|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Weleda losion i šampon od nevena

Weleda, 13.8.2014
Weleda Nevenov losion i šampon za kupanje, nježno čisti kožu i kosu bebe, te je izrazito blag za oči. Weleda kao i uvjek nagrađuje RR mame:

image
/21


Za izrazito osjetljivu i suhu kožu

 

Osjetjiva koža novorođenčeta je pet puta tanja od kože odraslog čovjeka, što je čini propusnijom i osjetljivijom na vanjske uticaje. Upravo zato je Weleda u saradnji sa babicama, doktorima i farmaceutima razvila posebnu, dizajniranu liniju za njegu beba i djece od čistih biljnih ulja i ekstrakata koji garantuju prirodnu i nježnu njegu.

 

Zahvaljujući blagim, strogo kontrolisanim, prirodnim supstancama, bez sapuna, Weleda Nevenov losion i šampon za kupanje, nježno čisti kožu i kosu bebe, te je izrazito blag za oči. Svakodnevno beba prima brojne poticaje putem najosjetljivijeg organa, kože, zbog čega je važno da dođe u dodir samo sa prirodnim, koži podnošljivim tvarima. Visokokvalitetno bademovo i susamovo ulje štite od isušivanja i pružaju nježan osjećaj na koži i kosi, te kosa postaje lagana za češljanje, dok biljni ekstrakt nevena ima umirujući efekat za vašu bebu.

 

Dermatološki testirano i kod vrlo osjetljive i neurodermitisu sklone kože.

 

Weleda linija za njegu beba i djece dostupna je u svim bolje opremljenim i Weleda partner apotekama širom BiH.

 

Posebna ponuda: U periodu od 01.07.2014. do isteka zaliha – uz kupovinu Nevenovog losiona i šampona, Weleda vam poklanja Nevenovu kremu za lice od 10 ml.

 


Pridružite se Weledi na: Facebook.com/weleda.ba

 

 

 

Ostavite komentar/odgovor ispod teksta: Koji Weledin proizvod ste koristile i sherujte ovaj tekst na svoju FB i Weleda će jednu od vas nagraditi svojim proizvodom!

 

 

 

Update

18.08. izvučena je dobitnica:


http://www.dodaj.rs/f/1Z/8L/1NI1OG9m/random-weleda.jpg

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ojačajte mozak uz sedam dobrih navika
Ovo vrijedi za većinu organa, ali za mozak je posebno važno - što ga više koristite to će bolje raditi.
2
Vježbajte u skladu sa horoskopom
Svaki horoskopski znak "upravlja" određenim dijelom tijela.
2
Tri namirnice koje zamjenjuju četkicu za zube
Zube trebamo prati nakon svakog jela, to smo naučili još kao djeca kada su nas i roditelji i stomatolozi učili da ih mor...
2
10 stvari koje možda niste znali o zubima
Donosimo vam 10 stvari koje možda niste znali o zubima. Odrasle osobe u prosjeku imaju 28 do 32 zuba, ovisno o tome jesu...
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *