|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  918 919 [920] 921 922   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
2.8.2011 8:53:40   
mea29
jutro drage user posted image ...ja malo citala sta ste piskarale sinoc user posted image evo jedem neke pogacice sa sirom i jogurt...umorna sam kao i obicno...nisam se mogla izvuci od pravljenja tope ali mm se jeo i rucak sto sam planirala, pa sam njemu za ljubav poslije posla sve to napravila, topa,blitva, fasirane snicle i salata i somuni...i bas smo se "razvalili"...

ne znam sta cu danas ali jede mi se nesto slatko i mozda budem pravila onu neku strudlu...

kako je bilo na vjezbicama user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 22976
2.8.2011 9:04:56   
Bebica11
Jutro zenice

Pa Ramazan je pa se zenice zaigrale oko iftara i muzica svojih pa zato nas nema sinoc. Dok smo jeli -moram priznati da sam dva tri puta umocila u topuuser posted image al sam onda pojela svoju supicu i to je to. Bila sam finauser posted image , bas smo nakuhali za iftar al to sam namjerno da imam sta jesti danas a i muz da moze sehuriti. Eto a za danas nemam ideje....

Ja evo vadila krv i dala urin. Uspjela sam izdrzati do DZ da dam urin al je bojim se da nije iscurilo malo i utrogestana u njegauser posted image , sta cu im jauser posted image

za koji dan idem na GAK, na kontrolu posto me ovi iz DZ maltretirajuuser posted image al eto mozda je i bolje da vidim kako mi ovaj ginipral djeluje a i malo sam se pocela vise kretati pa da vidimo jel to sve ok unutra...al bebica lupa mamu ponekad i mama odmah mirna hvala Boguuser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 22977
2.8.2011 9:18:08   
Sensia
kako je bilo na vjezbicama

Ma fino, babica je extra al kad je pocela da tiska za porod mene malo jeza uhvatila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Cicibanka je stoicki podnijela
malo motali pelene, malo kupali bebu, malo dojili....ma svega u dva sata user posted image user posted image
Moras i ti s nama

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22978
2.8.2011 9:25:56   
mea29
I moje debeli lupka svakodnevno ali ne bas jako da ne mogu spavati..kad ga mazim ja ili mm odmah se javi malo... i ja mjesec dana nisam bila ne pregledu...tek idem 09.08....bas me zanima kako napreduje moj bebac :) mama mu napreduje brzinom svjetlosti user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22979
2.8.2011 9:26:44   
Gift
ola zenice sta mi radite...
mene leda razvaljuju, nisam spavala cijelu noc..
al sam hepi jer smo se konacno odlucili za bebinu sobu, nasli predivnu u katalogu TL, i juce mm rekli da nam je mogu narucitiuser posted image user posted image ...jedna briga manje..sad krecenje i ostalo...joj obradovala sam se ko malo dijeteuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22980
2.8.2011 9:27:36   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

kako je bilo na vjezbicama

Ma fino, babica je extra al kad je pocela da tiska za porod mene malo jeza uhvatila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Cicibanka je stoicki podnijela
malo motali pelene, malo kupali bebu, malo dojili....ma svega u dva sata user posted image user posted image
Moras i ti s nama

koji su termini dole user posted image   u Skerlicevoj su četvrtkom od 16:30 - 18:30, a petkom od 11 do 13....

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22981
2.8.2011 9:38:52   
Silver
Jutro curee....

Vidim umakalo se u topu bebice user posted image  i ja sam vala i nimalo mi nije zao !!! user posted image

Mene danas glava neboli...pa sam sretna...mada... da ne ureknem samu sebe...

Evo sad trazim sta bi jela...

Od kad ste vi krenule na te vjezbe za trudnice, od kojeg mjeseca je najbolje krenuti...i ja sam planirala u skerlicevu aBd...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 22982
2.8.2011 9:41:18   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Silver

Jutro curee....

Vidim umakalo se u topu bebice user posted image  i ja sam vala i nimalo mi nije zao !!! user posted image

Mene danas glava neboli...pa sam sretna...mada... da ne ureknem samu sebe...

Evo sad trazim sta bi jela...

Od kad ste vi krenule na te vjezbe za trudnice, od kojeg mjeseca je najbolje krenuti...i ja sam planirala u skerlicevu aBd...

user posted image ma samo par puta, nisam se sad naumakala...ostala sam je jos zeljnauser posted image

a ti vala mozes imas jos fore al se nemoj zadati kao ja, doduse ti ne lezis ne mozes ni dobiti kao jauser posted image

a na vjezbe govore da je najbolje krenuti od 25.sedmice

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 22983
2.8.2011 9:44:10   
Silver
Joj stvarno nije lako kad mirujes da se ne udebljas, ja jucer imama migrenu i citav dan prelezala i pomalo jela nesto...jutros pola kg vise...kad bi tako 10 dana dobila bi 5 kg, user posted image  a posto nisam bas mrsavica ni prije trudnoce bila...nebi valjalo...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22984
2.8.2011 9:47:01   
Bebica11

Joj stvarno nije lako kad mirujes da se ne udebljas, ja jucer imama migrenu i citav dan prelezala i pomalo jela nesto...jutros pola kg vise...kad bi tako 10 dana dobila bi 5 kg, user posted image  a posto nisam bas mrsavica ni prije trudnoce bila...nebi valjalo...

joj silver, nemoj molim te "paaaatim" hahahhauser posted image user posted image user posted image , pa nije zar da se svaki dan vagas???

ja to samo od dr do dr....i tad sa strahom stajem na vagu

a tebi frks "uh pola kile" mozda se nisu ni crijeva od juce ispraznila(da izvines) ili si popila 2 case mlijeka pa je pola kile pokazalo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 22985
2.8.2011 9:50:56   
Silver
hahahahahahaha nevagam se svaki danuser posted image ....imam i ja fobiju posto imam inzulinsku rezistenciju...i prije trudnoce sam se udebljala bila u odnosu na moju normalnu kilazu, i sad moram da pratim...recimo da se sedmicno vagam...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22986
2.8.2011 9:53:28   
Bebica11

hahahahahahaha nevagam se svaki danuser posted image ....imam i ja fobiju posto imam inzulinsku rezistenciju...i prije trudnoce sam se udebljala bila u odnosu na moju normalnu kilazu, i sad moram da pratim...recimo da se sedmicno vagam...

aha...ma i ja sam se zeznula prije trudnoce jedno 5kg nabacila, pa sad ovih 8kg ne mogu se prepoznatiuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 22987
2.8.2011 9:54:45   
Sensia
koji su termini dole u Skerlicevoj su četvrtkom od 16:30 - 18:30, a petkom od 11 do 13....

Sad u ljetnom periodu ponedeljak 16:30 i petak 10:30
A kasnije ce biti i srijeda 16:30

Meni rekla da je dovoljno da dolazim jednom sedmicno sta god to znacilo (vjerovatno jer sam 27 nedelja) a svakako petkom ne mogu zbog posla.....

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 22988
2.8.2011 9:57:11   
animagical
gdje ste zemske??user posted image ja evo 15. put ustajem i necu vise u krevet, nema smislauser posted image legla iza sehura i piskila svako pola sata, ma ludi provod...ova moja beba popisljivauser posted image odoh fino kod mame da lezim, kuci kad ostanem samo nesto cistimuser posted image nisam ja ovakva bila...reko da ne pomislite da sam otisla na more ili na poroduser posted image user posted image user posted image
sta ima kod vas? eh kad bi mi ko javio za vjezbe u skerlicevoj, da koji put odem, mrsko mi na otoku

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22989
2.8.2011 9:58:51   
animagical

koji su termini dole u Skerlicevoj su četvrtkom od 16:30 - 18:30, a petkom od 11 do 13....

Meni rekla da je dovoljno da dolazim jednom sedmicno sta god to znacilo (vjerovatno jer sam 27 nedelja) a svakako petkom ne mogu zbog posla.....

hvala lijepouser posted image a mislim da, ako je isto kao na otoci, pon i petkom ne bude ista babica na vjezbama, pa kao da upratis jednu po casovimauser posted image bogme kako ej krenulo ja cu morati i dva puta sedmicnouser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22990
2.8.2011 10:04:39   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

hvala lijepouser posted image a mislim da, ako je isto kao na otoci, pon i petkom ne bude ista babica na vjezbama, pa kao da upratis jednu po casovimauser posted image bogme kako ej krenulo ja cu morati i dva puta sedmicnouser posted image

Hej zeno ovo sto sam ja napisala je za otoku....
A ne sekiraj se stici ces sve, juce s nama bila zena kojoj je juce bio termin user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 22991
2.8.2011 10:05:00   
malena27 RR
ola teletabisi... i ja sa ctg-a, nema kontrakcija, hasimu fino u pupi....
elem idem svako jutro, sreca pa ne cekam dugo, inace bih poludila...
radila sam i laboratorijske nalaze pa budemo vidjeli kakvo nam je zdravstveno stanje....

kako ste mi vi?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 22992
2.8.2011 10:07:25   
animagical
ma skontala sam poslije da je cetvrtak i petak za skerlicevuuser posted image jer sam pon isla jednom na otoku
eh dok ja skontam...user posted image
vidi tebe u sedmom mjesecuuser posted image user posted image user posted image user posted image jutros nesto pomislih-meni datum posljednje menstruacije 2. ali decembar...kad je to bilo covjece...user posted image user posted image sminka, jos malo i deveti...po tickeru nekad iduce sedmice, eh moram naci i onu ubrzanu tabelu

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22993
2.8.2011 10:09:51   
animagical
evo kome se vise svidja ova tabelauser posted image
4+3 tjedna su kraj 1 mjeseca
8+5 tjedna su kraj 2 mjeseca
13+1 tjedna su kraj 3 mjeseca
17+4 tjedna su kraj 4 mjeseca
21+6 tjedna su kraj 5 mjeseca
26+2 tjedna su kraj 6 mjeseca
30+4 tjedna su kraj 7 mjeseca
35+0 tjedna su kraj 8 mjeseca
40+0 tjedna su kraj 9 mjeseca user posted image   user posted image

Neposredna veza do poruke: 22994
2.8.2011 10:10:39   
malena27 RR
animadzikal prebacuje u 9. sa 35+4....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 22995
2.8.2011 10:11:24   
Silver
ova mi se svidjaa.... user posted image

Po njoj sutra mi je kraj 4-tog mjeseca hihihihi juhuuuu oduzio se bio pravo, a po ZM mi je danas 5 mjesec...pa haj ga znaj u kojem sam trenutno...user posted image

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 22996
2.8.2011 10:11:31   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

ma skontala sam poslije da je cetvrtak i petak za skerlicevuuser posted image jer sam pon isla jednom na otoku
eh dok ja skontam...user posted image
vidi tebe u sedmom mjesecuuser posted image user posted image user posted image user posted image jutros nesto pomislih-meni datum posljednje menstruacije 2. ali decembar...kad je to bilo covjece...user posted image user posted image sminka, jos malo i deveti...po tickeru nekad iduce sedmice, eh moram naci i onu ubrzanu tabelu

Sad sam vec ozbiljna trudnica kad sam u 7. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kod tebe sve nesto ko na motoru, bice veselo kad se zagazi u 9. ako Bog da. Daj i meni tu ubrzanu tabelu kad nadjes user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22997
2.8.2011 10:17:12   
animagical
tabela je fakat ubrzana, zato se po njoj deveti otegne vela havle...user posted image znam malena, kazem nekad iduce sedmice, nekako mi puno zvuci da kazem za 6 danauser posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22998
2.8.2011 10:17:53   
animagical
e zemske odoh jauser posted image kuckamo se!

Neposredna veza do poruke: 22999
2.8.2011 10:35:26   
Selminja
ola zenice user posted image
Otkako se prikucio ovaj 7 mjesec sve me pogadja od onih neprijatnih simptoma, hemoroidi me ubise, jutros sam tek isla, prije toga nisam 3 ili 4 dana, čak su mi i suze potekle od boli user posted image kupit cu danas suhih šljiva..
I svrab me neki uhvati navece, samo se cesem, pa onda sebi nabijem sugestiju da ima neka musica ili baja u sobi, ustanem pretrazim... sve dok nisam skontala da me koza svrbi onako trudnicki user posted image
Donio mi cojk pogacicu malu s sirom i kajmakom, pa cu da je smazem ,i onda odoh na selo kod mame da gubim kalorije user posted image ah kod mame je najljepse...

Neposredna veza do poruke: 23000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  918 919 [920] 921 922   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  918 919 [920] 921 922   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *