|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  543 544 [545] 546 547   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
28.1.2010 15:37:49   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

joj tičerice  sad me tvoji postvi podsjetiše na jednog lika iz stripa i on svaku rečenicu počinjao sa uh user posted image  (žalosna sova iz stripa komadanat markuser posted image ), nemoj se ljutiti al baš mi nešto bilo smješnouser posted image

nekako me ovo vrijeme inspirise za UH- prava sam zalosna sova, vjeciti meteoropat koji zivne cim je toplo i suncano, a ovako sam ko medo, da mi je prespavati citavu zimu!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13601
28.1.2010 15:44:59   
pocahontas
i jos jedno pitanje, en mogu da pronadjem, tj. fakat nemam vremena ta tabirim temu o izdajalicama - ne trebalo zlu, ali koju da kupim pumpicu za izdajanje? mislim, ne sad ovu od 100KM avent jer mi je to fakat preskupo ali sigurno je najbolja, nego, eto neka jeftinija ali da je dobra za ovaj moj slucaj? nuk, chicco, medela? koju zene? thanx again user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 13602
28.1.2010 15:48:17   
teacher75

IZVORNA PORUKA: pocahontas

i jos jedno pitanje, en mogu da pronadjem, tj. fakat nemam vremena ta tabirim temu o izdajalicama - ne trebalo zlu, ali koju da kupim pumpicu za izdajanje? mislim, ne sad ovu od 100KM avent jer mi je to fakat preskupo ali sigurno je najbolja, nego, eto neka jeftinija ali da je dobra za ovaj moj slucaj? nuk, chicco, medela? koju zene? thanx again user posted image

mozda bi ti najbolje bilo da posudis od nekog, ako imas od nekoga. ja sam bila posudila od mm rodice

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 13603
28.1.2010 16:36:23   
Mya_81 RR
Pocahontas, ja imam NUK i meni nije bila dobra jer sam ja visila na njoj i strašno su me ruke bolile, dobila žulj pa se u mom slučaju pokazala električna najbolja (koju nisam imala).  Ali ako tebi treba samo povremeno da se izdojiš tako kad Rafija uhvati 'luda' onda mislim da bi ti NUK dobro došla.

A da smo bar bliže vrlo rado bi ti posudila...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 13604
28.1.2010 17:13:02   
Apotekarka
apotekarka hajd objasni mi ovaj fenomen, naspavali se fino a tebe opet traktor...

Navikla da se budi pa stalno ocekivala kad cu mu dudu ubaciti,bila sam napeta ko puskauser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13605
28.1.2010 17:34:06   
Anoniman
pocahontas ja imam chicovu pumpicu, ručnu, evo mjesecima se izdajam sa njom, meni je ok, za 5 min. izdojim 150 ml. user posted image a koštala je cca 35 KM.

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 13606
28.1.2010 17:37:33   
nikita
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
za 5 min. izdojim 150 ml. user posted image

svaka cast, i ja bi user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13607
28.1.2010 17:41:06   
ena23
poci: imas temu strajk dojenja, ja skoro bila aktivna tu user posted image

beba kakioooooooooooooooooooooo

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 13608
28.1.2010 17:43:21   
nikita
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Pozdrav za sve mamice i bebice,moja beba je jos relativno mala 2.2 ce mu biti 3 mjeseca, medutim ima 10 dana on konstantno gura ruke u usta da moze progutao bi ih,prvo sam kontala da je gladan medutim i kad jede on to konstantno radi,a ima jedno 10 dana kako je poceo da bali uzasno sve mu curi iz usta,pa sada se pitam da li je moguce  da su zubi ,da nije malo preranouser posted image user posted image user posted image pusaaa

identicno radi i moj, njemu ce 16.2.  3mj, slazem se sa myom

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 13609
28.1.2010 17:47:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Mi smo sinoč imali tolike treninge,da mi je došlo u neko doba da plačem!!!

meni se plače i danju i noću, danju jer je hiperaktivan, stvarno ne mogu više da ga pratim, a noću jer mu  stalno nešto treba, hrana, cuca, da ga pomilkim i još kad pročitsam izjave mama koje kažu da su sretne kad ih noću bude slatke divne bebice, pih, sva se narogušim, pa zar sam ja izrod od svih majkiuser posted image user posted image user posted image

S takvim mamama nešto nije u redu user posted image

Nisi ljubičice, nego se te mame malo presuser posted image ju na forumu!! E baš im vjerujem da im je drago, aaaaaaaaahaaaaa user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 13610
28.1.2010 17:57:05   
Mya_81 RR
Jooj, ja sam sad imala užasnu situaciju....user posted image prepala sam se i još se tresem user posted image

M je počel anešto kašljati, i OK nisam dizala paniku, ali sve nešto bljuca previše danas popodne. Inače bljuca, ali popodne nešto više nego inače.

I dok je ležala dala joj malo čaja, koji 15-20ml....i ostala ona tako ležati i nakon 5 minuta je toliko povratila!user posted image Ali što je najgore djelovalo je kao da se opet guši i nije mogla disati. Tačno sam na njoj vidjela da nema zraka, a nakon što sam je lupala po ledjima počela je plakati, ali tako nekako tužno kao da je dva može i plakati...

Evo sad se sve smirilo. Ona je vesela i raspoložena, a ja ne znam šta da radim. Opet sam sama s njom večeras i baš me strah ovog povraćanja i zagrcavanja.

Samo se nadam da više neće povraćati!!!

I ne znam bi li joj dala kašicu sad u pola 7 kad i inače jede?

Joj, više i ove situacije. Ja ću poluditi...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13611
28.1.2010 18:01:09   
Anoniman
user posted image user posted image mya vjerujem da si se istravila user posted image
Ja bi joj dala, ne znam...... a? E miša mu, ljubi nam je punoooo user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13612
28.1.2010 18:13:41   
R&T@
user posted image Joj, mya, iskreno se nadam da je samo malo pretjerala!
a, sva djeca kad povračaju izgledaju kao da se dave, ne daj bože.
Daj ti njoj hranu, bolje da je povrati,(a držimo fige da nece), nego da je gladna.

I mi smo danas fuj. R. malo nosić curi, a ona je užasno balava i kenjkava.
Pa nece valjda novi zubi, ne daju nam nimalo predaha.user posted image user posted image

i, ne mogu da ne kažem: kad se javi nocu deseti put ja ne bih plakala, nego bih vriiiiiiiiiiištala, i onda gunđam i lupam gluposti, prosto me sramota pogledati je u oči ujutro, pa je ljubakam i obecavam da cu ustajati nocu sa smješkom. Aha, nikad!

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13613
28.1.2010 18:32:41   
Mya_81 RR
Evo, sad je jela HIPP breskvu (nisam bila baš u stanju da kuham išta user posted image )...ostavila sam je u hranilici da sjedi, jer bolje malo da se slegne....sve se nadam da je povratila zbog kašlja (znate ono kad stalno kašljete pa dobijete nagon na povraćanja)...najviše me strah kako će spavati...i inaće sam u panici hoće li bljucati dok spava, ali ovo sad je grozan strah user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 13614
28.1.2010 18:34:30   
Anoniman
Moguće je da je od kašlja, nadam se da jeste, držim vam fige za večeras....

Neposredna veza do poruke: 13615
28.1.2010 18:35:41   
Anoniman
Mya, misa li mu, ma bit ce da je samo od kaslja, moras vjerovati da je slucajno, ne daj se, i ja se svaki put isprepadam na bilo sta novo i sto ne mogu kontrolisati, ljubim je puno!

Neposredna veza do poruke: 13616
28.1.2010 18:41:06   
Mya_81 RR
Eh, imala je baš sad i malo proljevastu stolicu....je li i povraćanje zajedno s proljevom može biti zbog zubića? uglavnom, temperature nemamo, sva sreća, a tješi me i to jer se ponaša uobičajeno...

I hvala vam user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13617
28.1.2010 19:20:02   
škorpija
Mia vjerujem da brineš i pratiš situaicju zbog svega dosad što se desilo, nadam se da minjici samo nešto nije leglo kako treba

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 13618
28.1.2010 19:31:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

Mi smo sinoč imali tolike treninge,da mi je došlo u neko doba da plačem!!!

meni se plače i danju i noću, danju jer je hiperaktivan, stvarno ne mogu više da ga pratim, a noću jer mu  stalno nešto treba, hrana, cuca, da ga pomilkim i još kad pročitsam izjave mama koje kažu da su sretne kad ih noću bude slatke divne bebice, pih, sva se narogušim, pa zar sam ja izrod od svih majkiuser posted image user posted image user posted image

hahahhahahah, kakav izrod majki majke ti ???? meni da muz ne ustane bar jednom toku noci da nahrani Nou, uh...

ej,bas si sretnica draga anidla cuj,ustane ga hranit blago tebi.MM je bjezao od nasuser posted image user posted image zapravo ne bjezao,vec je do skoro 4mjes.spavao u drugoj sobi.Jer je A samo nesto plakao,te grcevi,pa gladan pa sta ja znam sta sjecam se dobro kad je imao haman 2,5ili 3 mjes.probudi se gladan ma place na sav glas.Nemoze docekat dok podgrijem i napravim,da ga ostavim samog da place zabrza s placem,pa pocne od muke da povraca odnosno grca.Ja sam znala u neka doba noci,njega drzim u jednoj ruci,on znaci place neprestaje a s drugom rukom mu pravim hapu jedva.
Pa znala sam do jutra,do juta nosat ga u krug sve znaci grcevi su nas izludjivaliuser posted image kad se samo sjetim.
Meni se znalo zamantat od nosanja mm.ni na zvizgu nema.
Mora na posao rani,ujutro hajd sve to ja kontam al nikad nije nam pomagao sve sam SAMA.
Cak,na more isao kad mi je bio najpotrebniji,sama sam izludjivala snjim nije bio dugo 3 dana.morao je odmorit jer je bio premoren poslom.A kuci sigurno nije mogao to uz nas(((
A sad,je sve da kucnem u drvo elhamdullilah bogu hvala dobro.
Malo je muke dok nezaspi,teskog sna al kad zaspi nebudi se bar uvecer.Jednom,ili dvaput jede.
I jednom,trazi cucu dam i okrne se nastavi spavat.
Sad je miran ;)))
Al danju bome nikako uzadnje vrijeme snjim,na kraj samo bi se noso i spava po 15min.i manje(

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 13619
28.1.2010 19:38:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Jooj, ja sam sad imala užasnu situaciju....user posted image prepala sam se i još se tresem user posted image

M je počel anešto kašljati, i OK nisam dizala paniku, ali sve nešto bljuca previše danas popodne. Inače bljuca, ali popodne nešto više nego inače.

I dok je ležala dala joj malo čaja, koji 15-20ml....i ostala ona tako ležati i nakon 5 minuta je toliko povratila!user posted image Ali što je najgore djelovalo je kao da se opet guši i nije mogla disati. Tačno sam na njoj vidjela da nema zraka, a nakon što sam je lupala po ledjima počela je plakati, ali tako nekako tužno kao da je dva može i plakati...

Evo sad se sve smirilo. Ona je vesela i raspoložena, a ja ne znam šta da radim. Opet sam sama s njom večeras i baš me strah ovog povraćanja i zagrcavanja.

Samo se nadam da više neće povraćati!!!

I ne znam bi li joj dala kašicu sad u pola 7 kad i inače jede?

Joj, više i ove situacije. Ja ću poluditi...

user posted image ajoj,mya sta bi mila.Bas mi je zao sto vam se to desilo mogu mislit,pretrnila si od straha.
A to joj povracanje sigurno,naletilo od kaslja potaklo.
Ma nemoj brinuti,bit ce ona dobro abd.to je samo naletilo.user posted image kad jede stavisli je da lezi bar 15min.da se slegne hrana da se nevrti.Jer znam kad se vrte da bljuckaju bar kod nas je tako.A kad odlezi 15min.nema nista viska.
jESIL JOJ,DALA caj poslije jela.Nama su rekli da se caj nedaje poslije flase vec se daje prije jela .Ako si dala poslije jela bilo,joj je dosta pretrpan stomak od ad.pa je zato povratila mozda.
I nama se to jednom desilo jer sam dala caj,poslije jela pa sve povratio.Bio mu stomak pun.

Neposredna veza do poruke: 13620
28.1.2010 19:43:26   
Hanady RR
Mile moje...vidim svega ima...

kod mene glavobolje al ima dobra vijset pametni doktori sa GAK-a (Hvala Bogu) su utvrdili mojoj seki nije ništa već joj se širi abdomen i od toga ima tu veliku bol, koja je usput budi rečeno danas prestala pa moja mila seka ide sutra kući...e moram noćas tortu pravit. Miša joj jest me ispšrepadala...a bogami je tačno bilo kako moj mm reče...puno ste vi nju razmazile. Al šta ću to je moje pile ...bolilo je garant puno čim su je sa posla hitnom odvukli. Elem nadam se ova agnonija je gotova.

e sad pocahontas ja pored aventove imam tu ručnu NUK izdajalicu koja je prije 3 i pol godine koštala oko 18 Km. Mislim da za te tako male potrebe možeš se super služiti njom ja mislim da je ona najeftinija a dobra je za povremenu  upotrebu.

Mya..baš mi je žao što si se prepala i što se plašiš, al kontam ako je pila čaj onaj sa lukom i jabukom to ti je normalna reakcija. Baš me zanima ječl to njeno povraćanje bilo tako reći slipavo ono razvlači se i ima malo providnog kroz bijelu tvar. ako je to nemoj da brineš...to je super...izbacila je šlajm iz sebe koji joj je izazivao hroptanje. naime to i jest najbolja funkcija tog čaja da djete povrati ili stolicom izbaci sav šlajm iz sebe. Antibioticima mi saniramo upalu brohjia kod djece ali šlajm ostaje unutra i na svaku malu prehladu on se upali i eto brohitisa. Moja Farah je čak 3 puta do sada sbe tako očistila povratila samo 1 al je na stolicu sve izbacila baš bude ljepljiva. e sad ja se nadam da je ovo neću da puno pamet¸ujem nisma doktor al iskreno se nadam to je. user posted image user posted image user posted image

Ena...vidim kaku si nam javila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e vala žena da mi je ko pričao nekada prije 4 godine da ću se ovako radovati kad mi djeca seru nebi im vjerovalauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13621
28.1.2010 19:46:44   
Anoniman
hanady drago mi je da je sa sekom sve uredu i bebicomuser posted image user posted image user posted image masallah hb.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 13622
28.1.2010 19:56:32   
Ella_H
Poz mame i bebe..
Ammar spava ko inace odlicno pajki
povrce bljuca i tako to ihihhiih pa mu poslije voce i sokic uvalim
Mya zao mi je malene nadam se da je sve ok mozda i zubici ti
zezaju nikad neznas = (
felix slobodno uposli malo mm i ja sam tako s prvim sinom
sve ja sve SAMA uglavnom, ja najbolje znam a s drugim
sam znala cjeniti sebe ispocetka je vecinom on ustajao nocu
1 ja 1 a i malecki je poceo spavati cjelu noc vec sa 2 i po mjeseca
tako da sad nemora hehe puno pomogne kad ima neko da pomogne
s hranjenjem nocu ili danju kako god samo malo da se odmoris
Punoooooo puusica za nase male bebice

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13623
28.1.2010 19:57:09   
Anoniman
hanady ajde super pa je sa sestrom sve dobrouser posted image  moj mis pajki a mm i ja cekamo utakmicu,pa necu vise pisati,tipkao se ujutro.. želim vam mirnu noc,pusauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13624
28.1.2010 19:59:53   
Ninica1709
Pozdrav svima, ima jedno pitanje , možda se uvo neće uklopit , al vidim da ste svi ovdje, jel možda neko upoznat sa bebimilom 2 koja iskustva ima.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  543 544 [545] 546 547   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  543 544 [545] 546 547   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *