|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prosirene vene
23.5.2015 9:33:37   
ellene
Pozdrav,

ja nemam baš velik problema, ali primjetim da mi noge postaju ''prozirne'' tj. vene se vide i imam tu i tako koji puknut kapilar. Može savjet što koristit neku kremu ili gel, da mi se ne nastave širiti, da ne bude gore.
Kod mene je na poslu većinom rad za računalom, tako da puno sjedim. Moguće da je i od toga.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Prosirene vene
24.5.2015 21:09:33   
mimi_2in1
Ilhana, ja ne bi uzimala kremu za vene na svoju ruku. Ao ikako mozes otidji doktoru, pliz. Nisam uoratila dal si trudna ili? Kako god bilo izrazene vene mogu nagovjestavati ozbiljniji problem, i zato ti preporucujem da provjeris.
Ja sam jedno vrijeme mazala liotonom, kada su mi vene bile lone od baraunila, i nakn zoga jedno vrijeme. Mm je dobio bostrombin kada ga je boljela ruka, ispostavilo se da je problem sa venama. Ali ta krema u sebi ima tvari koje heparina, koliko znam, razrijedjivac krvi, tako da ti ne bi preporucila da je uzimas sama, pogotovo ako si trudna.
Sretno :)

_____________________________

Pile moje, pace moje malo....lafce moje :) 05.10.2013

(odgovor članu ellene)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: Prosirene vene
20.8.2015 13:14:22   
67micko
Probleme sa ispucalim kapilarima ili prosirenim venama mozete efikasno rijesiti lijepljenjem flastera firme FGXpress.Dovoljno je da se flaster nalijepi i tako treba da stoji dva dana.Posle se lijepi drugi flaster.Veoma je praktican za upotrebu jer je sam nalijepi.
Ako vam treba vise informacija pisite mi.

(odgovor članu mimi_2in1)
Neposredna veza do poruke: 53
   RE: Prosirene vene
7.8.2016 22:29:17   
boki11
Žene su izgleda mnogo više zahvaćene problemom proširenih vena. Genetika igra veliku ulogu, ali većina žena osjeti probleme za vrijeme trudnoće i nakon poroda...

http://www.kakolijeciti.com/zbog-cega-nastaju-prosirene-vene/

Ja osobno mislim da nema efikasnog rješenja osim nekih krema ili čarapa koje mogu ublažiti simptome. Naizmjenično hladno/toplo tuširanje svakako može pomoći.

(odgovor članu 67micko)
Neposredna veza do poruke: 54
   RE: Prosirene vene
4.2.2021 0:11:00   
Ljubitza
Dr Dragic vraca istinsku vjeru u estetiku i ljepotu zenama svih dobi. Ovo su drage moje sve njegove pacijentice. Radi tretmane u BL ako koga interesira. Izmjenili su adresu www.dr.dragic.rs/rs/kontakt

https://www.facebook.com/Centar-za-savremenu-vensku-terapiju-laserom-Dr-Dragic--444201985666184/reviews/?ref=page_internal

(odgovor članu boki11)
Neposredna veza do poruke: 55
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *