Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ehhh stiker prebacio u 7 mjesec,hvala Allahu Brzo ovo prolazi....Eh ja danas kupila kolica bubu swift sa sjedalicom u turbo limachu,nisu puno skupa a jako su lijepa i jednostavna za sklapanje i rasklapanje.Sjedalica može da se koristi sve dok beba ne bude imala više od 13kg.Evo slika:
Silver ti si bas poranila, ja jos nisam nista gledala, bacila sam samo povrsno neki dan pogled na krevetac jedan u Amku, Mojmilo...a s obzirom da je prvo unuce aBd i jednim i drugim ja mislim da cu sve dobiti od njih. Ne bih da im cejf kvarim, ionako nemam iskustva ni sta mi treba ni sta je dobro pa mi svejedno:) samo da mi je ova pisulja zdrava i ziva aBd
a od mm roditelji vec planiraju u svojoj kuci preurediti jednu sobu u djeciju i gledali su stvari , haj im kvari gust, zao mi a to ce ionako biti tamo u njihovoj kuci a garant ce me i ovdje zatrpavati sa stvarima aBd, a i moji isto tako
neki dan mama se zali da joj je monotono i da joj fali unuce
Hannice, vidim da si iz Zenice, ja sam gledala na internetu u shooping centru dzananovic u Zenici, imaju kolica 2u1 graco i brevi ja sam u sa nasla, isti im je dobavljac tako da su puno prakticnija i jeftinija nego u chiccu, ovdje su oko 432km, dok su chicco 1300, sretno u potrazi !!
Silver ti si bas poranila, ja jos nisam nista gledala, bacila sam samo povrsno neki dan pogled na krevetac jedan u Amku, Mojmilo...a s obzirom da je prvo unuce aBd i jednim i drugim ja mislim da cu sve dobiti od njih. Ne bih da im cejf kvarim, ionako nemam iskustva ni sta mi treba ni sta je dobro pa mi svejedno:) samo da mi je ova pisulja zdrava i ziva aBd
a od mm roditelji vec planiraju u svojoj kuci preurediti jednu sobu u djeciju i gledali su stvari , haj im kvari gust, zao mi a to ce ionako biti tamo u njihovoj kuci a garant ce me i ovdje zatrpavati sa stvarima aBd, a i moji isto tako
pahuljice cestitke na 7.mjesecu
Ma ja gledam stvari jer mi je toliki cejff uzivam...nisam jos ni jednu benkicu ili bodi uzela ali uzivam da gledam...gledala sam i prije trudnoce...
ovo boldirano - ISTO i kod mene cak i za sobicu, kod mame...kaze hoce on da ima kad joj unuk dodje...a i aBd sva ostala unucad...
Ma ja gledam stvari jer mi je toliki cejff uzivam...nisam jos ni jednu benkicu ili bodi uzela ali uzivam da gledam...gledala sam i prije trudnoce...
ovo boldirano - ISTO i kod mene cak i za sobicu, kod mame...kaze hoce on da ima kad joj unuk dodje...a i aBd sva ostala unucad...
sto nisi, uzmi slobodno ih kad sam ja pocela kupovati....
sto nisi, uzmi slobodno ih kad sam ja pocela kupovati....
ihh ali zato je seka pocela ima dva mjeseca...i to od svojih nekih studentskih dzeparaca, carapice, kapice, bodice...onu radosnicu iz TL, dvije igrackice...ja samo gleda i kazem gdje sam vidjela nesto fino... ali aBd mislim uskoro poceti...normalno necu krevetac vec kupiti ili kolica ali sitnice hocu...ja nemogu vise da cekam
Ma ja kontam zena negdje na izletu, iako doduse skinuli su joj onaj serklaz.... ne znam sta mi je pravim slatko a ne jedem ga nemam mira, samo bi neke fizicke poslove radila. je li to neka faza Animagical? hoce li me proci dzaba noge trosim
stvarno sta li je sa enci?? sensia, sta si se ti uhvatila kolaca?
aaa gdje ces tetku studenticu koristiti hajde mama, trosi lovu, kupuj nesto
trenutno su u toj fazi, sve bi svako od njih dao samo da da djetetu ime, kaze buraz...ja bi dao cijelu stipendiju samo da mu ja dam ime a otac je rekao da se dzaba nesikiraju on ce svakako dati ime...kao o tome nema vise rasprave... malo su siznuli..ovo im je prvo unuce...
Ma ja kontam zena negdje na izletu, iako doduse skinuli su joj onaj serklaz.... ne znam sta mi je pravim slatko a ne jedem ga nemam mira, samo bi neke fizicke poslove radila. je li to neka faza Animagical? hoce li me proci dzaba noge trosim
hahah sve ce te proci kad se rasklopis ja jedva gegam evo...ali dzaba hormoni su cudo, evo npr nikad mi kuca nije bila cistija, a ja teza...i jos pravim iftar, sehur, perem prozore, ribam kupatilo... odoh smisljati kakav kolac, jer iftar vec imam spreman...mozda neke ledene kocke...hajd daj odeju, vidim i ti si se raskuhala pravo
silver, ima ipak biras ti meni kad stanu predlagati imena, ja samo kazem a ko ce ga ono roditi... mm i ja smo se slozili oko imena,a imamo i ime za curicu, za svaki slucaj
hahah sve ce te proci kad se rasklopis ja jedva gegam evo...ali dzaba hormoni su cudo, evo npr nikad mi kuca nije bila cistija, a ja teza...i jos pravim iftar, sehur, perem prozore, ribam kupatilo... odoh smisljati kakav kolac, jer iftar vec imam spreman...mozda neke ledene kocke...hajd daj odeju, vidim i ti si se raskuhala pravo
pa napravi paluzu od borovnica, malina ili kupina. to ti je onako sad za ovu sparinu extra
Ja Anu smjestila u krevet, jos samo da zaspe jer to je postalo misaona imenica... moje dijete je zadnjih dana nepodnosljivo, ali samo kad sam ja u blizini, cim mene nema ona med i mlijeko. Cijeli dan vristi, histerise, baca se, ujeda, cupa, samara itd. Cim uhorizontali odoh praviti onaj kolac cudo od cokolade, a napravila sam vec sladoled tortu :))
stvarno sta li je sa enci?? sensia, sta si se ti uhvatila kolaca?
aaa gdje ces tetku studenticu koristiti hajde mama, trosi lovu, kupuj nesto
trenutno su u toj fazi, sve bi svako od njih dao samo da da djetetu ime, kaze buraz...ja bi dao cijelu stipendiju samo da mu ja dam ime a otac je rekao da se dzaba nesikiraju on ce svakako dati ime...kao o tome nema vise rasprave... malo su siznuli..ovo im je prvo unuce...
I kod mene je ista situacija..samo sto je moj stari "potrefio"zensko ime koje je u favoritima pa ce ispasti da sam ga poslusala