|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  914 915 [916] 917 918   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.6.2011 16:25:52   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ajde budite pozdravljene...pa pa...cujemo se sutra, veceras necu paliti jer vas navece nema user posted image user posted image user posted image ja 3 noci pisem i nigdje nikoga....

Megi, moze, ali ako bude 11-11,30 poslije necu moci...stisnuo posao user posted image user posted image user posted image

pa vikend bio, nema se vremena za RR vikendom user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22876
13.6.2011 16:27:34   
*pcelica*
Ja nemogu uvece doci na red od mm On zaskede i tu je meni kraj a sad se ulijenio nece ni na treninge vise da ide evo dvije sedmice markira user posted image user posted image pa onda moram dok njega nema

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22877
13.6.2011 16:28:38   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Ajde budite pozdravljene...pa pa...cujemo se sutra, veceras necu paliti jer vas navece nema user posted image user posted image user posted image ja 3 noci pisem i nigdje nikoga....

Megi, moze, ali ako bude 11-11,30 poslije necu moci...stisnuo posao user posted image user posted image user posted image

pa vikend bio, nema se vremena za RR vikendom user posted image

E hajd provirit cu veceras user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 22878
13.6.2011 17:10:39   
Anoniman
loha,
da vam mahnem...tu sam jauser posted image ...ne uspijem vas poFatati...nesto me glava boli zadnjih dana...a odmah mi je i muka...opet me valjda migrena pucauser posted image ...a kakomi je Andrejevic shebao ove tipke...patim se i s kucanjem...pakad upalim komp,onda vas samo citam...reko...da se ne sekirateuser posted image user posted image ...kissi za sve...velike i male...posebno bolesneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 22879
13.6.2011 19:03:33   
Ella_H
Potpisujem dadaduuser posted image .
I jos da dodam kicma me boli
i jos uvijek cistiiiiim zato vjerovatno sunca nema
hajd barem sam rahat nemoram palit klimu.
A H. mi glumi ninDZu skace i tako touser posted image
Ljubim vas sve i bolesnima zelim da nam
sto prije ozdraveuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22880
13.6.2011 21:12:02   
dafri
IZVORNA PORUKA: tajra

Dafri, kako teku pripreme za rodjendan????????????

zahuktalo se pravo,obleka je izabrana,lokacija takođe,nadamo se suncuuser posted image ,gosti pozvani,još smo u dilemi oko torte,narudžba ili od prijateljice
slatke mukeuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22881
13.6.2011 21:13:03   
dafri
bolesnim user posted image šaljemo puse

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 22882
13.6.2011 21:20:34   
Lady26
Nemaaaaaaaaaa vassssssssssssss
Dobrooooooooooooo, necu ni da vam pisemmmmmmmmmmmmm
Lakuuuuuuu noooooocccccccccc

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 22883
13.6.2011 21:27:02   
teacher75

Nemaaaaaaaaaa vassssssssssssss
Dobrooooooooooooo, necu ni da vam pisemmmmmmmmmmmmm
Lakuuuuuuu noooooocccccccccc

a ja taman doslauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22884
13.6.2011 21:30:30   
Lady26
Heheheheehehe user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 22885
13.6.2011 21:33:40   
teacher75
ovo vrijeme me slomi, samo mi se spava, sinoc po 2. put pocela gledati crtani rio i opet zaspala nakon neke dvije trecine filma (prosli put sam zaspala vec na pocetku). bili do maloprije kod sveki, lana zaspala u autu i nastavila spavati, uspjela joj i pidzamu obucu, nije se ni pomakla, komiranauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22886
13.6.2011 21:37:08   
Lady26
Joj Lana je legenda hihihihihih, ona kao i Aman, spavalica user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 22887
13.6.2011 21:37:30   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady sa Jelenom i na kraj svijeta bih je pustila, a za druge bi se pitala. Vjeruj mi da je bolje pazi nekad i vise zivaca ima sa njom nego ja. Voljela bih i ja da idem, ali jbge ne mogu, a treba malo da ode dijete, pa bolje i tako nego nikako.

Tu sam ja malo user posted image user posted image user posted image ne bih je pustila s nikim user posted image ....neki dan je sveki odvela "na selo" kod brata svog, ja k'o na iglama...dole kad je kuci kod njih ili tu negdje u parku sve ok....ali kad idu negdje...uh....greskaaaaaa i to velika ali ne mogu protiv sebe...htjeli je voditi na vrelo bosne, sreca ja se prije toga sa mamom dogovorila da je ona odvede, ne znam kako bih je pustila i da li bih....user posted image user posted image user posted image user posted image
Dijagnoza -  Luuuuuuuudaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja sam ista, moja je najdalje bez mene otisla sa mojom mamom do pampersovog parka u blizini, a sa ostalima mi nije jos ni palo napamet da pustim da hodaju negdjeuser posted image

Cekajte dok drugo rodite. Onda jedva cekate da vam ih neko malo uzme user posted image user posted image Tako sam i ja sa starijom: samo moze sa mojom mamom i sestrom. A sada sam malo "opustenija" pa ovu malu pustam i s muzem vani user posted image   user posted image user posted image  

ja evo imam dvojicu ali udarena zena jos uvijek u glavu, ali sa muzem bi ih pustila otac im je nece im nista biti ali duze ostaviti ne to ne znam kome bih jer ne da im ne vjerujem nego su smotani i pokvarice ih user posted image user posted image
a niko se ni ne nudi puno da ide sam s njima, sve se zavrsi na rijecima

Da naglasim: salila sam se ovo za muza! Jos ce procitati da ga tracam okolo, pa mi nema vise kafa na BB bez djece user posted image user posted image

kontam ja da si se ti salila, ali ima i svakakvih tata a i mama pa nece da ostave sa muzem.
kad je Luki bilo mjesec nece niko da ga nosa(kao ne smiju mali je) ja ni u wc ne mogu otici, a on stalno place i ja fino muzu i u ruke evo ti ga.a njegova ce ti mama pa jao nemoj ne zna on, ja sam je samo pogledala i rekla joj tata mu je pa nece ga ispustiti, od tada niko ne komentarise puno sta ja radim....user posted image

sa mm je naravno bez problema ostavljam a i ostavila sam je 2 puta sa zaovom u gradu u kolicima na sta vremena dok sam bila n a zumbi, bile su u bbi i poslije smo se nasle, i to je touser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 22888
13.6.2011 21:37:54   
mala86
vece i od nas user posted image

joj i meni je vrijeme pravo tesko user posted image !malac veceraas bio sa bakom vani 3 sata user posted image ,kaze sluso je super user posted image ,a ja sam cijelo vrijeme provela na krevetu,nisam se pomjerila user posted image ,jednom da nesto pregledam bez dizanja i trazenja ovoga ili onoga user posted image !mm bolestan,prvo mu je nesto uletilo u oko na poslu,sad to ok,prehlada ga lovi,ima temperaturu

sad cekam masterchefa da pregledam i na spavanac

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 22889
13.6.2011 21:38:55   
teacher75

Joj Lana je legenda hihihihihih, ona kao i Aman, spavalica user posted image user posted image user posted image user posted image

na tatuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22890
13.6.2011 21:47:36   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: mala86

joj i meni je vrijeme pravo tesko user posted image !malac veceraas bio sa bakom vani 3 sata user posted image ,kaze sluso je super user posted image ,a ja sam cijelo vrijeme provela na krevetu,nisam se pomjerila user posted image ,jednom da nesto pregledam bez dizanja i trazenja ovoga ili onoga user posted image !mm bolestan,prvo mu je nesto uletilo u oko na poslu,sad to ok,prehlada ga lovi,ima temperaturu

E sto si gledala gledala si Zar neznas da su ukinuli emitovanje za sve koji nisu u Hrvatskoj vala su bas extra emisiju ukinu a tamo neke gluposto od velikog brata ne skidaju sa tv-a

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22891
13.6.2011 21:56:29   
mala86

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: mala86

E sto si gledala gledala si Zar neznas da su ukinuli emitovanje za sve koji nisu u Hrvatskoj vala su bas extra emisiju ukinu a tamo neke gluposto od velikog brata ne skidaju sa tv-a

sad kad je finale??????user posted image user posted image user posted image
jeste li vi imali prosle sedmice???

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 22892
13.6.2011 21:59:44   
*pcelica*
Imala sam prosle sedmice ali je juce ili prekuce bilo u novinama da ukidaju emitovanje za zemlje u okruzenju cak se ni na njihovom sajtu ne mogu gledati klipovi stvarno nisu fer sad kad je najzanimljivije oni nam ukidaju

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22893
13.6.2011 22:00:02   
mala86
evo ga kod nas ide sve ok user posted image
nadam se da nece prekinuti

< Poruku je uredio mala86 -- 13.6.2011 22:02:31 >

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22894
13.6.2011 22:14:59   
Anoniman
'Vecer!
Tu smo i miuser posted image , pusa za sveeeeuser posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22895
13.6.2011 22:17:44   
Anoniman
pusa i od nas modroguzih... danas mo zakljucili da je moje dijete jace od mene same, za malo me prevrnula sa stolice dok sam je drzala da primi injekciju koju snagu ima.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22896
13.6.2011 22:30:41   
samedi
Veče žene,nešto ste tihe večeras user posted image
Kod mene ništa novo,poso,kuća,birtija user posted image user posted image user posted image N. već sat vremena pajki,a i ja ću uskoro. Sutra idem malo procunjati po buticima da vidim šta ima,nisamo odavno user posted image i usput da se javim na biro user posted image

Jele,ma djeca su stvarno čudo,i ja se nekad iznenadim koliko jako me N.stisne,uštine ili ugrize user posted image kako upala,nadam se da je bolje?

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22897
13.6.2011 22:49:28   
N_N
Da se i mi tuspasimo.
I dalje problem oko guze/kake user posted image , posao, kuća....i tako.
Ljubac za generaciju.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 22898
13.6.2011 22:54:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Da se i mi tuspasimo.
I dalje problem oko guze/kake user posted image , posao, kuća....i tako.
Ljubac za generaciju.

Baš mi je žao djeteta što se tako patiuser posted image

Ja sam ko pregažene mačka a vidim da se skoro svi tako osjećaju, ovo vrijeme će nas uništiti...Zna li ko prognozu - kad će sunce???

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 22899
13.6.2011 22:56:38   
marinčii
pozz i od nas M već odavno u beši a ja odmaram i surfamuser posted image
Sahara puse za Ajnicu,pozdravi mi puno pretty mammu kad je vidiš i ljubni malu Lauricu,jel no njoj sutra roćkas ili sam ja to nešto fulila,ako je čestitaj u moje imeuser posted image
N_N draga baš mi je žao B da se tako muči,jesi probala uzeti glicerinske čepiće u ljekarni ,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 22900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  914 915 [916] 917 918   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  914 915 [916] 917 918   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *