|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

ČLANCI

ZANIMLJIVOSTI

Komarci /Mosquito/

Autor: TLC | 5.7.2017
image

Discovery upozorava na rizik od svjetske pandemije globalnom premijerom filma Komarci (Mosquito) 6. srpnja

ZANIMLJIVOSTI

Super klinci

Autor: TLC | 12.1.2017
image

Pogledajte za što su sve sposobna djeca u posebnom nizu dokumentaraca koji prikazuju kako se služe svojim tijelima i maštom da bi se uključila u svijet koji ih okružuje. Od subote 14. siječnja u 20:00 h.

ZANIMLJIVOSTI

Mališani ljepotani!

Autor: TLC | 22.12.2016
image

Svake nedjelje u 20:00 na programu TLC-a

image

Od subote, 1. oktobra u 20:00 h.Svakog minuta svakoga dana, u Britaniji se rodi jedna beba. U novoj sezoni serije "Svake minute, jedna beba" ekipa bristolskih primalja ponovo se vraća u akciju.

OZNAKE:
image

Februar je mjesec ljubavi. Valentinovo kuca na vrata. A TLC kanal vam i ovoga puta donosi malo drugačije poglede na ljubav i zaljubljenost. One životne. Koji se događaju.

image

Mjesec oktobar je posvećen podizanju svijesti o raku dojke. Ove godine TLC obilježava dan borbe protiv raka dojke prikazivanjem dokumentarnog filma „Potpuno razotkrivanje“.

image

TLC, najpoznatiji svjetski televizijski kanal posvećen ženama, u junu je programski orijentiran na vjenčanja. Novi trendovi, savjeti i iskustva stvarnih žena pratite od 2. Juna kroz dva premijerna serijala "Mladenka po mjeri" i "Punije mladenke".

image

U ovoj seriji pratimo doživljaje Whitney Thore, koja je visoka tek nešto više od 150 cm, ali ima više od 172 kg. Od nedjelje, 3. maja u 20:00 na kanalu TLC-a

ZANIMLJIVOSTI

TLC – mjesec ljubavi

Autor: Uredništvo Ringeraja.ba | 4.2.2015

Od 3. Februara, utorkom u 21 sat na kanalu TLC nas očekuje nova sezona serije „90 dana do vječanja“.

STRANA 1 OD 1




Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *