|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 22:39:39   
teta berta
IZVORNA PORUKA: slono

Teta Berta, potpisujem i to debelim slovima.
Vjeruj mi da se danas inace lose osjecam, i citajuci ove postove, pisuci iste i razmisljajuci o ovoj temi, nije mi dobro. Naprosto ne znam vise sta reci najblizima, mislim da me niko ne razumije i onda se borim sama. Bogu hvala kad imamo i ovo mjesto da se izjadamo jedna drugoj i shvatimo da u ovome nismo same.
Velika pusa!!!!!user posted image


Lijepo je kad možeš s nekim podijeliti nešto, pa makar i na forumu. Nekad me jdenostavno uhvati toliki strah iznenada i traje danima a nikome ništa ne govorim, jer me ionako niko nebi razumio. A i ja sam ovih dana nikakva, imala neke vrtoglavice, pa se isprepadala pravo. Sto misli mi se motalo po glavi, danas izvadila krv pa sutra idem po nalaz

_____________________________

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 22:45:11   
dinaa
Teta berta bice nalazi u redu ne brini se,a te vrtoglavice su te vjerovatno isprepadala znam odmah pomislis sama s djetetom sta ako ovo ili ono.Ma sreca imamo ovaj forum i razumijemo se i dajemo podrsku jedna drugoj.Pusa za sve.

_____________________________

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 22:45:30   
Rabi
Drage moje, zelim da vam se svima od srca zahvalim na ovoj podrsciuser posted image Od srca jedno veeeeeeliko, ali bas veliko HVALA!!! Vidim da s eodlicno razumijemo sve koje smo prosle i koje prolazimo kroz ovaj pakaouser posted image   Za sve one koje ne znaju sta je anksioznost,a interesuje vas( cini mi se da je vesela pitala), potrazite na www.anksioznost.net Samo vam mogu jednom rijecju reci da je to pakao u zivotu, koji se moze desiti svakom covjeku i prouzrokovan je stresom.
Slono, kod nas i jeste problem sto se malo prica o tome. i sto rijetki priznaju da pate od anksioznosti. Ja, iskreno, ne osjecam nikakav stid i sramotu, jer to se (opet ponavljam) moze svakom od nas desiti!! Ja sam izgubila oca 5 min. Samo odjednom je umro. I posle takvog gubitka ja sam promjenila stav o zivotu. Sad mislim, da svaki bol ili slabost koju osjetim donosi umiranjeuser posted image  Ne znam kako da se toga rijesim i kako da to vratim na staro. Prije sam bila jako vesela i drustvena. Ne kazem da sad nisam drustvena, ali svako moje upoznavanje donosi i nekakvo skeniranje ljudi i razmisljanje o njihovim sudbinamauser posted image  Apsurdno, ali istinito...Mene to iscrpi, kao i ostale gluposti o kojima razmisljam....I sto kazes, vracanje filma kako se nesto lose izdesavalo i kako sam sve dozivjela...kad razmisljam o tome, iznova se potresam. Evo kako ja to nekako mogu opisati, vracam film, razmisljam danima i onda samo bum iz mene...Savlada me panika i taj napad panike i straha.
Happy, od tebe sam i ocekivala podrskuuser posted image  Saljem ti veliku pusu, a nisam znala da siuser posted image  Malo sam se i user posted image  Samo nek je hairli i uz Boziju pomoc. Ljubim te 100 puta!
Almai, ispravkauser posted image  Idem kod psihologa aBd. I tebi user posted image
Lamama, nadam se da ti se nece nikad vise vratiti ovaj kosmar. U tvojoj sam se prici i ja nasla, kao i u pricama ostalih...Izgubila sam volju da izlazim, evo lijepo vrijeme a ja sjedim sa bebicom kuci, umjesto da izadjem svaki dan da prosetam. ali ja imam strah, da ce mi se na sred ulice nesto desiti, sta ce mi onda biti sa djetetom. I tako sam zatvorena! A i kad izadjem, sve ocekujem da cu se SAD srusiti. I non stop nekakav osjecaj nestvarnosti, kao da sanjam...Da li se to i vama desavalo? A to je sve poslijedica anksioznosti. Pa i kad stanem s nekim da razgovaram, nemam mira da stojim i mirno pricam, kao da nemam snage da nekog gledam u oci i s njim razgovaram, kao da mi pogled bjezi...
Snjeguljice, anksioznost i napadi panike su jako povezani! Napadi panike i straha dolaze iskljucivo zbog anksioznosti i takvog stanja cijelog tijela, i organizma. To je kao da ste non stop u nekakvom grcu i strahu. Kao kad gledate strasan film, pa ona napetostm ,muzika, iscekivanja da ce se nesto desiti...i zamisli, tako stalno od 0-24user posted image
Vesela, dr. je meni jako pomogla. Isla sam na razgovore, radila vjezbe opustanja...i da nisam otisla dr. sigurno ni ja ne bih znala sta mi se desava. Svako, ko osjeti neke psihicke tegobe, moj je savjet odmah psihologu. Jer svi mi rtazimo fizicki problem, jer anksioznost i izaziva neke fizicke poremecaje koje mi primjetimo, kao npr. lupanje srca, vrtoglavica, glavobolja, gusenje, zarenje u  zelucu...
Dina, draga pa i ti si heroj. I tebi jedanuser posted image  i hvala. U potpunosti se razumijemo...I ti si imala iste strahove kao ja, mislim razmisljanje da ce ti se isto desiti kao tvojoj mamiuser posted image  Ja svaki bol i neku promjenu koju osjetim, mislim gotovo. Stalno osluskujem svoje tijelouser posted image  Smori me!!!
Ma mogla bih do sutra... Bebac mi se probudio, javim se ponovo...

_____________________________

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:06:21   
lamama
draga rabi ja te potpuno razumijem, zo kroz šta prolaziš je pravi pakao, i niko ko to nije doživio ne može razumjeti, jednostavno čovjek ne može normalno živjeti svakodnevnicu i sve što je drugima normalno kao npr, šetnja, sjedenje u kafiću, šoping, to je ljudima koji pate od ovog poremećaja jedna velika prepreka

Draga rabi želim da se što brže oporaviš i živiš sretan život bez ovog pakla, jer to drukčije i ne mogu nazvati, ako treba potraži i stručnu pomoć, samo da ti bude bolje, veliki pozdrav.



_____________________________

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:07:26   
teta berta
IZVORNA PORUKA: dinaa

Teta berta bice nalazi u redu ne brini se,a te vrtoglavice su te vjerovatno isprepadala znam odmah pomislis sama s djetetom sta ako ovo ili ono.Ma sreca imamo ovaj forum i razumijemo se i dajemo podrsku jedna drugoj.Pusa za sve.


Upravo tako a naravno da sam se prepala, sama u kući, kontam ako se srušim dijete samo... I onda me uhvati panika. Inače imam nizak tlak i osjetim svaku promjenu vremena, posebno za vrijeme "onih" dana. A mm je jako pozitivna osoba, on je inače kao dijete završio u bolnici jer je popio djedove tablete sa smirenje i jedini strah koji on ima je strah od vađenja krvi, jer su ga toliko bocali zbog toga. A ja, čini mi se da se bojim svega...

baš nedavno mi se desio jedan napadaj panike. Ovako bila sam kod mame koja živi 3 sata udaljena od mo. sagela sam se da nešto uzmem sa poda i kada sam pokušala ustati počela mi se grčiti lijeva ruka ( a od kad izdajam mlijeko mišići su mi jako napeti) i naravno ja sam se prepala. Osjećala sam da mi se sve koči, da sam gotova, srce mi je počelo nenormalno lupati. Zvala sam mm koji je bio na poslu i počela plakati da dođe po mene... Samo sam i njega i mamu bezveze prepala, a doista nisam htjela, to je bilo jače od mene. na kraju sam popila lexilium jer se drugačije nisam mogla smiriti. Kad sam se probudila sama sebi sam se čudila i iskreno se bojim da će se nešto takvo ponoviti. Mogla bih ja još pisati o time, nažalost.

_____________________________

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:13:04   
teta berta
Još da nadodam draga Rabi nadam se da će uskoro proči sva ta neg.razmišljanja, pričaj ovdje sve što želiš i što te tišti, tu smo da pomognemo jedna drugoj. Moj problem nije u izlascima, volim šetati, volim biti s ljudima, mene te lude misli uglavnom more kada sam sama kući, pa zato kad god imam prilike izađem na zrak... P.s. Na hrt 1 ima neka emisija koja govori o depresiji pa pogledajte.

_____________________________

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:18:50   
Rabi
evo meuser posted image
Dinaa i Slono, kad bih znala da bi se sve rijesilo sa drugom bebom, ne bih ni razmisljala sta bi. Ali, sad ne smijem ni pomisliti. Iscrpljena sam, ne naspavana, ma kao da sam se sva prosula pa me treba skupiti na jedno mjesto.
Leva, sunce moje... bas mi je zao sto prolazis kroz sve to i jos se trudis da budesuser posted image  Sta da ti kazemZelim ti sve naaaajbolje, a evo ovako cemo da se malo jadamo i pomazemo jedna drugoj. Ja sam prije trudnoce imala te sve strahove i napade panike, a u trudnoci mi se desilo nekoliko puta da me slomi i prplavi strah, i bojala sam se sta ce biti sa bebicom hocu li izgurati cijelu trudnocu. I porodila sam se u 8. mjesecu, a sta je sve prouzrokovalo pucanje vodenjaka prije vremena, ne znam. Ali hvala dragom Bogu, sve je na kraju bilo dobro.
A, Slono evo meuser posted image  Tu sam, tu sam...nego dok sve procitah, a valja se i skoncentrisati. Pusica
Teta berta, ma sve koje ste napisale svoje postove, sve ste me pogodile  i u svakom sam se postu prepoznala. Vjerujte mi da se vec sad puuuno bolje osjecamuser posted image  Tuzno, ali istinito. Kako kazes, pocne lupati srce, pa onda misli se gomilaju, sta ako ovo, sta ako ono....A to je i ono najgore! Nema nista pozitivno, vec sve najgore! Pa uzmem nazovem muza, pa isto sto kazes ne znam sta reci, kad sam svjesna da mi nije nista da sve sama sebi radim, a opet sam sa druge strane toliko ubjedjena da ce mi se nesto lose desiti! Pa i prije nego sam se udala za mm, desavalo mi se na poslu da me uhvati panika, pa ga nazovem da dodje, nekako kad mi je blizu osjecam kako mi je odmah lakse. Jer sve sto sam do sad lose prezivjela i sve kojekakve sokove, bio je uz mene....Pa valjda ja sad osjecam neku sigurnost kad je tuuser posted image  A i sto recem kad spomenes psiholaoga, svi misle odmah da si psihicki bolesnikuser posted image  A to nije nikakva BOLEST, kao sto je neki i nazivaju. Ja to samo zovem jednom zbrkom u glavi... Moj savjet ti je da ides psihologu! Ne znam odakle si, ali u sa ima jedan jako dobar psiholog kojem sam ja isla, a i opet cu najvjerovatnije! I da, samo te moze razumjeti osoba koja je prosla kroz takvo nesto! Isto kao sto neko ko nije prosao kosmare spontanog, ne moze razumjeti nekoga ko je prosao kroz sve to!
Ko rece, pisem i sve mi nesto loseuser posted image

_____________________________

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:19:00   
veeseelaa
Anushka hvala na objašnjenu, zaista nisam bila upućena


_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:26:02   
teta berta
U pravu si, rabi to je sve jedna zbrka u glavi koja je rezultat onoga što bismo najrađe zaboravili a ne možemo...

_____________________________

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 34
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:26:37   
dana3
Nisam bila anksiosna vec depresivna.
posljedica rata!smrt oca!sve sam to kupila u sebi a pokrenulase lavina razvodom.pila sam tablete koje su se zvale zoloft.sve simptome anksioznosti sam imala samo za nijansu jace.najgora je bila nevoljnost i odbojnost prema svemu i svacemu.znala sma satima da sjedim i sutim,ne jedem ,ne pijem samo cigaru na cigaru sam palila.
ali nisu mi pomogle tablete-one su samo ublazile problem a doktorov savjet je bio da se SAMA borim za sebe.jer nista i niko ne moze popraviti stanje ako ja ne pokazem volju da mu bude bolje.
Da li mi je bolje?
mislim da jeste.kako neko rece ima tih problema sa zelucem ali nista strasno.
strahovi su svedeni na one normalne i malo pojacane za bebu.
Pomaze mi puno razgovor sa MM upravo o tome sta me brine!
NAjvaznije je da ja mogu biti ja!bilo kako da se osjecam to i iskazujem(plac,sreca,ljutnja),to rasterecuje puunooo.
ovo je ukratko moje iskustvo.kazem nije anksioznost ali usko vezano sa depresijom jer predhodi istoj

_____________________________

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:28:56   
baby
Drage moje nemogu vam objasniti koliko mi je drago sto  se ova tema otvorila .Ja sam uvijek bila sigurna da sam sama u ovom svom problemu i samo sam svom muzu to mogla da ispricam i bas kako teta berta kaze njega sam uvijek zvala da dodje po mene ili bar prica samom na tel. dok me neprodje

evo ispricat cu vam jedan strasan napad panike i Anksioznosti

Jedan period smo zivjeli u Italiji i desi se da meni na vrata dodju neka dva covjeka i prestave se kao policija ,medutim ispostavi se da nije rijec o policiji nego o makroima koji su nadgledali tu svoje djevoke koje su odmah u ulici gdje sam zivjela radile
Javimo m ipoliciji za to oni povjere i ustanove da nisu policija nego makroi ,poslije dva dana mm morao icina Sardiniju gdje ga nije bilo dva dana a ja sama u 100m2 na prizemlju  hiljadu misli sta ako opet dodju ja dva dana nisam izlazila iz kuce nisam dizala roletne palila navecer svijetlo . panika me je ubijala sta ako mi se sad nesto desi a nigdje nikog neznam ni jezik ni nista  ma najgori moji dani ikad sto sam ih prozivjela mislilas sam da necu ostat ziva da ce mi srce na kraju puci
MM je posvunoc morao biti na tel nemora ni picat sam nek cuje ako mi se nesto desi

Ovo je jedna od hiljadu

_____________________________

Mamini bebaci:
Hamza i Imran
10.07.2008
http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=47

http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=247

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 36
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:31:16   
baby
Vjeruj te mi da mi je tesko i pomislit a kamoli pricat al znajte da niste same ima nas

_____________________________

Mamini bebaci:
Hamza i Imran
10.07.2008
http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=47

http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=247

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 37
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:31:41   
dana3
Zena i iskreno da vam kazem-od mog zdravlja zavisi i sreca u braku i briga oko mog djeteta zato i vama savjetujem da se ne obazirete na to ko ce sta reci i kako da shvati.neka shvati kako god ko hoce ali ja sam sebi najpreca.tako se i vi borite za sebe i olaksajte sebi.opet kazem samo smo mi te koje se mozemo izvuci iz tog zacaranog kruga.
naucite vjezbe disanja ,brojite do deset polako kad krene napad panike ili sto je meni savjetovano da kad sjedim pokusam glavu staviti izmedju koljena(vrtoglavica)

_____________________________

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 38
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:33:00   
Rabi
Ma ja bih mogla roman napisati o svojim panicnim napadimauser posted image  Evo, od nedavno! Samo iznenada, osjetim krv u ustima! Kad sam pljunula, nema nista... Ali mene je odmah uhvatila panika, i zamisljanje i reziranje sta ce se i kako dalje desiti... Imam garant mozdani, sad cu umrijeti, gotovo je....i panika, strah....trcim mami( zivimo kod moje mame u prizemlju, hB)prepadam zenu, naravo..a ja sva van sebe, samo iscekujem NESTO...Od svega sam napravila toliku zbrku, da sam i otisla i dr. Kaze dr., da ti pogledam grlo, malo mi upaljeno. Nije ti nista! a ta krv koju si osjetila, to je sigurno iz desni! I kazem ja njoj da sam se prepala i ukratko joj sve ispricam....Kaze zena meni, evo ja ti kazem nije ti nista i smiri se!!! A ja vise nikome ne vjerujem, ja sam ubjedjena da ce mi se nesto desiti i da ta krv koju sam osjetila u ustima, nije nista bezopasnouser posted image  Hele nekako sam se i smirila, ali ja posle samo iscekujem ponovo da osjetim ukus krvi u ustima, ali sad ce biti puno gore! Kako ja to sebi kazem...Uglavnom, desilo mi se jos par puta...i bila sam na granici panicnog napada...ali sam se uspjela nekako umiriti.
Na kraju sam ipak utvrdila da  je ta krv u ustima bila samo iz desniuser posted image  A ja sam pravila i dizala toliku halabuku, kako bi rekli.
Hvala Bogu pa evo imam vas, tj. imamo jedna drugu pa cemo se malo lijeciti!!! Meni je nekako vec lakseuser posted image  VOLIM VAS SVE PUUUNO!!!!!

_____________________________

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 39
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:35:10   
dinaa
Rabi ti si jos uvijek u tom stanju kakvom jesi i bila si i prije trudnoce pa ti nije pomoglo zato sa trudnocom sacekajuser posted image a i beba ti je jos mala.Nisam ja savjetovala nikome trudnocu da me neko ne shvati pogresno,ja sam samo napisala da sam ja imala ogromnu zelju i da sam ostvarenje trudnoce dozivljavala kao dokaz da sam zdrava po ginekoloskom pitanju,a kad sam to konacno shvatila onda sam se i psihicki rasteretila.
Stres je nesto najgore u zivotu i potisnuta bol kao sto je bilo kod mene jer kad je to isplivalo ja sam "pala".
Rabi i meni se bas isto desavalo da pricam s nekim oci u oci a ta mi osoba toliko daleko pa samo zmirkam,odemo u shoping a meni smeteju cak i svjetla,mirisi ma grozno uhvatim se za ona kolica i pocnem nesto pricati sa MM ili s djetetom samo da odvratim misli jer eto kao bas tad ce mi se nesto desiti.I da i ja sam stalno zvala MM jer samo sam njemu vjerovala i bila sigurna da ce me on zastititi od tog neceg i da me nece dati u bolnicu jer sam bila opterecena s tom bolnicom,dusa moja draga nikad mu u zivotu to necu zaboraviti.Rabi draga kao i sve ostale samo hrabro naprijed i nije sramota o tome pricati,mi nismo lude i to nismo ni bile samo smo prosle i prolazimo jedno tesko razdoblje u zivotu,a i tome ce doci kraj i sve ce to biti iza nas.


_____________________________

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:39:37   
Anoniman
Drage moje zenice... prvo vam svima saljem jedan veliki user posted image ... zatim jos veci user posted image  za hrabrost jer ste progovorile o ovome problemu kojeg ima na sve strane... Ne mogu reci da znam kako vam je, jer nisam imala takvih problema (hvala Bogu) ali mogu reci da mi nije tesko zamisliti kroz sta prolazite jer i moj muz prolazi kroz te probleme... Evo vec 5 godina se borimo zajedno s tim problemom... Sve sto ste opisivale, tako mi je poznato jer to se i njemu desava... Strah od NECEGA, panika zbog guzve, nesanica, gubitak apetita, ovo ono... ma da ne nabrajam jer vi to bolje znate koji su sve osjecaji... voljela bih da mu mogu pomoci... ali moj jedini vid pomoci prema njemu je da ga saslusam i da pokusam da ga razumijem... imamo predivnu curicu od 5 godina, a evo i drugo je na putu s hajrom i hairli... jedino sto mogu zahvaliti Bogu, je sto ipak i pored tog problema koji ima, za dijete je uvijek priseban i uvijek je njezan prema njoj... a ona izdise za njega...
drage moje, ako nista drugo, mogu i vama pruziti utjehu da niste same na svijetu s tim problemom i da postoje i obicni ljudi koji vas ako nista drugo mogu saslusati... iskreno, zelim i vama i mm da sto prije rijesite svoj problem...

p.s. evo dok ovo pisem, mm sjedi pored mene, na disanju mu mogu osjetiti da ga hvata panika, ali sad cemo mi to zalijeciti ....

(odgovor članu dana3)
  Neposredna veza do poruke: 41
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:49:15   
Rabi
Eh Dinaa, udjem u market...Smeta mi svjetlo, zvuk, ljudi...Posmatram, i kupujem a ne razmisljam o kupovini nego osliskujem tijelo!!! Pa sve imam potrbu da nesto radim, eto ja samo vezem kosu i skidam i stavljam naocaleuser posted image   I nisam mislila da mi savjtujes user posted image ,hehehe....nego sam ja onako to spomenula! Mislila sam kad bi mi pomoglo ko tebi, odmah bi user posted image , bez obzira sto mi je bebonja mali!!! Samo da mi se rijesiti ovog ''tereta''
Bambi09, svaka cast...vjeruj mi  tvoja podrska muzu je vrlo bitna u svemu tome, razgovor i razumjevanje....Nedajte se!!!

< Poruku je uredio Rabi -- 17.6.2009 23:54:52 >


_____________________________

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 42
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:52:13   
Rabi
Ja imam i jedan prijedloguser posted image
ne bi bilo lose i da se druzimo uzivo, da odemo na kaficu, malo prosetamo....Ne bi bilo loseuser posted image



_____________________________

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 43
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:53:22   
baby
Ja sam se nekad bojala da kad se ono pravo desi da ga necu prepoznat, nego da je to samo panika
jestel i vi o tome razmisljale, to meje najvise zabrinjavalo.

_____________________________

Mamini bebaci:
Hamza i Imran
10.07.2008
http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=47

http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=247

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 44
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:56:54   
Anoniman
Rabi, mislim da ti je to super prijedlog... druzenje uzivo... ja bih vam se rado pridruzila, ali sam ja daleko... u svakom slucaju imate podrsku s moje strane...

(odgovor članu baby)
  Neposredna veza do poruke: 45
   RE: Anksioznost??
17.6.2009 23:59:43   
Rabi
Ja sam se nekad bojala da kad se ono pravo desi da ga necu prepoznat, nego da je to samo panika
jestel i vi o tome razmisljale, to meje najvise zabrinjavalo.



baby, apsolutno isto!!! Mozda ce mi se bas desiti nesto, i mozda ce biti simptomi neke bolesti, a ja cu misliti da je to samo napad panike!!!I interesantno, svaki naredni put, svaka naredna panika i strah...uvijek je nagori od onog proslog napada!!! I uvijek mislim to je sad to, gotovo! I ne mogu da se smirim. Da ja sebi mogu reci, pa to je samo panika i sve ti se desava kao i prije....sve bi bilo ok! Vec ja to shvatim tek kad me prodje napad!!

_____________________________

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 46
   RE: Anksioznost??
18.6.2009 0:02:57   
baby
Ja znam kad je panika cim muzu kazem hajde dodji ugusi se istog momenta kad prekinem bude mi lakse jer znam da ce sad doc i da necu vise biti sama

_____________________________

Mamini bebaci:
Hamza i Imran
10.07.2008
http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=47

http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=247

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 47
   RE: Anksioznost??
18.6.2009 0:03:21   
Rabi
Bambim ja cesto dolazim u Go...tj Ustikolina, imam rodbine...Pa bi se mogle tad druziti kad dodjemuser posted image  a i ovako se mozemo dogovoriti, pa i druziti...Ja mislim da bi nam i to odgovaralo!!! Ja to nekako tako imam osjecajuser posted image  Ma meni je sad vec nekako laknulo, joooooj.... Ne mogu vam opisati kako mi je nesto lakse!!!

_____________________________

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 48
   RE: Anksioznost??
18.6.2009 0:07:22   
Anoniman
vrlo rado draga... prvi put budes dolazila ovamo, javi se i oticemo negdje na kafu pa se bas fino upoznati...
ma znas ja sam ti fulila profesiju, trebala sam biti psihic, sto bi rekao mm, ali eto odoh u skroz drugu stranu... user posted image  salim se malo...
volim kad cujem ili u ovom slucaju procitam to "vec mi je bolje" onda sam strasno uzasno happy... joj osjecaja - strasno i uzasno... user posted image

(odgovor članu Rabi)
  Neposredna veza do poruke: 49
   RE: Anksioznost??
18.6.2009 0:12:47   
Rabi
Moze bambi, pod obavezno se javim pa da se upoznamo i druzimouser posted image  aBd..
Ja vam sad odoh spavati, valja nocas dojiti i buditi se stalno. nekako sam laksa sama sebiuser posted image  Mozete li vjerovati? Kako zivot cine male stvari?! Sve vas ljubim, ljubim, ljubim...ma sve bih vas sad izljubila redomuser posted image  CMOKIC svakoj

_____________________________

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *