|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1051 1052 [1053] 1054 1055   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.7.2011 12:39:03   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

a sveki kao iz topa, reci joj nek se ne izmotava i nek se potrudi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26301
12.7.2011 12:39:27   
Hanady RR

Kad se Ana trebala roditi dogovor je bio mm daje ime i tako je i bilo, on rekao Ana kad sam bila 5-6 mjesec trudnoce i nije mjenjao misljenje, a ni slusao druge predloge. E sad kao treba ja da dam ime, a posto ja to smatram zahtjevnim zadatkomuser posted image , sutra mene dijete da gadja papucom sto sam mu dala ime koje mu se ne svidjauser posted image , ja sam rekal da ostali mogu dati prijedloge pa cemo "se dogovoriti"user posted image . Posto sveki je cim sam ostala trudna rekla bice musko i nek bude Luka, meni se isto svidja, mojom mami itd... i prije par dana zovem ja sveki i govorim pa mozda nece biti luka jer Jelena ne zna reci L(znaci njena kćerka), a sveki kao iz topa, reci joj nek se ne izmotava i nek se potrudi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26302
12.7.2011 12:40:53   
teacher75
joj, ja napisah svasta i ne ode post, kako mrzim to!user posted image sad moram sve ponovo. bila kod dr, sve hb okuser posted image termin 6.martuser posted image tajra, dobro dosla nazad. lady, i mi jedemo voce cesto tako, nekad ubacim uz keks i kasiku meda jer med inace nece nikako. voce nikad ne secerim, maline ili borovnice pojede fino bez secera, breskve nece pa ubacim u mix.ne brini za suhe pelene, sigurno je zbog znojenja tako. felix, kako je anel, jel bolje? lana je davno probala 7 days i ne svidja joj se sto me cudi kad se sjetim da sam jedan period u trudnoci samo to jela, sve mi se ostalo gadilo. inace sada imam malo mucnine samo ujutro dok nesto ne pojedem, da hoce ovako ostati!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 26303
12.7.2011 12:42:19   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image user posted image

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

e martovska bebauser posted image user posted image user posted image user posted image
baš finouser posted image user posted image user posted image

neka je sve u redu, jel imaš mučnine i touser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26304
12.7.2011 12:42:25   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Amani12

Luka je najljepse user posted image

i meni, mada mi je i Damjan jako lijepouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 26305
12.7.2011 12:42:39   
Anoniman
Ma ima da se kao kokoske ocarupaju oko imena user posted image , a meni sve smijesno i svejedno iskreno.

Nego Lady, Hanady kad ste tu da vas pitam, koliko se tacno ostaje u bolnici posle carskog? Od svekrvine prijateljice kćerka se u Vojnoj porodila u srijedu popodne na carski i pustili je u subotu kuci pa user posted image , ja mislila mora pet noci posle carskog, a sto se mene tice ja bih voljela i isti dan izaci user posted image

Neposredna veza do poruke: 26306
12.7.2011 12:43:13   
Amani12
Tiki user posted image
Znaci,stize vam aBd jedna mala ribica user posted image
ostat ce aBd,nemoj da brines,ja sam sigurna da ce ti ovo biti skolska i super trudnoca...

< Poruku je uredio Amani12 -- 12.7.2011 12:47:39 >

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 26307
12.7.2011 12:43:42   
teacher75
mm stalno prica kako je lana njegovo dijete a ovo sad sto nosim da je moje, pa mu ja rekla kad je moje da cu mu ja dati ime, a on ce:" e posto si ti dala mom djetetu, sad cu ja tvom"user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26308
12.7.2011 12:44:42   
Amani12
IZVORNA PORUKA: teacher75

mm stalno prica kako je lana njegovo dijete a ovo sad sto nosim da je moje, pa mu ja rekla kad je moje da cu mu ja dati ime, a on ce:" e posto si ti dala mom djetetu, sad cu ja tvom"user posted image

Legenda user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 26309
12.7.2011 12:45:17   
Anoniman
Teacher bravo za bebicu user posted image user posted image user posted image user posted image , ne brini za garderobicu ako bude curica, bice koja haljinica Anina user posted image

Neposredna veza do poruke: 26310
12.7.2011 12:46:05   
Hanady RR

Ma ima da se kao kokoske ocarupaju oko imena user posted image , a meni sve smijesno i svejedno iskreno.

Nego Lady, Hanady kad ste tu da vas pitam, koliko se tacno ostaje u bolnici posle carskog? Od svekrvine prijateljice kćerka se u Vojnoj porodila u srijedu popodne na carski i pustili je u subotu kuci pa user posted image , ja mislila mora pet noci posle carskog, a sto se mene tice ja bih voljela i isti dan izaci user posted image

ja sma se pordila u četvrtak a izašla u ponedeljak...

u principu poenta je da imaš prvu stolicu nakon carskog....

ja sma bome kad su mi u subotu dalu čaja rekla mužu d ami donese mlijeka malo i 2 komada petot keksa...kako sam to pojela odmah sma stolicu i imalauser posted image i domah je ujutro viziti prijavila...kaže doktorica hoćete kući...reko ja jedva čekam...i izašla sam...

mada ženica koja je sa mnom na carski rodila je izašla u srijedu...jer je tek u srijedu imala prvu stolicu

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26311
12.7.2011 12:47:23   
teacher75
mm ima teoriju da uglavnom prvo dijete lici na oca i pokupi vise njegove gene, dok drugo na majku, i kaze sad ce ovo biti moje i liciti na mene i imati moj karakter i ubijedjen da je lana ista onuser posted image

Neposredna veza do poruke: 26312
12.7.2011 12:47:59   
Hanady RR

user posted image
nego spremi se autosugetsijom da djeluješ...drago voliš ime to i to ....tako sma ja oba dala djetetu...jednostavno svi su bili svjensi d avole i žele ova imena pa me zvali d aih predlože smai a ja već djecu tim imenima zvalauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 26313
12.7.2011 12:48:06   
Lady26
Obicno 5ti dan izlazis, primis 4 injekcije u stomacic a za 5 potpises da ces je kupiti i dati sama sebi....po tome sam ja brojala dane user posted image , stolicu ako nemas do tog 5tog dana daju ti one tablete da te "procera" user posted image ....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 26314
12.7.2011 12:50:07   
Anoniman
Meni Lana dosta lici na tebe... a kod mene Ana je identicna mm, a i ovo drugo u pupi ce biti isti tata koliko se vidi na UZ, cak sam mu sve pred dr rekla "dragi znas li ti napraviti dijete da lici na mene da radjam i trece" user posted image . Ali salu na stranu ja volim sto lice na njega, jer iskreno on mi je ljepsi od mene, ima ljepse crte lica user posted image user posted image user posted image user posted image

Hanady hvala, ma ja ima da slazem da sam odmah stolicu imala user posted image , a s obzirom da evo dva dana imam proliv, a i inace nemam problema sa stlicom, cijelu trudnocu 2-3 puta idem u wc nadam se da cu brzo i posle cr imati je pa kuci da idem.

Neposredna veza do poruke: 26315
12.7.2011 12:50:31   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image
nego spremi se autosugetsijom da djeluješ...drago voliš ime to i to ....tako sma ja oba dala djetetu...jednostavno svi su bili svjensi d avole i žele ova imena pa me zvali d aih predlože smai a ja već djecu tim imenima zvalauser posted image

tako je bilo sa lanomuser posted image kaze da ce mi on napraviti spisak kao sto sam ja njemu, bar da mogu izabrati sa spiskauser posted image jelena, kako ti je svejedno? meni je jako bitno imeuser posted image ja bih bas voljela da ja uvijek izaberem i niko drugiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 26316
12.7.2011 12:53:27   
Anoniman
Ja bas ne volim da ja biram ime, ok da kazem svidja mi se ili ne, ali ja da kategoricki kazem to cu to ne volim, jer ja sam sama promjenjiva dosta, meni se zna svidjati neko ime strasno i onda odjednom mi se vise ne svidja nikako user posted image , pa se bojim dacu neko ime, pa posle da mi se ne svidja i da se kajem sto nisam neko drugo dala, a i ja nikako sestri ne mogu oprostiti sto mi jelena ime dala jer mi se nikako ne svidja, bar od potencijalnih imena koja su bila u opticaju.

Neposredna veza do poruke: 26317
12.7.2011 12:55:51   
Anoniman
5tog dana daju ti one tablete da te "procera" user posted image ....

Da ja sama ponesem tableticu pa ako ne bude nista treceg dana da ja popijem, ko ce cekati peti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 26318
12.7.2011 13:22:12   
tekja
tiki, drago mi je da je sve ok...user posted image user posted image user posted image ...ja sam V. birala ime i kad sam ga rodila necu ja V. hocu Nidaluser posted image ...otisao MM da ga prijavi, ja zovem, ipak daj V., nemoj N., kaze MM oki, al' sad cu iskljuciti tel. cisto da znasuser posted image user posted image user posted image  (ja nisam inace promjenjive prirode, al' valjda postporodjajna opicenostuser posted image user posted image user posted image )..odoh se istusirati, dok moji decki spavajuuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26319
12.7.2011 13:23:23   
Hanady RR

5tog dana daju ti one tablete da te "procera" user posted image ....

Da ja sama ponesem tableticu pa ako ne bude nista treceg dana da ja popijem, ko ce cekati peti user posted image

ja sam 4 dana primala inekciju...a stolicu reguliši hranom...čim ti kažu smiješ onaj njihov čaj ti reci da ti tvoji donesu mlakog mlijeka i koji keks pa umači i jedi...odmah sutra keks izađeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26320
12.7.2011 13:25:05   
Anoniman
evo mene mada mi se neda pisat .A. je ko dobro inekako dok ja nikako sinoc nismo oka sklopili tesko dise user posted image nos zeza .....vruce....
Sad ja helacuser posted image user posted image grlo, nos curi , sinusi me bome ma sve me boli nos kapaaaaa voda.
Isla sam do apoteke uzela lekova bit ce bolje abd samo da A. ozdravi
Kud mi mami opet lose ovo vrijeme joj ne godi kud tlak joj opet previsok opet na hitnoj zavrsila kud vam seki jos uvjek ne staje menga djete ima skoro mjesec dana 10 dana ima kako pije dabraston al nece da szane nema obilno al ima znaci cista krv
Mama krenula da se ponovo posavjetuje sa dok zbog nje jer joj zao vise se brine kad ce djetu stat vise na kraju ona na hitnoj zavrsi user posted image
Jako je osjetljiva hem ima visok tlak malo joj fali jos ove vrucine.
Joj izvinite ja se malo izjada morala sam ...
Nista dobrog kod mene ...

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 26321
12.7.2011 13:30:19   
Amani12
Felix mila ne daj se user posted image
Bit ce bolje,aBd...
Mora user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26322
12.7.2011 13:53:49   
mala86
pozzic i od nas user posted image

e tajra nek ste se vratile,jedva iscita user posted image ,onako sve prazno

teacherko super za user posted image user posted image user posted image

felix user posted image user posted image

jelena sto ti se ne svidja tvoje ime?meni se moje nije svidjalo u nekim ludim godinama,bilo mi staro user posted image ,a i Ana i Luka mi super zvuci

mi smo Leona imali u opticaju jos dok smo hodali user posted image ,od mm pradjed radio u Njemackoj i dao svom sinu ime slicno,i mm uvijek govorio da bi volio ga tako nazvat,meni se svidjalo

al ja nekad u Hr cula za ime Roko i bas mi se nesto svidjelo,a mm nikako,kaze zezat ce ga djeca u skoli user posted image ,a bas mi je bilo simpaticno,vidjet cemo nekad mozda ga i iskoristimo user posted image

malac spava,ja ko vrijedna zenica priremila slatko od visanja,pa cu popodne malo do mame

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 26323
12.7.2011 14:04:13   
Malenaoduvijek
evo i nas

teacher bravo za bebca, bice to dobro aBd.meni je bilo muka u obje trudnoce do 12-13 sedmice i onda kao rukom odneseno, ali nisam nikada povracala samo jednom kada sam sa Igom bila trudna.

jelo ipak nas drug, bravo user posted image user posted image , imenjak nedam nikome....
a ja nisam imala stolicu a izasla sam iz bolnice, znaci u petak carski a u srijedu izasla, da sam cekala stolicu ne bi izasla 10 dana user posted image user posted image , samo bi mi to trebalo.
ja sam svom dr rekla de me pustite kuci ja necu vise user posted image

tekja, vidim ja jednu crvenu loptu stoji na travi kad zena fino pridje sa curicom i spakova je u kesu, bi mi glupo da kazem daj to je od naseg druga V. lopta
a meni je u parku super hlad, meni je samo vruce dok se popnem uz stepenice user posted image user posted image

mala ja htjela da mi se drug dijete zove Leon mm nije htio njemu nije odgovaralo ime, a ja se pravo nafurala kaze on meni ti Bgm kao da si sad iz HR dosla user posted image

felix duso jedan veliki user posted image user posted image podrske.

e kupila sam onaj omeksivac iz kacuna ali plavi NOja ako ne bude valjao batine ti slijede user posted image

amani user posted image user posted image bio bi vise red da se upoznamo i uzivo

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26324
12.7.2011 14:08:13   
Anoniman
mala mi imamo prijetelje u hr . Maleni ima 4 god dodju ovdje zimi imaju kucu a od mm otac se snjima zna jos od prije rata .
Maleni se zove Roko meni je lijepo ime user posted image
A. se skoro budio ninala ga jos uvjek ga nos zeza a o spratu i vrucine da ne pricam kako su nastale vrucine niti ja niti A. spavamo .
Pozelila sam se naspavatiuser posted image .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 26325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1051 1052 [1053] 1054 1055   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1051 1052 [1053] 1054 1055   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *