Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Za Aidu stvarno neznam puno.znam samo da je posla radit negdje.
Mala,Jelena znam da vi imate iskustva s ovim pa mi treba savjet.Sad sam Ajli gledalA grlo.i s obje strane na ulazu u grlo je crveno pomalo i ko malo oteklo a na jednom mjesto ima nesto bjelo,ko kad bubuljica ognoji)joj objasnjenja).sta je to sad
Za Aidu stvarno neznam puno.znam samo da je posla radit negdje.
Mala,Jelena znam da vi imate iskustva s ovim pa mi treba savjet.Sad sam Ajli gledalA grlo.i s obje strane na ulazu u grlo je crveno pomalo i ko malo oteklo a na jednom mjesto ima nesto bjelo,ko kad bubuljica ognoji)joj objasnjenja).sta je to sad
moze biti gnojni cepic...a moze biti i ostaci od hrane tj. prljavstina...ne diraj...bilo bi dobro da moze isprati zalfijom...ako vidis da ih ima vise vod dr. jer onda moze biti gnojna angina...ai mononukleoza se isto ocituje
sad mi je kasno da je vodim.njoj cesto bude tako crveno grlo al nisam dosad vidjela ovo bjelo.dada hajdi ukratko sta je tomononukleoza
bebacha ja sam imala strasnih problema s krajnicima i ta bjela tockica ukoliko nebi reagovali odmah do veceri bi bila gnojna upala grla zato ti je moj savjet da odmah ides kod doktora i sprijecis u upalu u startu.
ja odem malo da sta uradim a vi se ovdje zezate i pisete, prozivate
kao prvo
koko moja sestra i zet su sa svojim sinom imali slicne probleme ako ne jos i gore a bilo je drustvo u pitanju, da se decko dokaze....
noa ja sta mislim to i kazem samo upakujem pomalo jer je ovo ipak porodicni forum
dadada de bona ne prepadajko zenu, kod mononukleoze je niska temp, a to mogu biti stvarno gnojini cepici a sto koka kaze najbolje da odete dr ako ne danas onda sutra, a probaj joj ispirati sa zalfijom ili daj joj malo cole mozda joj izadje tako ako je cepic.
Ma kod nje je uvecan treci krajnik i oba ova druga, kod nje ne izlazi nista za nos vec se puni usni kanal. Kod nje su uvijek brisevi uredu, vec ovo nastaje alergijski, a od treceg krajnika ne moze vani da izadje vec ide na uho. Mala rekao nam je 14kg i dvije godine je potrebno za operaciju. Danas smo je vagali 13,100kg, ali s obzirom kako slabo jede zadnja dva dana brzo smrsa. Proslu upalu je smrsala 600grama. Ma nocas je bukvalno cijeli noc prevristala sve mlati glavicom i ruke na usima drzi, za poluditi jadno dijete. Danas i pedijatar i ORL kazu da ne mogu da vjeruju da je ona ovako dobra, a ovako jake upale ima, kazu odrastao covijek da ima u pola ovako jake upale da bi vristao iz sveg glasa, a ona se smije danas i vesela. Jedino se pofino izvristala dok je pregledala, jer jednostavno vise traumu dijete dobilo od dr. Prvo mislili peniciline, pa su onda dali pancef, pa sam se cula sa Gezom i rekao mi klasicnu njenu terapiju jos da uvedem...flonidan, dalsy za bol i temperaturu i operil P.
Joj bas mi je zao Jelena, Keno je prosli mjesec dobio Pancef i sav se osuo od njega, alergican, pa su mu dali Sumamed Bebacha ima li mala temperaturu? Uh mene ubi ovaj forum, ja ko fol ucim, a malo malo za kompjuter, pa ga ugasim, pa kroz pola sata upalim , ma smijesna sam sama sebi. Ma ubija me ova medjunarodna ekonomija.
Uh mene ubi ovaj forum, ja ko fol ucim, a malo malo za kompjuter, pa ga ugasim, pa kroz pola sata upalim , ma smijesna sam sama sebi. Ma ubija me ova medjunarodna ekonomija.