|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
15.5.2012 0:36:06   
propolis
Pozdrav svim clanicama, redovno vas citam al nemam nista novo da napisem, evo vidim da nova clanica tanja se javila pa imam za nju par rijeci.
Nemoj da se bojis lijeka , Cipralex sam pila i ja i bilo koji lijek da pijes ti ces sebi umisliti sve nuspojave koje procitas, to je anksioznost.
Svaki antidepresiv djeluje tako da ti se malo pojacaju simptomi koje vec imas, al kod nas anksioznih, dobices sve te simptome prije nego ih i popijes.
Vjeruj, znala sam od panike htjeti da povratim tabletu cim sam je popila jer sam kontala jao sad ce mi biti lose od lijeka i ne samo tog nego bilo kojeg.
To sto ti je doktor u hitnoj rekao, pa sta drugo da ti kaze, na kraju nije on psihijatar.
Ako ti je tvoj doktor propisao vjeruj mi slobodno pocni piti i vec nakon 20 dana bices druga osoba, uostalom popila si ga i sta ti je bilo, eto te ziva si a ubrzano lupanje srca si imala s njim i bez njega.
Ovo ti kazem iz iskustva jer vec 8 godina sam u tome i Cipralex sam pila 2-3 puta po 1-2 godine, sad trenutno ne pijem nista jer dojim bebu.
Hocu da ti kazem i da te ohrabrim, svaki pocetak pijenja tableta je tezak sam od sebe, pa sto ja , pa mozda mogu bez njih pa kako ce djelovati, od svih tih misli ti bude lose ionako a kamoli jos kad procitas nus pojave.
Sigurno ti je doktor rekao prvo mozes poceti sa pola ili cak cetvrtinom 7 dana pa kasnije preci na citavu.
Slobodno pij i ne citaj nista, sve najbolje ti zelim i pusaaaaa svimaaaaa!!!!!!!!!!


(odgovor članu tanjab74)
Neposredna veza do poruke: 4401
   RE: Anksioznost??
15.5.2012 6:46:38   
Aminna
Kadkad imam tako glupe sne da mi pokvare citav Dan?
Samo se mislim kako sam to mogla sanjati a nista niscim
Nevezem.

Ja se moram pohvalti da sam u pocetku Ove bolesti ili nesrece kako god, imala samo
4 panicna napada psiholog mi je rekao da ih prihvatim i
Da ih se neplasim i maksimalno opustanje . A i Radim u velikom
Trznom centru velikom Gdje sam morala ici Na poso pa sam prekinula
Taj strah od napada i da cu se srusiti... Pa ako je nekome za pomoc...

Poozic svima i bice to sve dobro

(odgovor članu tanjab74)
Neposredna veza do poruke: 4402
   RE: Anksioznost??
15.5.2012 15:44:24   
tanjab74
Drage moje, ja sam najveca kukavica koja postoji. Opet nisam uzela ad, ni danas. Srce mi lupa imam pritisak u grudima, ubi me anksioznost i panika a ja se bojim da ga uzmem jer sam procitala da prvih par sedmica bude mnogo gore. Ne mogu izdrzati gore od ovoga sada, ionako jedva vodim racuna o djeci, kako bih ako bude gore. Jao ocajno se osjecam, ne znam sta cu. Nemam izlaza, Panika me pojede, strah me otkazace mi srce. Ljubim vas drage moje

(odgovor članu Aminna)
Neposredna veza do poruke: 4403
   RE: Anksioznost??
15.5.2012 19:57:48   
nikka
IZVORNA PORUKA: tanjab74

Drage zenice, toliko mi je drago sto sam pronasla ovaj forum. Borim se sa teskom anksioznoscu i svakodnevnim napadima panike vec godinu dana. Moj zivot se pretvorio u pakao. Imam troje predivne djecice, djecaka od 13 i djevojcice od 7 i 3 godine. tesko mi je mnogo zbog njih, ne mogu ni u park da ih odvedem. Ne znam sta mi je gore, konstantna teska anksioznost i uzasna trema zbog koje sam kao invalid i nisam u stanju da funkcionisem ili napadi panike koji su takodje svakodnevni. Probala sam antidepresante ali sam dobila strasnu reakciju i zavrsila u hitnoj pomoci. Muz stalno radi tako da sam ja cijeli dan sama. Mnogo se patim, ocajna sam. Placem dok ovo kucam, imate li ikakav savjet. veliki pozdrav od Tanje

Tanja, ako ti trenutni AD ne odgovaraju traži da ti doktor propiše druge, nisi ni prva ni zadnja i ne prekidaj terapiju na svoju ruku bez dogovora sa doktorom-psihijatrom
Ne moram ti ni govoriti da te potpuno razumijem i da sam i sama to prošla, misli da ću umrijeti, poludjeti,ostati bez djeteta, muža itd..
Dovela sam se u situaciju da ne izlazim iz kuće i da sam sebe ubjedila da ću završiti u bolnici jer nisam sposobna za život, to je bilo jako tužno i jako pogrešno.
Ništa od ovoga nije istina i ti nisi bolesna i nećeš se razboljeti niti umrijeti ali trebaš pomoć psihijatra i grupe.
Moje iskusvo sa grupom je neprocjenjivo, to su ljudi pred kojima plačeš, smiješ se, govoriš što ti je na srcu, doživiš panični napad i digneš se a oni te potpuno razumiju i podržavaju.
Tu ćeš dobiti snagu, hrabrost, podršku, razumijevanje, ljubav.

Divno je kad nekoga razumije muž, prijateljica, mama..., mene isto ne razumiju i ja im ne zamjerim jer jednostavno ne mogu da shvate iako me vole,  JA sebe sad razumijem.
TrebaM se uzdati u sebe i ne dozvoliti da moj život, moja sreća i moje zadovoljstvo zavisi od drugih osoba, ne ... ja sam tvorac svoje sreće i svog života i odatle treba sve da krene.

Pokušaj sa grupom, neka neko ide sa tobom par puta ako te je strah same a znam da jeste, tako sam i ja radila u početku a sad uživam i jedva čekam ponovni susret sa grupomuser posted image
Vidjeće biće ti dobro, samo se pokreni i ne odbijaj AD jer tu su da nam pomognu, nemoj imati predrasude prema lijekovima jer to i jesu samo lijekovi koji nam pomau.

< Poruku je uredio nikka -- 15.5.2012 19:59:06 >

(odgovor članu tanjab74)
Neposredna veza do poruke: 4404
   RE: Anksioznost??
15.5.2012 22:17:00   
tanjab74
Nikka, hvala ti na savjetu. pokusacu, polako. Uzecu cetvrtinu pa polako naprijed odatle. Danas mi je opet bio uzasan dan, cijeli sam prelezala, samo se digla na stavim rucak na brzaka. Moja curica se igrala i gledala televiziju, sva djeca u parku po suncu a ona cijeli dan u 4 zida. to mi je naj teze od svega, to me isto jede. Ne mogu, krenem, dignem se a srce mi lupa, nemam snage u nogama, osjecam da cu pasti u nesvjest. Toliko sam malaksala jedva izdrzim. Evo ridam od muke, nisam nikada bila nezadovoljna, uvijek sam uzivala u malim stvarima, radovala se. sada mi je svaki dan kao mora. Moja djecica su mi moja radost i zbog njih moram da se oporavim. Gurala sam i gurala isla forsirala se, govorila sebi to je samo panika, anksioznost, ali nemam vise snage. Simptomi su toliko zestoki da me paralisu i tako cijeli dan. Javicu vam cim uzmem lijek, ide ljetnji raspust moram biti makar malo bolje do tada. Hvala vam do neba svima

(odgovor članu nikka)
Neposredna veza do poruke: 4405
   RE: Anksioznost??
16.5.2012 8:25:08   
Aminna
tanjab74

ako ti je stvarno toliko loshe ti moras na tablete neke da te oraspoloze i daju snagu. ja neznam kakve se tablete kod nas na balkan dobijaju ali kakve god da su sigurno ce pomoci. i ako mozes naci psihologa. moras sa nekim da se ispricash da svoje strahove i bolove podjelis sa nekim. meni moj psiholog neznam dal je pomogo ali i sad kad sam sasvim dobro ja odem jednom u mjezsec dana sjednem ispricam se i osjecam se lakse. bolje i to nego da opet lupi. ovaj je forum velika podrska i nisi sama u tome ima nas jos. neki sto su skroz loshe neki malo bolje. mene je drmalo 5mj svi grozni moguci sipmtomi najgori su strujni sokovi po tijelu. al evo bogu hvala zadnja tri mj. osjecam se loshe po jedan dva dan u mjesecu i to su pretezno neke nocne more. sve se da rijesiti draga moja samo polako i imaj snage. nemoj da se boris protiv. mene je mantalo nisam ni u trzni centar smjela otici dok nisam skontala da me manta svaki dan a ja nikako da padnem. sad kad me zamanta (jer sam trudna padne pritisak ponekad) ja opet gonim gdje sam posla jer sam navikla da me nece srusiti =) neces od ovog nit umrijeti nit pasti nit poludijeti nit bilo ista. moras pokusati malo u setnju pa makar oko zgrade il izaci sjesti na klupu. prvo moras zbog sebe pa onda zbog djeteta. tebi mora biti bolje da bi djetetu bilo jos bolje. bice to sve okej :*

(odgovor članu tanjab74)
Neposredna veza do poruke: 4406
   RE: Anksioznost??
16.5.2012 17:36:10   
lajlac
Ja sam danas lose...mislim da imam okp. I izludit cu od silnog pjevanja u sebi...ja ne znam sta je ovo. Jer po meni je drugo pjevusiti nesto s vremena na vrijeme kad ti udje neka pjesma koja je sama po sebi pjevna, ali ovo je vec bolesno. Ja se bojim da ne izludim od pritiska od tih prisilnih misli i pjevusenja i misljenja u sebi. Zaista mislim da sam poseban slucaj. Pa i kad sam najmirnija meni u glavi odzvanja pjesma....nisam jos ovo cula nigdje ni od koga. a najgore od svega je sto ne znam nacin da kontrolisem, pustim i pjevam u sebi i kad ne pjevam imam osjecaj da sama odzvanja...znaci prepustim se i nista nema efekta. Sva se tresem od straha...

Samo mi znamo kako se tesko nositi s ovim.

Hvala svima na podrsci...

_____________________________

Lajla

(odgovor članu Aminna)
Neposredna veza do poruke: 4407
   RE: Anksioznost??
16.5.2012 17:46:54   
jana40
lajlac, pokusaj sa fizičkim radom i to nekim malo težim moglo bi pomoci, a tanja ja nisam bila u stanju da hodam, svaki dan po malo moras i uzmi tablete, olaksaće ti

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 4408
   RE: Anksioznost??
16.5.2012 19:40:41   
tanjab74
Ja sam danas grozno opet, pokusavam malo da radim po kuci. Puna sam straha i adrenalina, osjecam kako se luci. Pustil asam muziku i disem polako. Ruke mi ledene, hladnoca u grudima, lupa mi srce, uzas od straha. Citala sam knjigu Nada I Spas Za Vase Zivce i u njoj pise da treba da se predamo simptomima, da ih se ne bojimo ali moji su toliko jaki, osjecam strah bojala ga se ili ne bojala. Stalno je tu. Jos nisam skupila hrabrost da uzmem AD. Pozdrav svimauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana40)
Neposredna veza do poruke: 4409
   RE: Anksioznost??
17.5.2012 14:08:18   
sreća35
Dušice moje evo i srečice,lajlac draga hvala mnogo pa me se sječaš i pitaš za mene...moja heroino nemoj misliti da ti se dešava nešto što nije anksioznost,vjeruj meni sve sam to prošla i uvjek mislila da je nešto gore nešto drugo kod mene u pitanju čak sam jedno vrijeme mislila da sam ja psihopata ma sve bez veze samo davala strahu i iščekivanju nečeg goreg više prostora i bivalo mi sve gore igore ali evo me ista osoba ,iste karakterne osobine samo mnogo čvršča i htjela ja to priznati ili ne sada imam čvršči stav i znam da neču više nikada biti ničija marioneta,jednostavno sam svjesnija sebe,nadam se da razumiješ,i sada ima dosta teških dana kada sva nekako strepim i lelujam puna neke nerovoze ali uhvatim se neke obaveze i prođe,jednostavno pokušavam da prihvatim sebe i svoj život sa ovim nekada težim nekada lakšim anksioznim epizodama....brojala sam ponavljala i pjesme i rečenice i to me je toliko zamaralo pa onda sam sama sebi govorila neka bude šta će biti neka odmah poludim ni prva ni poslednja ali mi se to nikada nije desilo kao šzo neče ni tebi samo pusti da se hebeni strahovi smjenjuju i vidječeš kako vremenom gube na intezitetu....ništa se ti meni ne brini i piši.....tanjab 74 na pravom si forumu i slobodno pij AD kakve nus pojave ne čitaj o njima i ne zamaraj se,kada sam ih dobila odmah sam pobacala one papiriče da nebih pročitala po internetu ništa nisam tražila jer sam znala da ču svaku nus pojavu sebi umisliti i evo nikakvih tegoba nisam imala zbogAD samo mi je bolje i zato odmah da si pošla piti lijekove i broji dane i vidjećeš za 15 dana če se sve početi mijenjati na bolje pa svaki obični antibiotik ima hrpu nus pojava pa gdje su ...samo naprijed.....pozzzz i zzza sve ostale moje curice pišite uvjek vas čitam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjab74)
Neposredna veza do poruke: 4410
   RE: Anksioznost??
18.5.2012 8:48:43   
lajlac
Hvala srecice moja user posted image user posted image user posted image
Ti znas koliko te volim :)
Mislila sam da sam jedina s ovim problemom, jer i ono sto sam citala na netu (NECU VISE, TO SAM SE ZAKLELA - NE CITAJTE NI VI!!!) vidjela sam da niko ne prijavljuje takav slucaj, ponavljanja pjesama po milion puta na dan, skoro svaki sekund. Mislim sve da cu izluditi. Pa sam se bila zabrinula. Nadam se da ce proci. Hvala jos jednom.
A Tanjice, draga nasa, mi koji smo duze u ovome i koji smo prosli tu fazu, vjeruj mi da ce proci. Opusti se i citaj nase postove vezano za to, vidices da je svaka prosla to.
Hej cure ko se jos uvijek bori s napadima panike, neki dan sam gledala emisiju 8 kat napad panike (ukucajte tako na youtubu) i vidicete da je to nesto prolazno. Gore su ove prisilne misli, osamucenost, losi snovi, nesanica, nezadovoljstvo, nervoza i ostalo...vjerujte mi.

Hvala svima...valjda ce me proci i ovo...nadam se...pozdrav svima!

_____________________________

Lajla

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 4411
   RE: Anksioznost??
18.5.2012 11:54:53   
dana123
Lajlac pogledala super emisija.Ja sam u početku imala ta lupanja srca ono kao nemogu disat neznam kud ću sa sobom,pa krenem naglo disat i izdisat ,nervoza napetost,ali nisam imala strah kao sad ću dobit infarkt nego ono gotovo je sad ću poludit i završit u bolnici.user posted image user posted image ,smješno ali užasno nedo bog nikome to mi je prestalo,a najgori su ti psih. simptomi te negativne misli,napetost,nervoza, tjeskoba to mi je bilo najgore.Evo fala bogu prošlo ja super.I slažem se sa ovima u emisiji to jako promjeni osobu naučila sam reći neću,a ne oću pa te to izjeda,ili ono ja danas neću ništa radit nego ću nešto uradit za sebe a da neosjećam grižnju,i još puno toga.To je neki rad na sebi koji dosta pomaže.

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 4412
   RE: Anksioznost??
18.5.2012 17:47:35   
mo girl
lajlac sad bi ti moja majka rekla:uzmi kopaj njivu pa ces vidit kako te sve prodje!!! joj kako ja mrzim takve komentare.
mene ovih dana bas puca neko cudno stanje.stalno se osluskujem i na svako ziganje i probadanje ja umislim milion simptoma.mislila sam se da sam se toga rijesila al evo ocito nisam.
citam ja redovno al eto bila sam dobro sve do koji dan kad mi je ovo opetpocelo a milion puta sam sebi rekla ne obracaj paznju na svako ziganje al dzaba to je valjda jace od mene

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4413
   RE: Anksioznost??
18.5.2012 19:24:14   
BlackMagicWoman
lajlac, nije problem kad su samo povremeni napadi u pitanju, to se svakako da izdurati, ali ako imas panicni poremecaj, to je gadno ... i vjeruj, uvijek ima gore od goreg, kad imas samo ponekad napade kazes ovo je strasno, onda dodje panicni poremecaj, tj stalno napadi i strah od straha, pa tad mislis ovo necu prezivjeti, ovo je najgore, pa onda kao posljedica toga dodje nervoza, tjeskoba, opsesivno kompulzivni, pa konstantni bolovi i skoro svakodnevna oboljenja od necega, i mislis da je to kraj, ali onda dodje agorafobija, sve to imas i plus si zatvoren, bez posla, bez obaveza, i tad is neutjesan kazes od ovoga ne moze biti gore, a onda dodje depresija ... zasto ovo pisem, iz razloga toga, sto nikad se ne moze reci da je nesto gore od gorega, svi smo mi razliciti i nekome su samo rijetki napadi panike strasni, a neko ih svakodnevno prozivljava mnogo i i dalje gura ... za svakog je njegov problem najveci, najtezi ... ali samo zelim da kazem da i iz onog najgoreg ima izlaz, i da ne smijemo odustati ... sve gore navedene periode sam dozivjela, i nazalost jos ih imam, ali,i pored svih njih ne odustajem ... i ne zelim nekome reci pa sta je tebi ti imas samo napade, a vidi mene ?! ... svi smo mi u teskom periodu i zato ovo imamo, ali izlaza ima ... mora biti ... bili to samo povremeni napadi ili depresija, lijeciti i boriti se mora ... tanja pocni sa terapijom, prijeko ti je potrebna ... ja sam obecala sebi daujutro pocinjem sa svojim prvim ad-om i to cu i uraditi, pa kud puklo da puklo ... bitno je samo da sad ove periode prozivim, ali unatrag, i zelim da ih nikad ne zaboravim, da ostanu u meni, jer ce mi to biti snaga kada budem u nekoj druhoj teskoj zivotnoj situaciji ... ovo je samo iskusenje za sve nas ... cuvajte se ... sretno svima ... :***

< Poruku je uredio BlackMagicWoman -- 18.5.2012 19:28:10 >


_____________________________

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4414
   RE: Anksioznost??
18.5.2012 20:47:15   
tanjab74
Jao kao da si mene opisala, panicni napadi svaki dan, anksiozni i panicni poremecaj i agorafobija. Bojim se da sam izgubila svu snagu, jedva se krecem. I ja sam rekla da ga ujutru uzimam jer vikend ce i muz ce mi biti kuci, pa ako mi pozli bice on sa djecico. Evo suza suzu stize, ne znam vise sta da radim, to mi je jedini izlaz, antidepresanti. Kako cu ovo izdrzati, svaki dan je pakao koliko su mi teski fizicki simptomi. Hvala vam na razumjevanju drage moje.

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 4415
   RE: Anksioznost??
18.5.2012 22:18:02   
nova_
Pozdrav najhrabrijim curama!
Evo da se javi jedna stara clanica koje dugo nije bilo na forumu. Neke stare clanice me se mozda sjecaju. Da se ne ponavljam, prosla sam sve sto i vi prolazite ili ste vec prosle. Procitala sam nekoliko zadnjih stranica i paznju mi je privukao Tanjin post. Draga, ja pijem cipralex vec vise od dvije godine i vjeruj da mi je pomogao.
Nuspojave su bile blage, pocela sam sa pola tablete 5 mg, nakon mjesec 10 mg i tako skoro dvije godine. Zadnjih nekoliko mjeseci sam na 5 mg i aBd uskoro prestajem. Nemoj se plasiti nuspojava, ja sam se takodjer plasila ali puno je lakse istrpiti nuspojave od onog sto sada trpis, a sto sam i ja trpila. Da sam bar tada znala ovo sto sad znam ne bih se mucila mjesecima bez tableta. Ja sam takodjer bila za opciju da pokusam bez tableta, mucila sam se ali nije mi uspjevalo. Kako sam zaposlena i nisam nikako mogla na bolovanje, morala sam poceti piti tablete da bih mogla raditi. Mislim da me posao spasio jer da nisam morala raditi ne bih iz kuce izasla. Mene je anksioznost drzala 24 sata, pritom nisam mogla ni spavati. U to vrijeme sam bila kao zombi, sad kad pomislim ne znam kako sam uopce funkcionirala?
Zato draga moja, ne plasi se AD-a. Za pocetak mozes i po cetvrtinu tablete, nakon sedam dana pola i tako postepeno. Ako se simptomi pojacaju, sto je najcesce slucaj uzmi neki anksiolitik i bice lakse. Doktori tako najcesce i savjetuju na pocetku terapije AD-om. Eto drage moje nadam se da nisam oduzila, imala sam potrbu da ohrabrim Tanju.
Pozdrav svim starim i novim clanicam! Drage moje ne predajite se, sve se moze prevazici, govorim iz vlastitog iskustva. Ljubim vas sve!

(odgovor članu tanjab74)
Neposredna veza do poruke: 4416
   RE: Anksioznost??
19.5.2012 14:23:21   
lajlac
Pozdrav nasoj Novoj!!! Bas lijepo sto si se javila...mnogi su nas zaboravili :)
Nego da pitam da li vam se desilo da ne tako izdaleka vidite nekoga i mislite da je neko kad tamo skroz druga osoba? Meni se desilo to jucer...samo 20 metara sam bila udaljena, vidim poznatu osobu, moju prijateljicu, jasno je vidim u crvenoj maici, i kontam odakle nje tu, ona nikad ne zalazi na takva mjesta, ja se priblizim, tamo nikoga nema, pa cak nikoga u crvenoj maici, zovnem i pitam je jesi li to bila ti? kaze ma jok, kuci lezim...Odmah strah i misli da mi se mozda ne prividja...grozan osjecaj. Fuj vise...odmah neki scenariji, vidim sebe, mamu i tatu kako pate i ostale. Mislite li da je nesto opasno? Odmah se sjetim jednog dana kad sam naglo ustala pa mi neke loptice pred ocima padaju. Sve je to kratko, ali mi ostane takav oziljak nakon toga i misli koje su mi najgore kao i strah koji paralizira.
Ali sve kontam da je nesto, valjda bi se odrazilo u gorem obliku, tjesim se. Pa se sjetim ono "postepeno" pa mi nista nije jasno. Inace, taj strah me nikad nije napustio...i nikad i nece.

Jesu li ove cure sto su trebale popiti tablete, popile???? Blackic i Tanja? Oh Boze, misli me satrase...

_____________________________

Lajla

(odgovor članu nova_)
Neposredna veza do poruke: 4417
   RE: Anksioznost??
19.5.2012 20:10:23   
BlackMagicWoman
ih, ti si, lajlac, dobro proslo ... na pocetku napada sam imala takvih scena hejbet ... jednu noc dog se sa bivsim i dosla ja ranije, jer sam uvijek kasnila, i ovaj put slucajno poranim, dosla taxijem, naravno, vec tad nisam smjela trolom ni trandzom, i cekam ti ja na trolejbuskoj stanici njega, izlazi on, gleda okolo, ja mu masem, on nista, ja za njim, i pratim ga, necu se derat, rekoh, stici cu ga, lik se okrece, gleda u mene zbunjeno, ja kez, lik ubrza hahaahhaa ... elem, ispostavi se da to nije bio on ... hahaahha ... nako toga on me zove i kaze da krenem prema ovom kaficu jednom, ok rekoh, utom skontam da se ne mogu sjetiti gdje je taj kafic, kud cu sta cu, zovem jaranicu, njen muz mi fino objasnjava sad ovuda, pa ovuda, elem kafic mi bio 300 metara ispred, ja se izvukla da ko fol ne znam gdje je taj kafic, sta drugo da kazem covjeku ... hhahaa ... i jos je tih scena bilo ... uuuuu ... zato ne brini, niis luda, samo jaka anksioznost, nase misli se poigravaju sa nama ... ja popila jutros svoju prvu polovicu zolofta, prvih 10 minuta tripovala, nisam cijelu noc spavala od sekiracije, ali sad sam super, nisam cak ni lex popila, da se hoce ovako nastaviti ... odoh se malo vozikati sa momkom kroz grad i pjevati ... ljubim vas punoooooooo

_____________________________

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 4418
   RE: Anksioznost??
19.5.2012 20:39:54   
lajlac
Blackic mojauser posted image haj nek je dobro proslo! idi vozikaj se i prijavi ako vidis nesto nedolicno po ulicama Glavnog grada, ali ne i najljepsega user posted image
Valjda nisam luda, ta valjda ne bih bila svjesna, barem ja to tako gledam :))) Pozdrav svim curama...Voli vas puno vasa Lajla!

_____________________________

Lajla

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 4419
   RE: Anksioznost??
23.5.2012 22:17:00   
dana123
Curke kak napredujete sa terapijomuser posted image

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 4420
   RE: Anksioznost??
24.5.2012 14:44:35   
dana123
Očito dobro, fuj ja danas imala krizicu ma bljak zaboravila kak je touser posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4421
   RE: Anksioznost??
25.5.2012 20:46:08   
Aminna
A danas je naisla mala kriza. Jutro i Dan n poslu super. A uvece sama pa

Naidje ono "Evo sad cu da poludim" srecom brzo se rjesim al Mrzim kad naidje.
Mozda sto sam svako vece sama....

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4422
   RE: Anksioznost??
26.5.2012 10:37:23   
nadez
evo drage zenice i mene vidim nesto da se slabo javljate nadam se da je sve uredu sa sviuser posted image mene nesto ovi dana muce misliprevise mislim dali ce biti sve uredu sa bebu neznam to mi epo citav dan u glavi nadam se na najbolje pozdravljam i ljubim vas sveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 4423
   RE: Anksioznost??
26.5.2012 14:55:35   
dana123
Nadez ma biće sve u redu.Kad je termin??

(odgovor članu nadez)
Neposredna veza do poruke: 4424
   RE: Anksioznost??
27.5.2012 10:06:56   
nadez
evo mene draga dana hvala na ljepim recima i ja se nadam da ce biti sve uredu,termin mi je kraj juna,ali evo ove 2-3 nedelje stvarno se mucim sa te misli dal ce biti sve uredu,dali cu ja sve to izdrzati u glevi mi je haosuser posted image pozdravljam sve ostaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 4425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *