|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  286 287 [288] 289 290   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.3.2011 9:44:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Ooooo, Felix, to je za pohvalu user posted image Samo da tako i ostane...

mila , pa tako je odkako je bio bolestan SAAM izbacio flasu nocnu nikad ne trazi. I spava po citavu noc user posted image al se naucio zato svako jutro pola8 , ili 8. on je na nogama Al eto nemozes imat sve i jare i pareuser posted image
Prije se budio 2puta al je spavao do 10.Sad se ne budi al rani.
Al nema veze nije strasno.

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 7176
14.3.2011 9:45:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

Dadada, počni bar dva dana ranije, jer mogu stajati toliko da se to nešto na izgledu ne pokvari, a da opet imaš dovoljno vremena da sve napraviš i eventualno popraviš bude li kakvih ne predvidjenih situacija...
da ih u frizideru drzim, ili?

Neka budu vani, bar 24h treba da se osuše i fino stvrdnu...ja ih tako čuvam dok ne krenem s dekoracijom...
aaaaaaaaa...ok...tenkjuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7177
14.3.2011 9:45:50   
Lady26
Mi smo lunjale cijeli vikend, Lanci super masallah, malo ne slusa user posted image ali dobro...Ponavlja skoro sve rijeci, tako mi je slatka, "k" nam je glavno slovo user posted image , sve nam je skoro sa "k"...al razumijemo se...
Juce je doruckovala da ne ureknem, masallah, cijelo jedno jaje napravljeno na mlijeku i od kriske hljeba sredinu pojela, zalila sa pola flasice mlijeka+kras expres user posted image , ja se sokirala ali pozitivno...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7178
14.3.2011 9:46:20   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

mila , pa tako je odkako je bio bolestan SAAM izbacio flasu nocnu nikad ne trazi. I spava po citavu noc user posted image al se naucio zato svako jutro pola8 , ili 8. on je na nogama Al eto nemozes imat sve i jare i pareuser posted image

i kod nas ovako isto otkako je prestao dojiti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7179
14.3.2011 9:47:12   
Lady26

Zar je to tebi rodjendan user posted image Nisam upratila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 7180
14.3.2011 9:48:35   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: felix

Bogami bolje spavati fino u komadu, ali malo manje...Ja se sve žalim što je Minja opet počela ranije ustajati, a zapravo to volim jer fakat sve stignem.

Dadada, nema na čemu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7181
14.3.2011 9:51:46   
Anoniman
pa ima i togauser posted image i ja rano kad snjim ustanem sve mi bude na vrijeme. Rucak poradim , set_nja uspavam ga i opet za sebe vremena na pretek imam slobodnog ma nije lose raniti kako sam mislila user posted image .
Super je . Anel, spava ko beba mala ma nemrda jest da po lezaju u polu snu hoda kad god se budim on na drugim mjestimauser posted image al bitno da mene ne budi
BRAVO i za M. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 14.3.2011 9:53:34 >

Neposredna veza do poruke: 7182
14.3.2011 10:03:01   
megi
jutroooooo

mi smo cijeli vikend bili na vikendici user posted image  u subotu bilo super vrijeme, skitali se hodali, juce onako vrijeme ali smo ipak hodali, dobro adnu zabundali zbog vjetra ma ljepota i divota
zato je sinoc u pola deset samoinicijativno i po prvi put rekla adna zadrijemala idemo spavatiuser posted image user posted image user posted image
jedno budjenje i ustanak u pola 8, mama je mogla jos ali mora se i na posao

Lady sretan rodjendan, nadam se da je torta cokoladna user posted image user posted image

i mi moramo u trazenje cipelica imali smo neke koje smo dobili prosle godine ali nam ne mogu, nekakav ruzan model mada nosimo 21 i ove su 21 al nam ne mogu, trazimo nove

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7183
14.3.2011 10:05:55   
Anoniman
Dobro jutro jestel popile kaficu?
Vidim spremate se uveliko za rođendane user posted image jedva čekam da vidim tortice

Ja moram sad da visim na polju, gotovo beba je sada dijete, nema mi šetnje gdje ja hoću nego moram da se igram s kamenčićima, da trčim za njim...
Mi dobro spavamo u komadu do 9huser posted image

Lady sretan rođendanuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7184
14.3.2011 10:07:00   
Lady26
Dajte te nama 21, nama ce moci user posted image user posted image user posted image
Tj prodajte nammmmmm user posted image user posted image user posted image
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 7185
14.3.2011 10:07:04   
Malenaoduvijek
moje drage zenice i mi da se javimo,

vidim kod vas pripreme za rodj dadada uveliko, na kraju sve spremis i niko ni da te pohvali kako si bila vrijedna.

felix bravo za anelka, dusa draga

ovo moje mladje dijete juce spavalo cijelo popodne i sinoc do jedno 10 i onda felix kako si i naslutila on pravio dernek

nije pola noci spavao, ja kad god dignem glavu a on stoji u onom kreveticu, a jutros u pola 7 vristi da me probudi user posted image . (kao malo prase isto )
a braco jedva digne glavu i pogleda ga ko veli gdje ces ti mali, nije mu ni do cega.

lady sretan rodjendan, ima li trote za mene, ja mnogo volim kolace user posted image , a evo ti jedan cvjetic od meneuser posted image .

a kod nas nije lose vrijeme samo vjetar bi mogao sve da nas odnese ako nastavi ovako.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7186
14.3.2011 10:10:21   
teacher75
sto se tice cipelica, u astri je moja mama nasla neke proljetne roze za 40 9 nesto km, froddi- imaju velicine 21 i 22 pa ne znam koje da joj uzmem, sad su joj 21 samo malo velike

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 7187
14.3.2011 10:28:10   
Anoniman
mala, ma znala sam ja to user posted image iz iskustav ti govorim anelu je granica 6 pola 6 i kapakuser posted image nema vise da je neznam kako pospan.
Lady, prodato dje si juce bilauser posted image .....

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 7188
14.3.2011 10:30:17   
Hannica
Lejdi,hepi brzdej i ovdje. user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7189
14.3.2011 10:32:49   
Lady26
Ne radi mi racunar danima, a juce mi crk'o punjac od laptopa user posted image user posted image user posted image
Sad me ima samo radnim danima dok sam na poslu....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7190
14.3.2011 10:56:44   
Anoniman
brzo to popravljaj ledyuser posted image ....
Joj jest meni vruceeeee sve sam radijatore zavrnila. Bas sam se danas "uspalila"user posted image sinoc mi bilo isto vruce i ja i anel otkriveni spavali. Jos sam radijatore sve zavrnula.
Skoro se zena razbacala po kucida sredjujem anel gleda svoje dvd. Pijucka cajku
Uh sta ce biti ljeti kad je sad vruceuser posted image .....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7191
14.3.2011 10:58:41   
sheri
Lady, sretan rodjendan!
Mya, imas nesto na fb! hajd tamo!user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7192
14.3.2011 11:00:37   
marinčii
felix uspaljenice jednauser posted image user posted image
a je baš je toplo skoro da grijenje i ne treba

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7193
14.3.2011 11:00:48   
Lady26
Znate sta....juce gledam Lanu u helankicama, bas je mrsava user posted image user posted image user posted image ...a jede, ne zalim se, pojede obroke bez problema, uvijek nesto gricka ali nogice k''o scapici...

< Poruku je uredio Lady26 -- 14.3.2011 11:01:17 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7194
14.3.2011 11:05:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Znate sta....juce gledam Lanu u helankicama, bas je mrsava user posted image user posted image user posted image ...a jede, ne zalim se, pojede obroke bez problema, uvijek nesto gricka ali nogice k''o scapici...
isto ovako user posted image user posted image user posted image user posted image sve "omete " jede al se nista ne vidi

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7195
14.3.2011 11:11:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

ma daaaaaaaj, moja je duplo mrsavija, meni bas super- manekenkeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7196
14.3.2011 11:11:43   
Anoniman
juce kad sam bila kod mame i ja i A. setamo sa sekom kad naidje komsinica putem vodi unucad blizance .
I ja se pozdravi snjom, kad ce ona meni to tvojeuser posted image reko da...(a pitanja)
Jel musko ili zenskouser posted image ja ono zinula reko musko (a mogla sam slagat i da je zensko posle se pokajala)
Kaze koliko mu ima reko 19mjes. a ja mislila da ima godinu user posted image ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7197
14.3.2011 11:13:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

felix uspaljenice jednauser posted image user posted image
a je baš je toplo skoro da grijenje i ne treba

user posted image Zato sam ja mila moja sve smanjila na 0- user posted image vruceeeee ah vruceuser posted image zena se raskomotila .....
Uh ....
Ja cu zapjevat" ugasi me zar ne vidis da gorim"user posted image user posted image
Sta nam drug radi.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7198
14.3.2011 11:13:24   
teacher75
napolju vjetar odnese a nama se ide u setnjuuser posted image user posted image user posted image uskoro ce opet kisa i zahladjenje pa da mi je da iskoristim, ne znam sta da radim, izaci ili ne, pitanje je saduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7199
14.3.2011 11:14:49   
Lejla Ka
Ako imaš neki mali svileni šal, lijepo zavežeš oko glave, na to kapicu i idite malo profurajte. Još ako se još uvijek slingate, pa onda nema zime i vjetra.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 7200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  286 287 [288] 289 290   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  286 287 [288] 289 290   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Koje je mlijeko zdravije davati djetetu nakon godinu dana:

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *