|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  532 533 [534] 535 536   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
19.4.2011 10:15:42   
Anoniman
joj kako sad zena pade...ko na filmuuser posted image user posted image user posted image nije joj nista bilo

ali glavno kako ja sve odavde s mog 10 sve vidim...prava sam mahalusauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13326
19.4.2011 10:16:09   
marinčii
IZVORNA PORUKA: ivanasa

ma nije bplestan nego mu vadim bris zbog vrtica bome ce ici na 4 satauser posted image mislim da vidim kako ce to izgledati hahaha..mogu misliti vriske uhhh...
sad sam se nasekirala tresem se svauser posted image zove me mama,malog tonija (od brata bebac) sinoc u 2 hitna odvela na jezerouser posted image user posted image njemu ce sada krajem aprila 2 god moj maleni bebac danima vec ima temp i nikako da mu je skinu sinoc preko 40 bila,poceo se gubiti i tresti,usta mu pomodrila sva uhhh boze dragi..njemu su krajnici tako su dr rekli ali ne smije ih vaditi prije trece god...katastrofauser posted image user posted image user posted image
nama se ovo isto desilo i rekli nam da je to fraz ,baš me ovo rastuži user posted image user posted image user posted image user posted image užas ne dogodilo se nikad nikome

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 13327
19.4.2011 10:16:36   
Lady26
Hoce li se jok neko javiti, dok sam raspolozena za izvinjenja? Iskoristite nije ovo svaki dan.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13328
19.4.2011 10:16:36   
Anoniman
Jooooooj stvarno cu dobiti popizditis ali pogolemi, ubicu nekoga (necu Lady i mamu user posted image )... posto tete nema li nema, ja joj poslala poruku, ona ne odgovara ja je nazovem kaze imam neke obaveze javim ti se... i prekinu...aaaaaaaaaaaaaa upucacu se, odoh vani da mozak pustim na pasu, bar do prodavnice inace cu nervni slom dobiti, ali stvarno.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13329
19.4.2011 10:17:16   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26
Tajraaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image avatar ti je 10+ user posted image

Hvala, hvala...
Jedva ga "isceprkah"user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo nije kao ova tvoja manekenka...
ljubi ja none njene slatkeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13330
19.4.2011 10:18:10   
Anoniman

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj gdje cu dadadu zaboraviti user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma gledala ko je pisao jutros i tako vas pobrojala, ispricavam se user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma sve je meni jasno...ne trebas se sada izvlacitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

to se nalazite...ne zovete nas OBICNE zene...kafice...ovo...ono...ha ja...fino bogami....

Tajra...kad cemo mi na fukauser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13331
19.4.2011 10:18:13   
Lady26
Ja sve manje i manje imam zelju da ti dodjem danas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Planirala sam aBd, samo da nam tura ne skoci opet....ona niti smrca niti kaslje, ne kise....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13332
19.4.2011 10:19:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Jooooooj stvarno cu dobiti popizditis ali pogolemi, ubicu nekoga (necu Lady i mamu user posted image )... posto tete nema li nema, ja joj poslala poruku, ona ne odgovara ja je nazovem kaze imam neke obaveze javim ti se... i prekinu...aaaaaaaaaaaaaa upucacu se, odoh vani da mozak pustim na pasu, bar do prodavnice inace cu nervni slom dobiti, ali stvarno.
samo disiuser posted image user posted image

ma mozda joj je nekakva frka

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13333
19.4.2011 10:19:15   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj gdje cu dadadu zaboraviti user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma gledala ko je pisao jutros i tako vas pobrojala, ispricavam se user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma sve je meni jasno...ne trebas se sada izvlacitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

to se nalazite...ne zovete nas OBICNE zene...kafice...ovo...ono...ha ja...fino bogami....

Aaaa stvarno, nego kad je ta kafa user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13334
19.4.2011 10:20:15   
R&T@

Hajde, jelena, malo optimizma...

Sad kad ti teta donese gotov rucak...

Hajde, sta najvise volis?
Garant zena to praviuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13335
19.4.2011 10:22:08   
Lady26
Aaaaa Tajra tebe ta tvoja knjiga opcinila...bajke su u biblioteci user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 13336
19.4.2011 10:22:13   
Anoniman
Ma proci ce mene to, iskalicu se ja na njoj user posted image . Ma i ja kazem mozda je frka ali to se javi, to joj je posao, jos je stedim i ne dolazi svaki dan, a dogovoreno ej bilo svaki dan, ona u vrh glave dodje tri puta u sedmici i maksimum 3-4sata ostane.
Lady to tura od zubica znam ja da je nase dijete zdravo user posted image
Hocemo i mi na kafu user posted image , sa tajrom pogotovo, a dadadu imam zelju upoznati, ako nista valjda je sretnem na pijaci kako kupuje krompir user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13337
19.4.2011 10:25:27   
Anoniman

Ma proci ce mene to, iskalicu se ja na njoj user posted image . Ma i ja kazem mozda je frka ali to se javi, to joj je posao, jos je stedim i ne dolazi svaki dan, a dogovoreno ej bilo svaki dan, ona u vrh glave dodje tri puta u sedmici i maksimum 3-4sata ostane.
Lady to tura od zubica znam ja da je nase dijete zdravo user posted image
Hocemo i mi na kafu user posted image , sa tajrom pogotovo, a dadadu imam zelju upoznati, ako nista valjda je sretnem na pijaci kako kupuje krompir user posted image

ma ja ...s tajrom kafu pogotovo...a mene je dovoljno upoznati...ono rukujemose...i zdro...hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja hepi.pravouser posted image user posted image al necu jos nista govoriti dok ne bude sev 100%user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13338
19.4.2011 10:26:16   
Lady26
Samo laganini, disiiiiii i sto bi dadada rekla zeeeeeeeen user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13339
19.4.2011 10:28:10   
Lady26

ma ja ...s tajrom kafu pogotovo...a mene je dovoljno upoznati...ono rukujemose...i zdro...hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja hepi.pravouser posted image user posted image al necu jos nista govoriti dok ne bude sev 100%user posted image

Hahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image

Hajde reciiiiiiiiiiii, jel to A rucka user posted image user posted image ?
Ili pocinjes raditi?
Ili si pokupovala sve ono sa slika?
Ili....?
Nemam vise ideja user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13340
19.4.2011 10:28:27   
ivanasa
IZVORNA PORUKA: felix

lady pa mozda nece bas da jede zbog zuba nemoj brinuti cim izviri zub bit ce boljeuser posted image
ivanasa, user posted image user posted image user posted image

nemoj ti meni ivanasauser posted image ja te cekam sinoc na fejsu ubila se cekajuci nigdje te hahahah salim se...ma dosadno zeni vazda sama..zna jelena kako to izgledauser posted image user posted image user posted image

marinci..oni su odmah pitali za fraz i dr rekao da nije e ko ce njima vise vjerovati dr su nam zalosni tako da ja njima nista ne vjerujem..sreca spustili su mu turu i poslali ga kuci a ako mu se stanje pogorsa da ga dovedu!!!! umjesto da ga prate...strasno

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13341
19.4.2011 10:30:31   
DM

Garant je vikend organizovan na moru(prvomajski)!
Samo da mahnemo generacijiuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13342
19.4.2011 10:32:56   
R&T@

Dadada, suzdrzat cemo se od ovih obicnih sarajevskih kafa "docekusa i sikterusa"...

Ipak za vikend idemo kod Mirkice u sopinguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13343
19.4.2011 10:33:37   
Anoniman

Hahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image

Hajde reciiiiiiiiiiii, jel to A rucka user posted image user posted image ?
Ili pocinjes raditi?
Ili si pokupovala sve ono sa slika?
Ili....?
Nemam vise ideja user posted image user posted image

nis od navedenoguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13344
19.4.2011 10:34:55   
Lady26
'bem ti.... user posted image
Bas sam se ponadala da cu pogoditi...a ne bi mi ni rekla da jesam, jel de user posted image ?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13345
19.4.2011 10:36:51   
R&T@
Ups....
odadoh nasuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 13346
19.4.2011 10:37:41   
marinčii
ivanasa a točno s ovim našim doktorima se nikad nezna,nama su na otpusnicu na kraju napisali "sumnja na konvulzije",a nama rekli da jesu al ja sam svejedno otada preplašena grozno i tempuser posted image se baš bojim,nadam se da je maleni sada dobro i da se tura neće vraćati

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13347
19.4.2011 10:49:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ivanasa

IZVORNA PORUKA: felix

lady pa mozda nece bas da jede zbog zuba nemoj brinuti cim izviri zub bit ce boljeuser posted image
ivanasa, user posted image user posted image user posted image

nemoj ti meni ivanasauser posted image ja te cekam sinoc na fejsu ubila se cekajuci nigdje te hahahah salim se...ma dosadno zeni vazda sama..zna jelena kako to izgledauser posted image user posted image user posted image

marinci..oni su odmah pitali za fraz i dr rekao da nije e ko ce njima vise vjerovati dr su nam zalosni tako da ja njima nista ne vjerujem..sreca spustili su mu turu i poslali ga kuci a ako mu se stanje pogorsa da ga dovedu!!!! umjesto da ga prate...strasno

nije anel spavao user posted image user posted image obecavam docu danas kad zaspi user posted image
pusa drugu medenom....

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 13348
19.4.2011 10:52:19   
Lady26

JA cekam i dalje user posted image user posted image user posted image
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13349
19.4.2011 10:54:53   
Anoniman

JA cekam i dalje user posted image user posted image user posted image
user posted image
sutra...sutra...ako bog dauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  532 533 [534] 535 536   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  532 533 [534] 535 536   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *