Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteris... 13.3.2013 8:55:38
zumbulcica
Ja O+, MM O+ i djevojcica O+. U knjgama pišu da O grvna grupa voli i treba jesti meso.Mi ga baš volimo, mm je teški mesojed a ja i djevojcica onako, neka normala.
RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteris... 13.3.2013 9:05:14
tinkivinki
mm rodica je za diplomski imala krvne grupe i pojava kancerogenih oboljenja.po statistici iz bolnice najmanje oboljelih od ovih opakih bolesti je imalo 0 krvnu grupu.sto ne znaci da ne obolijevaju,ali eto najmanje
RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteris... 25.3.2013 15:06:05
elmaL
Ja sam AB+, a MM je 0+, imamo onu knjigu o ishrani po krvnim grupama, neke stvari praktikujemo, neke nam zaista i smetaju kao sto pise.
I da, oboje smo dobrovoljni davaoci krvi , doduse MM tek odnedavno, pobjedio je strah nakon mog dugog ubjedjivanja
RE: Krvna grupa - ishrana i ostale karakteris... 25.3.2013 15:35:11
smajli80
Ja sam 0+,muž A+,a djeca neznam koja su nisam provjeravala.
Ja bi trebala da jedem meso ali nisam neki mesožder ako ima mogu a kad nema nije ni bitno. Jedino što volim i što mi paše uz KG su orasi i svježe smokve-to obožavam.
Muž bi trebao da jede voće i povrće što on u principu i voli ali meso mu je No1-bez tog nemože podnjeti dan.