|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Borba sa E.coli nakon spontanog pobačaja..
12.8.2016 8:31:36   
adi2015
Pozdrav ekipi,

supruga je prije par mjeseci imala spontani pobačaj usljed izloženosti E.coli. Sada se (prije planiranja novog začeća) bori sa istrebljenjem ove bakterije, prvenstveno prirodnim preparatima kao što je brusnica, ulje od divljeg origana, samljevene sjemenke dinje, ostali starinski specijalni domaći preparati itd itd. Ako nakon uzimanja brisa, bakterija bude još u organizmu, odluka je koristiti pripadajuće antibiotike (tipa Mural ili sl).

Interesuje me na koji način se prvenstveno prirodnim preparatima ova bakterija može istrijebiti. Kakva su vaša iskustva? Kakve su opasnosti jakih antibiotika koji mogu riješiti jedan, a paralelno stvoriti nove probleme? Preko glave mi je raznih tekstova na net-u i magazinima, volio bih čuti realna iskustva;)

Hvala.
Adi
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Borba sa E.coli nakon spontanog pobačaja..
12.8.2016 11:06:44   
kocka
Evo moje realno iskustvo, ako vam nije daleko ili da nađete neki način da dođete do čaja koje prave časne sestre u Topoli kod Gradiške. Zove se čaj protiv ešerihije i drugih bakterija i definitivno pomaže. Pokušajte nazvati pa vidjeti sa njima oko eventualnog slanja, ne znam da li to rade. 051/892-383 i 065/974-696

(odgovor članu adi2015)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Borba sa E.coli nakon spontanog pobačaja..
14.8.2016 7:17:50   
adi2015
hvala velika na preporuci i kontakt info! svakako ću to uraditi.

lijep pozdrav.
Adi

(odgovor članu kocka)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *