|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  897 898 [899] 900 901   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.6.2011 22:07:52   
Anoniman
Nikolaaaa, nisam ti ja majkaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jojmeni je ovaj film vrhuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22451
9.6.2011 22:08:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Nikolaaaa, nisam ti ja majkaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jojmeni je ovaj film vrhuser posted image user posted image user posted image

Ludjaciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22452
9.6.2011 22:12:29   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i Nane na mandarinskom narudžbu praviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22453
9.6.2011 22:12:33   
Lady26
Ja gedala samo 2 dio pa mi ovaj user posted image a i ne mogu pojacati zbog Lane....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22454
9.6.2011 22:14:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja gedala samo 2 dio pa mi ovaj user posted image a i ne mogu pojacati zbog Lane....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imamo isti problemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i kod mene smanjeno zboguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 22455
9.6.2011 22:18:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imamo isti problemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i kod mene smanjeno zboguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma drugi dio je bezze...ovaj je najboljiuser posted image user posted image
smrt u diskoteci je meni mm pravio dok me nije smuvaouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22456
9.6.2011 22:19:58   
teacher75

prvi je najbolji definitivno, kultni film moje generacijeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22457
9.6.2011 22:22:21   
marinčii
ja vas bome ne mogu pohvatati user posted image pravo ste se raspisale
samo da čestitam N_N na novom posluuser posted image user posted image user posted image
i da pošaljem veliku pusu Nanetu najslađem šefuuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 22458
9.6.2011 22:33:22   
N_N
Hvala sahara, hvala marinčii user posted image

Nama iduće sedmice ne radi vrtić (generalka) pa će se B i mm družiti čitavu sedmicu, mogu misliti na šta će to da liči user posted image user posted image  Mislim, ok se oni čuvaju user posted image  nego šta će od kuće da nam naprave user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22459
9.6.2011 22:34:57   
Lady26
Jest ovo moje dijete sega....
Regularno je stavim u krevet, na jastuk, pokrijem dekicu, i uvijek udjem nakon pola h da vidim jel spava i svaki put, bas svaki, jastuk i dekica na mom krevetu user posted image

jutros sam dobila dekicu u glavu user posted image user posted image , zvala me ja nisam mogla progledati pa mi je pomogla malo user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22460
9.6.2011 22:36:09   
N_N

jutros sam dobila dekicu u glavu user posted image user posted image , zvala me ja nisam mogla progledati pa mi je pomogla malo user posted image user posted image

user posted image user posted image  makar nećeš zakasniti na posao user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22461
9.6.2011 22:37:08   
Anoniman

Regularno je stavim u krevet, na jastuk, pokrijem dekicu, i uvijek udjem nakon pola h da vidim jel spava i svaki put, bas svaki, jastuk i dekica na mom krevetu user posted image

sve je ok dok ne dobijes upišanu pelenu u glavuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 22462
9.6.2011 22:38:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Nama iduće sedmice ne radi vrtić (generalka) pa će se B i mm družiti čitavu sedmicu, mogu misliti na šta će to da liči user posted image user posted image  Mislim, ok se oni čuvaju user posted image  nego šta će od kuće da nam naprave user posted image
haoosssss...sto pitasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 22463
9.6.2011 22:39:13   
Apotekarka
Vecer....
Jeste se vi zene raspisale sta je ovo...
Ja imam toliko posla na poslu da se ne stignem javiti sefica ode na odmor a meni slijedi sedmica u 2 smjene tj 10 sati dnevno,i naravno ja sve na poslu zavrsavam da ona ode mirno kad vidi da je sve ok odrađenouser posted image ,a ni plate nece uplatitiuser posted image
Druga stvar koja me danima nervira je to sto sam i veceras opet zatekla suđe od rucka neopranio i Antoniovu bocu od mlijeka koju je popio u jedan ,sve se skorilo...Jest dogovor bio da teta nista ne radi ponekad prilog skuha,ali danas su imali kompletan rucak gotov samo podgrijat a Antonio gotov 3 sata spavao....nije ovo prvi put,ja kuci dosla dok sam kruh skuhala,ispekla,to glupo suđe(2 tanjura,kasike,serpa i zdjela od salate9)pa mpoglas je to,pa peglalaves,drugi kacila,dijete nahranila i savekrvi kavu ispeklauser posted image ,bas se smorim...
Eh sad Antonio odlicno jede,3 boce mlijeka,3 slana obroka,izmedju voce,slatkis ali omrsao nema sad punih 16 kg a imao prije nego sto se razbolio,nekako se protegao u visinu,valjda previse aktivanuser posted image
Borimo se s tutom,ne zeli je,veceras ga skinula upiskio se ne smeta mu nistauser posted image ,ja ga ruzila nije mu pravo ali pinavlja nece tutu,nece
N-N cestitam ti,zelim ti puno uspjeha u novom poslu a sto manje sikiracije p.s kad li ce moj mm naci posaouser posted image user posted image ,ovo cekanje izludi
Jelena t zao mi Anuske vazda nesto,sta mislis da se posavjetujes s doktorom da bar trosi ovaj imunoglukanko Antonio dok ne mogne to rjesiti
Koko nek si zdrava i prava i cestitam to veliko piskenje u tutu kod nas slabo ide
Bambi Nanr je bas veliki,napredni slatkis,ja sam bolje da kucnem,kako prođe menzes nema mantanja i slicnih simptoma
Lady,tajra,dadada,mala1994,bebacha,de-de,felix,marinci,noa i ostale imate mahanje a ja roman ispisala

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22464
9.6.2011 22:40:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

sve je ok dok ne dobijes upišanu pelenu u glavuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A. se baci na mene...on ne baca stvari...on sebe baciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22465
9.6.2011 22:42:52   
N_N

IZVORNA PORUKA: N_N

haoosssss...sto pitasuser posted image user posted image user posted image

Nakon ovoga imam osjećaj da ću spominjati (hvaliti) tetu što je čuvala B user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22466
9.6.2011 22:43:56   
N_N

A. se baci na mene...on ne baca stvari...on sebe baciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Isto user posted image user posted image  sva sreća spavamo skupa, u istom krevetu pa ne mora hvatati zalet user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22467
9.6.2011 22:50:50   
N_N
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

a ni plate nece uplatitiuser posted image

E ovo mene tako nervira kod naših glupih poslodavaca user posted image user posted image  Ej a kad skontam svi poslodavci su mi kasnili sa isplatom mjesecima pa kad odem sita se načekam dok naplatim user posted image  I sada potražujem ihihiiiiiiii doooobar iznos. Kad skontaš ne znaš šta je gore ne raditi ili ovako raditi pa da ti na kapaljku isplaćuju uh user posted image  Meni je sreća pa mm ima super primanja inače bi se počela marisati sa poslodavcima user posted image user posted image  Ali eto, hB dođe kraj i toj agoniji, pa makar ih nikad ne naplatila......
A teta......
meni se diže kosa na glavi kad čujem nešto za njih, sve su majke mi k'o preslikane!!! u početku divne, bajne, a kasnije user posted image
Baš mi je žao što ti suprug još uvijek traži posao user posted image  a šta bi sa onim odlaskom vani user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 22468
9.6.2011 22:52:06   
Apotekarka
nista nema od togauser posted image ,a ja ni za 4 mj plate dobila nisamuser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 22469
9.6.2011 23:02:19   
N_N
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

nista nema od togauser posted image ,a ja ni za 4 mj plate dobila nisamuser posted image user posted image user posted image

Grozno!!! user posted image  Pa šta je ovo više!
Na prste se mogu izbrojati "normalne" firme, ovo ostalo user posted image  Ja sam se ponadala da će uvođenjem MIP-a (mjesečni izvještaj o platama) koji se mora predavati poreznoj, natjerati poslodavce da uplaćaju koliko toliko redovno platu ali eto, vidiš, ništa. Jao užasa.....

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 22470
9.6.2011 23:24:23   
dafri
veče,
nadam se da su nam drugari zdravi,jelenauser posted image
N_N čestitke,
Apotekarka uff baš je puno dvije sedmice ,i kod nas od aprila godišnji drugi dio pa vazda neko fali i taman se svi skupili ,razboli se jedna kolegica, ode na bolovanje,biće čitav mjesec a onda počinje novi godišnji ,da mi je pregurati do augusta .

Sutra pravim tortu a nisam nikada ,valjda će biti jestiva user posted image ,ako se ne predomislim i ne naručim,dolaze nam prijatelji iz Zagreba,Unin kum,ne mogu idući vikend kada će biti fešta.

< Poruku je uredio dafri -- 9.6.2011 23:33:50 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 22471
10.6.2011 7:49:42   
bebacha
jutro.mi prvi.
noc grozno,Alen dojio ko novorodence,Ajla opet puno kaslje,mene leda ukocila,mm me nervirauser posted image
nisam se pohvalila da je Alen dobio jos dva zuba,sad ima 8user posted image user posted image a moja velika cura bila prvi put kod zubara,zubici super,samo trebam malko vise prat zbog naslaga na 3-cima.cura bila super.
mi se lagano pripremamo za rodendan,nadamo se lijepom vremenu.

ovi dana imamo problem naci Alenu sandalice,br 20user posted image user posted image nema gauser posted image na kraju cu mu kupit s cvjeticimauser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 22472
10.6.2011 8:03:29   
Bambi09
Dobro jutro i od mene...
Ja bih spavala da me S nije "geknula" nogom i probudila u 7.15... umal ne zakasnih na posao... Evo me sada ko pjana...
a sto nam ovo mala86 ne rani user posted image  gdje ste vi, nije valjda da spavate... iskreno se nadam da spavate... user posted image
Odoh piti kafu da se razbudim, valja mi uraditi posla prije nego mi "sef" dodje user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 22473
10.6.2011 8:14:16   
mala86

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Dobro jutro i od mene...
Ja bih spavala da me S nije "geknula" nogom i probudila u 7.15... umal ne zakasnih na posao... Evo me sada ko pjana...
[b]a sto nam ovo mala86 ne rani user posted image se nadam gdje ste vi, nije valjda da spavate... iskreno da spavate... user posted image
Odoh piti kafu da se razbudim, valja mi uraditi posla prije nego mi "sef" dodje user posted image user posted image

babmbi hvala na lijepim zeljama user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pa spavali smo ovih dana cak i do pola 8,nekad pola 9 user posted image user posted image ,ali jutros nismo mogli nac dudu i usto je u 6.15

al solja user posted image nesa sve rjesava user posted image user posted image

evo ga sad gleda crtani i doruckuje,pa cemo poslije u setnju

nane je presladak,pogotovo sa ona 2 telefona user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 22474
10.6.2011 8:24:33   
Anoniman
Evo i nas...
Bambi nane je med medeni, dusa draga ljubimo ga user posted image
Kod nas je juce dan i noc bili katastrofa, temperatura joj rasla do 41. Bila joj 39,8 ja je istusirala, izmasirala, pa u mokru pelenu umotala, dala dalsy i posle svega toga izmjerim njoj skocila na 41. Cijelu noc prevristala, tako da sam ja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  897 898 [899] 900 901   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  897 898 [899] 900 901   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *