|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  909 910 [911] 912 913   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
31.7.2011 21:19:33   
animagical
IZVORNA PORUKA: Selminja

I ja sve radim sto ti nabroja, ja jos nisam krecila ali oticem, ali i do vremena je. A koliko si za vrijeme "puretine" user posted image mjesecno dobila kg? Ja pazim evo vec 9-ti dan i nisam jos ni grama dobila user posted image

da te ne slazem odoh da vidim na onoj temi o dobivanju kila

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 22751
31.7.2011 21:25:14   
animagical
nasla...sa 22 sedmice sam bila na +6kguser posted image uz puru sam to zadrzala do 25-26 sedmice...a onda sam do 30+nesto dobila 1-2 kg zavisi jel se vagam ujutru ili navece...ali iza 26 sedmice sam prestala jesti puruuser posted image priznajem

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 22752
31.7.2011 21:34:45   
Selminja
IZVORNA PORUKA: animagical

nasla...sa 22 sedmice sam bila na +6kguser posted image uz puru sam to zadrzala do 25-26 sedmice...a onda sam do 30+nesto dobila 1-2 kg zavisi jel se vagam ujutru ili navece...ali iza 26 sedmice sam prestala jesti puruuser posted image priznajem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image legendouser posted image
Pa ti si super! Jos bebi pravilno dobijala na tezini jelde? Ma sve se moze kad se hoce, ne namjeravam biti gladna, i medicinski sam potkovana pa se nadam da se necu debljati, a da ce bebi biti ok.
Odo ja prelistat sve kg na onoj temiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 22753
31.7.2011 21:38:10   
animagical

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image legendouser posted image
Pa ti si super! Jos bebi pravilno dobijala na tezini jelde? Ma sve se moze kad se hoce, ne namjeravam biti gladna, i medicinski sam potkovana pa se nadam da se necu debljati, a da ce bebi biti ok.
Odo ja prelistat sve kg na onoj temiuser posted image

da bebi ne bi sta falilo, ti smiejs isto jesti neogranicene kolicine voca i povrca, ja sam jela puno paprika, ne przenih vec vise dinstanih, u satarasu i tako...smijes jesti teletine i piletine isto koliko hoces, samo nemoj przeno..i jela sam onaj tvrdi integralni hljeb iz aspek pekara, onaj puno zrno
beban je hvala Bogu dvije tri sedmice uvijek napredniji, sada ima 2570gruser posted image ljubi ga mama

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 22754
31.7.2011 21:41:21   
Selminja
Ma znam ja sta je mene dokrajcilo, slatko i kolaci, a slanu hranu sam uvijek jela zdravu i nemasnu. Ja od pure vise volim prohu user posted image zadrobim sebi s jogurtom ili slatkim mlijeko, ostala djecija navika iz rata user posted image

Neposredna veza do poruke: 22755
31.7.2011 22:09:19   
idacha
ljepoticeeeeeeeeeeeeeeee...
evo, opet na brzaka da uletim.. nemam kad da disem, a kamoli sta drugo, ali da mi falite, Bogami falite...
kod mene i dalje haos... svi samo jedu, seru i placu.. neki dan sam mislila da cu dobiti slom zivaca, ali nisam.. jos... :)
da hoce vise krenuti u skoluuser posted image user posted image user posted image

da mi je da znam kako ste sve redom... neki dan sam uhvatila Gift da mi preprica preko telefona sta je sa kojomuser posted image user posted image user posted image
nadam se da ste sve dobro i da su sve trudnoce b.o.
ljubim vas sve puno puno i svu srecu zelim

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 22756
31.7.2011 22:24:47   
star

IZVORNA PORUKA: star

ja konacno spakovala kesu za bolnicuuser posted image nisam jos ubacila sok i slatkise za vracanje energije, ali ostalo valjda jesamuser posted image jesam poranilauser posted image

animagical kod mene na (s)tickeru 31+4 a novi termin sa uzv (po razvoju bebe 14.09.2011.)nam je tacno 2 sedmice prije sto znaci da sam ja 33+4...samo ti dan bjezim user posted image user posted image user posted image e sad kad ce beba van vidjecemo user posted image user posted image a ja jos nisam ni pocela s pakovanjem...mozda bi trebala nesto pripremitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe e sipak meni je novi termin po uzv 25 avgust, ne dam se stici tako lakouser posted image user posted image user posted image dr kaze da bebu ocekujemo uz ramazanuser posted image a po zadnjoj m sam 34+3 user posted image vidi ti tiker ponovo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja i moja racunica...umjesto 34+3 ja racunam 33+4 user posted image user posted image user posted image user posted image losa kalkulacijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image haj ti prije mene slobodno user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22757
31.7.2011 23:25:33   
Bebica11

Ne spominji mi slatko user posted image
Joj, vjeruj sjetim se tebe kako si nas tusila s purom i mescini da si tad bila 6-7 mjesec i da nisi dobila vise od 1kg mjesecno, (jesam li u pravu?) pa se tjesim, jer sam prosli put stvarno pretjerala. Ja kad udjem u deveti sve dijete prestaju, tako da, uzivaj u halvi, milki, kolacima, nuteli.....user posted image user posted image
Dobro sam ja, malo oticem primjetila sam,kad si ti pocela oticat? Ja cu za koji dan u 7 mjesec ja mislim da je prerano? Danas mi se japankice urezale ...

Jest zezale se za puru a vidi nasuser posted image user posted image user posted image

sto moja mati kaze-stize ruga drugu

nego gerbo i ostale vi se pazite NA VAKAT dok nemate napade gladi kao ja iza 20-te sedmice, ja sam nekad i bezveze puno i masno jela a nije bilo potrebe

a koliko si ti dobila pa si se uskukala???

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 22758
31.7.2011 23:30:09   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Vidim danas smo sve vrijedne bile hehe neke u kuhanju a neke čišćenju.Uh mm i ja smo isto danas imali generalku u stanu pred Ramazan i stan sad baš blista i miriše,mada sam ja skoro samo nadgledala a mm vrijedno moje sve radio
Dok sam napravila ručak i ručala tako sam nešto klonula i izgubila snagu,valjda i ovo vrijeme...
Da li se i vama dešava da nekad cijeli dan malo ili nimalo osjetite?Moja nekad cijeli dan lupa,gura i prevrće se a nekada kao danas i jučer jedva da malo kucne i onda se baš zabrinem
Bebice1 i ja pokušavam da smanjim rast kilograma pa izbacujem hljeb ali onda nekad se opustim i pravo se najedem
Meni je nekako baš neobično što ovaj Ramazan neću postiti,mm će morati samAli Bože zdravlja ima vremena kad ćemo i postiti i napostiti....

evo ja s teravije, 8-micu klanjali

kad imam govori-kamo srece vi sto izlazite na 8 da ne klanjate do kraja, pravo sam mu zahatorila, ja klanjala na stolici(ne smijem se previjati, jedva i ovo) a mm mora sebi sehur pa na posao,i ovako smo u 23h dosli al eto

bice za napostitiuser posted image , ja imam jos od proslog 11 dana, imala upalu pa mi se menga razvuklauser posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 22759
31.7.2011 23:48:26   
animagical
IZVORNA PORUKA: idacha

ljepoticeeeeeeeeeeeeeeee...
evo, opet na brzaka da uletim.. nemam kad da disem, a kamoli sta drugo, ali da mi falite, Bogami falite...
kod mene i dalje haos... svi samo jedu, seru i placu.. neki dan sam mislila da cu dobiti slom zivaca, ali nisam.. jos... :)
da hoce vise krenuti u skoluuser posted image user posted image user posted image

da mi je da znam kako ste sve redom... neki dan sam uhvatila Gift da mi preprica preko telefona sta je sa kojomuser posted image user posted image user posted image
nadam se da ste sve dobro i da su sve trudnoce b.o.
ljubim vas sve puno puno i svu srecu zelim

idachouser posted image sta ti to rade ta djecica, ljubim ih maleckeuser posted image a narast ce, sta ces imuser posted image porodila nam se selma i palachinken, evo ostale cekamo na reduser posted image ljubi djecu

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 22760
1.8.2011 0:02:43   
malena27 RR
teletabisi moji medeni user posted image

malkice sam se cula sa selmom, bebica ima 3600 grama, doji i pava user posted image selma je bolje, pocela je da pije i pomalo jede i odmah se bolje osjeca user posted image

ja citav dan nesto po kuci raduckala, kuhala ko luda-uhvatilo me gnjezdjenje user posted image

sutra ujutro na ctg pa po uputnice za vadjenje nalaza...

kako ste mi vi?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 22761
1.8.2011 0:08:37   
animagical
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

teletabisi moji medeni user posted image

malkice sam se cula sa selmom, bebica ima 3600 grama, doji i pava user posted image selma je bolje, pocela je da pije i pomalo jede i odmah se bolje osjeca user posted image

ja citav dan nesto po kuci raduckala, kuhala ko luda-uhvatilo me gnjezdjenje user posted image

sutra ujutro na ctg pa po uputnice za vadjenje nalaza...

kako ste mi vi?

masalah super bebicauser posted image user posted image user posted image a to drugouser posted image i mene izgledauser posted image evo sad konacno zavrsila peglanje...slagala ormare, cistili kuhinju, iznutra...pravila halvu...
odoh da se kupam, jos curimuser posted image pomalo i u boji...

kako noge? naticu jos? sta obuvas na njih Boga ti kad je ovako hladno, a moras izaci??

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 22762
1.8.2011 0:11:17   
malena27 RR
ja hodam u papucama sva sretna user posted image user posted image user posted image sto mi mogu 39 user posted image user posted image user posted image i sto nije vruce vani user posted image
a otok vise ne spada ni tokom noci-budim se s jastucicima na stopalima, ali eto sad je vec normalno... uzela sam u fisu neke papuce sto imaju cicak na drugom kajsicu pa se kao mogu malo popustiti i podesiti.... a udobne su pravo....

< Poruku je uredio malena27 RR -- 1.8.2011 0:12:38 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 22763
1.8.2011 0:14:13   
malena27 RR
joj idem leci, smorila sam se danas, ruke me bole i to ne samo zglobovi nego i bicepsi ili ono sto je ostalo od njih user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 22764
1.8.2011 0:18:53   
Selminja
Bebice udebljala sam se 7kg ukupno, tebi neka mi ne budemo mjerilo, jer ti mirujes i logicno je da imas vise kilica od nas nemirnih user posted image
Idem i ja leci, noge me bole i otekle su...
Laku noc animagical i malena i ostale...

Neposredna veza do poruke: 22765
1.8.2011 0:24:44   
Anoniman
Mi samo da mahnemo...ja sam danas nesto sva user posted image , sve mi ide na zivce iskreno...valjda sam trudna user posted image . Popodne bila sa Anom u setnji, bas mi trebalo da se izolujem malo da razbistrim mozak, nahodala se samo tako, kad se sabere gotovo nekih 10km prepjesacila i dodjem kuci kad mm kaze zvali kumovi da ce doci...volim ih i drago mi kad dodju bas, ali veceras mi nisu trebali user posted image . Maloprije odose oni, ja dok sam malo raspremila, oni imaju dvoje djece i plus moja Ana pa kao da je cunami kroz kucu prosao, poceo mi i neki pritisak na debelo crijevo i gospodju, bas ruzan osjecaj. Odoh zavrsiti pakovanje torbe pa u krevet. Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu Selminja)
  Neposredna veza do poruke: 22766
1.8.2011 1:02:57   
enči80
Hajuser posted image
Nisam bila od petka na RR a vi roman napisaleuser posted image user posted image ,tako da mi se stvarno trenutno ne čitauser posted image

Iskreno se nadam da ste sve ok,sa zakašnjenjem čestitam sedmice,mjesece i ako je neko saznao za spol bebe također.

Htjela bih također da poručim animadžikal i maleni da zauzmu start jer ja sam od jučer 'odvezana' tako da me moRe svaki čas prikočitiuser posted image user posted image user posted image user posted image U petak ja zvala doktoricu da vidim kada ću skidatiserklažu kad ona meni idi odmah sutra a bile se dogovorile da idem 5.avgustauser posted image

Selma ako nas čitaš na mobitelu šaljem ti velikiuser posted image i ljubi tu malu djevojčicuuser posted image

Jelo i ja sam imala goste i to zaista drage ali od pritiska na gospoju nemam iskreno strpljenja ni za mm a kamoli nekoga drugoga,onda meni nešto bude neugodno leći iako mi oni govore da legnem i tako presjedila sam od čitavo vrijeme pa onda sok,kafa,kolači i priču po priču haman pola 12 bilo kad su otišliuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22767
1.8.2011 2:29:44   
animagical
IZVORNA PORUKA: enči80

Hajuser posted image
Nisam bila od petka na RR a vi roman napisaleuser posted image user posted image ,tako da mi se stvarno trenutno ne čitauser posted image

Iskreno se nadam da ste sve ok,sa zakašnjenjem čestitam sedmice,mjesece i ako je neko saznao za spol bebe također.

Htjela bih također da poručim animadžikal i maleni da zauzmu start jer ja sam od jučer 'odvezana' tako da me moRe svaki čas prikočitiuser posted image user posted image user posted image user posted image U petak ja zvala doktoricu da vidim kada ću skidatiserklažu kad ona meni idi odmah sutra a bile se dogovorile da idem 5.avgustauser posted image

Selma ako nas čitaš na mobitelu šaljem ti velikiuser posted image i ljubi tu malu djevojčicuuser posted image

Jelo i ja sam imala goste i to zaista drage ali od pritiska na gospoju nemam iskreno strpljenja ni za mm a kamoli nekoga drugoga,onda meni nešto bude neugodno leći iako mi oni govore da legnem i tako presjedila sam od čitavo vrijeme pa onda sok,kafa,kolači i priču po priču haman pola 12 bilo kad su otišliuser posted image

ja sam bebi stvari ispeglala, slozila i spakovala sebi torbu za bolnicu...niski start zauzetuser posted image user posted image ma isfuracete me obje sve mi se cini...ali ja sam spremna-bebo bujrum kad hocesuser posted image

vidim ja tebe odvezali ti odmah sjela, ne bi li sta bebe poguraleuser posted image a malena ispotiha kontakcije ima...a usutila se...ja odskrinuta...ovo ce biti foto finishuser posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 22768
1.8.2011 8:42:26   
Sensia
MOrgen mogren zenice moje,

Izgleda da sam ja prva jutros pa red je da pristavim kaficu user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim sinoc je bio niski start user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa se sad uspavale.....
Hajmo ustajat valja kucu spremat i kuhat user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22769
1.8.2011 8:46:20   
mea29
sensia pa kako ti uvijek prije mene...evo ja trcala da se prijavim i ti opet prije...nisam bila za vikend jesi li castila kolacima ha?
evo sta me docekalo na e mailu jutros:

"Dobrodošli u treći trimestar – period grčeva u nogama, hemoroida, proširenih vena, svraba kože, bolova u nogama, lošeg varenja… Do sada ste se ugojili između 8 i 10 kg"

Ima li ista da nas zaobiđe ovaj treci trimestar user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22770
1.8.2011 8:49:21   
vila_7
evo mene sto vam se slepam....user posted image

Vidjela sam da je bila rasprava za omeksivac pa da kazem da se inace NIJEDAN omeksivac ne ispire,jedino ako ponovo ukljucite dodatno ispiranje!
Ali posto ja kao i sve zene volim da mi ves mirise, uzela sam tečni PERWOLL za obojeni (a perem sav ves s njim) sa onom dozirnom posudom sto se u bubanj stavi, i vjerujte u mekoci nikakve razlike-kao da sam stavila omeksivac i super mirise da svi pitaju sta koristim!
Pa eto , sve koje ne zele omeksivac,ovaj deterđent je super zamjena a znaci ispere se kao i svaki det. i ne ostaje po vesu.

< Poruku je uredio helena_7 -- 1.8.2011 9:01:32 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22771
1.8.2011 8:59:05   
gerberka

user posted image user posted image user posted image  helena, tako i ja..perwol bijeli i za veš u boji..odiše svježinom user posted image  

lenor najvise ide na posteljinu user posted image  hej cure moje debele, dobro jutrouser posted image  ja vec doruckovala..hehehe..kod koga se trebam učlaniti u udruzenje purašica, mislim, ko je osnivačica user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22772
1.8.2011 8:59:29   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

sensia pa kako ti uvijek prije mene...evo ja trcala da se prijavim i ti opet prije...nisam bila za vikend jesi li castila kolacima ha?

"Dobrodošli u treći trimestar – period grčeva u nogama, hemoroida, proširenih vena, svraba kože, bolova u nogama, lošeg varenja… Do sada ste se ugojili između 8 i 10 kg"

Ima li ista da nas zaobiđe ovaj treci trimestar user posted image user posted image user posted image

Hehehe, moja Mea nisam castila cekala tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a za one koji jos nisu doruckovali evo i jedna user posted image  mozete predpostaviti TIKVENICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suti od ovog spiska ja imam prvo pa nemam drugo pa imam trece pa nemam cetvrto i sve tako.....
Kontala sam danas na vjezbe krenuti ako Bog da ako ne bude kisa padala....

Jesi ti pocela sta kupovati, ja samo par nekih stvarcica za bebija...i sebi dvije spavacice sad za sad..... ali sam u fazi opasanog razgledanja?

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 22773
1.8.2011 9:05:54   
ciciban26
Jutroooo, ja se osjecam kao slon (ali ne ovaj veseli user posted image )... U ovom sedmom mjesecu naticem kao luda,fuj,bole me ruke i zglobovi kad se probudim...Koliko god sam kukala da nema stome sinoc sam muku mucila u kupatilu,napamet sredjujem donji sprat (sto bi animagcal rekla) depiliranje nogu-mukaa lakiranje noznih noktica - miseona imenica hjooooojj. Hocemo mi biti ozbiljne trudnjace user posted image

Sensia
zagrijavas li se za vjezbice??
Jooooj tikvenica user posted image user posted image user posted image ..ja definitivno moram na puru.Svaki vikend fasujem kilu s mm user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22774
1.8.2011 9:08:56   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: mea29

Jutro zene.Mene nista od gore navedenog nije zaobislo,mozda samo ovaj svrbez koze,mada i da ga je bilo ne bih ga skontala od hemoroida,grceva....ali dobro je,sve prodje.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 22775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  909 910 [911] 912 913   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  909 910 [911] 912 913   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *