enči80
|
IZVORNA PORUKA: SREĆNA IZVORNA PORUKA: enči80 IZVORNA PORUKA: SREĆNA D dan ženice, da se i ja pridružim temi i diskusiji o strijama ali prvo da čestitam mamicama koje su se skoro porodile a ovima što još nisu da naravno dočekaju termin i da sve prođe hairli i kako treba inshAllah. Ja sam u trudnoći (ne blizanačkoj) mazala stomak jonson baby uljem , a bila sam ogromna, stomak mi je bio ooogroman sve kile su njemu bile, dobro bilo je malo i još ponegdje , ali billa sam ogromna, vjerujte da ništa nije ostalo po stomaku, nijedna strija.Ovo ulje je jako masno a preporučuje se mazati na malčice vlažnu kožu.Pa eto toplo preporučujem.Sad nosim blizance a trudna sam 18 tj. i kusur.Nadam se lijepom druženju . Iskrene čestitke,baš mi je drago radi ovoga posta. Čestitke i svim drugim mamama koje su već duplice a i onima koje će to tek postati U mojoj porodici sestra od moga oca tj.moja tetka je imala blizance a sa muževe strane svaka generacija pa mislim da je u mome slučaju prevagnula muževa strana mada kažu da je to 90% nasljeđe sa majčine strane.Strije sam dobila sedam dana pred porod iako sam se mazala svim i svačim Inače,moje cure imaju 14 mjeseci i ono na šta sam jako ponosna je što još uvijek dojimo ,već se igraju zajedno,maze,grle a nekada i potuku Hvala ti draga moja puno. Vjeruj da si mi ti prva pala napamet kad sam saznala za blizance jer nam sudbina ista nažalost, pa me nekako asociralo da i ti imaš dva medena stvorenja, ali nema te nikako na rr, a baš sam to htjela nekako sa tobom podijeliti.Nadam se da će se i moji blizanci roditi živi i zdravi da ću da uživam konačno u majčinstvu. MashAllah za tvoje curice, fala Allahu ma neka se i tuku hahaha, samo neka su dobro. Hvala ti puno Bit će to sve uz Njegovu pomoć u najboljem redu,vidiš da On iskuša ali i nagradi za to roba svoga.Ti se čuvaj koliko je to moguće a ostalo je sve već određeno. Danas da je živ moj sin bi imao 4god. tužna jesam ali kada vidim njih dvije,k'o dvije zlatne jabuke sve je puno lakše.Ne zaboraviš(odmah da te pripremim),možda čak u njma sam tražila njega ali je puno lakše živjeti.Slabo sam u zadnje vrijeme bila na netu ali sad ću baš radi tebe ali i ostalih mojih duplica češće navraćati