Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
u dispanzer i ti ces uskoro morati, kad udjes u 9. imas li trudnicku knjizicu?
ma nemam jos..nikako mi se ne ide dole al sam kontala sutra ili prekosutra..kontam guzva pa.. u svakom slucaju moram otici jer u porodicnoj ambulanti nece da mi daju uputnice za bolnicu da mogu dragom dr Sesticu ici..a znam da se na ctg ide u 9mj..jos malo sad ce to
ma nije tolika guzva, mozda samo ponedjeljkom....a rade i u 2 smjene tako da mozes doci i oko 1... javis se na protokol, ako budu pitali sto nisi ranije dolazila, reci da nisi mogla jer ti nisu dali izlaziti s posla....i onda te pitaju kod kojeg ces dr.a. ja sam kod dr. seje, brze mi nekako on to sve odradi.... placas participaciju 4 km + 1 uzv 20 i poslije je sve besplatno... odes do sestre na obradu i onda sacekas da izadje sestra ispred ordinacije da uzme knjizicu i to je to... ako hoces hajde sutra sa mnom ujutro... ja idem oko pola 9...
hej zene, ja ziva, zdrava malo krsta hvataju, ali prodje kad legnem...dobro je... vidim neko je pitao sta znaci t shape? to znaci da je takvog oblika unutarnje usce i da nije otvoreno
ma nije tolika guzva, mozda samo ponedjeljkom....a rade i u 2 smjene tako da mozes doci i oko 1... javis se na protokol, ako budu pitali sto nisi ranije dolazila, reci da nisi mogla jer ti nisu dali izlaziti s posla....i onda te pitaju kod kojeg ces dr.a. ja sam kod dr. seje, brze mi nekako on to sve odradi.... placas participaciju 4 km + 1 uzv 20 i poslije je sve besplatno... odes do sestre na obradu i onda sacekas da izadje sestra ispred ordinacije da uzme knjizicu i to je to... ako hoces hajde sutra sa mnom ujutro... ja idem oko pola 9...
moze meni super odgovara..ja sam na mokusnicama pa gdje da se nadjemo?
Malena-kod mene stolica sad pretvrda...maloprije sam zaglavila pola sata u wcu ...i da izvines krenulo i stalo ni tam ni vam...namucila sam se....a strah me da se napnem.. imam osjecaj sve ce izletit iz mene
A sto se oticanja tice..ja od 18te sedmice oticem...i ja sam isto tako sa 36/37 presla na 38/39...i sad mi i ove koje su mi bile taman postaju tijesne... uh!!!
e ja sam to imala prije pet dana hehehe i pet dana mi taj cesti odlazak u wc trajao...a sad zatvor...pufff.... nego zeno draga ne prepadaj me....ne javljas se -ja mislila ti se porodila gdje je reko pozurila...nas dvije trebamo zajedno odbrojavat
drago mi je da je Anica bolje...
Malena-kod mene stolica sad pretvrda...maloprije sam zaglavila pola sata u wcu ...i da izvines krenulo i stalo ni tam ni vam...namucila sam se....a strah me da se napnem.. imam osjecaj sve ce izletit iz mene
A sto se oticanja tice..ja od 18te sedmice oticem...i ja sam isto tako sa 36/37 presla na 38/39...i sad mi i ove koje su mi bile taman postaju tijesne... uh!!!
jednom sam nekom pisala da jede psenicne mekinje..one su ti odlicne za probavu i tvrdu stolicu..osim sljiva..koje su isto tako super u bilo kom obliku..ja mekinje mijesam sa obicnim zitaricama svako jutro i hb nemam problema..jos pijem i dodatno zeljezo..stolica mi je uredna od kako ih jedem...al dodam samo 1-2 kasike u zdjelicu sa zitaricama...zalijem mlijekom i onda i nisu tako ruzne
Jedva vas čekam na bebama od 0-1 E da,zene, Mliječna staza se gleda s muzem i po mogućnosti mamom i svekrvom, da svi skontaju koliko je dojenje kul i bitno i da ne smaraju glupostima poslije.
< Poruku je uredio palachinken -- 2.8.2011 19:33:28 >