Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
MAla meni ono lisnato sa eurokremom bude premasno, nekakav smek margarina-putera ima. Ja bih radije slano urolala, ili slane kiflice ili rolatic sa svim i svacim. Mada tebi se mozda is vidi, ali meni niej i ako sam ih posle u secer u prahi i vailin secer uvaljala, opet dok sam ih jela tako onaj masan osjecaj u ustima.
MAla meni ono lisnato sa eurokremom bude premasno, nekakav smek margarina-putera ima. Ja bih radije slano urolala, ili slane kiflice ili rolatic sa svim i svacim. Mada tebi se mozda is vidi, ali meni niej i ako sam ih posle u secer u prahi i vailin secer uvaljala, opet dok sam ih jela tako onaj masan osjecaj u ustima.
napravila sam slane sa mladim sirom i tikvom, ali mi ostalo pa hocu nesto slatko da napravim ono sprind pakovanje pa mi pola ostalo...
anel nece tresnje al zato tamani domace jagode i isto voli krastavicu ja ogulim dam reznjic posolim a on se tusi jeduci . Al dam samo jedan rezanj strah me jer su krastavice teske,i paradajz hoce citav SAM pojede .
Moj zavolio jagode ubi se jeduci,tresnje također i breskve mu se jako sviđaju.Sinoc mu pravila griz sa breskvom i pojeo u slast.Bas mi je drago sto voli,jer sam ja u trudnoci mela breskve
Tiki mi smo imali klimu u starom stanu,ja sam cistila tako sto otvorim onaj poklopac koji ide preko i filtere operem toplom vodom,osusim i vrati nazad.Mada preporucuju servisera koji isto to uradi(jos prmjeni onaj friz) i uzme 50KM.Mi smo to radili sami(odnosno ja) ej jeli kupujete paradjz i krastavce
anelko legenda, ja svojima ne smijem dati opet ni jagode ni paradajz jer nemam domace pa se bojim alergije....
domace jagode imam a paradajz nije jos domaci prispjeo to kupujem kao i krastavice . Ljubi djecu lijepu Moj usto kakio se odo ga oprat i odosmo u setnju u potragu za pempom nestalo nam . Razvedri se evo sunca taman je vrijeme fino svjeze nema sparine
Dobar dan Mi maloprije dosli iz setnje Od devet sati smo bile na Ilidzi Bile na kafi sa mojom sestrom setale malo pare trosile i usput svratile do cipsa da vidimo sta nam treba za pasose pa cemo i to da predamo u petak da mozemo na more jedva cekam Mm sinoc pravio nekakvu tortu s jagodama Okus joj je super ali se nije stisnula pa smo je jeli iz kalupa Svima saljem veliki
moja cura je danima samo umakala jagode u secer pa polize secer a jagodu baci e sad je pocela i koju jagodu da pojede a tresnje nece samo ispljune a ja bas bas volim tresnje
Mala kako si pravila lisnato sa sirom i tikvom, moze receptic
ma samo isjeckas tikvu kao za pitu ono na kockice i dodas jaje, mladi sir,posolis i sta jos zelis i pomijesas sve.i onda naravno razvaljas i filujes.valjas oblike koje hoces.
a meni je pravo zao za jagode jer ih ja obozavam i stvarno su ukusne, a tresnje jedu jedino izblendane sa necim, ovako pljuju, pa im je onda pomijesam u hapu, griz i sl.
Moj zavolio jagode ubi se jeduci,tresnje također i breskve mu se jako sviđaju.Sinoc mu pravila griz sa breskvom i pojeo u slast.Bas mi je drago sto voli,jer sam ja u trudnoci mela breskve
Tiki mi smo imali klimu u starom stanu,ja sam cistila tako sto otvorim onaj poklopac koji ide preko i filtere operem toplom vodom,osusim i vrati nazad.Mada preporucuju servisera koji isto to uradi(jos prmjeni onaj friz) i uzme 50KM.Mi smo to radili sami(odnosno ja) ej jeli kupujete paradjz i krastavce
meni su kajsije pravo slatke i to im dajem, breskve jos nisam ali cu davati, a ja paradajz kupujem ali kao sto rekoh ja ga jedem a djeca ne zbog Radi alergija
ja sam stvarno padobranac, nemam vremena da citam sve dijete mi OPET bolesno, tj mislimo da su zubi, temp 38,4 sinoc jedno 5 sati, nismo nista davali samo kupka i spala je sama, danas je nema ali ima proljev tako da sam ukljucila prolife...nije isla u vrtic a ja sutra imam ispit, nista nisam spremila i ludiiiiiiiiiim...mm je vec 10 dana u gipsu i ne moze mi nista pomoci vec jos ja moram njemu, od kupanja do hrane, gore nego beba...eto toliko od mene:) pozz svima
samo da vam RECEM da je ovo lisnato sa tresnjama bas ukusno a nije ni masno, hocu reci meni se ne osjeti na masnocu jelo i ja sam stvarno veeeeliiiiiiiiikkkkkkkkkaaaaaaaaaaa poguzija jer me bas krenulo i sve cu da pojedem sto sam napravila, hihihi i posula sam ih vanilinim secerom.njam njam
ja citala, i citala...i opet ne znam sta sam sve procitala tipicno za mene
isabella, hvala...moram procitati sta je to...mogu ja pitati tatu da mi on kupi...nije frka...hvala ti jos jednom..a svakako cu i malu poslusati, pa se posavjetovati s nasim pedijatrima...navodno vani (na zapadu) stavljaju flor u vodu...zato su im zubi tako dobri
leona zao mi je i male i velike ...brzo ce valjda i to proci salmy...cuvaj guzu koko...kako pljEskavice i uho? mi smo bili u parkicu...ovom iza obdnaista naseg...nije pampers neg violeta ...ima ulozaka i pelena bacenih stakla i opusaka...i boga pitaj cega jos ne...al moj A. najvise voli tamo jer je pijesak...iima svakakvih zahebancija za djecu...pa je plivao, tusirao se i jeo pjesak...a ja sam trcala za njim, derala se i kukala ...na kraju sam ga scepala i kuci u kadu...doooooobro ofrondala dodje mi da odem kod direktora vrtica i ponudim se da ono ocistim...majkemi...strava i uzas
mala, procitah za Irmu tj. njenog oca...strasno...zao mi pravo
vidim da se neki kuhaju u svojim stanovima...jeste li probali sa zatvaranjem svega preko dana i zamracivanjem...atek predvece i rano ujutro da otvarate da se ishlade prostorije...dakle preko dana da vam je mrkli mrak s zatvorenim prozorima...tako dalmosi rade.
zaomi je...sigurno sam svasta preskocila...al nemam snage da iscitavam opet...mozda se kasnije sjetim
Ola muchachas. Evo i mene odera me klima al sta cu kad zivim u brvnari moram mozak vrije. Da je zdravo nije nimalo srecom malo malo pali mi sincic te gasi i tako sta ima veze tek mu je 5 a u glavi 25 . Nane je presladak i curice . Morat cu i ja malo poradit na slicicama. Tajra to sto radis za djecu Palestine. svim bebarama cuvajte ih i uzivajte.
vidim da se neki kuhaju u svojim stanovima...jeste li probali sa zatvaranjem svega preko dana i zamracivanjem...atek predvece i rano ujutro da otvarate da se ishlade prostorije...dakle preko dana da vam je mrkli mrak s zatvorenim prozorima...tako dalmosi rade.
ja zamracim dnevnu sobu jedino tako mogu i opstati jer je em visoko em sunce direktno u prozore....
kod nas i dalje kisi eh sad je stvarno dosadna mislila sam da ce padat dobro pola dana ma jok ona se nesto guzi citav dan od pola dana znaci najprije se ispadala ko nikad.Posle se razvedrilo sad posle prokapa kap,i stane i sve tako .AL na kraju sam A. dobro obukla pa sam ga malo izvela Morala
Mi roštiljali vani... pa onda palacinci s nutelom... ne mogu da disem...
Svi se razidjose, ostale R. i ja
Ja imam dvije klime, ali prirodne Na spratu je +40, a u prizemlju kao da je -4
Koko, dobro si skontala...ipak si ti zena na tackice Ella, bit ce dobro ako mi R. kutije ne otvori... ja ih kao sakrijem, a ona ih pronadje... Leona, bas mi zao sto je djevojcica bolesna
Ostale sve