Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moja hoce tih nekih mlijecnih proizvoda ali sad da li je to dovoljno nemam pojma a znam po ovim starijim kad su ostavljali flasicu da duuugo vremena nisu pili mlijeko i nekako u istom periodu je ostavljaju,ko da ih je jedna majka rodila
mashallah bas velika beba,hvala Bogu da je sve tako lako bilo i tebi zelimo lagani i brzi porod ako Bog da
Lana ljubi u obraz odavno ali samo prisloni usnice, eh ima 2-3 dana naucila je da cmokne, sad se samo ljubi, nas (mene pogotovo), i svoj dlan .... Jutros hajde rekoh da se ljubimo, pa u jedan obraz, drugi, usta, hajde ljubi mamu u nos - poljubi, kad ce Lana jubi mami gavu - da me u celo poljubi
Lana ljubi u obraz odavno ali samo prisloni usnice, eh ima 2-3 dana naucila je da cmokne, sad se samo ljubi, nas (mene pogotovo), i svoj dlan .... Jutros hajde rekoh da se ljubimo, pa u jedan obraz, drugi, usta, hajde ljubi mamu u nos - poljubi, kad ce Lana jubi mami gavu - da me u celo poljubi
blago vama, moja lana odavno pravo ljubi djecu, slike, itd... samo mene nece nikako, cak je i mm poljubila par puta mene poljjubi samo na slici
Obavezno kad izadje iz kreveta, kad krenem na posao, kad dodjem...i u danu vise puta.... ali ja joj kazem hajde mi daj kiss ili hajde da se ljubnemo....a nekad hoce i sama od sebe, kad napravi neki zijan
Idacha se porodila pa sam ja sva . Pravo dobro prosla na porodu, bebi masala 4.250kg, bez gela, indukcije, sjecenja, pucanja za cas rodila. Sad i ja jedva cekam svoj porod
mashallah bas velika beba,hvala Bogu da je sve tako lako bilo i tebi zelimo lagani i brzi porod ako Bog da
gdje ste to sve? nije jos kraj radnog vremena lady, sarni jos koju
mi bili u gradu, u kupovini, stelimo se pravo kad je u pitanju setnja bez pelena, momak ceka povratak kuci i svoju tutu
Malcu(4) od moje kume za rodjendan smo kupili Ezopove basne, ali djecak od nasih najboljih prijatelja u cetvrtak slavi 2. rodjendan i nemam pojma sta da mu kupim...dijete ima sve i to mi stvarno otezava izbor, je l' bezveze da mu kupimo neku kul posteljinu, jer u procesu su opremanja njegove sobe plus igracku
ej sexsi ladyy..... nema nista sve po starom ..... a kod tebe kako je lancika mala, slusasli je . Tekja bravo sta drugo rec pametno djete ... Pa nije ti losa ideja posteljina to moze uvijek iskoristiti i neku igracku uzmes uz to.
Aaaaaa nijeeeeeeeee.... Vidis moju mishku tamo u pozadini...ovo ju je kuma slikala, krenula Lana da protrlja nosic i ispalo je ovo A bas kao da je krenula nekoga nakautirati
Hej imenjakinjo 2009! Bas hocu pp da ti saljem. Zanima me to oko Lukomira: kako, gdje, sta... Ima li kakav objekat da se sjedne, pojede, kafa popije i sl. Je li pogodno za izlet sa 2 djece? De malo detalja, mozda jos nekoga interesuje. A za Konjic: i mi cemo za vikend mozda dole, pa cemo se druziti sa tvojom slatkicom
koliko sam ja cula, ne moze se gore skroz autom i ima puno da se pjesaci, tako da ne znam jel pametno ici s djecom, zavisi kakva je setnica, mogu li kolica, jel puno uzbrdo. jedva cekam izvjestaj mame2009 pa da vidim dal da se i mi uputimo. mi smo imali problem do umoljana (a isti je put)jer je bilo puno okuka i meni je bilo muka a lana je srecom spavala, a da nije povracala bi 100%, jer u zadnje vrijeme imamo problema s tim...
Eto i mene to zanima, ja sam isto cula kao samo dzipom da se moze. A interesuje me i ima li igdje da se pojede nesto i wc ( to mi je bitno zbog starije curice)
imas planinarski dom, mi smo isli terencem i dosli pred dom, njima se obratis za klopu koju pitu zelis i sl.....mi smo tu jeli i onda nam je djevojka rekla da inace oni preporucuju gdje piti kafu, ili sam da prosetas do kuca i popijes je...kafa je koliko das od srca mi smo kod pili kod nane Munire