Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 12.9.2010 21:02:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla
neeeeeeeee, daj majke ti sta ti mislis...
nije ta osoba ni prisutna trenutno, ali eto, cim udjem na rr i sjetim se nje,odma mi se budem ti rekla nekad uzivo ko je i zasto me zivcira
ma tkko to tebe dira ha????? Zasto,te zivcira tj.zasto das da te zivcira??? Ajd,kazi tko je mozda rijestie to zivciranje da pogadjam hanady,da nisam ja jer slabo se ja i anidla uzadnje vrijeme nailazimo na rr. hmm tko ce znat heheh pusa velika plavookom noici
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 12.9.2010 21:12:24
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po
mene niko ne nervira ,ja se bas super zabavljam
ja nerviram samu sebe ...a ponekad i mm
sreca pa sam ponekad malo "nagluha"
dobra si koko hehhe
vala ni mene niko nenervira sem mm.aman niko me ko on nemoze na nanervirati a ove ostale zenice pa,iskreno ako me tko smeta nisam tu,gdje i on ili nekomentarisem nista A nema me kad tko nervirati na rr.kad sam tu slabo jer nemam kad od biti aktivna ono bas ,da upratim nesto Koko,ja nevidim a ti necujes..... Vidis kako brzo pisem uvjek gresaka u mom pravopisu ili je mm.ili anel me zure ili san spavanje
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 12.9.2010 21:13:55
anidla
jeste neke, sve me nervirate, ni jedna nije pogledala u kolac temu, a ja 2 dana pisala noa po kolacu i pravila grilijaz ama niko ga nije ni pogledo, pih...e bas me nervirate
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 12.9.2010 21:14:49
koka i po
jeste neke, sve me nervirate, ni jedna nije pogledala u kolac temu, a ja 2 dana pisala noa po kolacu i pravila grilijaz ama niko ga nije ni pogledo, pih...e bas me nervirate
ja sam na dijeti
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 12.9.2010 21:15:55
Anoniman
a ja cekala da vidim sta si smlatila kontam ne smijes od sramote sliku staviti
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 12.9.2010 21:17:59
anidla
ja sam na dijeti
ama nije za jesti, samo nako fino izgleda
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 12.9.2010 21:20:58
koka i po
ja sam na dijeti
ama nije za jesti, samo nako fino izgleda
ko je na dijeti njemu su i oci gladne
evo sad svecano objavljuje...ako nekoga nerviram slobodno neka rekne ..ima da se promjenim i to odmah
< Poruku je uredio koka i po -- 12.9.2010 21:22:09 >