|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  886 887 [888] 889 890   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.6.2011 15:02:54   
Anoniman
MAla meni ono lisnato sa eurokremom bude premasno, nekakav smek margarina-putera ima. Ja bih radije slano urolala, ili slane kiflice ili rolatic sa svim i svacim. Mada tebi se mozda is vidi, ali meni niej i ako sam ih posle u secer u prahi i vailin secer uvaljala, opet dok sam ih jela tako onaj masan osjecaj u ustima.

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 22176
8.6.2011 15:05:03   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

MAla meni ono lisnato sa eurokremom bude premasno, nekakav smek margarina-putera ima. Ja bih radije slano urolala, ili slane kiflice ili rolatic sa svim i svacim. Mada tebi se mozda is vidi, ali meni niej i ako sam ih posle u secer u prahi i vailin secer uvaljala, opet dok sam ih jela tako onaj masan osjecaj u ustima.

napravila sam slane sa mladim sirom i tikvom, ali mi ostalo pa hocu nesto slatko da napravim ono sprind pakovanje pa mi pola ostalo...

a da izblendam tresnje i stavim valja li to...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22177
8.6.2011 15:07:30   
Anoniman
Pa to bi sa tresnjama mozda i mogla, jer kiselina od tresnjih bi mozda izvikla tu masnocu...ili visnje.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 22178
8.6.2011 15:08:43   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Pa to bi sa tresnjama mozda i mogla, jer kiselina od tresnjih bi mozda izvikla tu masnocu...ili visnje.

probacu ja sa tresnjama, nece se baciti pojescu ja to

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22179
8.6.2011 15:15:02   
Anoniman
Ma ne bace se ni kod mene, mm samo nek je slatko, sve pojede, ali meni nisu to, to.

Neposredna veza do poruke: 22180
8.6.2011 15:17:02   
Anoniman
anel nece tresnje al zato tamani domace jagodeuser posted image i isto voli krastavicu ja ogulim dam reznjic posolim a on se tusi jeduci user posted image .
Al dam samo jedan rezanj strah me jer su krastavice teske,i paradajz hoce citav SAM pojede .

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 22181
8.6.2011 15:22:21   
Malenaoduvijek
anelko legenda, ja svojima ne smijem dati opet ni jagode ni paradajz jer nemam domace pa se bojim alergije....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22182
8.6.2011 15:26:11   
salmy
Moj user posted image zavolio jagodeuser posted image user posted image ubi se jeduci,tresnje također i breskve mu se jako sviđaju.Sinoc mu pravila griz sa breskvom i pojeo u slast.Bas mi je drago sto voli,jer sam ja u trudnoci mela breskveuser posted image user posted image

Tiki mi smo imali klimu u starom stanu,ja sam cistila tako sto otvorim onaj poklopac koji ide preko i filtere operem toplom vodom,osusim i vrati nazad.Mada preporucuju servisera koji isto to uradi(jos prmjeni onaj friz) i uzme 50KM.Mi smo to radili sami(odnosno ja)user posted image user posted image
ej jeli kupujete paradjz i krastavce

Neposredna veza do poruke: 22183
8.6.2011 15:31:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

anelko legenda, ja svojima ne smijem dati opet ni jagode ni paradajz jer nemam domace pa se bojim alergije....

domace jagode imam a paradajz nije jos domaci prispjeo to kupujem kao i krastavice .
Ljubi djecu lijepuuser posted image
Moj usto kakio se odo ga oprat i odosmo u setnju u potragu za pempom nestalo namuser posted image .
Razvedri se evo sunca user posted image taman je vrijeme fino svjeze nema sparine

Neposredna veza do poruke: 22184
8.6.2011 15:45:56   
*pcelica*
Dobar dan Mi maloprije dosli iz setnje Od devet sati smo bile na Ilidzi Bile na kafi sa mojom sestrom setale malo pare trosile i usput svratile do cipsa da vidimo sta nam treba za pasose pa cemo i to da predamo u petak da mozemo na more jedva cekam user posted image user posted image
Mm sinoc pravio nekakvu tortu s jagodama Okus joj je super ali se nije stisnula pa smo je jeli iz kalupa user posted image user posted image Svima saljem veliki user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22185
8.6.2011 15:49:19   
megi
moja cura je danima samo umakala jagode u secer pa polize secer a jagodu baci
e sad je pocela i koju jagodu da pojede a tresnje nece samo ispljune
a ja bas bas volim tresnje

Mala kako si pravila lisnato sa sirom i tikvom, moze receptic

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 22186
8.6.2011 16:14:30   
Lady26
Hocu kuciiiiiiiiiiiiiiiiii, nije mi dobroooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh koji pljusak....

Ajde pa pa, odoh ja svojoj kuci, kratko svojoj Lani a malo duze svom krevetu user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 8.6.2011 16:27:28 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 22187
8.6.2011 16:33:50   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: megi

moja cura je danima samo umakala jagode u secer pa polize secer a jagodu baci
e sad je pocela i koju jagodu da pojede a tresnje nece samo ispljune
a ja bas bas volim tresnje

Mala kako si pravila lisnato sa sirom i tikvom, moze receptic

ma samo isjeckas tikvu kao za pitu ono na kockice i dodas jaje, mladi sir,posolis i sta jos zelis i pomijesas sve.i onda naravno razvaljas i filujes.valjas oblike koje hoces.

a meni je pravo zao za jagode jer ih ja obozavam i stvarno su ukusne, a tresnje jedu jedino izblendane sa necim, ovako pljuju, pa im je onda pomijesam u hapu, griz i sl.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 22188
8.6.2011 16:37:48   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: salmy

Moj user posted image zavolio jagodeuser posted image user posted image ubi se jeduci,tresnje također i breskve mu se jako sviđaju.Sinoc mu pravila griz sa breskvom i pojeo u slast.Bas mi je drago sto voli,jer sam ja u trudnoci mela breskveuser posted image user posted image

Tiki mi smo imali klimu u starom stanu,ja sam cistila tako sto otvorim onaj poklopac koji ide preko i filtere operem toplom vodom,osusim i vrati nazad.Mada preporucuju servisera koji isto to uradi(jos prmjeni onaj friz) i uzme 50KM.Mi smo to radili sami(odnosno ja)user posted image user posted image
ej jeli kupujete paradjz i krastavce

meni su kajsije pravo slatke i to im dajem, breskve jos nisam ali cu davati, a ja paradajz kupujem ali kao sto rekoh ja ga jedem a djeca ne zbog Radi alergija

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 22189
8.6.2011 16:59:06   
leona81
ja sam stvarno padobranac, nemam vremena da citam sve dijete mi OPET bolesno, tj mislimo da su zubi, temp 38,4 sinoc jedno 5 sati, nismo nista davali samo kupka i spala je sama, danas je nema ali ima proljev tako da sam ukljucila prolife...nije isla u vrtic a ja sutra imam ispit, nista nisam spremila i ludiiiiiiiiiim...mm je vec 10 dana u gipsu i ne moze mi nista pomoci vec jos ja moram njemu, od kupanja do hrane, gore nego beba...eto toliko od mene:) pozz svima

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 22190
8.6.2011 17:17:19   
Malenaoduvijek
samo da vam RECEM da je ovo lisnato sa tresnjama bas ukusno a nije ni masno, hocu reci meni se ne osjeti na masnocu jelo i ja sam stvarno veeeeliiiiiiiiikkkkkkkkkaaaaaaaaaaa poguzija jer me bas krenulo i sve cu da pojedem sto sam napravila, hihihiuser posted image user posted image i posula sam ih vanilinim secerom.njam njam

odoh dalje jesti

leona bas mi je zao za curicu user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 22191
8.6.2011 18:10:28   
Anoniman
ja citala, i citala...i opet ne znam sta sam sve procitalauser posted image user posted image user posted image user posted image tipicno za mene

isabella, hvala...moram procitati sta je to...mogu ja pitati tatu da mi on kupi...nije frka...hvala ti jos jednom..a svakako cu i malu poslusati, pa se posavjetovati s nasim pedijatrima...navodno vani (na zapadu) stavljaju flor u vodu...zato su im zubi tako dobriuser posted image

leona zao mi je i male i velikeuser posted image ...brzo ce valjda i to proci
salmy...cuvaj guzuuser posted image user posted image user posted image
koko...kako pljEskavice i uho?
mi smo bili u parkicu...ovom iza obdnaista naseg...nije pampers neg violetauser posted image user posted image ...ima ulozaka i pelena bacenihuser posted image stakla i  opusaka...i boga pitaj cega jos ne...al moj A. najvise voli tamo jer je pijesak...iima svakakvih zahebancija za djecu...pa je plivao, tusirao se i jeo pjesak...a ja sam trcala za njim, derala se i kukalauser posted image ...na kraju sam ga scepala i kuci u kadu...doooooobro ofrondalauser posted image user posted image user posted image
dodje mi da odem kod direktora vrtica i ponudim se da ono ocistim...majkemi...strava i uzas

mala, procitah za Irmu tj. njenog oca...strasno...zao mi pravo

vidim da se neki kuhaju u svojim stanovima...jeste li probali sa zatvaranjem svega preko dana i zamracivanjem...atek predvece i rano ujutro da otvarate da se ishlade prostorije...dakle preko dana da vam je mrkli mrak s zatvorenim prozorima...tako dalmosi rade.

zaomi je...sigurno sam svasta preskocila...al nemam snage da iscitavam opet...mozda se kasnije sjetim

jeloouser posted image

Neposredna veza do poruke: 22192
8.6.2011 18:12:11   
Ella_H
Ola muchachas.
Evo i  mene odera me klima al sta cu
kad zivim u brvnari moram mozak vrije.
Da je zdravo nije nimalo srecom malo malo
pali mi sincic te gasi i tako sta ima veze tek mu je 5
a u glavi 25user posted image . Nane je presladak i curiceuser posted image user posted image user posted image .
Morat cu i ja malo poradit na slicicama.
Tajrauser posted image user posted image user posted image to sto radis za djecu Palestine.
user posted image user posted image user posted image svim bebarama cuvajte ih
i uzivajte.

Neposredna veza do poruke: 22193
8.6.2011 19:02:01   
Malenaoduvijek
nego hocu da vas pitam,

hocete voditi vi djecu na kids festival i sta je tamo prikladno za male???

ja malo gledala na internetu, a muz mi kaze da bude u vilsonovom nesto???user posted image user posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 22194
8.6.2011 19:08:03   
Malenaoduvijek
vidim da se neki kuhaju u svojim stanovima...jeste li probali sa zatvaranjem svega preko dana i zamracivanjem...atek predvece i rano ujutro da otvarate da se ishlade prostorije...dakle preko dana da vam je mrkli mrak s zatvorenim prozorima...tako dalmosi rade.

ja zamracim dnevnu sobu jedino tako mogu i opstati jer je em visoko em sunce direktno u prozore....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22195
8.6.2011 19:54:23   
Anoniman
kod nas i dalje kisi eh sad je stvarno dosadna user posted image user posted image user posted image mislila sam da ce padat dobro pola dana ma jok ona se nesto guzi citav dan  od pola dana znaci najprije se ispadala ko nikad.Posle se razvedrilo sad posle prokapa kap,i stane i sve  tako .AL na kraju sam A. dobro obukla pa sam ga malo izvela Morala

Od sutra javlja toplije bez kise user posted image

Neposredna veza do poruke: 22196
8.6.2011 20:57:57   
R&T@
Mi roštiljali vani... pa onda palacinci s nutelom...
ne mogu da disem...

Svi se razidjose, ostale R. i ja user posted image

Ja imam dvije klime, ali prirodneuser posted image user posted image user posted image
Na spratu je +40, a u prizemlju kao da je -4user posted image user posted image user posted image user posted image

Koko, dobro si skontala...ipak si ti zena na tackiceuser posted image user posted image
Ella, bit ce dobro ako mi R. kutije ne otvori...
ja ih kao sakrijem, a ona ih pronadje...user posted image
Leona, bas mi zao sto je djevojcica bolesnauser posted image

Ostale sve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22197
8.6.2011 21:14:35   
Anoniman
Tajra, pa mozda i nabacis koji gramuser posted image
Nisam nista procitala, samo da vam mahnem i pozelim bolesnim bebama i mamama da brzo ozdraveuser posted image
Pozzzzzzzzuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22198
8.6.2011 21:19:44   
R&T@
Sahara, bog te cuouser posted image
I tebi isto zelimuser posted image

Ljubi tvoju aprilkuuser posted image , moja aprilka "u letu" zaspauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22199
8.6.2011 21:44:18   
Lady26
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  886 887 [888] 889 890   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  886 887 [888] 889 890   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *