|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Zašto toliko trudnica bira Veritas prenatalni test?

Veritas, 8.3.2022
VeritasTest myPrenatal je, zahvaljujući svom kvalitetu, postao sinonim za prenatalni test koji potiče direktno iz nauke, a mi smo u nastavku sumirali 5 razloga zašto je ovaj test pravi izbor za tvoju bezbrižnu trudnoću.

image
/11


Čula si za Veritas neinvazivni prenatalni test od svog ginekologa ili prijateljice ili si pronašla informacije o njemu na društvenim mrežama, ali ti je potreban razlog više da napraviš izbor. VeritasTest myPrenatal je, zahvaljujući svom kvalitetu, postao sinonim za prenatalni test koji potičedirektno iz nauke, a mi smo u nastavku sumirali 5 razloga zašto je ovaj test pravi izbor za tvoju bezbrižnu trudnoću.


1. Zato što ćeš biti sigurna da si odabrala najkvalitetnije za svoju bebu


Kada je u pitanju novi život koji donosiš na ovaj svijet, važno je da praviš najbolje izbore, zar ne? Posebno je važno da znaš u čije profesionalne ruke daješ gene svoje bebe na analizu.

Kada biraš prenatalni test najvažnije je da znaš koju tehnologiju koristi za analizu gena tvoje bebe, odnosno da znaš da li je u pitanju illumina platforma koja koristi tehnologiju masovnog paralelnog sekvencioniranja nove generacije kojom se analiziraju podaci duž cijelog genoma bebe. Zahvaljujući ovoj tehnologiji test je pouzdan >99.9% i ne treba da brineš o tome da li će rezultat koji dobiješ biti tačan.

U jednom od prethodnih članaka si mogla da pročitaš koje to kriterijume neinvazivni prenatalni test treba da zadovolji, a Veritas zadovoljava sve njih.


2. Zato što će ti dati validan rezultat i u slučaju niske fetalne frakcije


Procenat fetalne frakcije predstavlja udio DNK fetusa u krvi majke koji se analizira u proceduri neinvazivnog prenatalnog testiranja. Što je veći taj udio sigurnija i tačnija će biti analiza. Procenat fetalne frakcije dovoljan za validan rezultat neinvazivnog prenatalnog testa zavisi od tehnologije i platforme koju test koristi.

Testovi koji koriste illumina tehnologiju najnovije generacije za analizu uzoraka, kao što je VeritasTest, čitljive rezultate daju čak iako je procenat fetalne frakcije manji od 2%, što je minimalno ograničenje za dobijanje rezultata i to znači da su šanse da moraš ponavljati test gotovo nepostojeće.

 

3. Dobro ti je poznato u koju laboratoriju se uzorak šalje na analizu


Šta više ulijeva povjerenje nego kada je brend potpuno transparentan? Uzorci za VeritasTest myPrenatal se analiziraju u vlastitoj Veritas laboratoriji. Da li je potrebno nešto dodati na ovu činjenicu?

 

https://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/801fbf44bca0ce1e6002ee4807adb92d.jpg


4. Znaš da u toj kompaniji rade stručnjaci iz oblasti genetike koji su ti dostupni za konsultacije


U Veritas laboratoriji se o uzorku DNK tvoje bebe brinu vodeći stručnjaci iz polja genetike. Oni interpretiraju tvoj nalaz i oni su ti kojima vjerujemo kada kažu da je sve u redu. Važno je naglasiti da su uvijek dostupni za konsultacije, što je posebno važno kada se dogodi da je neki rezultat pozitivan. Oni su ti koji će dati pravi savjet u vezi sa daljom dijagnostikom kojom će da se potvrdi ili odbaci postojanje nekog genetskog sindroma.

Pored stručnjaka iz laboratorije, u VeritasTest timu u našem regionu su zaposleni stručni saradnici, među kojima je i magistrica genetike Ajla Ridžal, sa kojom možeš zakazati besplatne genetske konsultacije i dobiti sve neophodne informacije o samom testu i pomoć pri odabiru opcije za tebe. Konsultacije možeš zakazati putem broja telefona +387 61 474 813 ili email adrese ajla.ridzal@btgmed.com

 

https://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/91bafa55930d0b663a00b84c04ff35ba.jpg

Ajla Ridžal – magistar genetike i tvoja adresa za genetske konsultacije

5. Zato što postoji velika zajednica zadovoljnih #VeritasMama


Svi mi volimo vidjeti potvrdu vrijednosti nekog brenda, proizvoda ili usluge, prije nego što se odlučimo za kupovinu istog, zar ne? Ako posjetiš Instagram nalog @veritastestovi vidjećeš veliki broj objava zadovoljnih trudnica i mama koje su svoje povjerenje poklonile upravo ovom brendu, svaka od njih se identifikuje kao #VeritasMama i spremna je da preporuči ovaj test u bilo koje doba dana i noći.

Ukoliko ti je potreban još neki razlog za izbor pravog prenatalnog testa za sebe, više informacija o Veritas neinvazivnom prenatalnom testu možeš pronaći na web sajtu www.VeritasTestovi.com


PROČITAJ JOŠ!

Veritas test: NIPT obavezan ako je otac stariji

5 kriterijuma koji svaki prenatalni test mora da ispunjava


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Tabu tema za koju se odlučuje čak 99% trud...
Prenatalni testovi su nedugo nazad bili potpuna nepoznanica i tabu tema dok se danas za njih odlučuje čak 99% trudnica.
3
Krvarenje nakon seksa u trudnoći
Kad nakon strastvenog spolnog odnosa s partnerom otkrijete da krvarite, to vas uvijek nekako malo zabrine, a još više va...
3
Vita 34 poklanja!!!
Vita 34 poklanja 10 godina pohranjivanja matičnih ćelija
3
Besplatno pohranjivanje matičnih ćelija
50 porodica iz BiH dobilo besplatno pohranjivanje matičnih ćelija! Porodica Sulejmanović iz Tuzle 50. je porodica iz Bi...
3






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *