|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  989 990 [991] 992 993   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
13.8.2011 9:27:38   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: palachinken

Da kucnem o drvo, i ne osjetimo ga, pogotovo preko dana. Jedino oko 5-6 ujutru ima seriju napinjanja i prduckanja user posted image , ali to je nista, sta sve roditelji prozivljavaju s grčićima i ostalim. A sad, ja sam ozbiljno shvatila da se zena treba odmarati prvih 40 dana, pa to i radim user posted image Ponesto u kuci rasklonim, muzu iftar nekad ja, nekad svekrva, a i mama mi navrati pa ako ima sta ispleglati, pomogne. Uglavnom, nije lose user posted image Jos sad kad krenemo u setnje, uh!

user posted image user posted image user posted image MašAllah! Neka samo ostane takav maji dobrica! Ma mora da si i ti u trudnoći bila relativno opuštena, pa i beba takva user posted image user posted image user posted image A bit će vam baš lijepo vrijeme za šetnjice. Uf, vi ćete se nahodati dok se ja porodim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 24751
13.8.2011 9:50:06   
Nina_Lana
Jutro drage user posted image i od mene...bas neka tisina na ovoj temiuser posted image , nove trudnice samo vireuser posted image ...
Ja evo pijem drugu kafu od jutros, i razmisljam gdje da idem na kaficu...lijep dan, Lana hoce u park, a prevruce bude poslije, a sad nema sanse da izadjem...U svakom slucaju bolje se osjecam danas nego juceruser posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 24752
13.8.2011 10:03:30   
Gift
dobro jutro zene, sta ima..
user posted image sto ste po sedmicama blizu mene kakve ste vi sa zeljezom...ja se bila iznenadila kad su mi rekli za anemiju i povisene leukocite jer je do sad bilo sa nalazima krvi sve ok, al citala kalendar trudnoce i kazu da se polovini trudnica u 28 sedmici javi anemija...i pijem kapsule Heferol, a malo malo me ponce mucit zeludac, ne odgovaraju mi nikako...
cekam jos nalaz urinokulture (po milioniti put) i brisa (po treci put) i samo ocekujem sta ce mi sad nac...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 24753
13.8.2011 10:05:30   
Semica
Jutro i od mene...user posted image
ja ustala davno...ali nikako da se nakanim da upalim komp...samo izdangubim kad se dohvatim foruma i facebooka...user posted image

Kako koja noc sve losije spavamuser posted image ...komarac me ujeo za pupu i to tacno ispod pupka...ih samo da ga se docepam...vidjet ce onuser posted image

Sanjala sam da mi je vodenjak pukao...pljusnulo na krevet...a mene frka uhvatila jer nemam uputnice za GAK a subota...( po uputnicu idem u DZ tek u pon)....
ehehe Boze dragi kako podsvijest ne da mira ni kad covjek spava...user posted image

Imali vijesti od Jele, kako je ona?

Anice mislim da smo zumbulcica,ina,Enci,skvo,animagical,ja na redu...malena i jela nam pobjegleuser posted image user posted image

Drznice kako sluzi jastuk?

Sta nam je sa gift...cini mi se da se ne javlja...ni gerberke nema koliko sam primijetila...

user posted image user posted image
user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 24754
13.8.2011 10:06:00   
Semica
aaaa gift...preduhitri me..ja bas pitala za tebe user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24755
13.8.2011 10:08:53   
Gift
SEmica hvala user posted image tu sam, al sam stvarno posle GAK-a bila preizmucena i preisprepadana, pa mi nije bilo ni do ceg..onda se spremamo za krecenje, pa majstori, pa kontamo gdje cemo sta i kako i et...
kao si m ti? jel usitnilo

< Poruku je uredio Gift -- 13.8.2011 10:17:02 >

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24756
13.8.2011 10:14:29   
Semica

IZVORNA PORUKA: Gift

SEmica hvala user posted image tu sam, al sam stbvarno posle GAK-a bila preizmucena i preisprepadana, pa mi nije bilo ni do ceg..onda se spremamo za krecenje, pa majstori, pa kontamo gdje cemo sta i ako i et...
kao si m ti? jel usitnilo

Jeste Bgm user posted image s nestrpljenjem cekam u pon pregled u DZ...bas me zanima sta ce mi reci...hoce li me poslati gore na GAK da nastavim ici na kontrole...ili ce mi samo dati uputnicu da imam za onaj tren kad bebi odluci da izadje van user posted image
Uh draga kod vas pravooo radno...hajde nadam se da ce te sto prije to zavrsiti i da ces se konacno moci malo opustiti i odmoriti..user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 24757
13.8.2011 10:23:32   
SREĆNA
Jutro žene, evo da i ja koju napišem, mada su mi ruke utrnute i natečene da svaki put pritisnem po dvije tipke.Gift , meni je isto željezo katastrofa nisko i to ustanovljeno prije mjesec, a leukociti visoki isto, i dr. mi dao da koristim vaginalete Mak miror,  a za željezo  glođem tablete Ferum lek, ništa me ne boli od njih, a bris sam radila nakon 6 vaginaleta i nema nikakve  bakterije, a leukociti se nisu ni makli.Sad sam  35 sedmica.Nemam pojma šta se dešava s tim leukocitima

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 24758
13.8.2011 10:24:55   
drznica
Jutroooo...ja na poslu...da, da i subotom hehe

Semice, jastuk je pun pogodak user posted image Samo sto sam u neka doba sinoc shvatila da je neko zagrlio jastuk prije mene hahah tj.mm uzjaho hahahah Od sad jastuk nece ici između nas vec samo sa moje strane user posted image

Gdje su ove ostale zene, sta nam je sa Jelom, malenom???? Seeelmmaaaaaa, Palachinkooooooo, gdjeee steeeeeee???
Mene sutra nema odoh malo na jezero da se brćkam user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24759
13.8.2011 10:26:16   
drznica
awwwwwwwwww usli smo u 25.sedmicu user posted image ž

user posted image je sinoc tako plesala, da sam u jednom momentu pomislila da necu moci spavati jer ti udarci vise nisu funny...pocinju da boleuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 24760
13.8.2011 10:27:31   
Ina86
Joj zenice, ja sam tako nesto postala teska sama sebi, koliko god me prpa hvatala od poroda toliko silno zelim da sto prije upoznam moju mrvicu...a nesto mi se ove zadnje sedmice bas oduzileeeeeuser posted image
Kako li nam je Jela, sigurno uziva sa svojim Lukom u narucju, blago njojuser posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24761
13.8.2011 10:32:54   
drznica
Ina, jesi nam to ti sljedeca??? Gdje ces na porod? Nemoj poslije da nam se ušutiš....trebaju nam priče user posted image

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 24762
13.8.2011 10:35:25   
Gift
SRecna meni su dali antibiotike zbog leukocita, a pitat cu dr. da mi promjeni ove kapsule za zeljezo...pa vidjet cemo..
Drznice, ja sam ti jastuk kupila daaavno, ali ga je mm odmah prisvoijouser posted image user posted image user posted image sad mi ga ponekad posudi, kad udarim galamu kako sam ja trudna a ne on...user posted image user posted image mislila sam da uzmem jos jedan al nemam ga gdje, i ovako se guramo u krevetu..bio bi ja i mm na podu a jastuci na krevetu spavajuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 24763
13.8.2011 10:36:41   
Ina86
Ima Daja prije mene po terminu, mada se nikad ne zna... Na Jezeru planiram da se porodim, gore i vodim trudnocu skoro od pocetka...bice prica iz prve ruke ako Bog dauser posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 24764
13.8.2011 10:37:38   
Semica
Ehehehehehe drznice,sad znam sto je on kupio jastuk...kobejagi tebi a on ga uzjahao user posted image user posted image user posted image user posted image
Cestitke na 25.sedmiciuser posted image user posted image user posted image ...a da udarci nekad znaju biti i bolni...narocito ako bebi potrefi neki organ...uh!!!

Ina ne daj se...bit ce to sve superiska...sad ce i tvoj paketic...osim ako neka od nas ne pozuri kao i malena user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 24765
13.8.2011 10:38:13   
Selminja
Gift, mi smo blizu po sedmicama, ja tek trebam za 7 dana na kontrolu, pa cu tad i vadit nalaze, a gatant je i kod mene nisko zeljezo. Pa jesil ti imala ikakvih simptoma, jesil se lose osjecala, malaksala? Haman to ne mozes znat, jer ja se osjecam super.
Joj zene ja bih samo spavala otkako sam trudna, rijetko me kad masi 9-10 sati sna, pa vise me i sramota user posted image Da se nspavam dok jos mogu jelde? user posted image

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 24766
13.8.2011 10:45:04   
Ina86
IZVORNA PORUKA: Semica

Ina ne daj se...bit ce to sve superiska...sad ce i tvoj paketic...osim ako neka od nas ne pozuri kao i malena user posted image

Heheheh Semice, Semice, vidim ja Animagical i tebi se zuri preko reda, ma samo vi, ja vas pustam, ne znam sta kazu ostale zenice kojima je usitnilouser posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 24767
13.8.2011 10:46:42   
drznica
Hocete da vam posudim željeza??? Kod mene zadnji nalaz željezo 32,70...nevjerovatno inace sam malokrvna pa mi rekla moja dr.da je nemoguce toliko željezo za mene i inace kao u DZ bas nisu precizni sa nalazom. Pa cu privatno izvaditi samo zeljezo kosta 10KM.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 24768
13.8.2011 11:02:04   
Daja_sa
Jutro i od mene user posted image drage...
Napokon prospavana noc pa se odmah bolje i osjecam user posted image .
Malo sam na brzinu procitala sta se pisale...i vezano za zeljezo...meni je na zadnjem nalazu zeljezo 33...doktor kaze da on ne vjeruje bas reagensima u DZ pa moguce da je greska...e reko pa jel sad uopste ista valja od nalaza jos treba da razmisljam jesu li reagensi OK ili ne...svaki put novo razocaranje u nase zdravstvouser posted image .
Ina86 cini mi se da smo ti i ja sljedece na redu...bas smo usitnile user posted image user posted image user posted image
Ostale user posted image imate veliki user posted image

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 24769
13.8.2011 11:02:05   
Gift

IZVORNA PORUKA: Selminja

Gift, mi smo blizu po sedmicama, ja tek trebam za 7 dana na kontrolu, pa cu tad i vadit nalaze, a gatant je i kod mene nisko zeljezo. Pa jesil ti imala ikakvih simptoma, jesil se lose osjecala, malaksala? Haman to ne mozes znat, jer ja se osjecam super.
Joj zene ja bih samo spavala otkako sam trudna, rijetko me kad masi 9-10 sati sna, pa vise me i sramota user posted image Da se nspavam dok jos mogu jelde? user posted image

ma kakvi bas sam se iznenadila kad su mi rekli za nalaze...

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 24770
13.8.2011 11:07:00   
Gift
imate li vi osjecaj da beba nogicama udara u leda...meni se cini da su mu nogice ili rukice skroz s desne strane i uglavnom me udara u desni bok, a sad ko da je otisao u ledauser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 24771
13.8.2011 11:10:24   
Daja_sa

imate li vi osjecaj da beba nogicama udara u leda...meni se cini da su mu nogice ili rukice skroz s desne strane i uglavnom me udara u desni bok, a sad ko da je otisao u ledauser posted image

Gift...prije da su nogiceuser posted image ...i da moguce je da osjetis udarce bilo gdje...namjesta se bebe mozda joj vec malen prostoruser posted image u pupi

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 24772
13.8.2011 11:17:38   
Gift
IZVORNA PORUKA: Daja_sa

Gift...prije da su nogiceuser posted image ...i da moguce je da osjetis udarce bilo gdje...namjesta se bebe mozda joj vec malen prostoruser posted image u pupi

pa jel to bebi smeta, jer meni inace nije bas velik stomak, kad nekome kazem da sam u 7-om mjesecu, oni kao ono ''''''''ne bi rekli da si 7-mi'''''''' kao malen stomakuser posted image i gledala sam bas po bolnici druge trudnice svi imaju veceg pupu od mene...

< Poruku je uredio Gift -- 13.8.2011 11:19:09 >

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24773
13.8.2011 11:30:04   
Daja_sa
Gift...nemoj da se opterecavas velicinom stomaka...ja sam u prvoj trudnoci otisla na porod sa "stomacicem" i rodila svoju S 3.300 tesku 52cm dugu...
E sad...udaranje i pomjeranje bebe u pupi nekad smeta nekad ne...kako kad se protegne i kako kad dohvati koji organuser posted image user posted image ...ali probaj da se opustis i da uzivas u svemu user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 24774
13.8.2011 11:34:40   
Gift
user posted image user posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 24775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  989 990 [991] 992 993   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  989 990 [991] 992 993   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *