|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  601 602 [603] 604 605   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.5.2011 9:56:29   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Lady, vidi se po broju stranica da si ti bila na godisnjemuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad cu ja nadoknaditi sve to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15051
4.5.2011 9:57:29   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ma kako nep

salim se ja, Bgm ja sam mislila na vas .
a umorila sam se za ove "praznike", a zene sto me rame boli katastrofa.

evo tri dana mazem, mm masira i nista i dalje boli, da ja privijem rodni list meni se cini da su to godine user posted image user posted image

Suti, ne brukaj se...
Znas da si na forumu 1994. godisteuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 15052
4.5.2011 10:01:00   
Anoniman
Lady ne ignorisem teeeeeeeee...sorryuser posted image . Super za Lanu i tetu user posted image . Ni moja jutros nije htjela jesti, a juce sve zivo mela ispred sebe i ja joj iskljucila onaj sirup za apetit, sad da li je do toga ne znam, ali sam ga opet ukljucila user posted image .
Lady neurodermatitis nije na nervnoj bazi vec kako da kazem "zapaljenje" nerava koje izbija na kozu, ja sam kao mala bila sva u ranama, to strasno svrbi i morali su mi vezati ruke, a i kad pukne taj plik mali kao sto izadje to smrdi. Uglavnom najslicnije je herpesu.

Dadada hocu i ja u bg user posted image
Mala nisam ponijela bila mob, jos ja bila sa mm i zaovom i naravno razbojnik Anom i jos im govorim eno onog je djecaka Ana nogama izudarala. Onde kod vatre si bila. Nisam probavala za grlo ovaj limun i so, ali jesi li probala da stavis oblogu od rakije i bibera na grlo, a za to rame probaj mazati sa ruskom vodicom, meni je ona spas.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 15053
4.5.2011 10:04:09   
Anoniman

Dadada, sta ce ti lova kad ti se nista ne svidja za kupitiuser posted image user posted image user posted image

A taj "coek u tebe" je mogao i tebe u Bg povestiuser posted image

vala basuser posted image user posted image user posted image i jedno i drugouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15054
4.5.2011 10:05:36   
R&T@
O kojem sirupu za apetit sad piseteuser posted image

Da ja kupim sebiuser posted image user posted image user posted image

Njima dvjema ne treba, ali meni se nista ne jedeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15055
4.5.2011 10:06:13   
Amani12
Jutrica zene user posted image

Moj djecak se probudio,upravo doruckovao i sad gleda crtice...
Noddy i Tomica su nam najdrazi ovih dana.user posted image
Sinoc jako lose spavao.Dernmatitis ga slomio,cesao se,pa opet rane napravio,a tek su one prosle...
Sutra cemo opet doktoru,ovo vise nije normalno...user posted image I siri se...user posted image
Kasnije ga vodim kod nani,a ja idem kod svoje tetkice i nesto joj pozavrsavati...
Sebe je prvo zvao Ama, pa onda si poceo tepati Ami,jer su mama i baba postali mami i babi,a od prije par dana nas zove iskljuciovo mamica i babica,a on je Amica user posted image user posted image user posted image Papagajko mali user posted image

Lady mila... Znam da znas kako mu je,nazalost...
Al eto ja bih sve dala da to muci mene a ne njega.Ovako slomi nas oboje...
Tetka je stabilno,dug oporavak je pred njom,ali bit ce to dobro,uz Boziju pomoc aBd...
Ljubi nam pricalicu malu. Kad se pije ta kafica?Zelili smo vas user posted image user posted image user posted image
Zaha nisam dobila pp,salji opet... user posted image
Mala,Dadada,Tajra,Felix,Meri29,Jelena i Mala 86 user posted image
A najveci zagrljaj moram poslati svojoj vrijednici Bambi user posted image user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15056
4.5.2011 10:07:33   
Amani12

O kojem sirupu za apetit sad piseteuser posted image

Da ja kupim sebiuser posted image user posted image user posted image

Njima dvjema ne treba, ali meni se nista ne jedeuser posted image

Ima li kakav sirup za gubljenje apetita.
Ja ga imam previse... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15057
4.5.2011 10:07:38   
Anoniman
Multi-vitamol sirup 1+ tako nekako se zove, ORL nam preporuciouser posted image . Sad da li je do sirupa ili nije, ali kako smo ga poceli piti dijete se pravo projelo, cim prestanem ona opet nece da jede... mozda ja i umisljam, ali meni se cini da djeluje user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15058
4.5.2011 10:08:19   
Anoniman
lady...suti...tvoja L. jedeuser posted image user posted image ...da vidis ovo...a sto je najgore, mene toliko savjest grize da vam ja to ne mogu objasniti...sve kontam da ima neka caka koju nisam probalauser posted image i nikako mi nije jasan...to njegovo odbijanje...ma ni zelja da proba...da pomirise...meni to fakat nije jasno...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15059
4.5.2011 10:09:30   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

Dadada, sta ce ti lova kad ti se nista ne svidja za kupitiuser posted image user posted image user posted image

vala basuser posted image user posted image user posted image i jedno i drugouser posted image user posted image user posted image

E, vidis, to ti je usko povezanouser posted image user posted image user posted image

Da si se "oparila", bila bi idealan "saputnik"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15060
4.5.2011 10:10:21   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Multi-vitamol sirup 1+ tako nekako se zove, ORL nam preporuciouser posted image . Sad da li je do sirupa ili nije, ali kako smo ga poceli piti dijete se pravo projelo, cim prestanem ona opet nece da jede... mozda ja i umisljam, ali meni se cini da djeluje user posted image

Fkt mi dodje da ga kupim i ja....ovo nije normalno, ne znam sta cu s njom.... Kad dodje vrijeme jela meni zlo.... Koliko je love?! A ovaj mi citav, zao mi ga ostaviti, platila ga 15KM....
A vidjela si kako je kod tebe lijepo jela, mislim nije sjajno ali je pojela, kuci joj spravim haman isto ma nema sanse....vidjet cu kako ce teti jesti danas, nadam se da ce biti ok....
Al gledam je sinoc, kao da su joj se none malo popravile, ili umisljam....

< Poruku je uredio Lady26 -- 4.5.2011 10:11:07 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15061
4.5.2011 10:10:49   
Anoniman

E, vidis, to ti je usko povezanouser posted image user posted image user posted image

Da si se "oparila", bila bi idealan "saputnik"user posted image user posted image user posted image

vjerovatnouser posted image user posted image user posted image ...ovako sam mu opasnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15062
4.5.2011 10:13:51   
R&T@
Ja zaista ne osjecam glad...

Do prve trudnoce sam vjerovala da to ne postoji i da ljudi umisljaju...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15063
4.5.2011 10:14:06   
Anoniman
Lady oko 7-8KM je u apotekama Sarajevo, ne znam bas tacno u fening jer sam kupovala jos nesto, ali nije vise od 8KM.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15064
4.5.2011 10:15:05   
Anoniman
vidite kako se raspisemo cim mala dodjeuser posted image ...mala nas mora inspirisatiuser posted image user posted image ...doduse i lady je bila na odmoruuser posted image ...tajra se jos javljala

Amaniuser posted image user posted image kako ti je tetka?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15065
4.5.2011 10:15:08   
Anoniman
Tajra ni ja nikad ne osjecam glad, evo i trudna sam pa da se ne mora jesti ne bih nikad jela.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15066
4.5.2011 10:18:01   
Lady26

Lady oko 7-8KM je u apotekama Sarajevo, ne znam bas tacno u fening jer sam kupovala jos nesto, ali nije vise od 8KM.

Ja ovaj platila 15KM, jos mi rece ciko u apoteci da ne postoje dokazi da se djeca od tih sirupa se projedu user posted image ...pa kontam hajd bar vitamine da unosi....
Ma nije mi bas u fening bitna cijena user posted image , nisam cjepidlaka user posted image ....
Vidjet cu da promijenim, sta da drugo radim....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15067
4.5.2011 10:18:20   
R&T@
Odose mi djeca...

Svekar danas ne radi, pa ih odvede u igraonicu...

Dusa od covjekauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15068
4.5.2011 10:18:52   
Anoniman

Ja zaista ne osjecam glad...

Do prve trudnoce sam vjerovala da to ne postoji i da ljudi umisljaju...user posted image user posted image user posted image

ma ista sam ti...ma nije da ne osjecam glad...osjetim je ja na kratko...pa mi mrsko bude nesto napraviti...a onda i glad nestaneuser posted image ...uzasuser posted image ...al tako ferceram citav zivot...inace mi je ko maloj bilo mrsko jesti...pa se tek projela kad sam se udala...od soka...valjdauser posted image user posted image user posted image ...pa opet, nakon poroda...dosla na staro...jos sad jedem...kako sam znala prije...natjeram se...a dok sam studirala znala sam jedan obrok dnevno pojesti...vise reda radiuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15069
4.5.2011 10:20:08   
Amani12

Stabilno hB.Rade dijagnostiku da odluce sta ce raditi od operativnih zahvata,jer je imala bas tezak i masivan infarkt.
Nakon dvije klinicke smrti,od koji je jedna trajala sest minuta,doktori kazu da je medicinski fenomen,
jer posljedica nema,osim sto jos pomalo zaboravlja stvari i nije jos potpuno svjesna relanosti,ali kazu i to ce biti bolje...

Hvala ti jer pitas... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15070
4.5.2011 10:20:43   
Anoniman
Nama je dr preporucija taj ili jos neki, ne sjecam se sada, kao koji nadjemo i ja u apoteci pitam, onoj u Hitnoj i teta mi kaze da je po njoj i njenom iskustvu i sa musterijama i sa njenom djecom kao taj bolji. Proizvodi ga DR Theiss.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15071
4.5.2011 10:21:00   
Anoniman
doduse u srednjoj sam mela...sad kad se sjetim...a isto mrsava bila...to kod mene ascare u nekim fazamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15072
4.5.2011 10:21:23   
Amani12
Dadada eto na koga je djecak user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 15073
4.5.2011 10:22:43   
Lady26

Nama je dr preporucija taj ili jos neki, ne sjecam se sada, kao koji nadjemo i ja u apoteci pitam, onoj u Hitnoj i teta mi kaze da je po njoj i njenom iskustvu i sa musterijama i sa njenom djecom kao taj bolji. Proizvodi ga DR Theiss.

Aha sad sam vidjela da je dr Theiss....malo sam istrazivala, na dosta foruma ga hvale....
Pokusat cu, hebo pare....nije mi bitno majke mi....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15074
4.5.2011 10:25:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

Stabilno hB.Rade dijagnostiku da odluce sta ce raditi od operativnih zahvata,jer je imala bas tezak i masivan infarkt.
Nakon dvije klinicke smrti,od koji je jedna trajala sest minuta,doktori kazu da je medicinski fenomen,
jer posljedica nema,osim sto jos pomalo zaboravlja stvari i nije jos potpuno svjesna relanosti,ali kazu i to ce biti bolje...

Hvala ti jer pitas... user posted image user posted image user posted image

ma mozda i bolje...mislim sto se ne sjeca...zamisi koji bi to tek stres bio...polako...to se organizam brani...dok se oporavi...A ti se drziuser posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 15075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  601 602 [603] 604 605   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  601 602 [603] 604 605   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *