|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kisobran kolica
28.6.2010 17:33:46   
lila25
hvala skorpija vec smo gledali neka u bingu bas su povoljna ali se bojim sto su jeftina da se ne pokvare brzo,a ta 280 su mi skupa user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 401
28.6.2010 20:23:26   
leona81
mi smo kolica narucili iz engleske i dobili ih za cijelih 150 km...tamo imamo rodjake i prijatelje pa nismo placali postarinu vec su ih oni dovukli:)

inace su 139 funti al su skoro 50 posto bila snizena...uz njih dodje navlaka za kisu, navlaka za zimu i korpa koja se nalazi ispod moze se skinuti i biti ruksak:) imaju 5 pozicija i za bebu su od rodjenja do 36 mjeseci

< Poruku je uredio leona81 -- 28.6.2010 20:25:28 >

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 402
29.6.2010 13:48:50   
bubuli
ima li ikog????
dobit cu nervni slom od kolica...
trazim danima kisobran kolica ali u Zenici se nema vise gdje traziti...
isli u Vitez,kolegica mi gledala po Sarajevu i nista i nakraju ko skontam uzeti brevi ginger ali su 310km
e sad par strana iza vidim kolica cipolino kako li vec se zovu daleko jeftinija nego ova....

pa gdje ih ima kupiti????

taman da iz Ze odem u Mostar po njih jeftinije je nego ova 310km

POMOZITE!!!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 403
29.6.2010 15:44:10   
škorpija
ja sma vidjela chipolino kolica u tržnom centru bingo kod sarajeva

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 404
29.6.2010 15:45:21   
škorpija
mislim da tih chipolino kolica ima kupiti u doboju, koliko znam tamo je neka firma njihov generalni zastupnik za BiH

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 405
29.6.2010 22:57:51   
lila25

IZVORNA PORUKA: bubuli

ima li ikog????
dobit cu nervni slom od kolica...
trazim danima kisobran kolica ali u Zenici se nema vise gdje traziti...
isli u Vitez,kolegica mi gledala po Sarajevu i nista i nakraju ko skontam uzeti brevi ginger ali su 310km
e sad par strana iza vidim kolica cipolino kako li vec se zovu daleko jeftinija nego ova....

pa gdje ih ima kupiti????

taman da iz Ze odem u Mostar po njih jeftinije je nego ova 310km

POMOZITE!!!

ja cu sutra do Binga pa ti mogu javiti sta imaju od kisobran kolica.

(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 406
1.7.2010 14:50:46   
bubuli
hajde molim te...bicu ti zahvalna...da nedolazim bezveze iz Ze 

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 407
1.7.2010 14:56:21   
bubuli
samo da vam kazem jos...roveci po netu nadjem chipolino u Banja Luci veleprodaja...i nadjem model koji ste vec postavljale(slike) i cak imaju i precku ja se odusevila i nazovem....
elem model chipolino omnia 4 nemaju,nestalo i nece zadugo doci ali imaju model nola koji je iz kataloga 2010...
pitamo za cijene...kazu krecu se od 83km do 140km...

mi sjeli da razmislimo jer omnia su teska 6kg a nola 9kg...hajd uzet cemo i nazovemo ponovo da  se dogovorimo da nam ostave ili je moguca isporuka do Ze tek kaze nola su 240km ?????

tek tad mi nebi nista jasno jer rece prije toga da su najskuplja kisobran kolica kod njih 140km

i kao nemoze razgovarati nesto joj se zuri i tu bi kraj a mi bez teksta...

sta sad?

(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 408
1.7.2010 14:58:32   
Hannica
Da 9 kg nije malo previse za kisobran kolica??

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 409
1.7.2010 15:02:46   
bubuli
naravno da je 9kg previse a previse mi je i 240km

mene je vise zbunila cijena jer smo razgovarali sa njima dva puta u pola sata???

da,puno je 9kg i njenih 9kg zasad...nema me tu nigdje...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 410
1.7.2010 15:59:42   
Hannica
Ja mislim da onaj moj tenk od kolica nema vise od 9 kg,nesto mi bas bezze to.Kisobran kolica se i kupuju iz razloga sto su lagana i prakticna.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 411
1.7.2010 16:34:28   
mala86
mi nedavno kupili kisobran kolica-40km,nemaju ni ono iznad glave(imamo suncobran od drugih),i teze 4 kg!ja probala mogu ih 1 rukom sklopit!
mm govori neki dan joj izgledaju bezveze,ali meni do trgovine super,i kad idemo negdje da ne moram ova vuc

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 412
1.7.2010 20:06:44   
lila25
bila sam u bingu pa i nemaju bas neki izbor,svidjela su mi se neka 54 km pravo lagana neznam koja im je marka,imaju ono iznad glave.Imaju i chhipolino koja sam uspjela vidjeti su 120 km vjerujte da nisam mogla naci nikog da mi malo objasni,a bila sa bebijem nismo cak ni mogli prici kolicima koliko su natrpali...ici cu ponovo sa MM najvjerovatnije da cemo kupiti ova od 54 km...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 413
7.7.2010 18:49:30   
bubuli
mi smo na kraju kupili brevi ginger...crveno-siva,295km
puno novca jest al vise nisam mogla traziti...
uglavnom predivna su,lagana,a sto je najvaznije mala je odusevljena i vozi se bez problema...a u "velikim" kolicima i nije bas htjela bilo je dreke i dreke...
ja sam prezadovoljna zasad...na 4 tocka su,imaju 3 polozaja,tendu,lagana...ma super sve

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 414
13.7.2010 23:54:42   
milenium
IZVORNA PORUKA: mala86

mi nedavno kupili kisobran kolica-40km,nemaju ni ono iznad glave(imamo suncobran od drugih),i teze 4 kg!ja probala mogu ih 1 rukom sklopit!
mm govori neki dan joj izgledaju bezveze,ali meni do trgovine super,i kad idemo negdje da ne moram ova vuc

mala možeš li stavit sliku tih kolica?ja sam u potrazi za nekim kolicima,da su jeftina jer samo će mi ovo ljeto trebatuser posted image

< Poruku je uredio milenium -- 13.7.2010 23:58:21 >

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 415
14.7.2010 7:53:42   
mala86
IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: mala86

mala možeš li stavit sliku tih kolica?ja sam u potrazi za nekim kolicima,da su jeftina jer samo će mi ovo ljeto trebatuser posted image

mogu draga evo ih

user posted image  
ista ovakva su nasa!

< Poruku je uredio Hanady RR -- 17.7.2010 11:17:22 >

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu milenium)
Revisions: 1 | Neposredna veza do poruke: 416
17.7.2010 0:20:38   
Hanady RR
Poštovane,

određeni broj postova je pobrisan trajno u skladu sa važećim pravilima foruma. U nadi da ćemo u daljnjim komunikacijama putem postova upješno biti savjetodavne,

srdačno Vas pozdravljam.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 417
24.7.2010 19:29:46   
H...
jel znate gdje ima kupiti chicco kisobran kolica i koliko kostaju???

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 418
24.7.2010 20:15:59   
leona81
imas ih u chiccu gdje su najskuplja...imas na piku ili preko oglasa...i imas na raznim stranicama u inostranstvu gdje su duplo jeftinija ako imas koga da ti ih naruci jer ne dostavljaju kod nas...

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu H...)
Neposredna veza do poruke: 419
24.7.2010 22:16:09   
mojbebac
nama su chipolino omnia plava ekstra se pokazala, imamo ih vec cetiri njeseca, bas se vozamo u njima, komatna su, imaju vise polozaja i stvarno su ekstra .... ako neko ima nedoumica da zna da su ekstra ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 420
26.7.2010 12:41:09   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: mojbebac

nama su chipolino omnia plava ekstra se pokazala, imamo ih vec cetiri njeseca, bas se vozamo u njima, komatna su, imaju vise polozaja i stvarno su ekstra .... ako neko ima nedoumica da zna da su ekstra ....

mojbebac, gdje ste kupili ta kolica i koliko ste ih platili?  i mi smo ovih dana u potrazi za kolicima, zna li neko gdje se u TK mogu naci chipolino kolica?

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 421
26.7.2010 18:04:09   
ajnur
Ja i mm gledamo kisobran kolica nasli smo pravo lijepa u merkuri italijanska marka si lagana,lako se sklapaju i imaju 3polozaja.Vjerovatno cemo ih kupitiuser posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 422
26.7.2010 18:29:12   
ajnur

Sto ovde ima super stvari a vrse isporuku na adresu u roku od 7 danauser posted image

http://www.bambino.rs/rs/proizvodi

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 423
31.7.2010 20:07:47   
faris06
Drage moje, ovih dana sam u potrazi za laganim kisobran kolicima. U uzi izbor usli su chicco caddy i brevi light ( nadam se da sam ispravno napisala). Molim vasa iskustva , jer ne mogu da se odlucim.

Dva mala Indijanca

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 424
31.7.2010 22:15:31   
leona81
mi imamo chicco liteway i kolica su vrhunska stvarno...

(odgovor članu faris06)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *