|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  981 982 [983] 984 985   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.6.2011 10:29:41   
Honey3
moja hoce tih nekih mlijecnih proizvoda ali sad da li je to dovoljno nemam pojma a znam po ovim starijim kad su ostavljali flasicu da duuugo vremena nisu pili mlijeko i nekako u istom periodu je ostavljaju,ko da ih je jedna majka rodilauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24551
28.6.2011 12:08:18   
Lady26
                           user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 24552
28.6.2011 12:20:54   
Anoniman
Idacha se porodila pa sam ja sva user posted image . Pravo dobro prosla na porodu, bebi masala 4.250kg, bez gela, indukcije, sjecenja, pucanja za cas rodila. Sad i ja jedva cekam svoj porod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24553
28.6.2011 12:23:01   
Lady26
Hehehehe citala sam , bas je super prosla hB user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24554
28.6.2011 12:28:06   
Honey3
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Idacha se porodila pa sam ja sva user posted image . Pravo dobro prosla na porodu, bebi masala 4.250kg, bez gela, indukcije, sjecenja, pucanja za cas rodila. Sad i ja jedva cekam svoj porod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mashallah bas velika beba,hvala Bogu da je sve tako lako bilouser posted image
i tebi zelimo lagani i brzi porod ako Bog dauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24555
28.6.2011 13:28:36   
Lady26
Lana ljubi u obraz odavno ali samo prisloni usnice, eh ima 2-3 dana naucila je da cmokne, sad se samo ljubi, nas (mene pogotovo), i svoj dlan user posted image ....
Jutros hajde rekoh da se ljubimo, pa u jedan obraz, drugi, usta, hajde ljubi mamu u nos - poljubi, kad ce Lana jubi mami gavu user posted image user posted image user posted image user posted image - da me u celo poljubi user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 24556
28.6.2011 13:29:20   
koka i po
hej drustvo....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24557
28.6.2011 13:30:50   
Lady26
Eno je danas opet kratko.... user posted image user posted image

Heeeeej user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 24558
28.6.2011 13:33:47   
koka i po
hej i tebi user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24559
28.6.2011 14:00:10   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Lana ljubi u obraz odavno ali samo prisloni usnice, eh ima 2-3 dana naucila je da cmokne, sad se samo ljubi, nas (mene pogotovo), i svoj dlan user posted image ....
Jutros hajde rekoh da se ljubimo, pa u jedan obraz, drugi, usta, hajde ljubi mamu u nos - poljubi, kad ce Lana jubi mami gavu user posted image user posted image user posted image user posted image - da me u celo poljubi user posted image user posted image

blago vama, moja lana odavno pravo ljubi djecu, slike, itd... samo mene nece nikako, cak je i mm poljubila par putauser posted image mene poljjubi samo na slici

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24560
28.6.2011 14:01:23   
Lady26
user posted image
Obavezno kad izadje iz kreveta, kad krenem na posao, kad dodjem...i u danu vise puta.... user posted image user posted image ali ja joj kazem hajde mi daj kiss ili hajde da se ljubnemo....a nekad hoce i sama od sebe, kad napravi neki zijan user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 28.6.2011 14:02:21 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 24561
28.6.2011 14:04:58   
koka i po
moj S.ljubi sve redom user posted image ..
komsinice,komsije i drugarice pogotovo user posted image
u kuci me stalno grli i govori :"Moja mama".user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24562
28.6.2011 14:05:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

IZVORNA PORUKA: jelenaT

mashallah bas velika beba,hvala Bogu da je sve tako lako bilouser posted image
i tebi zelimo lagani i brzi porod ako Bog dauser posted image

masallah cestitam joj.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 24563
28.6.2011 14:07:31   
Lady26
Sta ima Felix user posted image  user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24564
28.6.2011 15:22:23   
tekja
gdje ste to sve? nije jos kraj radnog vremenauser posted image user posted image user posted image  lady, sarni jos kojuuser posted image

mi bili u gradu, u kupovini, stelimo se pravo kad je u pitanju setnja bez pelena, momak ceka povratak kuci i svoju tutuuser posted image user posted image user posted image  

Malcu(4) od moje kume za rodjendan smo kupili Ezopove basne, ali djecak od nasih najboljih prijatelja u cetvrtak slavi 2. rodjendan i nemam pojma sta da mu kupim...dijete ima sve i to mi stvarno otezava izbor, je l' bezveze da mu kupimo neku kul posteljinu, jer u procesu su opremanja njegove sobe plus igrackuuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24565
28.6.2011 15:25:16   
Anoniman

Sta ima Felix user posted image  user posted image
ej sexsi ladyy.....user posted image user posted image nema nista sve po starom ..... a kod tebe kako je lancika mala, slusasli je user posted image user posted image .
Tekja bravo sta drugo rec user posted image user posted image user posted image user posted image pametno djete ...
Pa nije ti losa ideja posteljina to moze uvijek iskoristiti i neku igracku uzmes uz to.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24566
28.6.2011 15:30:39   
Lady26
Pogledajte ovo umjetnicko djelo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24567
28.6.2011 15:53:42   
tekja

Pogledajte ovo umjetnicko djelo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

zamisljam...pa kad te ovom rukom klepi po nosu, ima da sjednes na "zuzu"user posted image user posted image user posted image ...fotka je user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24568
28.6.2011 15:55:03   
Lady26
Aaaaaa nijeeeeeeeee....
Vidis moju mishku tamo u pozadini...ovo ju je kuma slikala, krenula Lana da protrlja nosic i ispalo je ovo user posted image user posted image user posted image user posted image
A bas kao da je krenula nekoga nakautirati user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 24569
28.6.2011 16:11:15   
Lady26
Jos polaaaaaa sataaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24570
28.6.2011 16:17:09   
Anoniman
lana nam je user posted image user posted image user posted image user posted image ........medena .....
Mama izdrzi jos malo haj sad ce pola sata  proci user posted image dok trepnes .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24571
28.6.2011 16:24:14   
Lady26
Ja odoh...
Glava me boli cijeli dan, jedva gledam na oci....
Pa paaa user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24572
28.6.2011 16:31:24   
mama2009
IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: mama75

Hej imenjakinjo 2009! Bas hocu pp da ti saljem. Zanima me to oko Lukomira: kako, gdje, sta... Ima li kakav objekat da se sjedne, pojede, kafa popije i sl. Je li pogodno za izlet sa 2 djece? De malo detalja, mozda jos nekoga interesuje. A za Konjic: i mi cemo za vikend mozda dole, pa cemo se druziti sa tvojom slatkicom user posted image

koliko sam ja cula, ne moze se gore skroz autom i ima puno da se pjesaci, tako da ne znam jel pametno ici s djecom, zavisi kakva je setnica, mogu li kolica, jel puno uzbrdo. jedva cekam izvjestaj mame2009 pa da vidim dal da se i mi uputimo. mi smo imali problem do umoljana (a isti je put)jer je bilo puno okuka i meni je bilo muka a lana je srecom spavala, a da nije povracala bi 100%, jer u zadnje vrijeme imamo problema s tim...

Eto i mene to zanima, ja sam isto cula kao samo dzipom da se moze. A interesuje me i ima li igdje da se pojede nesto i wc ( to mi je bitno zbog starije curice)

imas planinarski dom, mi smo isli terencem i dosli pred dom, njima se obratis za klopu koju pitu zelis i sl.....mi smo tu jeli i onda nam je djevojka rekla da inace oni preporucuju gdje piti kafu, ili sam da prosetas do kuca i popijes je...kafa je koliko das od srca mi smo kod pili kod nane Munire user posted image

prelijepo, jer gore je vrijeme bas stalo

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 24573
28.6.2011 16:31:31   
Honey3

user posted image

hej slikica je za 10user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24574
28.6.2011 18:40:01   
R&T@
Evo mene...

Cudno mi sto sam zena s suprugomuser posted image user posted image user posted image
a vi mi nedostajete...user posted image

Sve mi pada na pamet ona: Pazi sta zelis, moglo bi ti se ostvaritiuser posted image user posted image user posted image

Moje princeze me slusaju, kuc-kuc...sad smo prava cetveroclana femiliuser posted image ...
u ponedjeljak idemo, aBd, juzno juznijeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 24575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  981 982 [983] 984 985   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  981 982 [983] 984 985   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *