|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1032 1033 [1034] 1035 1036   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.7.2011 9:32:28   
bebacha
od kojih brojeve imaju te kroksice u Planet

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25826
7.7.2011 9:32:46   
Amani12
Jutro user posted image
Mi smo se u  09h probudili,dorucak spremamo,pa cemo u setnju prije nego basss ugrije...
Ja spavalica,beba spavalica,poklopilo seuser posted image

A gdje je ta Planet obuca?
Zenice moje user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25827
7.7.2011 9:33:07   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Lady26

Pisala sam da cu danas da idem ponovo, vidjela sam sinoc u Planet obuci - snizenje oko 9KM su...ima pepih bojaa
A ne znam gdje ima jeftinije pa bih uzela 2 user posted image user posted image

rekla sam ti ja gdje ima ali cini mi se izbor boja i nije neki imaju roze i svijetlo plave cini mi se

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25828
7.7.2011 9:34:14   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Amani12

Jutro user posted image
Mi smo se u  09h probudili,dorucak spremamo,pa cemo u setnju prije nego basss ugrije...
Ja spavalica,beba spavalica,poklopilo seuser posted image

A gdje je ta Planet obuca?
Zenice moje user posted image

morning gdje apoteka dina na cvili kod okretaljke tramvaja 

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 25829
7.7.2011 9:35:51   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

pa dajte te linkove da i ja pta nađem...
daj taj sa prevodom domahuser posted image

IZVORNA PORUKA: MALA1994

Nope.... imam ja svoju user posted image , film i imas odmah i prevod user posted image , za satak gotovo, dok ja spremim Lanu, malo RR film gotov user posted image

daj nam link user posted image

http://manemoj.com/?url=forum/posts&forumid=13&topicid=279&page=155 - za skidanje, idete na download imaju 2 opcije,vi sacekate ovih 40 sec da odbroji i onda na regular download
A prevod je isto ispod slike filma....

Za gledanje online filmova - http://www.filmovizija.com/topvideos.html imaju svi filmovi, najnoviji, stari, domaci, crtani...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 25830
7.7.2011 9:38:11   
Lady26

IZVORNA PORUKA: bebacha

Imaju i skroz male...mada recimo ako nose 21 ne mozes kupiti taj broj moras vece....samo treba probati...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 25831
7.7.2011 9:39:19   
Malenaoduvijek

Imaju i skroz male...mada recimo ako nose 21 ne mozes kupiti taj broj moras vece....samo treba probati...

e Igo nosi 19 a ja mu uzela 24 kroksice i samo mu malo naprijed veliko user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25832
7.7.2011 9:42:32   
bebacha
a znaci ima i za nasuser posted image user posted image user posted image user posted image patikice su mu 20

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 25833
7.7.2011 9:48:38   
Lady26
Ima, ima user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 25834
7.7.2011 10:03:14   
Anoniman
jutro
Uh jest vruce user posted image user posted image boze dragi .
Bebacha gdje ste  kupili obucu.
Lady sta ima.
Mala user posted image i ja danas planiram anela bucniti u bazen
Teacher sta ima mila?
Ella-H user posted image ljubi djecu .
N-N uzivaj u miru user posted image ljubim ja svog najdrazeg djecaka bedu puno.
Hanady jeste se vi naspavali.
amani user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 25835
7.7.2011 10:10:44   
Lady26

koooono hocemo danas u nove pobjede, vidi sunceTa user posted image user posted image

Tek sam ovo vidjela sorry...
Danas sam se sa kumom dogovorila a i hocu ici opet probati Lani kupiti sta za nonu....
Jedino sutra ako bude lijepo vrijeme i ako budes za....
Samo racunaj - nema kafe user posted image , ja juce sa mamom i lanom na Vilsonovo, Lana sama skrenula prema Titi, nisam ni pomislila da sjednem popit kafu user posted image , samo trcala za njom, ne miruje ni 2minute....
Kad prestaje ova faza user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25836
7.7.2011 10:20:30   
Lady26
Oooooooo Felix, nema nista do iduce plate user posted image user posted image
Hahahaha a taman juce bila....moram odmah odvojiti sumu za more, da mi se ne omakne user posted image

Sta radi Anelko.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25837
7.7.2011 10:42:37   
tekja
Mala, vazi...ako ne bude padalo, ja cu se oko 11 h nacrtat u parkicu (Principov), a ti kad stignesuser posted image ...a hvala za knjige...trenutno imam i svojih na pretek, jer ne mogu ni ja odvojiti dosta vremena za knjigu...ako uhvatim satak dnevno...super i jest...user posted image

Meni nedostaje tajrauser posted image

MM sa maleckim vani, odoh i ja malo proset_at do grada, samauser posted image

< Poruku je uredio tekja -- 7.7.2011 10:43:17 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25838
7.7.2011 10:43:24   
mala86

Pisala sam da cu danas da idem ponovo, vidjela sam sinoc u Planet obuci - snizenje oko 9KM su...ima pepih bojaa
A ne znam gdje ima jeftinije pa bih uzela 2 user posted image user posted image

moram i ja danas do naseg planeta user posted image user posted image

al ja ne znam hoce li moj malac znat hodat u njima

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25839
7.7.2011 10:49:48   
Lady26
To sam mislila i ja ali svi kazu da user posted image super hodaju u njima....vidjet cemo....
A mm ih proslo ljeto nije skinuo sa nogu....kaze nikad nista udobnije nije nosio...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25840
7.7.2011 10:53:36   
Malenaoduvijek

koooono hocemo danas u nove pobjede, vidi sunceTa user posted image user posted image

Tek sam ovo vidjela sorry...
Danas sam se sa kumom dogovorila a i hocu ici opet probati Lani kupiti sta za nonu....
Jedino sutra ako bude lijepo vrijeme i ako budes za....
Samo racunaj - nema kafe user posted image , ja juce sa mamom i lanom na Vilsonovo, Lana sama skrenula prema Titi, nisam ni pomislila da sjednem popit kafu user posted image , samo trcala za njom, ne miruje ni 2minute....
Kad prestaje ova faza user posted image user posted image user posted image

ja mislim da je tek pocela user posted image user posted image , a mozemo sutra pokusati sjesti a njih u pijesak a mozemo i setati kako hoces, cuhnemo se user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25841
7.7.2011 11:10:16   
mala86
ja imam jedno cudno pitanje,nevezano bas za ovu temu,al eto user posted image user posted image

jel vi svaki put kad izlazite u ove dnevne setnje pijete kafu user posted image ?smjesno jel tako user posted image ?

ma ja ja volim popit ponekad,ali nekad volim onako bas prosetati,ili sjesti nagdje na neku klupicu,uzet sok,sladoled sta vec...al ne moram se svaki dan peglat po kaficima

ma pitam jer me jutros zove jedna prijateljica,koja mi je draga,ali mene smori-mi napravimo mali krug,ona vec ajmo sjest i kafanisat!njena mala mala samo spava,a ja za svojim indijancem moram trcat tamo vamo,ko da je nisam ni popila,a onako fino sjednem u parku,on se igra...ona kad me zovne meni odmah padne volja za setnjom user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

Neposredna veza do poruke: 25842
7.7.2011 11:53:38   
Anoniman
mala 86user posted image user posted image user posted image imam i ja indijanca skojim je nemoguce setat a kamoli kafe piti i mene prijatlj. zove kao ajmo setat pa cemo na kafu redo bi reko a ebo tu kafu ako je ja necu smjerom popiti necu ni ic .
Ovaj moj samo trce nece da sjedi pa me gura vice amo amooo .Kad setamo neda ruke nece uu kolica .Lako je noj bebu od 4mjes strpa u kolica i moze na mjesec ako hoce otic user posted image
Dok ja ne mogu zato sam rekla ne zovi me ....Jer ne mogu

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 25843
7.7.2011 12:29:11   
bebacha
Mi se vratili iz set_nje,uuuu jest vruce.Alen evo zaspa a ja kontam sta za rucakuser posted image user posted image user posted image
Felix kupili uMissty-u u Doboju.bas smo se nahodali.sad trazimo seki biciklo al je izbor uzas,sve su nekvalitetni a damije da doceka i Alena.      
aja na kafe vise neidemuser posted image user posted image user posted image samo uset_nju,park.i to u set_nje najvise volim sama s njima.sve moje prijateljice imaju djecu Alenovog uzrasta i nerazumiju Ajline sposobnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio bebacha -- 7.7.2011 12:31:57 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25844
7.7.2011 12:40:47   
teacher75

e Igo nosi 19 a ja mu uzela 24 kroksice i samo mu malo naprijed veliko user posted image

a lana dobila orginal kroksice iz amerike, broj koji bi joj trebao odgovrarati u narednom periodu, i ogromne jojuser posted image ili je problem sto je njoj stvarno uska noga pa joj letaju jer su siroke. nadam se da ce joj za ovih nekoliko dana malo porasti noga pa da joj nece spadati na moru

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 25845
7.7.2011 12:44:53   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mala86

ja imam jedno cudno pitanje,nevezano bas za ovu temu,al eto user posted image user posted image

jel vi svaki put kad izlazite u ove dnevne setnje pijete kafu user posted image ?smjesno jel tako user posted image ?

ma ja ja volim popit ponekad,ali nekad volim onako bas prosetati,ili sjesti nagdje na neku klupicu,uzet sok,sladoled sta vec...al ne moram se svaki dan peglat po kaficima

ma pitam jer me jutros zove jedna prijateljica,koja mi je draga,ali mene smori-mi napravimo mali krug,ona vec ajmo sjest i kafanisat!njena mala mala samo spava,a ja za svojim indijancem moram trcat tamo vamo,ko da je nisam ni popila,a onako fino sjednem u parku,on se igra...ona kad me zovne meni odmah padne volja za setnjom user posted image

ja bas volim popiti kafu, ako nista uzmem u trafici onu coffee to go i ponesem u park i pijuckam na klupiuser posted image sreca, u titu mogu s lanom popiti kafu jer se zna tamo zaigrati najmanje pola sata, a kad sjednem negdje sa mm onda obicno na smjene pijemo kafu, jedno trci za lanom a drugo sjedi. kad me neudate drugarice zvonu na kafu, ja im uvijek predlozim tito, i lijepo svimauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25846
7.7.2011 12:50:24   
Lady26

jel vi svaki put kad izlazite u ove dnevne setnje pijete kafu user posted image ?smjesno jel tako user posted image ?ma ja ja volim popit ponekad,ali nekad volim onako bas prosetati,ili sjesti nagdje na neku klupicu,uzet sok,sladoled sta vec...al ne moram se svaki dan peglat po kaficima

Ne moram jer ne mogu user posted image user posted image user posted image tj nema sanse sa mojoj furalicom....s kim odem na kafu taj 95% vremena presjedi sam user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25847
7.7.2011 12:59:02   
teacher75
mene pici nervoza, veceras kupujem test pa ce vam zadovoljiti znatizelju sutra. a ja, naravno isprepadana zbog prosle trudnoce, danas gledala datume i izracunala da ako bude kao prosli put, trebala bih poceti povracati za 2 dana

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25848
7.7.2011 13:02:52   
mala86

jel vi svaki put kad izlazite u ove dnevne setnje pijete kafu user posted image ?smjesno jel tako user posted image ?ma ja ja volim popit ponekad,ali nekad volim onako bas prosetati,ili sjesti nagdje na neku klupicu,uzet sok,sladoled sta vec...al ne moram se svaki dan peglat po kaficima

Ne moram jer ne mogu user posted image user posted image user posted image tj nema sanse sa mojoj furalicom....s kim odem na kafu taj 95% vremena presjedi sam user posted image

e zato je mene ovo pocelo opterecivat,i po tonu poruke sam skontala da se malo naljutila,ma goni se ...
vidjet cu nju kad njena prohoda (valjda ce se moj dotad smirit-nadam se user posted image user posted image )

i Leon nece sam da hoda nego mene zove user posted image

ja bila malo vani sama user posted image isla napravila krugic do dm-a,nema mi pelena,morat cu veceras do drugog
malac spava,kad ustane onda cu mu napunit kadicu sa vodom,nek se kupa,a veceras cemo do mame da mu donesem bazen

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25849
7.7.2011 14:25:48   
Anoniman
evo mene nema nikog ovdje hamanuser posted image razbjezale se .
Ja malo setala do mesnice uzela fasiranog mesa anelu odma rucak napravila uspavala ga .
Bas je vruce .....Damije sad na moreuser posted image dobro ne sad za jedno 10 dana dok user posted image odeuser posted image user posted image .
Teacher nebriga ba user posted image
Mala i ja cu A. nasut vode u bazen al bit ce muke kad trebadne izaci i suzauser posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 25850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1032 1033 [1034] 1035 1036   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1032 1033 [1034] 1035 1036   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *