|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Vixen - prva online parfimerija u BiH

Uredništvo Ringeraja.ba, 4.4.2013
Vixen - prva je online parfimerija u Bosni i Hecegovini. U prvi mah zapitali smo se, ima li smisla kupovati parfeme i kozmetiku putem Interneta, bez mogućnosti testiranja.
Ključne riječi:

image
/11


Šta više nekad je posjeta parfimerijama čin sam sebi dovoljan - na na svaku ruku po jedna kap različitih mirisa, pa na vrat, sve dok ne izgubite svijest od siline i bogatstva nota. Međutim, daleko od toga da je ideja online parfimerije bez osnove.

http://www.dodaj.rs/f/41/5f/1ZWiJo8R/ringerajafp.jpg

 

Prednosti online kupovine na vixen.ba zaista su primamljive - ono što prije sve dolazi do izražaje jeste nevjerovatan asortiman proizvoda - samo parfema i pratećih proizvoda oko 1500. Dok svake sedmice taj broj raste, Vixen radi na kreiranju asortimana preparativne i dekorativne kozmetike. Cjelokupni servis je kreiran da se kupcu pruži maksimalna ugodnost kupovine, pa je dostava većine artikala moguća unutar samo 48h i to bez naknade za narudžbe preko 100,00 KM - sasvim fer, složićete se. Kako kažu u firmi DAJA, vlasniku Vixen franšize, posebne napore ulažu u kreiranju lanca dostave proizvoda koje u Bosni i Hercegovini nije moguće naći ni u jednoj parfimeriji - od ekskluzivnih proizvoda velikih brandova do ponude tzv. niche parfema. Posebne proizvode Vixen nudi kro tzv. privatnu prodaju - VIP klub za privilegovane kupce, gdje možete naći,. hmm, ne smijemo vam otkriti, takva je politika parfimerije Vixen, ali definitivno se nećete pokajati ukoliko odmah odete i registrujete se na stranici www.vixen.ba, i čuvate palčeve da postanete član Vixen Private Sale.

Od Christine Aguilere do Christiana Diora, od Justina Biebera do Estee Lauder, od Versace do dsquared2, Vixen ima za svakoga po nešto, kada vam se žuri, kada zaboravite poklon dragim ljudima, ali prije svega kada želilte sebe obradovati vrhunskim parfemom i uslugom, ali i povoljnom cijenom. 

Za ovaj put izdvojili smo dva sjajna parfema, kojima smo nagradili članice Ringeraja portala - Versace Yellow Diamond i S by Shakira.

 

http://www.dodaj.rs/f/1X/CN/1OlzkifH/1/versacepromo.jpg

Yellow Diamond by Versace 

 

 „Žuta boja podsjeća na sjaj, senzualnost i veliku energiju ovog mirisa, koji naglašava šarm i ženstvenost žena!“  - Donatella Versace

 

Još 2004. godine Versace je započeo svoju mirisnu odu kojom je odavao počast kristalima u formi parfema Crystal Noir. Nakon njega stigao je i Bright Crystal 2006.godine. A sada njihovi kristali stižu u svom najsjajnijem i najluksuznijem izdanju lansiranjem novog parfema Yellow Diamond.

 

Čist i transparentan, intenzivan cvjetni miris, luksuzan i ženstven poput dijamanta. Mirisna kompozicija uključuje limun, bergamot i cvjetne note nerolija. Note srca mirisa su citrusne, a dominiraju cvjetovi naranče, frezija i mimoza, dok je baza drvenasta (ambra, mošus).

 

http://www.dodaj.rs/f/h/we/33YyUTzW/1/shakirapromo.jpg

 

S by Shakira

 

S by Shakira je prvi Shakirin miris. Autentičan, jednostavan i krajnje ženstven, S by Shakira zrači Shakirinim duhom, približavajući nas jednoj od najčarobnijih žena današnjice. S by Shakira otkriva nam Shakirinu najintimniju stranu: on je miris za žene koje su, kao Shakira, inspirisane svojim snovima. Melodija, senzualan pokret, pjesma koja vam ostaje u glavi... S by Shakira je jedinstveno putovanje. Miris koji dugo ostaje na vašoj koži i vašim osjetilima stimulišući vašu maštu. S by Shakira savršeno je utjelovljenje Shakire: neodoljiv, magnetično privlačan i pun energije.

 

S by Shakira je prozračan orijentalan parfem, moderna interpretacija orijentalnih nota koje su prilagođene kako bi komunicirale poruku koju je Shakira željela u formi senzualnog, milujućeg povjetarca od nota jasmina, sandalovine i vanilije.

 

“Vjerujem da je ovaj parfem pjesma - jedna od onih nezaboravnih melodija od svega nekoliko nota i akorda; melodija koje govore puno toga, ulaze u naša srca i oduševljavaju naša osjetila. Jednostavne pjesme su uvijek bile najbolje pjesme.” Shakira

 

Sponzor takmičenja "Prvi među jednakima"

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ojačajte mozak uz sedam dobrih navika
Ovo vrijedi za većinu organa, ali za mozak je posebno važno - što ga više koristite to će bolje raditi.
2
Vježbajte u skladu sa horoskopom
Svaki horoskopski znak "upravlja" određenim dijelom tijela.
2
Tri namirnice koje zamjenjuju četkicu za zube
Zube trebamo prati nakon svakog jela, to smo naučili još kao djeca kada su nas i roditelji i stomatolozi učili da ih mor...
2
10 stvari koje možda niste znali o zubima
Donosimo vam 10 stvari koje možda niste znali o zubima. Odrasle osobe u prosjeku imaju 28 do 32 zuba, ovisno o tome jesu...
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *