|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Kreme za sunčanje za najmlađe

Uredništvo Ringeraja.ba, 13.6.2013
Uz mirišljave kreme za sunčanje do sigurne zaštite za najmlađe - AVON
Ključne riječi:

image
/71


http://www.dodaj.rs/f/3/Eh/4aiUnqcn/avon-sun-model16.jpg 

 Iako je o zaštiti kože važno brinuti bez obzira na dob,  dječjoj koži treba posvetiti najviše pažnje jer samo  dvije opekline od sunca u djetinjstvu mogu povećati  rizik od melanoma u odrasloj dobi. Dobro je poznato  da je direktno izlaganje suncu od 11 do 15 sati strogo  zabranjeno, a potpunu zaštitu ne nudi niti boravak u  hladu.

 

 

http://www.dodaj.rs/f/40/jb/2w0YMRoP/avon-sun-krema-za-sunanj.jpg

 

 

 

Osim obavezne opreme poput naočala, šeširića i prozračne odjeće, važnu ulogu svakako ima i krema za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom koju je, u ljetnim mjesecima, potrebno nanositi i prilikom dnevnih šetnji ili igre u parku. Zahvaljujući mirisnim obojenim formulama, korištenje Avon Sun+ proizvoda za djecu koji učinkovito štite od UVA i UVB zraka može biti zabavno iskustvo: dosadno nanošenje pri svakom izlasku iz mora uz samo malo mašte može se pretvoriti u igru crtanja i pogađanja, učenja novih slova i oblika ili takmičenje u brzini razmazivanja.

http://www.dodaj.rs/f/s/YC/3yKxMUFz/avon-sun-model17.jpgLinija Avon Sun+ donosi nekoliko proizvoda s visokim zaštitnim faktorom koji će roditeljima i mališanima omogućiti bezbrižno uživanje u morskim radostima: Kremu za sunčanje za djecu F50 koja je do tri puta vodootpornija od standarda, Tirkizni sprej za sunčanje za djecu F 30 i Multivitaminsku vodootpornu kremu za sunčanje za djecu F 50.

http://www.dodaj.rs/f/2g/4o/4JWw6rH2/avon-after-sun-osvjeavaj.jpg

 

Na njegu se ne smije zaboraviti ni nakon izlaganja suncu. Za dubinsku hidrataciju i umirivanje kože nakon sunčanja tu je Sun+ After Sun Hladeći gel poslije sunčanja za djecu koji će kožu mališana učiniti glatkom i spriječiti isušivanje.

 

 

 

 

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 033/ 55 66 55 ili posjetite www.avon.ba

Facebook stranica Avona BiH: http://www.facebook.com/AvonBosnaiHercegovina 

Avon BiH You Tube kanal: http://www.youtube.com/user/AvonBosnaHercegovina 

 

Sponzor takmičenja "Prva među jednakima"

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Parfemi koji su obilježili 2012
Izbor parfema već odavno ne predstavlja samo smisao za higijenu ili luksuz, on predstavlja i poseban trag, potpis našeg ...
3
Ojačajte mozak uz sedam dobrih navika
Ovo vrijedi za većinu organa, ali za mozak je posebno važno - što ga više koristite to će bolje raditi.
2
Vježbajte u skladu sa horoskopom
Svaki horoskopski znak "upravlja" određenim dijelom tijela.
2
Tri namirnice koje zamjenjuju četkicu za zube
Zube trebamo prati nakon svakog jela, to smo naučili još kao djeca kada su nas i roditelji i stomatolozi učili da ih mor...
2






Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *