|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1016 1017 [1018] 1019 1020   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.8.2011 18:29:22   
seka 2
Bila sam do sad 2 puta na UZ.Slijedeci mi je 23.08.tad cu biti 12+5.pa ce uraditi i mjerenja nuhalnog nabora i ostale pretrage.Taj baby watcher nije stetan za bebu,jer djeluje na principu doplera,cuju se otkucaji srca i prate na malom monitoru.Znam da cu kad ga nabavim biti mirnija,jer sad stalno nesto osluskujem i plasim se na svaku sitnicu.Ako bih mogla povremeno da cujem da srce fino kuca ne bi mi smetali ni bolovi koje povremeno osjecam jer bi se tjesila da je to normalno.Ovako se sekiram vjerovatno bespotrebno.Najvjerovatnije da cemo morati potraziti nekoga u Hr da nam to kupiuser posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 25426
17.8.2011 18:35:07   
Semica
Seka...pogledaj na piku u kategoriji za bebe..ja sam skoro gledala i ima neki aparat se prodaje za slusanje otkucaja bebinog srca..( stave se slusalice na usi..nesto se prisloni na stomak i eto user posted image )...mislim da ga je prodavac cijenio 50KM...

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu seka 2)
Neposredna veza do poruke: 25427
17.8.2011 18:38:06   
animagical
hoce li meni ko odgovoritiuser posted image
seka, ako se ne varam, od negdje 18 sedmica se srce moze cuti i pazljivim trazenjem obicnim stetoskopom...ako imas strpljenja za cekanje, kao i pazljivo osluskivanje... 

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25428
17.8.2011 18:39:37   
palachinken
Ma animagical, kakvo bona brukanje. Prvo, toga nema pred dobrim prijateljima, a svakako bit ramazana i iftara nije pretjerivanje u jelu i trece, ti si sa stomakom od koljena do zuba, od tebe je i časa vode sa hurmom dovoljno user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25429
17.8.2011 19:16:33   
animagical
hehe vidis bona da sam navalila raditi ne bi li ov malo cudo izletilo brzeuser posted image jao da vam ispricam provaluuser posted image user posted image user posted image user posted image upravo mi jedna rodica cestita rodjenje djeteta na fbuser posted image odakle joj to, ko joj to rece...Boze sacuvajuser posted image ugl mozda sta ubrzo i nasluti...ako nasluti ima da je castimuser posted image eee za iftar-podgrijacu i punjene paprike od juce, ostalo nam pola serpe...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 25430
17.8.2011 19:19:01   
Semica
hehehe kad smo kod cestitanja...neki dan na fb mom muzicu cestitala prijateljica,pa ga isti dan zvao prijatelj na mob da mu cestita....a i juce mu cestitao jedan prijatelj na fb...mislim-odkud im to???user posted image user posted image user posted image user posted image svasta!!user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 25431
17.8.2011 19:22:18   
animagical
ah lahkog poroda i mirne bebe nisam ni osjetilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25432
17.8.2011 19:23:04   
Skvo RR
Hahahaha..sto se ismijah za te cestitke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..a mene izludjuju sa pitanjima "kad ces?" i "misli li beba vani?"user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25433
17.8.2011 19:29:17   
animagical
user posted image user posted image user posted image hehe eh to kad ces mi je glavno...pa da mi je znati kad cu, skupo bih tu informaciju platila... kaze mi jedan komsija-aa kad ces roditi trudna si ima godinuuser posted image rekoh-e nek se tebi vise oteglo nego meniuser posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25434
17.8.2011 19:32:32   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image user posted image user posted image hehe eh to kad ces mi je glavno...pa da mi je znati kad cu, skupo bih tu informaciju platila... kaze mi jedan komsija-aa kad ces roditi trudna si ima godinuuser posted image rekoh-e nek se tebi vise oteglo nego meniuser posted image user posted image

Joj sto me nerviraju tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa i pitaju me nekakvi hajmo reci "prolaznici"...

Neposredna veza do poruke: 25435
17.8.2011 19:48:47   
sanelaceca
caoo user posted image ,ja cu izgleda dosta prije termina danas isla na kontrolu i posteljica prezrela...samo sto nije krenulo a ja tuzna reko neka bebe jos malo u stomaku user posted image .
ako mi moze neko pomoci da li ima cd za dojenje na netu pa samo da mi da adresu..HVALAAA

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25436
17.8.2011 20:26:59   
animagical
jooj ne znam na kojoj je strani,ali ima na ovoj temi link za skidanje dvd-a...
ma hajde kakvo tuzna, beba je zrela, pluca su super od 34 sedmice a ti punih 36, deveti je mjesec,a opet niko ne zna tacno kad ce beba... puno prije je u sedmom ili osmom mjesecu, deveti je superuser posted image   nista ti ne brini...zna bebi kad ce izaciuser posted image

mi iftarismouser posted image i fino je bilo...evo muzek pravi kafu...

(odgovor članu sanelaceca)
Neposredna veza do poruke: 25437
17.8.2011 20:45:20   
vila_7
IZVORNA PORUKA: seka 2

Bila sam do sad 2 puta na UZ.Slijedeci mi je 23.08.tad cu biti 12+5.pa ce uraditi i mjerenja nuhalnog nabora i ostale pretrage.Taj baby watcher nije stetan za bebu,jer djeluje na principu doplera,cuju se otkucaji srca i prate na malom monitoru.Znam da cu kad ga nabavim biti mirnija,jer sad stalno nesto osluskujem i plasim se na svaku sitnicu.Ako bih mogla povremeno da cujem da srce fino kuca ne bi mi smetali ni bolovi koje povremeno osjecam jer bi se tjesila da je to normalno.Ovako se sekiram vjerovatno bespotrebno.Najvjerovatnije da cemo morati potraziti nekoga u Hr da nam to kupiuser posted image

ma ne sekiraj se eto vec si 2 puta bila na pregledu i znaci sve je OK,samo se malo opusti.... user posted image .A za to ti ne treba ovaj B.Watcher, mozes nabaviti i obicne doktorske slusalice-cuju se otkucaji!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu seka 2)
Neposredna veza do poruke: 25438
17.8.2011 21:06:08   
Nina_Lana

Seka opusti se malo i ne razmisljaj previse...bolje i za tebe i bebu,,,bice sve to ok

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25439
17.8.2011 21:56:28   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: Anica1

U onoj novoj radnji  u VF Koreja imaju jastuci za dojenje  pravo lijepi, cini mi se da na snizenju sada dodju oko 40-45 KM, na tekstil snizenje 25%, a na kolica i sobice 15% user posted image

Jesi vidjela imaju li pelenaaaaa user posted image  ih skitas po radnjicama prebicu te a meni zazubice ovamo rastu user posted image
Znaci na krevetice 15% a posteljina 25% pa nije lose user posted image user posted image

Kako nam je pisolina mala, lupka li se?

Ma ja onako povremeno uletim u neku radnju, cisto da imam friske info za nas ovdje user posted image user posted image Nisam vidjela za pelene, ali mogu pogledati. Koje pelene te interesuju, samo mi napisi , da vidim.
Sav tekstil je snizen 25%, posteljinica ima predivnih, ja vidjela neku sa zirafom, slatka pravo user posted image

Pisolina lupa, hvala Bogu, ne da je aktivna vec ja ne znam jel ona ovo vec upisala neki kurs plesa, ubi navece, ne da film na miru pogledati user posted image user posted image Volim ja kad se javlja, neka je, nekad zaboravim da sam debela pa me ona lupi i podsjeti user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25440
17.8.2011 22:34:05   
sanela.asja
Cestitke novopecenim user posted image na ovoj temi da vam uspjesno,lako i nasmijano prodje user posted image user posted image user posted image
A ja sam ovih dana tako ljuta,depresivna sve mi smeta na malu galamim bezveze pa na kraju se isplacem zao mi,kaze mi MM ti si luda ,stvarno nemam razloga da se ljutim al ja odkako ustanem ja sam namrgodjena i samo nesto rondam jos me i ova prehlada i bakterije ove uhvatile pa sam jos nervoznija user posted image user posted image user posted image user posted image moram nekom otvoriti dusuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mojeuser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 25441
17.8.2011 22:41:01   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: sanelaceca

caoo user posted image ,ja cu izgleda dosta prije termina danas isla na kontrolu i posteljica prezrela...samo sto nije krenulo a ja tuzna reko neka bebe jos malo u stomaku user posted image .
ako mi moze neko pomoci da li ima cd za dojenje na netu pa samo da mi da adresu..HVALAAA

i kod mene ista stvar....imam u petak kontrolu i najvjerovatnije u nedelju indukcija.....ako ti je sta lakse sa curicom sam imala istu stvar i prirodno mi pukao vodenjak 38+5.

(odgovor članu sanelaceca)
Neposredna veza do poruke: 25442
17.8.2011 22:44:06   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Joj sto me nerviraju tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa i pitaju me nekakvi hajmo reci "prolaznici"...

Pa stvarno,kad cete vas dvijeuser posted image , jes vam se nesto oduzilouser posted image .... meni telefon ne prestaje da zvoni,svi pitaju jedno:zar nisi trebala roditi do sad?user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25443
17.8.2011 22:51:01   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Pa stvarno,kad cete vas dvijeuser posted image , jes vam se nesto oduzilouser posted image .... meni telefon ne prestaje da zvoni,svi pitaju jedno:zar nisi trebala roditi do sad?user posted image

Pa i ti nas pitas?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Poslije tebe...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 25444
17.8.2011 22:57:14   
enči80

Pa i ti nas pitas?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Poslije tebe...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se više nikome ne javljam na telefon osim mame,brata i sestre jer me oni i ne pitaju a za ostale nemam komentara.Kad sam imala bolove ili kad sam radila serklaž malo ko je zvao da pita 'Kako si?' a sada bi sve da znaju...šipak imuser posted image user posted image user posted image ...i da,još sam 3u1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Haj ženeuser posted image

Novim kolačićima sretnih i ugodnih user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25445
17.8.2011 23:01:02   
zumbulcica
Ja sinoc mislila da je pocelo.Oko 1 krene nesto da se desava,nesto neobicno,udara me dole,traje minutu i ponavlja se nakon 10minuta.Onda pocne da se desava nakon 5minuta,nije bilo bolno...i tako ja brojim,gledam na sat,kontam bil budila MM...i ne mogoh vise izdrzati,kontam nastavicu sutra da se poradjamuser posted image i zaspim ko klada.Jutros pricam MM-u,zijanio se i izjavio da on do poroda nece spavatiuser posted image ...jesu plasljivi ovi muskarci..i gdje cu ga takvog voditi na porodjajuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25446
17.8.2011 23:04:44   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: enči80

Ja se više nikome ne javljam na telefon osim mame,brata i sestre jer me oni i ne pitaju a za ostale nemam komentara.Kad sam imala bolove ili kad sam radila serklaž malo ko je zvao da pita 'Kako si?' a sada bi sve da znaju...šipak imuser posted image user posted image user posted image ...i da,još sam 3u1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Haj ženeuser posted image

Novim kolačićima sretnih i ugodnih user posted image

Vidi i Enci jos trudnauser posted image , sorry zene,ostaje mi samo da se salimuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 25447
17.8.2011 23:05:41   
Skvo RR
jah..stvarno enci sta vi cekate?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25448
17.8.2011 23:10:31   
enči80
Mm ne smije ni ruku da stavi na stomak kada se mrdaju...strah gauser posted image user posted image user posted image
Preksinoć sam ja imala tu situaciju,pošli mi bili baš bolovi od leđa ka stomaku i grčio mi se stomak i hajd' ja ga zovem jedno 5x kad on ništa.Nije me čuouser posted image user posted image user posted image
Sreća pa su lažnjaciuser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 25449
17.8.2011 23:11:21   
enči80

jah..stvarno enci sta vi cekate?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boloveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1016 1017 [1018] 1019 1020   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1016 1017 [1018] 1019 1020   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *