Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pa eto vidjet cu bas.....znas kako mi je krivo..nikako da se registrujem, sve cekam nekog da mi objasni proceduru kako ide a u medjuvremenu mi izmace puno lijepih stvari
joojjj gledala sam ove setove,bas su super i ja sam bas gledala velicine i obicno sto sam dosad narucila za bebicu je malo vece tako da mu nece moci kad se rodi jer ce bit veliko...ne znam kolika je ova velicina newborn sto pise....
super stranica. trazila nesto ovakvo al nisam mogla naci ... i povoljno je prilicno. hvala palachinken:) skoro sve rasprodalo sem ovih velicina NB al mi se to cini izuzetno malo pa nisam to htjela. tako da narucih isto ovo kao i palacinken :) samo za 3 mjeseca. pa valjda dodje ... bice sigurno opet u ovoj radnji nove gardarobe pa cu je zapamtiti:) ja sam za curicu u hrvatskj dosta kupovala carters odjecu i super mi je... uvijek kad smo isli gomilu para smo osavljim ali u oshoshu i njihove i ove carters stvari su mi super a ovako je bas povoljno :) za 20 KM dobijes znaci po dva bodica i ovaj donji dio pa toliko kod nas i na pijaci plaim cini mi se. ako nadjes jos nesto ovako super stavi obavezno link :) ja dosta koristim ebay al ne nadjem nikad nesto ovako dobro hihihih
Da se pohvvalim da sam i ja uspjela sinoc naruciti kompletic Cartersa,dva bodica i hlacice hvala Palachinken narucila sam jos par stvarcica,stikere,vrecu za spavanje pa sad cekamo da stigne
< Poruku je uredio Sandrich -- 1.1.2012 18:16:25 >
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
Koliko otprilike bude carina, ide li po procentima u odnosu na vrijednost robe ili neka standardna tarifa.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
ako narucujes robu ispod 50 KM nema carine definitvno .. apreko tog azavisi kakve si srece . carina je 10% vecinom s tim da ima na neke stavri i cini mi se bas na garderobu d aj ei vise mozda 15% al onda na to racunaju jos i pdv 17% tako da s eond abas nakupi ......
Porucivala sam nesto i vrijednost je ukupno 116 km, u to uracunati troskovi dostave od 7.5ß a mak je mm dosao sa posal donese obavijest da je stiglo i da je potrebna uplata od 53 km, ne mogu da iscekam sutra da odem da vidim sta je jer kakva carina od 50% vrijednosti robe
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Joooooj Ziki baš su bezobrazni To ti je njihova procjena ja mislim, oni ti to nisu procijenili na 116 KM nego na više garant i na to spucali troškove, pojma nemam, nisam do sada poručivala, samo preko familije, mada me neke stvari maaaaame...
Ma nije mi prvo lose iskustvo sa ovim carinama, jednom smo preko firme porucili knjige sa amazona, idioti su otvarali pakete, cak jedan postetili da dobro provjere sta je, i normalno procijenili. Bas sam ljuta, ne znam samo kome da se obratim za to u paketu ce bit racun pa da vide procjene njihove
Ja se, upravo zbog ovih stvari koje su se desile ziki, ne smijem usuditi da nešto naručujem. Pa ispade da me dođu skuplji carina i porez od same robe koju naručim.
pa izgleda da je to to, ja sam racunala nekih 10 % carine mislim da sam nekako tako nacula, elem ako roba bude dobra opet sam dobro prosla. Naravoucenije trazit free shiping i sitno porucit da nema carine
pa izgleda da je to to, ja sam racunala nekih 10 % carine mislim da sam nekako tako nacula, elem ako roba bude dobra opet sam dobro prosla. Naravoucenije trazit free shiping i sitno porucit da nema carine
Ja cesto narucujm, uglavnom garderoba, al jos nika nisma platila carinu. Narucujem sa amazon.co.uk direktno iz radnji. Prije par dana sma muzu narucila pantalone koje su bile preko 50 km i postar uredno donio na vrata bez ikakvih dodatnih placanja. Djeci garderobu isto tako narucujem. neko na internetu prodaje pidjame fifi, dora itd po visokoim cijenama, a ja sam tu istu dora pidjamu platila sa postarinom oko 20 km i evo vec dvije godine peri, deri i jos i manja je moze nosati kad akb poraste. Uglavnom garderobu sa amazon.co.uk svi dostavljaju u BiH.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.