|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  952 953 [954] 955 956   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.8.2011 17:31:10   
Skvo RR
Ma...imala sam je...ali mi nije plaho pomagala..za ove moje migrene...meni treba drogaaaaaaa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 23826
7.8.2011 17:33:10   
pahuljica_25
Ehhh  stiker prebacio u 7 mjesec,hvala Allahuuser posted image user posted image user posted image Brzo ovo prolazi....Eh ja danas kupila kolica bubu swift sa sjedalicom u turbo limachu,nisu puno skupa a jako su lijepa i jednostavna za sklapanje i rasklapanje.Sjedalica može da se koristi sve dok beba ne bude imala više od 13kg.Evo slika:

http://img.magma-apps.com/large/50600802.jpg

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 23827
7.8.2011 17:33:52   
animagical
bas su superuser posted image   i cestitke na sedmomuser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 7.8.2011 17:34:10 >

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 23828
7.8.2011 17:34:59   
Silver
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

I ja sam isti dojam imala....samo me tete u radnji nisu dojmile...izgubljene su....kao da mene neko postavi da prodajem nano opremu.

Ova danas sto je bila kaze da ona nezna ( sta god sam je pitala) ali je i rekla da je ona tek dva dana tu...valjda dok se i osoblje malo usteli!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 23829
7.8.2011 17:35:21   
pahuljica_25
ehh zaboravih i sjedalicu pokazatiuser posted image Ona se fino uklopi na kolica dok je bebi mala.
Evo:
http://img.magma-apps.com/large/50601101.jpg

Neposredna veza do poruke: 23830
7.8.2011 17:37:35   
pahuljica_25
Hvala animagical...user posted image

Neposredna veza do poruke: 23831
7.8.2011 17:37:52   
Skvo RR
Bas su lijepa pahuljice.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 23832
7.8.2011 17:38:57   
Silver
Pahuljice i ja sam ova gledala, mada je meni rano, ali moze se gledati ...user posted image  Meni su pravo lijepa...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 23833
7.8.2011 18:04:04   
Bebica11
Silver ti si bas poranila, ja jos nisam nista gledala, bacila sam samo povrsno neki dan pogled na krevetac jedan u Amku, Mojmilo...a s obzirom da je prvo unuce aBd i jednim i drugim ja mislim da cu sve dobiti od njih. Ne bih da im cejf kvarim, ionako nemam iskustva ni sta mi treba ni sta je dobro pa mi svejedno:) samo da mi je ova pisulja zdrava i ziva aBd

a od mm roditelji vec planiraju u svojoj kuci preurediti jednu sobu u djeciju i gledali su stvariuser posted image , haj im kvari gust, zao miuser posted image a to ce ionako biti tamo u njihovoj kuci a garant ce me i ovdje zatrpavati sa stvarima aBd, a i moji isto tako

neki dan mama se zali da joj je monotono i da joj fali unuceuser posted image

pahuljice cestitke na 7.mjesecuuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 23834
7.8.2011 18:07:14   
bebix
Hannice, vidim da si iz Zenice, ja sam gledala na internetu u shooping centru dzananovic u Zenici, imaju kolica 2u1 graco i brevi ja sam u sa nasla, isti im je dobavljac tako da su puno prakticnija i jeftinija nego u chiccu, ovdje su oko 432km, dok su chicco 1300, sretno u potrazi !! user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 23835
7.8.2011 18:09:00   
Silver
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Silver ti si bas poranila, ja jos nisam nista gledala, bacila sam samo povrsno neki dan pogled na krevetac jedan u Amku, Mojmilo...a s obzirom da je prvo unuce aBd i jednim i drugim ja mislim da cu sve dobiti od njih. Ne bih da im cejf kvarim, ionako nemam iskustva ni sta mi treba ni sta je dobro pa mi svejedno:) samo da mi je ova pisulja zdrava i ziva aBd

a od mm roditelji vec planiraju u svojoj kuci preurediti jednu sobu u djeciju i gledali su stvariuser posted image , haj im kvari gust, zao miuser posted image a to ce ionako biti tamo u njihovoj kuci a garant ce me i ovdje zatrpavati sa stvarima aBd, a i moji isto tako

Ma ja gledam stvari jer mi je toliki cejff uzivam...nisam jos ni jednu benkicu ili bodi uzela ali uzivam da gledam...gledala sam i prije trudnoce...user posted image

ovo boldirano - ISTO i kod mene cak i za sobicu, kod mame...kaze hoce on da ima kad joj unuk dodje...a i aBd sva ostala unucad...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 23836
7.8.2011 18:15:21   
animagical
IZVORNA PORUKA: Silver

Ma ja gledam stvari jer mi je toliki cejff uzivam...nisam jos ni jednu benkicu ili bodi uzela ali uzivam da gledam...gledala sam i prije trudnoce...user posted image

ovo boldirano - ISTO i kod mene cak i za sobicu, kod mame...kaze hoce on da ima kad joj unuk dodje...a i aBd sva ostala unucad...

sto nisi, uzmi slobodnouser posted image ih kad sam ja pocela kupovati....

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 23837
7.8.2011 18:26:02   
Sensia
gdje ste zenice,

vidim sve ste 2u1 user posted image  samo se enci ne javlja.....

ja evo pravim sirup od kupina proslogodisnjih iz zamrzivaca pa me sve potkocilo, nije ovo vise za mene.... a ne znam ni sta mi je sta sam se nadigla user posted image user posted image user posted image user posted image

uh

Neposredna veza do poruke: 23838
7.8.2011 18:28:42   
Silver
IZVORNA PORUKA: animagical

sto nisi, uzmi slobodnouser posted image ih kad sam ja pocela kupovati....

ihh ali zato je seka pocela ima dva mjeseca...i to od svojih nekih studentskih dzeparaca, carapice, kapice, bodice...onu radosnicu iz TL, dvije igrackice...ja samo gleda i kazem gdje sam vidjela nesto fino...user posted image  ali aBd mislim uskoro  poceti...normalno necu krevetac vec kupiti ili kolica ali sitnice hocu...ja nemogu vise da cekam user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 23839
7.8.2011 18:47:04   
animagical
stvarno sta li je sa enci?? sensia, sta si se ti uhvatila kolaca?

aaa gdje ces tetku studenticu koristitiuser posted image hajde mama, trosi lovu, kupuj nestouser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 7.8.2011 18:48:05 >

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 23840
7.8.2011 18:49:36   
Sensia

aaa gdje ces tetku studenticu koristitiuser posted image hajde mama, trosi lovu, kupuj nestouser posted image

Ma ja kontam zena negdje na izletu, iako doduse skinuli su joj onaj serklaz.... ne znam sta mi je pravim slatko a ne jedem ga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nemam mira, samo bi neke fizicke poslove radila. je li to neka faza Animagical? user posted image  hoce li me proci dzaba noge trosim

Neposredna veza do poruke: 23841
7.8.2011 18:58:37   
Silver

trenutno su u toj fazi, sve bi svako od njih dao samo da da djetetu ime, kaze buraz...ja bi dao cijelu stipendiju samo da mu ja dam ime user posted image  a otac je rekao da se dzaba nesikiraju on ce svakako dati ime...kao o tome nema vise rasprave...user posted image  malo su siznuli..ovo im je prvo unuce...

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 23842
7.8.2011 19:06:23   
animagical
IZVORNA PORUKA: Sensia

Ma ja kontam zena negdje na izletu, iako doduse skinuli su joj onaj serklaz.... ne znam sta mi je pravim slatko a ne jedem ga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nemam mira, samo bi neke fizicke poslove radila. je li to neka faza Animagical? user posted image  hoce li me proci dzaba noge trosim

hahah sve ce te proci kad se rasklopisuser posted image ja jedva gegam evo...ali dzaba hormoni su cudo, evo npr nikad mi kuca nije bila cistija, a ja teza...i jos pravim iftar, sehur, perem prozore, ribam kupatilo... odoh smisljati kakav kolac, jer iftar vec imam spreman...mozda neke ledene kocke...hajd daj odeju, vidim i ti si se raskuhala pravouser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 23843
7.8.2011 19:07:39   
animagical
silver, ima ipak biras tiuser posted image meni kad stanu predlagati imena, ja samo kazem a ko ce ga ono roditi... mm i ja smo se slozili oko imena,a imamo i ime za curicu, za svaki slucaj

Neposredna veza do poruke: 23844
7.8.2011 19:17:42   
Sensia
hahah sve ce te proci kad se rasklopis ja jedva gegam evo...ali dzaba hormoni su cudo, evo npr nikad mi kuca nije bila cistija, a ja teza...i jos pravim iftar, sehur, perem prozore, ribam kupatilo... odoh smisljati kakav kolac, jer iftar vec imam spreman...mozda neke ledene kocke...hajd daj odeju, vidim i ti si se raskuhala pravo

pa napravi paluzu od borovnica, malina ili kupina. to ti je onako sad za ovu sparinu extra

Neposredna veza do poruke: 23845
7.8.2011 19:31:42   
animagical
ih dok ti napomenes ja vec umutila jaja za ledene kockeuser posted image a vala i jedu mi se onako iz frizidera...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 23846
7.8.2011 20:48:04   
Anoniman
Ja Anu smjestila u krevet, jos samo da zaspe jer to je postalo misaona imenica... moje dijete je zadnjih dana nepodnosljivo, ali samo kad sam ja u blizini, cim mene nema ona med i mlijeko. Cijeli dan vristi, histerise, baca se, ujeda, cupa, samara itd. Cim uhorizontali odoh praviti onaj kolac cudo od cokolade, a napravila sam vec sladoled tortu  :))

Neposredna veza do poruke: 23847
7.8.2011 20:55:54   
Bebica11

trenutno su u toj fazi, sve bi svako od njih dao samo da da djetetu ime, kaze buraz...ja bi dao cijelu stipendiju samo da mu ja dam ime user posted image  a otac je rekao da se dzaba nesikiraju on ce svakako dati ime...kao o tome nema vise rasprave...user posted image  malo su siznuli..ovo im je prvo unuce...

I kod mene je ista situacija..samo sto je moj stari "potrefio"zensko ime koje je u favoritimauser posted image pa ce ispasti da sam ga poslusalauser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 23848
7.8.2011 21:48:07   
animagical
da se pohvalim, ledene kocke ispale predobre, koga zanima po ovom su receptu-ja jednostavniji nisam nasla,samo sam umjesto kakao stavila kras expres

http://www.coolinarika.com/recept/ledene-kocke-moje-tetke/

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 23849
7.8.2011 22:25:58   
Hannica

da se pohvalim, ledene kocke ispale predobre, koga zanima po ovom su receptu-ja jednostavniji nisam nasla,samo sam umjesto kakao stavila kras expres

http://www.coolinarika.com/recept/ledene-kocke-moje-tetke/

Ja uvjek pravim ledene kocke po ovom receptu,odlicne su.Mozda ovih dana napravim,nisam odavno,mozda godinu dana.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 23850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  952 953 [954] 955 956   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  952 953 [954] 955 956   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *