|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  932 933 [934] 935 936   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.6.2011 16:27:36   
salmy
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sto vrijedjas "onoga" na onoj temi?

uvrjeđen i iznenađenuser posted image user posted image  
ps.jel normalno da djete jede non-stop jagode? veze nemam sta se desava ali zdjelicu pojede za trenuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23326
16.6.2011 16:27:59   
R&T@

IZVORNA PORUKA: tajra

Cekaj, zeno, indijanci mi "ispadaju" iz kade...
pa dok ih obukoh...

A gdje ces ti na moju stranuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ponesi jaknu, ovamo je pohladno...

I, da, hocu i ja na terasu da POsjedimuser posted image

U Bistrik user posted image user posted image , kod nane....
bujrum, bujrum...ima mjesta....al znam da neces da me zezas user posted image user posted image
Bujrum jos neko?! user posted image

A sto ne bih?
Nisam ja bas toliko obrazliuser posted image user posted image user posted image

Kad se potrpamo u taxi mala i ja i cetiri komada djece, pa pocne istovar ispred tvoje kuceuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pravit ces ogradu kao NoJauser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23327
16.6.2011 16:29:11   
Lady26
Samo nek puca user posted image
Lana ih nece user posted image , ja pregrmila sa sobom da joj ih dam a ona nece, i ja lijepo uzmem jednu i malo joj oko usta "protrljam" user posted image user posted image user posted image - mm pao od smijeha i rekao sam luda 1000000%

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 23328
16.6.2011 16:29:31   
R&T@
Pisemo se ceVeras...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23329
16.6.2011 16:30:23   
Lady26

A sto ne bih?
Nisam ja bas toliko obrazliuser posted image user posted image user posted image

Kad se potrpamo u taxi mala i ja i cetiri komada djece, pa pocne istovar ispred tvoje kuceuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ogradu vec imam user posted image user posted image user posted image i cuku veeeeeeeeeeeeeelikog user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23330
16.6.2011 16:31:37   
salmy

Samo nek puca user posted image
Lana ih nece user posted image , ja pregrmila sa sobom da joj ih dam a ona nece, i ja lijepo uzmem jednu i malo joj oko usta "protrljam" user posted image user posted image user posted image - mm pao od smijeha i rekao sam luda 1000000%

Sto je najgore nije ni on htio,ja se maltretirala da barem okusi,nece i nece.I evo vec par dana bukvalno trazi sa stola,sinoc ih je vecero sa grizom,nije htio nista drugo.Mozda se i Lana projede( kad prestanes navaljivatiuser posted image )

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23331
16.6.2011 16:33:17   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: salmy

Sto vrijedjas "onoga" na onoj temi?

uvrjeđen i iznenađenuser posted image user posted image  
ps.jel normalno da djete jede non-stop jagode? veze nemam sta se desava ali zdjelicu pojede za trenuser posted image

a sta joj moze biti ako nije alergicna, ako bas pretjera moze je pupa zabolit ali cisto sumnjam da ce toliko pojesti..

znaci tajra se iduce sedmice spusta sa svog brda taxijem, navraca po nas i idemo u svrakino jehhhuser posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 23332
16.6.2011 16:33:26   
Lady26
Ma ja navalila kad sam bila kuci da ih proba user posted image user posted image user posted image a ona kao namjerno nece, ne dam teti da eksperimentise....nesto se jagoda "bojim"...mada nam niko nije alergican...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 23333
16.6.2011 16:34:46   
salmy
Idem sta skuhatuser posted image user posted image  sad ce muzek s posla,a ja vazdan ovdjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23334
16.6.2011 16:34:53   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a sta joj moze biti ako nije alergicna, ako bas pretjera moze je pupa zabolit ali cisto sumnjam da ce toliko pojesti..

znaci tajra se iduce sedmice spusta sa svog brda taxijem, navraca po nas i idemo u svrakino jehhhuser posted image user posted image

Aaaaaaaaja jupiiiiiiiii jupiiiiiiiii jeeeeeeeeeee, ajajaaaaaaaaaaaa jupiiii jupiiiiii jeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image
Gledamo u nebo i vremensku prognozu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 23335
16.6.2011 16:35:39   
Malenaoduvijek

A sto ne bih?

user posted image user posted image user posted image
Ogradu vec imam user posted image user posted image user posted image i cuku veeeeeeeeeeeeeelikog user posted image user posted image user posted image user posted image

e moLJim lijepo da cuku mIknes kada ja budem dolazila, mene ugrizao jedan vucijak pa nisam bas opustena u prisustvu velikih cuka user posted image user posted image

salmy izvini ja pisem u zenskom rodu a kod tebe djecak, izvini ja sam ti malo nedefinisana kao i bambi trenutnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23336
16.6.2011 16:37:39   
Malenaoduvijek

Idem sta skuhatuser posted image user posted image  sad ce muzek s posla,a ja vazdan ovdjeuser posted image user posted image

jos nisi nista skuhala user posted image user posted image user posted image user posted image o noo!!!

meni gotove paprike filovane krompirom iz rerne, ja pojela krompir a ostavila cojku paprike user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 23337
16.6.2011 16:38:16   
Lady26
Nije U mene vucijak, vec rotweiler user posted image user posted image user posted image
Ali je dobraa, dobrica user posted image
Posaljem je u boks, no sikiriki.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 23338
16.6.2011 16:39:09   
Malenaoduvijek

Ma ja navalila kad sam bila kuci da ih proba user posted image user posted image user posted image a ona kao namjerno nece, ne dam teti da eksperimentise....nesto se jagoda "bojim"...mada nam niko nije alergican...

meni je tako zao sto moji ne smiju a tako lijepo mirisu, pa ja onda kupim tresanja i to im dam...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23339
16.6.2011 16:40:19   
Malenaoduvijek

Nije U mene vucijak, vec rotweiler user posted image user posted image user posted image
Ali je dobraa, dobrica user posted image
Posaljem je u boks, no sikiriki.... user posted image

viDJula sam sliku, moja kuma ima istog maLenog, nije da je mene strah nego se jednostavno ne osjecam ugodno...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23340
16.6.2011 16:45:43   
Lady26
Ja jos na poslu user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 23341
16.6.2011 16:46:42   
teacher75

user posted image user posted image user posted image user posted image za sta user posted image
Vidim sutra si liberouser posted image imas sta u planu ili da pijemo user posted image

i ja mogu popodne, zovite meuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 23342
16.6.2011 16:47:26   
teacher75

user posted image user posted image user posted image user posted image za sta user posted image
Vidim sutra si liberouser posted image imas sta u planu ili da pijemo user posted image

Liberoooooo, ponovo liberoooooooooo user posted image
Samo ti mogu do pola 11 (u 11 Lana doruckuje i spava) ili iza 3 pa do 6-7 user posted image . U 7 imam goste

mozemo mi sutra oko pola 4-4 ako ste za tita ili tako nesto?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23343
16.6.2011 16:47:57   
Malenaoduvijek

Ja jos na poslu user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

auuu ja kontam ti otisla u 16 i 30 user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23344
16.6.2011 16:49:33   
Lady26
IZVORNA PORUKA: teacher75

Samo ti mogu do pola 11 (u 11 Lana doruckuje i spava) ili iza 3 pa do 6-7 user posted image . U 7 imam goste

Ja sam isto tako MISLIM slobodna poslije rucka....
Cujemo se telefonom?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 23345
16.6.2011 16:51:09   
teacher75
lana je pocela malo vise jesti uz nasuser posted image vise joj ne blendam, ali joj oko 2 dam supu, pa poslije oko 3-4 kad mi rucamo, posjednem je s nama za sto i dam da jede ono sto mi jedemo, pojede nekoliko zalogajauser posted image danas je jela kropir kalju sa piletinom i pojela je mozda 7-8 zalogajica, ja sva presretnauser posted image jede uveliko i jagode i tresnje iako ih u pocetku nije htjela probati, od kako je pocela, pojede i po 20 jagoda i tresanja odjednom, voli ih pravouser posted image

Neposredna veza do poruke: 23346
16.6.2011 16:51:44   
teacher75

Ja sam isto tako MISLIM slobodna poslije rucka....
Cujemo se telefonom?

moze, nazovi, odosmo sada da se spremamo i u setnjuuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23347
16.6.2011 16:54:03   
Lady26
Odoh, haj vozdra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 23348
16.6.2011 17:04:45   
Anoniman

lana je pocela malo vise jesti uz nasuser posted image vise joj ne blendam, ali joj oko 2 dam supu, pa poslije oko 3-4 kad mi rucamo, posjednem je s nama za sto i dam da jede ono sto mi jedemo, pojede nekoliko zalogajauser posted image danas je jela kropir kalju sa piletinom i pojela je mozda 7-8 zalogajica, ja sva presretnauser posted image jede uveliko i jagode i tresnje iako ih u pocetku nije htjela probati, od kako je pocela, pojede i po 20 jagoda i tresanja odjednom, voli ih pravouser posted image
bravo za L.user posted image user posted image user posted image user posted image bas mi je drago.
Moj tvrdoglavac , popio punu flasu mlijeka i zaspo.Kad je usto napravim mu uljevak to isto voli, pojeo je fino user posted image samo neka nisu makaroni user posted image user posted image
Vecerat ce s nama ako htjedne krompira s mesom , i posle cu mu dat krosan isto voli .
Jest vani sparno-vruce uh

Neposredna veza do poruke: 23349
16.6.2011 17:10:44   
Bambi09
ja samo da vam mahnem i odoh presvuci djecu i odosmo pa-pa... idemo u setnju u "plavi cvijet" da se ljuuuuuuuuljamo, da se plaaaaaaaaaaazamo, da se vrrrrrrrrrrrrtimo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se druzimo sa drustvom koje nam je doslo iz Sarajeva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MALA, ko zna mozda usput nadjem definiciju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image javicu ti u svakom slucaju mozda tebi bude pasovala ako meni ne bude... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  932 933 [934] 935 936   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  932 933 [934] 935 936   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *