Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hanice...ko bi reko da su dvije bebe unutra ...linija je prava
Bebice.....tako se fino masallah vidi napredak pisice....tako je sladak taj rast tibe....a to debela ili ne...ma sve mi mislimo da smo debele...ali sto kaze animadzikal....pa trudne smo... .....super je tibo....moracu i ja svoj update.....to mi se bas svidja redanje slikica mjesecno.....hi hi hi....slatko skroz....uvijek se obradujemtvojim slicicama ....imacemo jos dva tvoja update-a...ako Bog da...
arina vidjecemo aBd, ja se nadam jos jednom update-u i kontam da ce onda beba jer je dr rekla da bi moglo bebce ranije pa hajd sad znaj, za koji dan je kontrola pa cemo vidjeti dokle smo
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.