje i postignem neki razultat u muzici, sportu bla bla, kada položim ispit, kada diplomiram, kada imam fin posao user posted image ...bla bla....i uvijek je to tako...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7221
14.3.2011 14:24:10   
pocahontas
tek sada vidim - pobroja ja sve iz svog cvuser posted image  

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 7222
14.3.2011 14:25:03   
iv@ncica
caouser posted image user posted image
lady- user posted image user posted image happy B. sa  zakasnjenjemuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 7223
14.3.2011 14:28:05   
koka i po

sindrom kompetitivnih mama....ili tako nekako se zove user posted image user posted image

...koje zabadaju nos tamo gdje ne treba....
mozda da se malo vise pozabave svojim zivotima i odgoju svoje djece.
ja licno sa time nemam problema.sto mi smeta kod drugih ja odmah reknem.na kraju svako dijete je jedinka za sebe a ne "serijski produkt".
meni opet govore da je moj S previse razvijen i tezak za svoj uzrast pa me piatju cim ga hranis.hih....koga interesuje bujrum na rucak.
na kraju ...sta ih briga kako hranim i odgajam dijete.bitno je da je zdravo i zadovoljno.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 7224
14.3.2011 14:29:31   
teacher75
i mi se vratile iz parkica, bilo je ludo i nezaboravno, ledja mi otpala. lani sve zanimljivo ali na 10 sekundi, a voda me za jednu rukicu, ne hoda jos sama, a ja hvala bogu visoka 182 cm, pa me slomi. a sto se tice komentara ljudi, lana je natprosjecno visoka a jos ne hoda sama, pa vjerovatno misle da ima mozda oko 2 godine a jos ne hoda, mogu misliti kako seuser posted image user posted image user posted image i jos kad me pitaju kako jede, jel jede fino, a ona sve lijepo tamani al tako genetski vitka, kontaju da je mrsava jer ne jede

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 7225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  287 288 [289] 290 291   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  287 288 [289] 290 291   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *