Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Mala pa gore na Kosevu i idem, zakazali me danas u 11 kod te neke Mr. Pr.Dr i svasta jos nesto, kao ona je subspecijalizaciju bas za to zavrsila, radi ona negdje i privatno, ali nisam uspjela uci joj u trag pa je nadjosmo gore i primice me. Ma necu ranije, nisam zeno jos okrecila i cak ni djetetu krevetac kupila
Kako se meni spavaaaaaaaaaaa..... Cak je i Lana jutros malo ljeskarila u krevetu....nije na prvu skocila da je uzmem hihihi...tek kad mi je alarm zazvio zapistala je
dobar morning ima li te kafe jos,ja sam jutros nesto popila a kao da nisam,ovo malo mi se u krilo uvalilo pa kao da sam je prosipala iza ledja nesto mi je jutros bila nervozna,dobro se izderala,nije mi dala maci od seb,cini mi se da ce joj donje dvojke izbiti,pa ljudi moji ima li ikome da sporije nicu zubi vec mojoj Esmi evo vec tri dana navikavam je da spava jednom dnevno pa joj i to dodatnu nervozu stvara ljubimo generaciju
Ja sad sa pregleda...nazalost mora carski jer je toliko slaba retina oka, koja je ocigledno ostecena prilikom prvog poroda, kaze da sam imala ogromnu srecu da ne dodje do pucanja na prvom porodu... sat i po me dr gledala, pravo je ljubazna i prijatna da sam se iznenadila da takvih ima u nasem zdravstvu, a i sestra koja radi je super...lici mi dosta na nasu Saharu, zena kao da joj je sestra rodjena
pozdrav. Sta ima zene kako su djeca . Mi smo dobro sve po starom nesto slabo spavamo nocima, danima ludujemo pravimo belaja i tako . Kod nas se nesto "smrklo" naoblacilo se haman ce kisa tako izgleda van doduse javljalo je sutra kisu i zahladjenje . pusa svima