Apotekarka
|
Vecer.... Jeste se vi zene raspisale sta je ovo... Ja imam toliko posla na poslu da se ne stignem javiti sefica ode na odmor a meni slijedi sedmica u 2 smjene tj 10 sati dnevno,i naravno ja sve na poslu zavrsavam da ona ode mirno kad vidi da je sve ok odrađeno ,a ni plate nece uplatiti Druga stvar koja me danima nervira je to sto sam i veceras opet zatekla suđe od rucka neopranio i Antoniovu bocu od mlijeka koju je popio u jedan ,sve se skorilo...Jest dogovor bio da teta nista ne radi ponekad prilog skuha,ali danas su imali kompletan rucak gotov samo podgrijat a Antonio gotov 3 sata spavao....nije ovo prvi put,ja kuci dosla dok sam kruh skuhala,ispekla,to glupo suđe(2 tanjura,kasike,serpa i zdjela od salate9)pa mpoglas je to,pa peglalaves,drugi kacila,dijete nahranila i savekrvi kavu ispekla ,bas se smorim... Eh sad Antonio odlicno jede,3 boce mlijeka,3 slana obroka,izmedju voce,slatkis ali omrsao nema sad punih 16 kg a imao prije nego sto se razbolio,nekako se protegao u visinu,valjda previse aktivan Borimo se s tutom,ne zeli je,veceras ga skinula upiskio se ne smeta mu nista ,ja ga ruzila nije mu pravo ali pinavlja nece tutu,nece N-N cestitam ti,zelim ti puno uspjeha u novom poslu a sto manje sikiracije p.s kad li ce moj mm naci posao ,ovo cekanje izludi Jelena t zao mi Anuske vazda nesto,sta mislis da se posavjetujes s doktorom da bar trosi ovaj imunoglukanko Antonio dok ne mogne to rjesiti Koko nek si zdrava i prava i cestitam to veliko piskenje u tutu kod nas slabo ide Bambi Nanr je bas veliki,napredni slatkis,ja sam bolje da kucnem,kako prođe menzes nema mantanja i slicnih simptoma Lady,tajra,dadada,mala1994,bebacha,de-de,felix,marinci,noa i ostale imate mahanje a ja roman ispisala