|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  987 988 [989] 990 991   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
12.8.2011 13:37:36   
Semica
Hello zene moje najdraze...nisam vam juce pisala-cijeli dan imala goste (jedni odu,drugi dodju user posted image UZAS!!!)

Posto nisam citala sta ste pisale...stvarno nemam vremena,zamolila bih neku da mi ukratko napise ako se sta novo desilo...Je li se nekaaa zenica porodila...???

Cestitke svim zenicama kojima se treba nesto cestitati!!!

Nama je danas punih 36 sedmica !!! user posted image user posted image user posted image

Ugodan ostatak dana vam zelim drage mojeeee bebeljuce user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24701
12.8.2011 13:41:06   
Sonja
uh ima ih i sto mogu i vise od napisanog hahahahahh
ja jedem ko luda..bas sam stalno gladna

danas isla da ovjerim knjizicu i ovjere mi samo na 1 mj.user posted image bas su bezobrazni..al sigurno Biro nije vise uplatiouser posted image
pa onda isla na Biro da se javim..sreca pa mi je sve blizu

ja sam vam ok.(ako koga zanima)user posted image nesto se jedva gegam ali idemuser posted image
tibo raste bas brzinom..
u ponedjeljak idem na UZVuser posted image jedva cekam..i nadam se da ce onaj femur sad biti okuser posted image

pusaaa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24702
12.8.2011 13:42:11   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Bebica11

evo malo o ishrani u trudnoci

Svakodnevno treba uzeti:
• 1/2 litre mlijeka (ili adekvatnu količinu
jogurta, sira i sl.)
• 1#2 jaja
• 2 obroka bogata bjelančevinama; meso,
riba, sir i dr.
• 2 obroka povrća (najbolje zeleno lisnato
povrće)
• 4 obroka žitarica (kruh, najbolje od
žitarica s ljuskom) riža i dr.
• limun, naranču ili drugo voće bogato
vitaminom C
• 3 obroka masnoće (jedna mala žličica
margarina, majoneze ili sl.)

ja se trebam onda dobro zabirnuti, jer ne unosim ni polovinu ovoga user posted image  pogotovo ovo posljednje, masno ne mogu smisliti

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 24703
12.8.2011 13:42:19   
mea29
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Ako bi samo ovo jela moze jer znas kako se brzo gladni kad se izbace pite, peciva i obroci bogati masnocama, ja sada cesce jedem i cak sam se bojala da ne bude kontraefekat a smrsala 1kg

i to sto kazes...ja bi se vjerovatno mnogo zdravije i bogatije hranila da sam kuci,bogatije u smislu vitaminima i sl...jer na poslu nemam mnogo izbora, jedino da kuham sebi pa da nosim povrce a nemam ja to gdje jesti kao covjek na poslu, kad dodjem kuci isto zurim da skuham pa pocesto i ne bude sve bas bas zdravo jer leti tamo, leti ovamo nista ne mogu stici, ubacim voce u kljun i tako prolaze dani...iskreno nisam ni ja zadovoljna svojom ishranom u trudnoci ali jos tri sedmice ove frke i onda na odmor do poroda pa cu malo vise pripaziti...

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 24704
12.8.2011 13:44:32   
mea29
IZVORNA PORUKA: Semica

Je li se nekaaa zenica porodila...???

Jela i malena user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24705
12.8.2011 13:44:49   
Semica
Sonja...sada ovjeravaju svima na mjesec dana...user posted image

Gdje ides na UZ u pon...i ja trebam u pon oko 10 u DZ pa se mozda vidimo???user posted image

< Poruku je uredio Semica -- 12.8.2011 13:57:29 >

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24706
12.8.2011 13:45:40   
Bebica11
Moja drugarica je imala knjigu ishrana u trudnoci po sedmicama, da mi je to naci bas bih voljela...

Ja idem na kontrolu krajem iduce sedmice aBd, to ce mi biti 3 sedmice od zadnjeg pregleda kod doktorice, posto mi je nikulin rekao da joj se ranije javim zbog onog alt i astuser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24707
12.8.2011 13:48:10   
Sensia
Ja imam dva glavna obroka (dorucak crno pecivo sa paradajzom i ABC, a rucak onako sta stignem al nista jako jer mi bude zlo-zvrk tikvenice moze proci.-)
a izmedju toga svaki dan nesto drugo:
saka badema,
saka suhih sljiva,
jogurt,
sezonsko voce,
cijeđeni grejp i naranča - to pijem svaki dan jer mi godi.......
i 2-3 litra obicne vode

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24708
12.8.2011 13:52:48   
Semica

IZVORNA PORUKA: mea29

Je li se nekaaa zenica porodila...???

Jela i malena user posted image user posted image user posted image user posted image

Za malenu znam...za Jelu sam upravo saznalaaa!!! wuhuuuuuuuuuuuuuu!!!user posted image user posted image user posted image

CESTITKE i ovdje zenice moje drageee!!! Neka su vam bebice zive i zdrave 100 godina!!! Brz oporavak zelim!!!

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24709
12.8.2011 13:56:53   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

Ja imam dva glavna obroka (dorucak crno pecivo sa paradajzom i ABC, a rucak onako sta stignem al nista jako jer mi bude zlo-zvrk tikvenice moze proci.-)
a izmedju toga svaki dan nesto drugo:
saka badema,
saka suhih sljiva,
jogurt,
sezonsko voce,
cijeđeni grejp i naranča - to pijem svaki dan jer mi godi.......
i 2-3 litra obicne vode

ja sam jutros pojela jedno kuhano jaje i 2 case mlijeka, i jednu zdenku s intergalnim hljebom

i evo opet gladna, sad cu praviti opet sataras od neki dan, bas je bio superuser posted image

jucer sam malo odstupila od uobicajene ishrane, pa sam se najela kod drugarice svega...ja tesko mogu odoliti jakoj hrani kad je ispred meneuser posted image a ovako kad sama spremam ili s muzem biram light verzije, i on ce smrsati uz meneuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24710
12.8.2011 13:57:20   
Sonja

Gdje ides na UZ u pon...i ja trebam u pon oko 10 u DZ pa se mozda vidimo???user posted image

u DZ idem na uzvuser posted image
onda se mozda i vidimouser posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24711
12.8.2011 13:57:58   
Semica

IZVORNA PORUKA: Sonja

u DZ idem na uzvuser posted image
onda se mozda i vidimouser posted image user posted image user posted image

Kad ces biti u DZ?

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 24712
12.8.2011 14:06:45   
Sensia
Uh meni danas do pauze frka bila na poslu proletilo zacas, sad neko zatisje nikako vrijeme ne prolazi... kad god pogledam 14:00.....

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24713
12.8.2011 14:22:16   
animagical
hej zene, jel ovo jela rodilauser posted image vidim stiglo pile od tri kile, da im je ziv, zdrav i sretanuser posted image e bas me zanima anina reakcija kad ga vidiuser posted image ja jos 2u1, a izgleda da cu biti ihihi jos dugo...nesto blago smedje mi curka, ali kako da opisem...pa eto sporadicno, ne stalno....  a beba lupa li lupa, ma ni da pomisli-hej odoh ja vani...tvrdoglavac jedanuser posted image   sta ima kod vas? odoh vas malo citati

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24714
12.8.2011 14:22:30   
mea29
kako se meni spava user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24715
12.8.2011 14:24:13   
sanelaceca
JELO CESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image ima li ko dobar recept za čuftete,tako mi se jedu pa da ih pravim za rucak..hvalauser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 24716
12.8.2011 14:34:56   
Sensia
IZVORNA PORUKA: sanelaceca

JELO CESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image ima li ko dobar recept za čuftete,tako mi se jedu pa da ih pravim za rucak..hvalauser posted image

Ja stavim:
-rendanu galvicu crnog luka
-rendanu jednu mrkvu
-mljeveno meso (junece, curece, pilece.... koje volis)
-ako je telece ili curece meso koje je nemsano ja malo stavim maslinovog u smjesu
-kasiku prezle
-zacine (vegeta, so biber crvena paprika....sta volis)
-malo susama
-jedno jaje da poveze

prvo te kuglice proprzim na ulju da dobiju onaj smek i onda zaljevam vodom u koju stavim pire paradajz ili bijeli sos(besamel)-sta vise volis
to krcka dok se ne ugusti sos......

(odgovor članu sanelaceca)
Neposredna veza do poruke: 24717
12.8.2011 14:40:08   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

hej zene, jel ovo jela rodilauser posted image vidim stiglo pile od tri kile, da im je ziv, zdrav i sretanuser posted image e bas me zanima anina reakcija kad ga vidiuser posted image ja jos 2u1, a izgleda da cu biti ihihi jos dugo...nesto blago smedje mi curka, ali kako da opisem...pa eto sporadicno, ne stalno....  a beba lupa li lupa, ma ni da pomisli-hej odoh ja vani...tvrdoglavac jedanuser posted image   sta ima kod vas? odoh vas malo citati

ti si sljedecauser posted image

ja evo pristavila satarasuser posted image

joj ova urinarna infekcija ubiuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 24718
12.8.2011 14:42:42   
sanelaceca
Sensija- hvala punoooouser posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 24719
12.8.2011 14:44:04   
Hannica
Pitanje i za vas...Selma,odgovaraj... http://www.ringeraja.ba/forum/m_519691/mpage_210/tm.htm#1014058

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sanelaceca)
Neposredna veza do poruke: 24720
12.8.2011 14:59:33   
palachinken

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

IZVORNA PORUKA: palachinken

Hej zene, eno sad sam vidjela na piku, prodaje neko chicco duo, znaci kolica i AS, a znam da je neka od vas prije par dana spominjala da joj je to dvoje, bez korpe. Mi imamo chicco AS, nije losa!
http://www.pik.ba/artikal/1651513/chicco-duo-ct0-2/
(skvo, ako se ne smije ovo ljinkat, brisi user posted image )

Palachinkice - Hvala user posted image user posted image user posted image

Kod tebe Mahdi izgleda mirna beba, a ti dobro organizovana novopečena mama, čim stigneš i na forum user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. Jesi li se čula sa Malenom? Koliko ostaje u bolnici (je li 6 dana ili?)?

Da kucnem o drvo, i ne osjetimo ga, pogotovo preko dana. Jedino oko 5-6 ujutru ima seriju napinjanja i prduckanja user posted image , ali to je nista, sta sve roditelji prozivljavaju s grčićima i ostalim. A sad, ja sam ozbiljno shvatila da se zena treba odmarati prvih 40 dana, pa to i radim user posted image Ponesto u kuci rasklonim, muzu iftar nekad ja, nekad svekrva, a i mama mi navrati pa ako ima sta ispleglati, pomogne. Uglavnom, nije lose user posted image Jos sad kad krenemo u setnje, uh!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 24721
12.8.2011 15:25:30   
Sensia
Jos pola sata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 24722
12.8.2011 15:36:03   
star
Samo da vas sve nabrzaka pozdravim i da cestitam Jeleni...sve najbolje bebici i mamici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostale user posted image nadam se da ste dobro i debelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24723
12.8.2011 15:47:24   
Sensia
mea mi je malo zbrisala izgleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja a ti sensia odbrojavaj sama........

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 24724
12.8.2011 16:34:42   
drznica
JELOOOOO cestitam, sve najbolje tebi i user posted image da nam se sto prije javis!

I tako sve zene otisle kuci, ja tek dosla na posao user posted image
Kad ste kod zdrave hrane i ja sam se danas sa mm zdravo hranila, otisli smo u grad na ćevape, malo prošetali i na posao.
Ostale, kako ste, planirali iko preko vikenda gdje na kupanje?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 24725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  987 988 [989] 990 991   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  987 988 [989] 990 991   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *