Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 13:29:46
Sensia
heheh ma necemo ja ti drugi put mahnem obavezno kad naletim sad sam kasno skontala Drzi nam taj baby centar na oku da nam javis kad bude neko snizenje cula sam da je kod njih neka akcija ako se kupi izdajalica aventova dobije se sterilizator sa 6 bebi flasica gratis???
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 13:48:12
Anica1
U onoj novoj radnji u VF Koreja imaju jastuci za dojenje pravo lijepi, cini mi se da na snizenju sada dodju oko 40-45 KM, na tekstil snizenje 25%, a na kolica i sobice 15%
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 13:50:43
vila_7
IZVORNA PORUKA: Bebica11
Zdravo zenice
nemam vremena da vas citam i ne osjecam se dobro, pritisak mi 135-85 a meni prirodno nizi,GUSI ME, a otkucaje mjerio mm rucno oko 100
ugl. nemam zraka,a vidim i vi se zalite na slicno,ne znam sta da radim
bebice smiri se-mislim da ti je to samo na psihickoj bazi.lezi u zamracenu prostoriju na lijevi bok,popij malo vode, al najvaznije smiri se-ili lezi na grudi od muza da osjetis njegove mirne otkucaje - pomaze!
< Poruku je uredio helena_7 -- 17.8.2011 13:51:12 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 13:50:55
Anica1
Zdravo zenice
nemam vremena da vas citam i ne osjecam se dobro, pritisak mi 135-85 a meni prirodno nizi,GUSI ME, a otkucaje mjerio mm rucno oko 100
Bebice11 jesi uzimala apaurin? Sto se ne javis doktoru, to ti je najbolje. Oni tolerisu prtisak do 135, bar su tako govorili gore, ali tebe i gusi. A vrijeme danas je krza, ja bila u ambulanti jutros, svi se zale na tesko vrijeme i glavobolju.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 13:53:40
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Sensia
heheh ma necemo ja ti drugi put mahnem obavezno kad naletim sad sam kasno skontala Drzi nam taj baby centar na oku da nam javis kad bude neko snizenje cula sam da je kod njih neka akcija ako se kupi izdajalica aventova dobije se sterilizator sa 6 bebi flasica gratis???
A što li će vam to? Ne treba vam ni izdajalica ni sterilizator ni flašice!
P.S. Ja moram ovako, fatam ove trudnice što neslušaju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 13:54:10
Semica
Bebice ne sikiraj se..meni je nekoliko puta u trudnoci tako bilo...jednostavno koliko god da udahnem nije mi dovoljno bilo zraka...srce lupalo...osjecala se kao da cu se onesvijestiti...godilo mi da legnem u hladniju prostoriiju ( ako imas klimu ili ventilator ,upali )...zamracenu...odmah sam se bolje osjecala...Ovo se najcesce desava ako je bebica visoko...ali takodje i zbog anemije...proci ce..ne brini se...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 14:02:21
Selminja
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
a što me nasmija! Isto sam pomislila kad sam pročitala. Moze se to uvijek kupiti ako zatreba. P.S. Joj Lejla Ka vreba i ko dobri se pojavi na svakoj temi koja iole zanemaruje dojenje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 14:03:31
Sensia
neka neka vi zenice sa iskustvima nam i trebate.... ma eto nikad covjek ne zna, kome zatreba nek ima info.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 14:07:16
Sensia
IZVORNA PORUKA: Selminja
a što me nasmija! Isto sam pomislila kad sam pročitala. Moze se to uvijek kupiti ako zatreba. P.S. Joj Lejla Ka vreba i ko dobri se pojavi na svakoj temi koja iole zanemaruje dojenje
mojoj kolegici zatrebala, koristila bolnicku i na kraju joj od te bolnicke izlovali MRSU u dojci Iskustva su razlicita nazalost....ja isto mislim da je ne treba kupovati ako ne zatreba....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 14:10:29
drznica
Rapitala sam se. Ima ta akcija Izdajalica, sterilizatori + 2 flasice 106,00KM, a inace sama izdajalica je 100KM. Eh ako ste na vjezbama dobile kupone imate jos 20% popusta sa tim kuponom. A sad ko smije doci ovamo??? Lejla stoji na ulazu u Baby Centar hahhaa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 14:11:07
gerberka
IZVORNA PORUKA: helena_7
Zdravo zenice
bebice smiri se-mislim da ti je to samo na psihickoj bazi.lezi u zamracenu prostoriju na lijevi bok,popij malo vode, al najvaznije smiri se-ili lezi na grudi od muza da osjetis njegove mirne otkucaje - pomaze!
nažalost, nije ovo na nervnoj bazi meni je dr rekao da su promjene vremena velike i se ljudi masovno obracaju zbog varijacije tlaka. bebice, moj je 110/140 a inace mi je nizak 70/100..nikad nisam imala visok tlak, ni kada sam nanervirana. i meni lupa srce, ponestaje zraka, ali ja to pripisujem kilicama..hebiga, puno je i tri kg u mjesecu ako čovjek nije navikao. ja sam dobila abdomet da pijem za tlak apaurini također ali mi je dr objasnio neku funkciju apaurina, ne u smislu da smri zivce vec nesto oko tolaka..ne znam sad nisam stvarno bila nasekirana , niti u nekom grču..samo sam radila, u kancelariji vruce, pila vodu, rashlađivala se. ventilator ne pomaze..dok mi nisu počele trnuti ruke i uzasan bol glave..odem u apoteku..kad ono bum
kod mene je kljukuša danas bujrum ko smije , jer ja ne radim
bebice, pij jogurt i javi se dr da provjeriš...
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 14:12:41
gerberka
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana
ma super dezene jastucnice.
koji ti dezen odgovara greberko?? hoces sa leptiricima, cvjeticima ili nesto drugo
fasovat ćeš
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 14:19:15
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1
U onoj novoj radnji u VF Koreja imaju jastuci za dojenje pravo lijepi, cini mi se da na snizenju sada dodju oko 40-45 KM, na tekstil snizenje 25%, a na kolica i sobice 15%
Jesi vidjela imaju li pelenaaaaa ih skitas po radnjicama prebicu te a meni zazubice ovamo rastu Znaci na krevetice 15% a posteljina 25% pa nije lose
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 14:25:09
Vodolija83
Sensia,aventovu rucnu izdajalicu mozes kupiti ne samo u Baby centru,vec i u apotekama,a mozes pitati i u DM-u imaju li.Akcija : izdajalica + sterilizator sa 6 bocica i sisaca traje do kraja avgusta ili ranije,ovisno o isteku zaliha.Nama je u ponedjeljak na vjezbicama bila predstavnica aventa i sve nam to fino objasnila. Ja licno necu kupovati izdajalicu,mislim da su mi bradavice ok,ali ako bude zatrebala znam od koga cu posuditi.To je dobra stvar za zene kojima bude tesko izdajati mlijeko,ili ako beba ne zna da vuce,a i dobro dodju u slucaju da zelis i dalje da dojis,a pocnes raditi,pa onda izdojeno mlijeko pohranjujes u bocice za cuvanje mlijeka.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 14:26:42
Sensia
IZVORNA PORUKA: drznica
Rapitala sam se. Ima ta akcija Izdajalica, sterilizatori + 2 flasice 106,00KM, a inace sama izdajalica je 100KM. Eh ako ste na vjezbama dobile kupone imate jos 20% popusta sa tim kuponom. A sad ko smije doci ovamo??? Lejla stoji na ulazu u Baby Centar hahhaa
Sta otima kupone
ma lejla je extra-uvijek puna savjeta i tu da pomogne.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 14:28:28
Sensia
IZVORNA PORUKA: Vodolija83
Sensia,aventovu rucnu izdajalicu mozes kupiti ne samo u Baby centru,vec i u apotekama,a mozes pitati i u DM-u imaju li.Akcija : izdajalica + sterilizator sa 6 bocica i sisaca traje do kraja avgusta ili ranije,ovisno o isteku zaliha.Nama je u ponedjeljak na vjezbicama bila predstavnica aventa i sve nam to fino objasnila. Ja licno necu kupovati izdajalicu,mislim da su mi bradavice ok,ali ako bude zatrebala znam od koga cu posuditi.To je dobra stvar za zene kojima bude tesko izdajati mlijeko,ili ako beba ne zna da vuce,a i dobro dodju u slucaju da zelis i dalje da dojis,a pocnes raditi,pa onda izdojeno mlijeko pohranjujes u bocice za cuvanje mlijeka.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.8.2011 14:29:09
drznica
Meni je sto se tice spavanja super, kad legnem navece naslonim se na jedan dio a na drugi nabacim laptop i uzivam na RR...a vjerovatno kad beba dodje postaje korisniji zbog dojenja. AKo volis dok spavas prebaciti negu preko dragog, jorgana...ovo je TO!