|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  941 942 [943] 944 945   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
5.8.2011 13:29:59   
Bebica11
zato mi je i Fe opalo, eto i proteina manjka...user posted image

al ja mlijeko super podnosim, mogu mlijeka puno da popijem i sve mlijecne proizvode podnosim super

ma kad ovako skontam bas sam jela nezdravo, jer vecinom sam jela pite, ponekad neko povrce, krompir,riza,i slatkisi tj sladoleda kutiju svako malouser posted image

nista s mesom i onda covjek se najede hljeba ili pite da bi se najeo i nabije kguser posted image

al da vam priznam, ja se drzim ove dijete osim s hljebom, moram pojesti malo hljeba inace jedem po cio danuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 23551
5.8.2011 13:30:37   
ciciban26
Ni ja ne mogu meso user posted image . Doduse nisam ga ni prije user posted image nesto puno jela,sad samo mogu ribu i jedva nekad piletinu..crveno ni slucajno,cak ni cevape user posted image
Ali meni su nalazi hB dobri,vazda su mi krv hvalili user posted image user posted image user posted image

Joj zene drzite mi fige za pregled,hvata me trema,jeste da je tek u 18 h.. Odoh sredjivati donji sprat i malo se lickati user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 23552
5.8.2011 13:33:22   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Ni ja ne mogu meso user posted image . Doduse nisam ga ni prije user posted image nesto puno jela,sad samo mogu ribu i jedva nekad piletinu..crveno ni slucajno,cak ni cevape user posted image
Ali meni su nalazi hB dobri,vazda su mi krv hvalili user posted image user posted image user posted image

Joj zene drzite mi fige za pregled,hvata me trema,jeste da je tek u 18 h.. Odoh sredjivati donji sprat i malo se lickati user posted image user posted image

meni je urea niza jer nisam jela proteina dovoljno valjdauser posted image

jela sam i gljive ponekad al ocito je sve to nedovoljno

sretno na pregleduuser posted image , ja sam jucer vec imala malo problema sa sredjivanjem donjeg spratauser posted image user posted image od stomaka, poceo je da raste hBuser posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 23553
5.8.2011 13:35:04   
sanela.asja
Sanela, draga, sve zaboravim pitat kako je sad tm i malo ohani s kucnim poslovima..

Hvala Gift sto pitas ma lose skroz ima jake bolove pa je nervozan hoda tamo amo po kuci,znoji se nemoze da se smiri,danas je izasao malo napolje s prijateljem,pa sam ja uzela malo da sredim kucu sta cu moram al sve ja to polakouser posted image na tenaneuser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 23554
5.8.2011 13:40:26   
Semica
Bebice...ja meso jedem svake sedmice 2 puta i opet mi je krv uzas....tako da...nemoj se sikirati zbog tog...ako ti ne godi meso-nemoj ga ni jesti...ima i dr.nacina da se popravi krv...user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 23555
5.8.2011 13:47:38   
Gift

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Sanela, draga, sve zaboravim pitat kako je sad tm i malo ohani s kucnim poslovima..

Hvala Gift sto pitas ma lose skroz ima jake bolove pa je nervozan hoda tamo amo po kuci,znoji se nemoze da se smiri,danas je izasao malo napolje s prijateljem,pa sam ja uzela malo da sredim kucu sta cu moram al sve ja to polakouser posted image na tenaneuser posted image

bas mi je zao...ne mogu ni zamislit kako ti je i oko njega i curice, pa reko makar pusti kucu...nadam se da ce bit bolje...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 23556
5.8.2011 13:51:07   
ladyblue RR
drage trudnice, sad sam išla u DM na Koreju i našla super prodavnicu dječije opreme. hrvatski Adax je otvorio predstavništvo tamo. imaju extra opremu, krevetiće, kolica, AS, posteljine, kompletne dječije sobe. super prodavnica a kako ste vi sve u fazi traženja stvari za bebe (u istoj sam i sama nedavno bila) tamo možda nešto pronađete.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 23557
5.8.2011 13:54:05   
Anoniman
Joj jedva vas procitah, ja bila u skitnji pa dok sam dosla, na brzinu napravila curi rucak, nahranila je i u krevet. Prepjesacili smo dobrih 7-8km i pala sam sa nogu. Ja i dalje imam konstantan bol po dnu ledja i stomaka ali nista strasno. nece bebi jos, jer bez obzira sto sam toliko otvorena bebi se jos nije spustio, tako da nema bojazni da ce mamu iznenaditi user posted image

Vidim tema kolica... Mi smo kupili graco i pokajali se samo tako, raspala se posle par mjeseci koristenja, onda zauzimaju dosta mjesta u gepeku, pola gepeka od karavana zauzmu, a u clia ne mogu stati. Onda korpa njihova, AS je jako mala, pise do 13 kg mi smo je sa 8kg zamijenili, dosta je uska. Tako da smo mi posle toga kupili chicco multiway i ja sam prezadovoljna bas, sklapaju se kao kisobran kolica, tockovi im se mogu skidati i bas malo prostora zauzmu. da i ako se odlucite za graco moj savjet ne skidajte kad perete platno i ako pise da se sve skida i na sarafe je... toliko su im slabi navoji da je meni posle jednog skidanja pola sarafa poispadalo i ako su bili dobro pricvrsceni, vec ako ste u mogucnosti cijela u kadu i ribacu cetku u rukeuser posted image

(odgovor članu Gift)
  Neposredna veza do poruke: 23558
5.8.2011 14:07:46   
vila_7
potpisujem Jelenu - imam GRACO MIRAGE i uzas za odrzavanje - ti sarafi pa ih na kraju nisam ni skinula jer sam vidjela da su losi, nego kod svekrve u dvoriste i ribala, AS meni nije losa mada jest knap sad bebi koja ima oko 9 kg. I da...zauzimaju uzas prostora!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23559
5.8.2011 14:08:32   
Gift
e pa ja sad vise nista ne znamuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23560
5.8.2011 14:09:08   
mea29
ja ne mogu diskutovati na temu o kolicima jer sam svoja dobila, lijepa su i kvalitetna ali stvarno ogroooomna....ali  za pocetak svakako necu ici sama u skitnju...tako da ce mi uvijek neko pomagati...a kad bebi malo stasa mozda kupim neka obicna koja ce biti prakticnija za duuuge setnje user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23561
5.8.2011 14:13:29   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Gift

Gift evo ova, samo se mislimo da uzmemo bez te nosiljke

user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 23562
5.8.2011 14:14:16   
Gift
ja vagam Chicco enyoj fun ili Graco Ultima...razlika u cijeni pofina al ako ce mi se graco raspastuser posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 23563
5.8.2011 14:16:12   
mea29
sensia kako su ti jepa kolica...

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 23564
5.8.2011 14:16:15   
Gift
Sensia to su ta...user posted image
user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 23565
5.8.2011 14:18:48   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

sensia kako su ti jepa kolica...

Faja al ne znam hocemo li roza, ipak su preskupa a mislili smo da se obezbjedimo ako Bog da i za drugo i trece dijete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ima izbor nekoliko boja neutralnih zelena, siva,.....

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 23566
5.8.2011 14:20:24   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: Gift

Gift evo ova, samo se mislimo da uzmemo bez te nosiljke

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali ako hocete i za sljedece bebice,ja bih zelena

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 23567
5.8.2011 14:26:00   
Sensia
Pa bice nesto u neutralnoj varijanti za druge bebare ako Bog da user posted image , imaju i neka kao tirkizna meni su preslatka iako mm kaze kako ces curicu voziti u plavom user posted image

jel de da se ova nosiljka ne isplati bas? user posted image  a kolica jefitnija 150 KM bez nje?user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 23568
5.8.2011 14:26:00   
Anoniman
Sensia moj predlog od srca neutralna boja, kod mene su teget sa diksretnom rozom linijom, ali iskreno ne kupuju mi se druga jer su ova u extra stanju, jeste glupo djecak u takvim kolicima, ali mi i zao da ova zanemarim jer su ocuvana i neiskoristena.

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 23569
5.8.2011 14:26:29   
babilon
IZVORNA PORUKA: ladyblue

drage trudnice, sad sam išla u DM na Koreju i našla super prodavnicu dječije opreme. hrvatski Adax je otvorio predstavništvo tamo. imaju extra opremu, krevetiće, kolica, AS, posteljine, kompletne dječije sobe. super prodavnica a kako ste vi sve u fazi traženja stvari za bebe (u istoj sam i sama nedavno bila) tamo možda nešto pronađete.

pitanjce, je li unutar Koreae ili u blizini zgrade? Kontam danas otici posilje posla ;D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 23570
5.8.2011 14:28:30   
Sensia
Definitvno ce biti neutralna boja, jer ako covjek vec toliko plati a ne stigne "iznosati" onda je bolje ostaviti opciju da se mogu koristiti i za drugo, trece, cetvrto dijete....

Meni bi bilo super kad bi bila neka bez boja al cini mi se da ovja model nema ......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23571
5.8.2011 14:29:31   
Sensia
IZVORNA PORUKA: babilon

IZVORNA PORUKA: ladyblue

pitanjce, je li unutar Koreae ili u blizini zgrade? Kontam danas otici posilje posla ;D

Babilonko unutra je radnja i nemoj slucajno da zapikiras krevetac i posteljinu lavić user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 23572
5.8.2011 14:29:36   
vila_7

Pa bice nesto u neutralnoj varijanti za druge bebare ako Bog da user posted image , imaju i neka kao tirkizna meni su preslatka iako mm kaze kako ces curicu voziti u plavom user posted image

jel de da se ova nosiljka ne isplati bas? user posted image  a kolica jefitnija 150 KM bez nje?user posted image

moja su tirkizna a curica je i vjeruj kad stavis rozu dekicu bas su za curice, a kad stavis plavu kao da su za decka,znaci meni je bas tirkizna neutralna. A nosiljku ja nisam kupovala nego posudila obicnu, i koristila samo 2 puta - na prvi pregled i vakcinu. Tako da ja mislim da se ne isplati.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 23573
5.8.2011 14:31:32   
Sensia
IZVORNA PORUKA: helena_7

moja su tirkizna a curica je i vjeruj kad stavis rozu dekicu bas su za curice, a kad stavis plavu kao da su za decka,znaci meni je bas tirkizna neutralna. A nosiljku ja nisam kupovala nego posudila obicnu, i koristila samo 2 puta - na prvi pregled i vakcinu. Tako da ja mislim da se ne isplati.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  svidja mi se kombinacija,
ma i ja mislim da kupim onu platnenu obicnu, isplativije je a ne dodje skupo

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 23574
5.8.2011 14:33:57   
babilon
Cula sam da se dosta ljudi zali na ta Mirage od Graco. Hafifna, ali sam za ovu ultima opciju cula samo pozitivne komentare. Ja sam se odlucila, vala sad ne mijenjala ;)))) ne merem opet gledati, a coj'k mi nogama ne udara u sipku ;))). Idemo se sad baciti na krevetac i to... Bila sam na pofalicima u onoj radnjici maloj pored sentade, preselili se tamo iz skenderije, imaju svega stvrno... a i izbor kreveta isto je velik... Nasli smo kd njih jedan bijeli, jednostavan, sladak ko med... 150KM sa madracem iyadje 220KM, mislim da je cijena ok, stranse spustaju i madrac se podize tako da ;D ;D ;D ja sam happy!

Jos ovaj Adax da obletim da vidim sta ima tu, lahko se meni predomisliti za nesto sto nisam cvrsto odlucila ;))) tipa krevet :))) i sve ostalo, da se ne lazemo ;)))user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 23575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  941 942 [943] 944 945   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  941 942 [943] 944 945   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *