Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jest se meni otvorio apetit danas, samo bih nesto jela...posebno slatko
enci imena su sva lijepa
Hvala
Ja večeras pojela hurmašicu.kolač a mm mi poslije teravije donio sladoled ,imam energije za 10 dana
Dobro si i ti slatka pojela,ja otkako uđoh u 9.mjesec jedem nenormalno,k'o da su me sa lanca pustili
mi cemo aBd bebi dati ime Tahir
Lijepo ime a kratko što se meni sviđa.Hajde spavaj,želim tebi i Tahiru-hašimu lijepe snove
Od jutros vise ne stanem tako lako u svoju odjecu (pantolice i suknjice) pa sam juce kod mame odnijela dvoje pantolica, mama odsila pas i stavila pamucno rastezljivo platno umjesto pasa Bilo je krajnje vrijeme da i ja pocnem nositi trudnicku odjecu
Vidim sinoc se dokasno sjedilo, imena se neka provlacila, i Malena i Enci imena su
Ima li ko neke prijedloge za zenska imena? MM i ja nikako da se odlucimo?
ne znam, vjeruj nisam ni pitala.... nije mi naumpalo....ko trudna zenzaboravna...
mi cemo aBd bebi dati ime Tahir
malena nama je to ime u užem izboru zbog jednog posebno lijepog razloga..ali eto prvi izlazite jos malo maleeenaaa
e žene ja sam jucer cijeli dan preplakala..bez nekog posebnog razloga pa mi se to baš i ne čini normalnim..suze frcaju, a povod ne postoji..baš hebeno jutros kao da nista nije bilo
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Sensia,meni Nes molim .. Ja se vec odavno setkam u helankama ili haljinicama,nosila sam uvijek preeeeuske pantole,tako da mi nakon prve 3 kg vise nisu mogle . Sinoc me uhvatila neka dosada i odlucim ih probati-stala bez problema mada nisam mogla zakopcati zbg stome ..
Gerberka sve je to normalno..Meni se desavalo da placem iz cista mira,pa kad me mm pita sta mi je meni bude smijesno jer placem bez razloga..Pa se onda smijem i placem u isto vrijeme ali bukvalno ...
Jelena jos 9 dana . Ima li tremice mila?
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Od jutros vise ne stanem tako lako u svoju odjecu (pantolice i suknjice) pa sam juce kod mame odnijela dvoje pantolica, mama odsila pas i stavila pamucno rastezljivo platno umjesto pasa Bilo je krajnje vrijeme da i ja pocnem nositi trudnicku odjecu
Vidim sinoc se dokasno sjedilo, imena se neka provlacila, i Malena i Enci imena su
Ima li ko neke prijedloge za zenska imena? MM i ja nikako da se odlucimo?
blago tebi pa je mama sredila hlace, ja muku mucim, broj je i dalje moj, ali pojas siri li se siri, tako da hodam "raskopcana" hihihhi, a sve trudnicke hlace nekakve ogromne, nema nekih za trudnice pocetnice:-)
mi jos ne znamo sta je, a zenska koja se meni svidjau su Ajša, Esma, Emina, Lamija.... ako ti se neko svidi, prepisi:-)
p.s. dugo vas citam, pomalo se javljam, a na pocetku trudnoce sam bila jako lose pa sam prestala pisati, sad je hB bolje....
blago tebi pa je mama sredila hlace, ja muku mucim, broj je i dalje moj, ali pojas siri li se siri, tako da hodam "raskopcana" hihihhi, a sve trudnicke hlace nekakve ogromne, nema nekih za trudnice pocetnice:-)
mi jos ne znamo sta je, a zenska koja se meni svidjau su Ajša, Esma, Emina, Lamija.... ako ti se neko svidi, prepisi:-)
p.s. dugo vas citam, pomalo se javljam, a na pocetku trudnoce sam bila jako lose pa sam prestala pisati, sad je hB bolje....
pozzz i hug svim stomama:-)
Hvala za prijedloge: imena su od ta cetiri jedno je moje drugo je sestra dala maleckoj a trece nosi moja bliska rodica , tako da mi se sva svidjaju ali ipak necu prepisivati od tebe
Stavi nam ticker da znamo u kojoj si sedmici pa da se skupa pratimo....... Super pa si bolje, bice to sve bolje i bolje.....a za stvari pokusaj nekad u waikiki, bude nekad 36 broj, ja sam jednom nasla jedne fine pantolice (iako su mi i one malkice velike)
hej ciciban hvala ti..ja mislila da sam skrenula s pameti, jer fakat se nisam mogla zaustaviti .. uh, vazno je da je iza mene
ja imam prekrasnih ljetnih trudnickih hlaca..guma mi vec moze na stomu ali su mi u nogama siroke pa ih kontam suziti, jer su baš ljetne i jedino na toplom vremenu iskoristive..dobila 8 komada , ne znam koje su bolje..al ne znam nikog u zenici da mi ih suzi..pa se moram raspittati.
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
15+1 , jos ne znamo je li ili (mada ja jedva cekam da saznam, a pregled nam tek za 3 sedmice), ali vec imena smisljamo :-) ako bude , lako cemo se dogovoriti, ali za se nikako ne slazemo hihihii ici cu ovih dana na pijacu, cula sam da se tamo moze naci povoljno tih sirih hlaca i tunika jer mi je to sad dovoljno, obzirom da se samo malo stomo rasirio, konfekcijski broj je srecom jos isti.... :-)
pauza stariji ste od nas nekoliko dana, a i nama je pregled za tri sedmice
hehe, ovo je po ZM, a ja mislim da je dan D bio tacno 4 dana kasnije, jer mi je ciklus malo duzi.... sto znaci da smo mozda vrsnjaci "bukvalno":-) nisam upratila, je li vi vec znate sta je??
dan zenske jucer mi je beba skakala cijeli dan...stomak kao valovi....sve sam se pitala da li je sve uredu, do sada nikad nije bas cijeli dan lupkala..mozda je poceo pravi sizzzzzz....
hehe, ovo je po ZM, a ja mislim da je dan D bio tacno 4 dana kasnije, jer mi je ciklus malo duzi.... sto znaci da smo mozda vrsnjaci "bukvalno":-) nisam upratila, je li vi vec znate sta je??
ne znamo još..hehe
ja necu pitati vec ako kaze, ti?
e bas nam je dlago da imamo djuga ili djugalicu, ovi su strariji od nas pa nas stalno ušutkavaju
mea bravo!!! super za ples
dan zenske jucer mi je beba skakala cijeli dan...stomak kao valovi....sve sam se pitala da li je sve uredu, do sada nikad nije bas cijeli dan lupkala..mozda je poceo pravi sizzzzzz....
hehehe neka neka vrijeme je da krene siz uh jos 5,5 sati a meni vec dosta