|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  925 926 [927] 928 929   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
2.8.2011 19:40:18   
zumbulcica
Ah sto vas ima mashallahuser posted image .Vidi i Palacinka tu,izgleda je Mahdica pravo miran,mashallah.
Ja danas bila na prvi CTG i prvi put mi radili ginekoloski nakon ihahaaaj....katastrofa,boli li svaku toliko ili sam se ja ,,stisla,, istraumirala doktoricu vristanjemuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 23151
2.8.2011 19:41:15   
malena27 RR
star na fb-u je li imas i musko i zensko ime u profilu+prezime?
da te dodam u prijatelje? user posted image

i mi smo zajedno gledali mlijecnu stazu, moj veliki hasim je prokomentariso: vidio sam ih dosta, ali sto se veceras nagledah sisa user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 23152
2.8.2011 19:42:00   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

hej zene, ja ziva, zdravauser posted image malo krsta hvataju, ali prodje kad legnem...dobro je...
vidim neko je pitao sta znaci t shape? to znaci da je takvog oblika unutarnje usce i da nije otvoreno

JA SAM PITALA hvalauser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 23153
2.8.2011 19:42:40   
star
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

i mi smo zajedno gledali mlijecnu stazu, moj veliki hasim je prokomentariso: vidio sam ih dosta, ali sto se veceras nagledah sisa user posted image user posted image user posted image user posted image

jest jest hajd salji zahtjev user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 23154
2.8.2011 19:43:22   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: zumbulcica
Ja danas bila na prvi CTG i prvi put mi radili ginekoloski nakon ihahaaaj....katastrofa,boli li svaku toliko ili sam se ja ,,stisla,, istraumirala doktoricu vristanjemuser posted image

i kod mene je bila ista reakcija, nije mi mogla staviti ekarter u rodnicu da vidi grlic... pregledala me samo prstima...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 23155
2.8.2011 19:43:58   
Mirkica

eee dje si ti draga trudnice :))) jesi li mi uzbudjena jos malo i eto tebi tvog bebca :)))) neka hvala Bogu , neka ti Allah olaksa ovaj mjesec i da ti ucini porod sto laksim i boljim , da tvoja bebica bude ziva i zdrava eto ako nestignem pistai vise da znas da mislim na tebe .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 23156
2.8.2011 19:45:41   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

i kod mene je bila ista reakcija, nije mi mogla staviti ekarter u rodnicu da vidi grlic... pregledala me samo prstima...

Uh,sad mi lakseuser posted image user posted image ,nisam jedina.Ja se bas prepala kako cu se poroditi ako me samo od prstiju toliko boliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 23157
2.8.2011 19:48:46   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: Mirkica

eee dje si ti draga trudnice :))) jesi li mi uzbudjena jos malo i eto tebi tvog bebca :)))) neka hvala Bogu , neka ti Allah olaksa ovaj mjesec i da ti ucini porod sto laksim i boljim , da tvoja bebica bude ziva i zdrava eto ako nestignem pistai vise da znas da mislim na tebe .

Amin ilahi jaRabbi...dobro sam, uzbudjena jesam, treme ima, pozitivne naravno, ali bice aBd sve dobro... poljubi mi bebaca svog od nas dvoje a tebi veliki zagrljaj saljem....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 23158
2.8.2011 19:52:39   
malena27 RR
zumbulcica, meni je osjecaj bio kao da me neko silovo user posted image user posted image user posted image bas me boljelo....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 23159
2.8.2011 19:54:15   
pahuljica_25
Eh Babilon tu smo mi negdje biće veselo u oktobru-novembru aBd.A neznam koje pisao o problemima sa zatvorom i ja sam vam ista,nekad ide dobro a nekada ne,ali ja u zadnje vrijeme jedem svježe šljive i pravim kompot od suhih i odmah je lakše,također dobra je ona sensia od borovnice meni odmah pomogne....

Neposredna veza do poruke: 23160
2.8.2011 19:58:14   
zumbulcica

zumbulcica, meni je osjecaj bio kao da me neko silovo user posted image user posted image user posted image bas me boljelo....

user posted image user posted image user posted image valjda se nismo opustile,nemam pojma.

Odoh postavljati sto,eto iftara jos malouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23161
2.8.2011 20:07:38   
palachinken

I ovaj moj se nije mogao načuditi količini sisa u filmu. user posted image
Mi čekamo sveki sa iftarom, taman će i Mahdi na kupanje, vakat mu je da se budi, meni mlijeko (opet) prokvasilo na majicu.user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 23162
2.8.2011 20:12:15   
malena27 RR
user posted image user posted image user posted image ma neka gledaju, jedino im to i preostaje user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 23163
2.8.2011 20:26:58   
star

user posted image user posted image user posted image ma neka gledaju, jedino im to i preostaje user posted image user posted image user posted image user posted image

moj jadan zeljan ostao...i prije trudnoce i sad u 8.mj iste ostale  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slabo nadolaze user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23164
2.8.2011 20:34:06   
malena27 RR
kod mene iste, malcice se povecale ali se ne primjete od stomaka user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 23165
2.8.2011 21:06:43   
Bebica11
Pura je super ispala, ja se praaavo najela

e sad kontam smijem li se najest toliko pureuser posted image al koliko sam skontala nju su purasice(u koje sam se danas uclanilauser posted image ) i pravile da se najedu iliuser posted image user posted image user posted image

samo je malo tesko za mutiti pred kraj pa sam mm prepustila aktivno mucenjeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 23166
2.8.2011 22:05:40   
enči80

kad smo kod stolice ja je imam jedno pet puta na dan, haman da se cistim pred poroduser posted image  

Đe si kolegice,šta ima?
Ja nekad i po 6x odem user posted image user posted image user posted image

Palachinken vjeruj i ja jedva čekam veći nivo ,ako mi vjerujete kad se trbam okrnuti prilikom spavanja lakše mi ustati pa na drugu stranu nego ležeći se okrenuti.Nije ni zbog kilaže jr stvarno nisam dobila puno nego zbog beba,bune se jel' ih imalo prikočim.Pusa za malenoga i slatkoga Mahdija

Mis smo se konačno odlučili za imena za sve kombinacije:
* user posted image iuser posted image :Zejneb i Asja
*user posted image iuser posted image Ahmed i Asja
*user posted image iuser posted image Ahmed i Hamza

Ja na iftaru neplanski imala gosta,ali sreća pa imam 'gladne' oči pa sam više napravila nego što mi možemo pojesti

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 23167
2.8.2011 22:24:08   
Anoniman
Ako je tacno to da se cisti organizam, meni se onda cisti cijelu trudnocu user posted image , ja svaki dan minimalno tri puta idem u wc, a nekad i do 6-7 putauser posted image

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 23168
2.8.2011 23:19:05   
Hannica
IZVORNA PORUKA: enči80

kad smo kod stolice ja je imam jedno pet puta na dan, haman da se cistim pred poroduser posted image  

Đe si kolegice,šta ima?
Ja nekad i po 6x odem user posted image user posted image user posted image

Palachinken vjeruj i ja jedva čekam veći nivo ,ako mi vjerujete kad se trbam okrnuti prilikom spavanja lakše mi ustati pa na drugu stranu nego ležeći se okrenuti.Nije ni zbog kilaže jr stvarno nisam dobila puno nego zbog beba,bune se jel' ih imalo prikočim.Pusa za malenoga i slatkoga Mahdija

Mis smo se konačno odlučili za imena za sve kombinacije:
* user posted image iuser posted image :Zejneb i Asja
*user posted image iuser posted image Ahmed i Asja
*user posted image iuser posted image Ahmed i Hamza

Ja na iftaru neplanski imala gosta,ali sreća pa imam 'gladne' oči pa sam više napravila nego što mi možemo pojesti

Kombinacije su ti...user posted image ,mogao bi ih neko ukrasti.user posted image Ja jos nisam smislila ni jedno ime a kamoli kombinaciju.Nama je dotor vec tri puta rekao da se radi o user posted image i user posted image tako da cu odmah smisljati tu kombinaciju. Ja tek sad vidjela da si vec usla u deveti mjesec,jos malo i gotovo.user posted image A jel ti postis Boga ti? Ja htjela pitati doktora smijem li pa nisam da me ne gleda poprijeko.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 23169
3.8.2011 0:11:56   
enči80
Hvala Hanniceuser posted image .ma bujrum kome god se sviđauser posted image user posted image
Ne nažalost ne postim,tj.postila bih ja ali kad razmislim imam veću štetu nego sevap od toga pa nisam i jako mi je neobično.Pisala sam prije post da postim od svoje 11 godine.Moja sestra je prošle godin bila u 8.mjesecu trudnoće i postila je ali joj se pojavio manjak plodove vode pa je morala piti aspirine i iskreno ne želim rizikovati pogotovo što su dvije user posted image user posted image a ima vala i napostiti poslije.

Nećeš vjerovati kako mi je brzo prošlo,neko govori da mu sporo prolaze ovi posljednji dani tj.deveti a meni kao brzi vozuser posted image user posted image user posted image
Javim ti kako mi bude na porodu aBduser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 23170
3.8.2011 0:14:01   
enči80

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ako je tacno to da se cisti organizam, meni se onda cisti cijelu trudnocu user posted image , ja svaki dan minimalno tri puta idem u wc, a nekad i do 6-7 putauser posted image

Zato si ti i dobila samo 5kguser posted image user posted image user posted image
Ima li treme kod tebe.kako Ana,mazi li se još ili joj je dosadilouser posted image ?Jel' još ispadala iz krevetića?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23171
3.8.2011 0:28:28   
Anoniman
Enci dam ti ja Anu i spadne ti za koji dan 5kg user posted image ... Jednostavno je dijete neumorno, pogotovo sad kako joj baka dosla pa se tacno razmazila, nije vise izlijetala iz krevetca, ali maloprije sam je uhvatila u pokusaju user posted image , od onda mi non stop spava u vreci pa ne moze zakoraciti, kad ja veceras udjem u sobu ona otkopcala vrecu izbacila noge i zakoracila opet. Malo joj bilo jednom izgleda.

Ja evo sad zavrsila peglanje, mislila sam necu do zore, ali dodje sveki i donese i svoju peglu i dasku za peglanje pa obje peglale ko u veseraju pa na brzinu zavrsismo. Mm prije Ane zaspao i ona spava, tako da i ja lagano odoh u horizontalu jer sam sva šućmurasta nekakva. Ubi me ovaj pritisak dole na gospoJu u mene.

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 23172
3.8.2011 0:31:35   
animagical
jos ne spavate? ja i mm ko kokoske, iza iftara se povaljali i zaspaliuser posted image evo upravo progledali, smisljam sehur...nikako ne volim one kusure od ifara...
sta vi mahalate? enci jesmo to kolegice po haliuser posted image ne izlazim iz nje, pocela sam i preko noci po jednom makar obavljati posao...ko bebe...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 23173
3.8.2011 0:36:52   
drznica
user posted image jos budne? Ja malo uletila prije spavanja da vidim sta se desava. Sutra idem vaditi nalaze (krv,urin) pa aBd na pregled u petak...jedva cekam.
I kod mene stalni problemi sa stolicom i ovim prokletim hemoroidima...eh kad se porodim aBd pa kad odem na operaciju nek ih cupaju hahahah

pozzz svima

Neposredna veza do poruke: 23174
3.8.2011 0:52:44   
enči80

jos ne spavate? ja i mm ko kokoske, iza iftara se povaljali i zaspaliuser posted image evo upravo progledali, smisljam sehur...nikako ne volim one kusure od ifara...
sta vi mahalate? enci jesmo to kolegice po haliuser posted image ne izlazim iz nje, pocela sam i preko noci po jednom makar obavljati posao...ko bebe...

Aha,meni večeras bio djever na iftaru i vjeruj mi jedva sam nekako privela iftar kraju i odmah zaglavila u wc a mm se samo smije jer zna da dok jedem moram u wcuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kako si ti?Ima li ti još curkanja?
Mene ništa ne boli osim onog stalnog pritiska na gdju i rckanja kao da nožm dirašuser posted image ,ipak ću ja izgleda do terminauser posted image
user posted image

Drznice sačekaj kraj osmog i deveti,vidjet ćeš što se stolica uredi tj.preuredi.
Sretno sutra na vađnju nalazauser posted image

Jelo može Zdogovoreno,taman mi treba rekreacije poslije poroda,Iznajmljuješ li ti tu svoju sveki user posted image user posted image ?
JA MRZIM PEGLANJE A STALNO NEŠTO PEGLAM!!!

Kaže meni kćerkica od brata koja ima 6 godina i malo je buca:'Tetka, vidi i ja imam stomak i rodit ću bebeuser posted image user posted image ' a samo da napomenem da je dugo bila moja ljubimica pa vjerovatno i ona osjeti promijene a pogotovo u tome što se više ne igram sa njom jer ne smijemuser posted image Sjćam se kad bi se zaigraj da nas je moj brat smirivao,k'o da mi je 5 godina ja bi vrišti sa njomuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  925 926 [927] 928 929   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  925 926 [927] 928 929   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *