Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ooooo, Felix, to je za pohvalu Samo da tako i ostane...
mila , pa tako je odkako je bio bolestan SAAM izbacio flasu nocnu nikad ne trazi. I spava po citavu noc al se naucio zato svako jutro pola8 , ili 8. on je na nogama Al eto nemozes imat sve i jare i pare Prije se budio 2puta al je spavao do 10.Sad se ne budi al rani. Al nema veze nije strasno.
Dadada, počni bar dva dana ranije, jer mogu stajati toliko da se to nešto na izgledu ne pokvari, a da opet imaš dovoljno vremena da sve napraviš i eventualno popraviš bude li kakvih ne predvidjenih situacija...
da ih u frizideru drzim, ili?
Neka budu vani, bar 24h treba da se osuše i fino stvrdnu...ja ih tako čuvam dok ne krenem s dekoracijom...
Mi smo lunjale cijeli vikend, Lanci super masallah, malo ne slusa ali dobro...Ponavlja skoro sve rijeci, tako mi je slatka, "k" nam je glavno slovo , sve nam je skoro sa "k"...al razumijemo se... Juce je doruckovala da ne ureknem, masallah, cijelo jedno jaje napravljeno na mlijeku i od kriske hljeba sredinu pojela, zalila sa pola flasice mlijeka+kras expres , ja se sokirala ali pozitivno...
Ooooo, Felix, to je za pohvalu Samo da tako i ostane...
mila , pa tako je odkako je bio bolestan SAAM izbacio flasu nocnu nikad ne trazi. I spava po citavu noc al se naucio zato svako jutro pola8 , ili 8. on je na nogama Al eto nemozes imat sve i jare i pare Prije se budio 2puta al je spavao do 10.Sad se ne budi al rani. Al nema veze nije strasno.
i kod nas ovako isto otkako je prestao dojiti
Bogami bolje spavati fino u komadu, ali malo manje...Ja se sve žalim što je Minja opet počela ranije ustajati, a zapravo to volim jer fakat sve stignem.
Dadada, nema na čemu
pa ima i toga i ja rano kad snjim ustanem sve mi bude na vrijeme. Rucak poradim , set_nja uspavam ga i opet za sebe vremena na pretek imam slobodnog ma nije lose raniti kako sam mislila . Super je . Anel, spava ko beba mala ma nemrda jest da po lezaju u polu snu hoda kad god se budim on na drugim mjestima al bitno da mene ne budi BRAVO i za M.
mi smo cijeli vikend bili na vikendici u subotu bilo super vrijeme, skitali se hodali, juce onako vrijeme ali smo ipak hodali, dobro adnu zabundali zbog vjetra ma ljepota i divota zato je sinoc u pola deset samoinicijativno i po prvi put rekla adna zadrijemala idemo spavati jedno budjenje i ustanak u pola 8, mama je mogla jos ali mora se i na posao
Lady sretan rodjendan, nadam se da je torta cokoladna
i mi moramo u trazenje cipelica imali smo neke koje smo dobili prosle godine ali nam ne mogu, nekakav ruzan model mada nosimo 21 i ove su 21 al nam ne mogu, trazimo nove
vidim kod vas pripreme za rodj dadada uveliko, na kraju sve spremis i niko ni da te pohvali kako si bila vrijedna.
felix bravo za anelka, dusa draga
ovo moje mladje dijete juce spavalo cijelo popodne i sinoc do jedno 10 i onda felix kako si i naslutila on pravio dernek
nije pola noci spavao, ja kad god dignem glavu a on stoji u onom kreveticu, a jutros u pola 7 vristi da me probudi . (kao malo prase isto ) a braco jedva digne glavu i pogleda ga ko veli gdje ces ti mali, nije mu ni do cega.
lady sretan rodjendan, ima li trote za mene, ja mnogo volim kolace , a evo ti jedan cvjetic od mene .
a kod nas nije lose vrijeme samo vjetar bi mogao sve da nas odnese ako nastavi ovako.
sto se tice cipelica, u astri je moja mama nasla neke proljetne roze za 40 9 nesto km, froddi- imaju velicine 21 i 22 pa ne znam koje da joj uzmem, sad su joj 21 samo malo velike
brzo to popravljaj ledy .... Joj jest meni vruceeeee sve sam radijatore zavrnila. Bas sam se danas "uspalila" sinoc mi bilo isto vruce i ja i anel otkriveni spavali. Jos sam radijatore sve zavrnula. Skoro se zena razbacala po kucida sredjujem anel gleda svoje dvd. Pijucka cajku Uh sta ce biti ljeti kad je sad vruce .....
Znate sta....juce gledam Lanu u helankicama, bas je mrsava ...a jede, ne zalim se, pojede obroke bez problema, uvijek nesto gricka ali nogice k''o scapici...
Znate sta....juce gledam Lanu u helankicama, bas je mrsava ...a jede, ne zalim se, pojede obroke bez problema, uvijek nesto gricka ali nogice k''o scapici...
ma daaaaaaaj, moja je duplo mrsavija, meni bas super- manekenke
juce kad sam bila kod mame i ja i A. setamo sa sekom kad naidje komsinica putem vodi unucad blizance . I ja se pozdravi snjom, kad ce ona meni to tvoje reko da...(a pitanja) Jel musko ili zensko ja ono zinula reko musko (a mogla sam slagat i da je zensko posle se pokajala) Kaze koliko mu ima reko 19mjes. a ja mislila da ima godinu ....
felix uspaljenice jedna a je baš je toplo skoro da grijenje i ne treba
Zato sam ja mila moja sve smanjila na 0- vruceeeee ah vruce zena se raskomotila ..... Uh .... Ja cu zapjevat" ugasi me zar ne vidis da gorim" Sta nam drug radi.
napolju vjetar odnese a nama se ide u setnju uskoro ce opet kisa i zahladjenje pa da mi je da iskoristim, ne znam sta da radim, izaci ili ne, pitanje je sad
Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja