|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori o svemu pomalo
15.4.2010 20:54:53   
malena131
Mila moja Irena placem i ne mogu prestati i ponovo citam tvoje postove sa nevjericom...Neprestano sam mislila na tebe...Zadnji sms mi je dao nadu da je sve ok sa tobom i bebicama i da ces se javiti kad se porodis, ali ova tvoja prica jako me pogodila.
Ne mogu ni zamisliti tvoju bol, sve rijeci su suvisne da ti je ublaze, ali opet moras biti jaka zbog svoje djevojcice, potrebna si joj, kao sto rece Suzana tvoj mali misic koji nije fizicki sa vama a u srcima ce uvijek biti, zelio bi da njegova sestrica ima sretnu, zdravu, veselu mamu...
Budi jaka ti to mozes...Uz tebe sam mislima i srcem...Javi se kad budes spremna da se vidimo pa i da placemo zajedno ako ti tako bude lakse...
Puno poljubaca tebi i tvojoj maloj princezi, zelim vam puno, puno srece...






_____________________________

Nasi djecaci, najvece ljubavi na svijetu stigle su 12.01.2010.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 1501
   RE: Razgovori o svemu pomalo
15.4.2010 21:09:52   
irenaSA
Drage moje,

hvala vam mnogo na riječima podrške...jer ja više nemam kome da se pošteno isplačem...doći na ovaj forum mi je posebno teško jer se sjetim sa koliko radosti i entuzijazma sam čekala svoje bebe...Dala  sam mu čak i ime...

Draga moja Suzo danas mi je posebno teško jer smo Sari kupili kolica a kada sam vidjela tvoj post sjetila sam se koliko sam željela tvoja...Bože kako život zna biti okrutan...zašto kažnjava najnedužnije...

Nemogu dugo jer svaki put kada ovo otvorim plačem a moja curica kao da osjeti da nešto nevalja - probudi se...


_____________________________

Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine
Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine
Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 1502
   RE: Razgovori o svemu pomalo
15.4.2010 21:16:59   
Suzana
Draga moja Irena,

Strasno sam pogodjena, srce mi se cijepalo danas, razumijemo te drugarice.
Nemoj dolaziti na forum ako te pogadja, to je normalno...
Posveti se Sarici, vidjeces kako ce te uveseliti.
Rado bih vas vidjela, rado bih te cula na telefon.

Molim te, molim te, isplaci se kad osjetis da moras, ali nemoj da to bude stalno.

Mislim na tebe i saljem ti pozitivnu energiju.

Veliki i iskreni pozdrav. user posted image user posted image user posted image

Evo dvije ruze za tebe i Saru user posted image
user posted image


_____________________________

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu irenaSA)
Neposredna veza do poruke: 1503
   RE: Razgovori o svemu pomalo
21.4.2010 13:36:51   
Azure
Mila moja, ima nekoliko dana kako sam procitala tvoj post i jako sam se rastuzila. Malo je reci da suosjecam s tobom. Tri dana bih zaplakala svaki put kad pogledam svoju djecu i sjetim se da sam i sama tesko uspjela iznijeti svoju trudnocu. Dva dana razmisljam sta da ti napisem, kada znam da ni jedna rijec ne moze biti dovoljna utjeha. Znam da ce tvoje srce vjecno krvariti. Ipak moram ti napisati par rijeci, jer zelim da znas da sve mame, trudnice i trudilice kao i ja mislimo na tebe.
Jako sam se plasila da cu izgubiti svoje bebice. Nekoliko puta sam lezala u bolnici, svaki put bi bilo nesto drugo. Bila sam jako tuzna. Jedan dan sam srela zenu koja vise ne zivi u BiH, a koja mene zna jos dok sam bila mala djevojcica. U razgovoru jako sam se rasplakala i rekla joj svoje strahove. Ona je jedina uspjela da me utjesi, uspjela da me natjera da razmislim, podignem glavu i budem spremna na sve. Ipak, koliko majka moze biti spremna "na sve". Ono sto je ona rekla meni, reci cu ja tebi i nadam se da ce makar malo dotaknuti tvoje srce i da ce to biti pocetak nacina na koji ces uspjeti da naucis zivjeti sa tim bolom.

Ona mi je rekla ovako, Bog zna zasto nesto radi, cak i onda kada se nama to cini surovim. Ako izgubis svoje bebe trebas znati da je mozda tako trebalo biti, ali ne zbog tebe nego zbog malih beba. Pomisli da se rode bolesne i da cio zivot zive u patnji i bolu. Majka voli i zeli pomoci, ali kolika god bila njena ljubav, koliko god bila spremna ne moze otkloniti svaku patnju i bol svoga djeteta.

Draga Irena, pomisli da bi mozda patnja tvoje bebe bila veca, teza i jaca, nego sto sada ti patis. Oprosti mi ako zvucim surovo, ali zelim da sto manje patis, koliko je to moguce. Mozes reci lako je meni nisam to prozivjela, imas pravo pomisliti sve.

I kao sto ti kazu sve nase forumasice, moras zivjeti za svoju malu Saru. Njoj treba mama, koja ce 100 posto biti sa njom i fizicki i psihicki. Ne dozvoli da sve to utice na nju. Izljubi malenu guzu za mene, a kako neko rece, nas mali drug bice uvijek u mislima sa nama.

Mila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te jako jako i bicu uvijek tu ako ti treba razgovor ili utjeha ili cisto da izbacis gorcinu i bol iz sebe. Sve smo tu za tebe.

Pljubac i za naseg drugara koji nam se smijesi odnekud!!!



_____________________________

Nasa princeza je rodjena 3.9.2006, a mladja princeza i princ rodili su se 29.12.2009.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 1504
   RE: Razgovori o svemu pomalo
22.4.2010 13:51:40   
Majci..
Pozdrav Ireni, i jako me je potreslo kada sam procitala tvoju poruku...to je jako bolno, i neka je druga bebica ziva i zdrava, hvala Bogu..
Ja sam usla u 32 sedmicu trudnoce, i dobro se osjecam... Stomak raste li raste, al izdrzavam...jos kada osjetim njihove pokrete, odma zaboravim na sve i samo se nasmesim... Za par dana idem na kontrolu, pa cu vam pisati koliki su porasliuser posted image ... Polako se priblizava jun, al me jos ne hvata trema,ali ce vjerovatno jos malo poceti...
Veliki pozdrav za sve mamice i slatke male bebice.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 1505
   RE: Razgovori o svemu pomalo
23.4.2010 17:57:13   
ElmaB
Draga Irena, sve riječi su suvišne i mogu zamisliti kako se osjećaš. To je ožiljak na tvojoj duši i ti jedina znaš kako ti je. Budi jaka, radi svoje princeze, jer ona treba tebe i ti nu! Šaljem vam objema veliki poljubac!

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu irenaSA)
Neposredna veza do poruke: 1506
   RE: Razgovori o svemu pomalo
23.4.2010 18:12:49   
jasmin
Draga Irena,ne znam sta da ti kazem osim da si stvarno jedna saburli zenica.Zao mi je jako i,kao sto kaze Elma,suvisno je bilo sta reci.Molim dragog Boga da ti olaksa,da tvoju curicu ucini radoscu tvoga srca i molim Ga da vam podari svako dobro na oba svijeta.Jako tuzna prica :(.

_____________________________

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1507
   RE: Razgovori o svemu pomalo
24.4.2010 22:30:11   
mirnac
Draga Irena, molim te budi jaka za Sarah. Sudbina je... Bog je..., nista ne mozemo promijeniti, ali nemoj, molim te, nemoj sebe kriviti.

Prosla sam kroz tesku situaciju, ali hvala Bogu sad je sve ispalo 100 puta bolje nego sto se ocekivalo. Naravno ne mogu te razumjeti, ali mogu djelimicno, znam sta je kad dijete ne zaplace nakon poroda, sto mi je prije cesto u filmovima kad vidim, bilo nesto najstrasnije, toliko sam se toga plasila, i kad se meni dogodilo, znam samo da sam vristala ne place ne place....nikad to necu zaboraviti, poslije toga osam dana Leila se borila za svoj mali zivot na aparatu, sa onim svim mogucim cjevcicama, i zicama, dok smo Ema i ja bile kod kuce. Ruzno je stvarno je grozno da majka kaze, ali tih dana 8 da mi je neko htio odvesti Emu od mene ja bih je dala, ja nisam znala za sebe, samo sam gledala u nebo, molila se i molila. Zato ti kazem posveti se Sarah. Tek sam nedavno prestala vrtiti film cijele svoje trudnoce i desavanja na dan porodjaja, i prestala kriviti sebe. Stalno sam mislila sta sam uradila, sta sam popila pojela, koga sam slusala, kojeg doktora, koji pregled.... Leila sad ima samo kilu manje od sestre, ali normalno odnosno isto se ponasaju, hodaju pricaju i sve sto rade i znaju djeca od godinu i po. Kakve su joj prognoze bile, ovo je cudo.
Ali eto nesto nikad u potpunosti nisam sve napisala sta i kako se desavalo, mada sam stalno zeljela, ali nesto mislim da se druge trudnice ne sekiraju.
Nasa je sudbina bila sretnija od tvoje, Irena, ne mogu ni zamisliti kako vam je, kad sam ja mjesecima plakala pored zivog djeteta, jer je bila ko guster, crno siva i mrsava, do 4 mjeseca, jer se nije znalo hoce li propuzati, prohodati, progovoriti. Kad krene Sarah sa fazonima kad podjete setati, pa kasnije ako podjes raditi, neces nikad zaboraviti svog malog djecaka, ali vjerujem da ce ti biti lakse s vremenom.

Ovo sam vec pisala ali opet ponavljam: NIJE DA ZELIM IKOGA PLASITI, SHVATITE OVO KAO PRIJATELJSKI SAVJET
nevjerovatno je koliko puta sam na vakcinama ili negdje po gradu, cula od zena, kad njih dvije vide, kazu za svoje djete i ono je bilo blizanac:-(((
Zato drage zene, cuvajte se troduplo, high risk trudnoca, bez obzira sto je sve ok, i meni i Ireni je bilo sve ok, pa se na kraju iskomplikovalo. Posaljite sefa i seficu dodjavola, svekrvu ili bilo koga drugog ko vas sekira, ako ikako mozete platite nekog da vam ocisti kucu, ne debljajte se previse, idite sto puta na kontrolu kod sto doktora i niko nema pravo da vam kaze da pretjerujete.
razmazite se maksimalno to vam je zadnji put u zivotu sansa da budete princeze, kad rodite ni rodjena majka vas se vise nece sjetiti, smao ce u bebe gledati:-)))
Sve vas volim. Irena saljem ti pp broj telefona ako ti ista treba, za bebu, za savjet, za setnju za vikend, ili da odemo u carobni svijet.
Kiss kiss kiss svima od nas tri***
M.



_____________________________

Leila i Ema 25.10.2008.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1508
   RE: Razgovori o svemu pomalo
24.4.2010 22:53:59   
Anoniman
Draga irena stvarno tužno...ja sam imala dva rana pobačaja, pa sam se sa dušom rastajala od tuge, a ovo, ne dao Bog nikome više. Ali evo ti jedna jako lijepa poruka od Emice.

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

moras biti jaka,jer ti je drugo dijete zdravo i zivo i zasluzuje svoju mamu najdrazu da je voli,pazi,mazi...


(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 1509
   RE: Razgovori o svemu pomalo
24.4.2010 23:06:51   
M kao Mama
Draga moja Irena, zaista tužna, tužna priča, samo ću tikazati da budeš jako , jako hrabra i jaka zbog svije Sarah. Sve ovo što si ti napisala, doživjela je moja kolegica, ali ona je imala samojednu bebu. Zamisli tu tugu. Nikada neću zaboraviti, vidim je nema stomaka, pitam šta ima kod tebe, a ona ka
e, mog Maka nema, kako nema i tako mi ispriča da je bila na CTg-u sve ok, i onda nije čula bebu, otišla je na pregled i beba ne smijem ni kazati.

Hoću ti kazati da moraš biti jaka i snažna, da je sve to sudbina i da moraš zahvaliti Bogu što ti je podario prekrasnjuu i zdravu princezu. Ljubim te

(odgovor članu malena131)
Neposredna veza do poruke: 1510
   RE: Razgovori o svemu pomalo
24.4.2010 23:21:42   
Hanady RR
Irena user posted image user posted image user posted image user posted image
sve rječi su suvišne...tvoja priča me rastužila i donekle naljutila, bijes sam osjetila al suze me sputavaju da sve iskažen,  ali nakon dva čitanja shavtila sam da si sretna mama jer imaš Saricu i ona tebe. Molim te budi jaka za nju.




_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1511
   RE: Razgovori o svemu pomalo
25.4.2010 12:35:55   
fatimica09
Irena,
ja tek procitah.....i zelim samo da ti kazem,a jecam evo dok ovo pisem.....ja sam izgubila jednu jedinu svoju bebicu i znam sta osjecas ali molim te budi jaka, jer ipak imas svoju Saru i mozes je uvijek zagrliti, poljubiti i hvala dragom Bogu pa ti je ona ziva i zdrava! Nece bol prestati, ali vidjeces s vremenom naucis da zivis.....
Ne znam te i evo prvi pyut ti i pisem, a tako bih voljela da te zagrlim....MOLIM TE BUDI JAKA!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1512
   RE: Razgovori o svemu pomalo
31.5.2010 0:57:52   
sike
Izdrzi Irena,nista drugo ti ne mogu reci...user posted image

_____________________________

Duboko u srcu,znam kako zivot treba da tece...
Sanjin i Ines,9.februar 2009.

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 1513
   RE: Razgovori o svemu pomalo
12.7.2010 20:24:04   
gordana s.
Drage trudnice zdravo. Ja vam se sad tek pridruzujem.Prvo sam procitala Irenine poruke i draga moja ne postoje rijeci utjehe al bar da te malo utjesim svojom pricom. Sad sam u 9.nedelji trudnoce i ovo mi je 6.trudnoca po redu a imam jednu djevojcicu od 5 godina. Najbolnije od svega je bilo kad su mi prosle godine nalazi amniocenteze pokazali u 5.mj.trudnoce pokazali da beba nije dobro i trazili prekid trudnoce,izgubila sam sina tj.porodila sam se prirodno jer je tako morala,a znala sam sta radjam uzas. Nakon tri mjeseca od tada sam opet ostala trudna al je bebi u trecem mj.trudnoce srce stalo i opet sam je izgubila. Evo sada cekam i mirujem,nadam se dobrom. Zelim da moja Ivana ima bar jos dva brata ili seke. Ljubi svoju curicu i ne daj se. Svim slicnim mamama puno podrske i zelje da ce biti sve dobro.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 1514
   RE: Razgovori o svemu pomalo
14.7.2010 12:01:54   
Skvo RR
draga Gordana s...zao mi je sto si prosla kroz sva ta nemila iskustva...user posted image  
Ali eto hvala Bogu sada si trudna...Zelim ti ugodnu i sretnu trudnocu!

_____________________________

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu gordana s.)
Neposredna veza do poruke: 1515
   RE: Razgovori o svemu pomalo
14.7.2010 14:13:08   
gordana s.
Hvala ti Skvo na razumijevanju i zeljama. Pozdraaaaaaav user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1516
   RE: Razgovori o svemu pomalo
14.7.2010 14:15:48   
M kao Mama
Akobogda da trudnoću izneseš do kraja, vesela i zdrava i da nam rodiš zdravu RRingerajku ili RRingerajca, ljubim te

(odgovor članu gordana s.)
Neposredna veza do poruke: 1517
   RE: Razgovori o svemu pomalo
15.7.2010 19:15:50   
gordana s.
nadam se da ce sve biti ok i da ce moja Ivana velika Ringerajka dobiti batu il seku! Ljubim vas sve

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1518
   RE: Razgovori o svemu pomalo
15.7.2010 23:35:46   
ElmaB
Draga Gordana, dobro nam došla.user posted image Želim da ovu trudnoću izneš do kraja i rodiš živu i zdravu bebu! Sretno!

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu gordana s.)
Neposredna veza do poruke: 1519
   RE: Razgovori o svemu pomalo
21.7.2010 10:16:52   
gordana s.
Cao drage moje juce sam bila na uz i zasad je sve ok ,moracu na ekspertni uz sredinom avgusta pa na amniocentezu sredinom septembra i nadam se da ce sve ostati kao i sada. Hvala vam na odgovorima i podrsci.Pozdrav za mame i buduce mame i vase malisane.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1520
   RE: Razgovori o svemu pomalo
29.7.2010 15:05:51   
Azure
VELIKA DOBRODOSLICA TEBI GORDANA. Zelimo ti puno srece i sigurni smo da ce ovaj put biti sve dobro. Puno poljubaca tibici salju moji "trios fantastikos" user posted image

_____________________________

Nasa princeza je rodjena 3.9.2006, a mladja princeza i princ rodili su se 29.12.2009.

(odgovor članu gordana s.)
Neposredna veza do poruke: 1521
   RE: Razgovori o svemu pomalo
29.7.2010 15:28:34   
Azure
O da zaboravih, Nur dobila dva zubica, Samiru se naziru i plus je dobio pljuske. Bili smo u bolnici. smrc smrc jos je tackast. Ocekujem da cedobiti i cerkice. Inace danas smo napunili 7 mjeseci.

_____________________________

Nasa princeza je rodjena 3.9.2006, a mladja princeza i princ rodili su se 29.12.2009.

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 1522
   RE: Razgovori o svemu pomalo
30.7.2010 10:37:59   
gordana s.
Cao azure hvala ti na dobrodoslici.Evo punih je deset nedelja i sve je ok zasad nadam se da ce tako i ostati. 17.avgusta cu na ekspertni UZ koji ce mi reci dosta vise o svemu. cujemo se svakako. puno pozdrava za tvoj trio fantastiko, stvarno ste fantasticni. Obozavam blizance zato i pisem na ovoj temi bez obzira sto ih nemam. user posted image

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 1523
   RE: Razgovori o svemu pomalo
30.7.2010 10:43:55   
gordana s.
jedno pitanjce,zasto ne funkcionise ovaj kineski kalendar polova?

(odgovor članu gordana s.)
Neposredna veza do poruke: 1524
   RE: Razgovori o svemu pomalo
13.8.2010 23:33:02   
dvojke
EVO I MENE OPET. mozda ste me i zaboravile, heheh. preseljavala sam 2 dana prije poroda, pa nisam ni net prikljucila, iskreno, tek sad imam vremena za to. uglavnom, 2 bebe, djecak i djevojcica. sada im je 10 mjeseci.user posted image cmokic svima

(odgovor članu gordana s.)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *