|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringerajin kuvar: Hanady RR
Ključne riječi:

image
/11


  • 1 kg koprive
  • veza mladog luka ili praziluka
  • 2 kašike kukuruznog brašna
  • sok od limuna


  1. Skuvati koprivu. Ocediti je i sitno narezati pa pomešati sa iseckanim lukom. Sve vratiti u vodu u kojoj je kuvana kopriva. Dodati kukuruzno brašno i sve vreme mešati da se kukurunno brašno ne bi zgrudvalo. Kuvati još 10 minuta. Na kraju posoliti i iscediti sok od jednog limuna.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uštipci sa hrenovkama
Ringerajin kuvar: Ivana st
3
Punjena jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Kraljevska jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Pizza muffini
Ringerajin kuvar: Maja78 RR
2






Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Da li neko od vas drži krave? Ako jeste, šta radite s mlijekom? Ne zezam se, pitam ozbiljno, ne znam sta da radim sa mlekom?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *