Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma, jok odoh ja na ročkas sa djetetom, a od ostalih aktivnosti šta bude, žum mi radi drugu smjenu, ne isplati se čekati ga,
joj, stvarno ja ne znam poludila bih da mi radi u smjenama stalno, ili da kasno dolazi kući, da ga svaku noć moram čekati. Mislim da bi me vezali. Odoh ja papapapa
hahaha, nema dalje, ja sumljam, ali ne bih bez čvrstih dokaza da išta kažem
ok dosta je sve me boli....
vjerujem
znači sex za prstenje i drago kamenje i suknje, čizme ....
hahahhahah kud plovi ovaj brod, sve ljubav a kad ono svega
ja sam davno rekla da je kod nas važno poštovanje....tako nam je ljubav jača... šta mogu kad me suprug poštuje...i jako voli pokloni moga supruga samo je jedan segmet iskazanog poštovanja prema meni
ja ne tražim, hlatere ne navlačim...al da se volimo volimo se.... i naravno poznajemo se...pa u skladu sa temom nikada nisam rekla ne.... ja nemam potrebu za savršenim izgovorom
kako nemam za izgovorom tako nemam ni za ljubavnikom... meni je sve taman i sa mjerom
ja sam davno rekla da je kod nas važno poštovanje....tako nam je ljubav jača... šta mogu kad me suprug poštuje...i jako voli pokloni moga supruga samo je jedan segmet iskazanog poštovanja prema meni
ja ne tražim, hlatere ne navlačim...al da se volimo volimo se.... i naravno poznajemo se...pa u skladu sa temom nikada nisam rekla ne.... ja nemam potrebu za savršenim izgovorom
kako nemam za izgovorom tako nemam ni za ljubavnikom... meni je sve taman i sa mjerom "
eh da samo znas kakve mi je krpica Ilhana donijela iz Svede...te nekoliko halt_era , te korzeta. prozirnih kombinzona... ( stavim fotke na forum ) jos da mi je ovo djete nekad uspavati prije 12... al planiram poslati baki na spavanje... jazuk je ovo korisiti za 10 minuta
a Izgovor: "jesli lud pa da mi poderes ovo skupo sexy rublje!"
meni ne moraš slikati...ja vidjela al dijete obavezno kod bake na spavanje...
na temi najbolji sex...u porpusnoti su se složile mame sa djecom.... najbolji je kad su djeca kod nane na spavanju
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
Meni je Sexy Sejo 100 x bolji od Icemana, nesto njega nikako ne gotivim a vidim ni druge zene
svašta, čemu ovakvi komentari , ko da je nekom bitno dal ga neko gotivi il ne eto platu ovdje prima
pa jel to pravilo gdje platu primaš da te svi gotivi moraju Nisam znala... moram ić sa plate...nekoliko starijih teta me ne voli ama nikako...
Drage moje ako nekom Iceman ne odgoara jednostavno ga ignorisite ali on ima pravo da bude dio foruma kao i bilo koji drugi muskarac pa vas zato molim ipak s malo vise postovanja kumunicirajte... on je samo forumas...
prepade me ženo ovim komentarom... neka plate ne mora me vala niko volit ....
nego što sikiramo icemana... fino smo mu dokazale vazdan da nam lijepu zabavu napravi... fol negotivimo ga/je a na ''njegovoj-njenoj'' temi punih 8 trsnica sad pa sad
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.