Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anidla IZVORNA PORUKA: škorpija Mi smo sinoč imali tolike treninge,da mi je došlo u neko doba da plačem!!! meni se plače i danju i noću, danju jer je hiperaktivan, stvarno ne mogu više da ga pratim, a noću jer mu stalno nešto treba, hrana, cuca, da ga pomilkim i još kad pročitsam izjave mama koje kažu da su sretne kad ih noću bude slatke divne bebice, pih, sva se narogušim, pa zar sam ja izrod od svih majki hahahhahahah, kakav izrod majki majke ti ???? meni da muz ne ustane bar jednom toku noci da nahrani Nou, uh... ej,bas si sretnica draga anidla cuj,ustane ga hranit blago tebi.MM je bjezao od nas zapravo ne bjezao,vec je do skoro 4mjes.spavao u drugoj sobi.Jer je A samo nesto plakao,te grcevi,pa gladan pa sta ja znam sta sjecam se dobro kad je imao haman 2,5ili 3 mjes.probudi se gladan ma place na sav glas.Nemoze docekat dok podgrijem i napravim,da ga ostavim samog da place zabrza s placem,pa pocne od muke da povraca odnosno grca.Ja sam znala u neka doba noci,njega drzim u jednoj ruci,on znaci place neprestaje a s drugom rukom mu pravim hapu jedva. Pa znala sam do jutra,do juta nosat ga u krug sve znaci grcevi su nas izludjivali kad se samo sjetim. Meni se znalo zamantat od nosanja mm.ni na zvizgu nema. Mora na posao rani,ujutro hajd sve to ja kontam al nikad nije nam pomagao sve sam SAMA. Cak,na more isao kad mi je bio najpotrebniji,sama sam izludjivala snjim nije bio dugo 3 dana.morao je odmorit jer je bio premoren poslom.A kuci sigurno nije mogao to uz nas((( A sad,je sve da kucnem u drvo elhamdullilah bogu hvala dobro. Malo je muke dok nezaspi,teskog sna al kad zaspi nebudi se bar uvecer.Jednom,ili dvaput jede. I jednom,trazi cucu dam i okrne se nastavi spavat. Sad je miran ;))) Al danju bome nikako uzadnje vrijeme snjim,na kraj samo bi se noso i spava po 15min.i manje(
|